icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

jullli
14. bře 2017

@lory303 no urcite je to pregnyl 7dpo takove carky urcite ne vydrz do 10dpo a pak testuj

lory303
14. bře 2017

@jullli ja si to myslela. Takze zkusim testovat az ten 10DPO.

petrysek181
14. bře 2017

@pulguita dobre ranko zatim z krve nic nevim vysledky budou az za tech čtrnáct dni po tom UTZ takze sem jako na trni jak to vse dopadne doufam ze dobre protoze bych nerada sla na odber plodove vody😯 ty si vubec nelam hlavu s tim ze je u tebe neco spatne kdyz se ma mimco uhnizdit tak se zavrta podivej mi se mordovali pomalu rok nez se to konecne povedlo a jeste za pomoci hormonu😊ráno sem musela vybehnout se psem tak jak sem byla rozkoukana dala sem se mladymu do uklidu pokoje ten tam ma binec to je neco strasnyho😂😂😂takze pritel porad marodi chudák pekne se mu to tahne mozna kdyby ho operovali mel by od toho pokoj odpo jedu s kamaradkou do mesta na kukacku😁tady se zatim schovává slunicko tak sem zvedava jak nakonec bude pěkný den a at to práci utika

petrysek181
14. bře 2017

@kordulle ahoj jak mas dlouhe cykly jestli testujes od 13 dne tak mi to přijde docela dlouho ja mela cykly 28 dni a dva dny nez byla ovulka byly testy pozitivní taky zalezi jak jsou silne myslim ze sem mela dvacitku jinak bazalni teplota je hodne spolehliva ale chce to merit v pochve z ust toho moc nepoznas za chvili se do toho dostanes neboj😀

pulguita
14. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Neboj, uvidíš, že všechno dobře dopadne🙂 No z toho odběru plodové vody mám taky strach, ale některým kolegyním v práci to dělali, ale dá se to prý zvládnout, jenomže já a jehly moc nejsme kamarádi, takže když mi to jedna těhotná kolegyně jednou v práci popisovala, tak jsem si to představila tak živě, že jsem omdlela😅 Možná to bylo i tím, že jsem byla na lačno a měla jsem trochu hlad. 🙂 Vůbec nerozumím tomu, jak jsem mohla ošetřovat přítele po té jeho první operaci, protože ta rána vypadala hrozně...Byla to normální vyřezaná díra v kůži...tak 7cm dlouhá a skoro 5cm hluboká😨 Možná kdyby mu to zase vyoperovali, tak má pokoj, ale všechno tu jde tak pomalu...je to hrůza😖 Zlatá ČR, kde můžete chodit k dr a hned vás vezmou. Moc se s úklidem neštvi a raději si zajdi na kukačku do toho města😀 Kdy zacneš kupovat věci pro miminko? Nebo už něco máš koupené? Tady to vypadá, že bude dneska hezky, tak snad vyjde sluníčko i u vás. Krásné úterý!🙂

petrysek181
14. bře 2017

@pulguita no prave predstava ze mi píchají jehlu hluboko do břicha no nic moc ale mam sois strach ze muzes o mimi prijit je tam nejake riziko potratu😢cekam s nakupovanim tak do pateho mesice to vis ze bych nejradsi vse vykoupila 😂ale začnu tak v červnu jsme domluveny ze kocarek si vezmeme z druhe ruky nechci novy je to zbytecne a co sem koukala na bazary tak prodávají krásné 😊to si dobrá ze si osetrovala pritele me celkem nic nevadi jako rany a krev vydrzim hodně ale spíš strach aby se prckovi nic nestalo ☺

dencadenda
14. bře 2017

@jullli ahojky,tak sem volala na gyndu a termin az 29.3 to je hrozne cekani 😒

jullli
14. bře 2017

@dencadenda a kdy jsi mela posledni ms? To utece neboj ;)

dencadenda
14. bře 2017

@jullli 3.2 😉 coz je pak vazne doba..az ke konci mesice

jullli
14. bře 2017

@dencadenda tak aspon uz bude vsechno krasne videt 🙂 ja kdybych to vydrzela sla bych stejne posledni ms jsem mela 1.2 a jdu ted 16.teho

dencadenda
14. bře 2017

@jullli snad ano 😉 uvidime! Snad vse bude ok...

pulguita
14. bře 2017

@petrysek181 No ten risk tam je, ale v dnešní době to mají všechno vychytané. Neboj, pokud budeš mít výsledky z krve OK, tak ti to nemusí dělat. Moji druhé kolegyni bylo 40 když otěhotněla a taky ji to nakonec nemuseli dělat🙂 No jistota je jistota a v pátém měsíci se aspoň pořádně rozjedeš. 😀 Ty nákupy jsou na tom to nejlepší😍 A teď je všude tolik krásných věcí, že se člověk musí brzdit🙂 No nic jiného mi nezbývalo, protože se ta rána musela vymývat několikrát za den. Králíčkovi jsem musela píchat ATB, takže se zatnutými zuby jsem to nakonec zvládla. 🙂 Neboj, uvidíš že miminko bude v pořádku🙂

krist789
14. bře 2017

Ahoj holky , od te doby co jsme se s přítelem začali snažit o miminko, tak tady čtu vaše příběhy, ve kterých jsem hledala i odpovědi 🙂 . Gratuluji budoucím maminkam 🙂 a připojují se k těm co se snaží 🙂 .. zatím mi meška jen 3 dny Ms , což je u me normalni , jelikož to nemám pravidelne. Testik jsem si dělala včera a negativní .
Tak uvidím ještě zkusím jednou .

petrysek181
14. bře 2017

@pulguita no clovek se musi prekonat jinak to nejde vid ☺ja uz sem doma z vyletu zase mi zacal haprovat zaludek tak sem rada ze sem doma😀pokecali jsme prošli kramky bylo to fajn odpoledne ☺ja doufam ze se tonu taky vyhnu ze vše bude v poradku ☺

llenka_li
14. bře 2017

Comfort a Dr.Max ted vecer 😇 Comfort uz v termínu a Dr.Max vidím neco malilinko..

kordulle
14. bře 2017

@petrysek181 Ahoj, jak myslíš ty dva dny a pozitivní.. jako po skončení MS? Já mám MS obvykle 5 dní a nijak zvlášť silnou. Zkoušela jsem až od 13DC ani nevím proč.. měla jsem koupená dvě balení, tedy celkem 12 testů no a skončila jsem s měřením včera 23DC.. 16 DC jsem měřila dopoledne i odpoledne, takže jsem vyplýtvala dva. Od nového cyklu tedy zkusím měřit BT a zapisovat do aplikace. Také dokoupím nové OVU testy a zkusím dříve testovat, poradíš kdy? 😉 Jinak jsem velice zvědavá, kdy dorazí MS, snad ne zas bůhví kdy... posledně to bylo šílené čekání 😒

pulguita
14. bře 2017

@petrysek181 Uvidíš, že všechno bude v pořádku🙂 Hezky si užívej těhotenství a buď v klidu. 🙂
Až ti přestane být úplně špatně, tak to bude super. A hned budeš mít víc elánu a budeš toho podnikat víc. Užívej si toho, že můžeš být v klidu doma a nemusíš být v práci 🙂

@llenka_li Držím palce a přeji ať hezky sílí!🙂

@krist789 Ahojky! Pokud nemáš pravidelný cyklus, proč si nezajdeš ať ti dr předepíše něco na srovnání? Jinak doporučuji měřit BT, tím zjistíš jestli probíhá ovulace. Zkus testík třeba za 2dny, někdy ukazuje // později. Třeba jsi těhotná🙂 Držím ti palce🙂

tornadolu
14. bře 2017

Ahoj holky tak jsme to včera pojistili s přítelem myslim ze byla i ovuka jak dlouho mam čekat na to abych mohla tesnout?

petrysek181
14. bře 2017

@kordulle ja sem zacinala testovat 9 den cyklu kazdy den ovulku sem mela kolem 14 dne takze dvanacty den cyklu sem mela pozitivní ovu test a kolikrát rano slabsi carka a odpo uz stejne silna jako kontrolni az se naucis pořádně s bazalni teplotou tak ti budou ovu testy k ničemu teplota ti krásně ukaze ovulaci😊drzim palce at se tebto cyklus povede

petrysek181
14. bře 2017

@tornadolu urcite minimalne deset dni 😊

flamarion
14. bře 2017

@tornadolu Testovat má smysl tak 14 dní od ovulace. Dřív je to vyvolávání duchů. :D

peetulkka
14. bře 2017

Holky zkouseli jste nekdo merit i BT vecer?Jaka ma byt treba vecer teplota?Asi vyssi ze?Ja teda nemerim,ale tak me to napadlo.Rada bych zacala od pristiho mesice.

petrysek181
14. bře 2017

@pulguita jasně je fakt ze je mi doma super bez stresu a nervu chodim na procházky s pejskem tesim se az bude pekne pocasi proste je mi dobre a az odejdou nevolnosti bude to fajn jsem zvedava kdy začnu citit pohyby u druheho pry jsou citit driv tak se tesim az bude mimisek kopat😊

lory303
14. bře 2017

@llenka_li mela jsi nidacni krvaceni?

llenka_li
14. bře 2017

@lory303 nemela, myslim ze nikdy jsem ho nemela...

tornadolu
14. bře 2017

@petrysek181
@flamarion dobře zeny cca za 18dni ma přijít MS.beru ten gynprodyl tak uvidíme tyden je mi nějak divně od žaludku bříško taky tak uvidíme byla bych rada nu

krist789
14. bře 2017

@pulguita Pokud to teď nevyjde, tak určitě 🙂 snažíme se teprve 1. 'Měsíc 🙂
🙂

tornadolu
14. bře 2017

@petrysek181
@flamarion Asik blba otázka ale co se děje jako kdyby to dopadlo?vajíčko?

flamarion
14. bře 2017

@tornadolu Držím moc palce! 🙂 Ať to klapne! Zkusila bych možná ten digitální test od clearblue, ten prý ukazuje dost brzy. Ale asi bych skutečně vydržela ty dva týdny. Je škoda být zbytečně zklamaný, když to třeba klidně mohlo vyjít, jenom člověk testoval moc brzy...

kordulle
14. bře 2017

@petrysek181 Dekuji za info.. Posledni dva cykly byly prave strasne dlouhe.. Cekala jsem na dalsi MS temer 50dni:( proto si rikam jestli jeste nezkusit testovat 24DC a 25DC, ale to se mi zda uz dost pozde.. Rano jsem merila teplotu a byla 37,2..coz mi take nic neznaci.. Strasnou nevyhodou dlouhych cyklu je to, ze si muzu jen myslet ze mam nejake zpozdeni 😔

Strana