icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

tornadolu
14. bře 2017

@flamarion testovat budu až kdyz budu mit zpoždění MS uz jsem byla párkrát zklamaná kdyz jsem testovala před MS.ted jsem už cca 2mesice netestovala jelikož jsem nechtěla byt zklamaná tak uvidíme nebudu delat testy jen tak z hecu byla bych rada jen kdyby to dooadlo

flamarion
14. bře 2017

@kordulle Ja jsem ten samy pripad...s dlouhymi a nepravidelnymi cykly je potiz vystopovat ovulaci a clovek vi prd, jestli ma skutecne zpozdeni nebo ne....Ted jsem nasadila Gynex - vyvolal mi po 6 dnech menses (cyklus 100 dni - muj rekord) a zacinam na sobe pozorovat priznaky blizici se ovulace - ovu test sili a mam bily vytok...tak uvidime...bylo by fajn, kdyby to takhle zabiralo....byla jsem k tomu dost skepticka, ale zatim to vypada prinejmensim nadejne...

petrysek181
14. bře 2017

@kordulle jo cykly az padesát dni?? No tak to ovulace klidne byt muze jeste a ta teplota co jsi napsala vypada uz na poovulacni ale neni zatim podle ceho porovnat

pulguita
14. bře 2017

@peetulkka Já měřím BT a v mých začátcích jsem měřila (ze zvědavosti 🙈) i odpoledne a teplota je vyšší a někdy i o dost. Ta teplota co platí je ta ranní, kterou měříš každý den ve stejnou dobu a po cca 6hodinách spánku(ještě než vstaneš z postele. Teď už odpoledne neměřím, protože to k ničemu nevede a jen mě zbytečně znervózňovaly ty velké rozdíly teploty mezi ranní a odpoledne. Stejně platí ta ranní. 🙂

@petrysek181 Jen si to hezky užij, po tom stresu v práci si zasloužíš tenhle klídek🙂 Jeee a kdy začínají pohyby? Kolem 20 týdne? Já už se těším😍

@krist789 Jee to by bylo fajn, kdyby se to povedlo na poprvé🙂 Budu ti držet palce.🙂 Otěhotnět napoprvé je dost obtížné, takže kdyby nakonec dorazila MS, nebuď smutná...je to úplně normální. Zkus tu BT, pomůže ti lépe poznat tvé tělo🙂

kordulle
14. bře 2017

@flamarion Urcite nadejne 😉

pulguita
15. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně středa! Tak to dnes nějak musím přežít v práci a pak mě čeká masáž🙂 Ale stejně už se zase těším na víkend a na to být v klidu doma a trochu si odpočinout mezi pračkou, žehlením atd 😅 Krásnou středu ti přeji!🙂

petrysek181
15. bře 2017

@pulguita dobre rano ja dbeska mela sen zacinam byt z toho pekne zblbla zdalo se mi ze mi vysel spatne test na Douwna vim i ze na ze hodnoty byly o 25vyšší než by meli byt podivej se co se cloveku honi v hlave😁😁😁je na case si hodit studenej hadr na hlavu a hodit se do klidu😁😁😁at ti to rychle utika tady je zatazeno nevim jestli pujdu odpo ven jeste čekám balíček priteli k narozkam tak uvidime ja se musim na masaz taky objednat byla sem naposledy v prosinci snad me namaze v sede nevydrzim ležet na brise

michaela224
15. bře 2017

ahoj já testovala v den očekávané ms a měla jsem dvě krásné čárky

lory303
15. bře 2017

@michaela224 ahoj, drive jsi netestovala? já jsem dnes 8DPO a mam taky // ale mela jsem pred 9 dny pichnuty pregnyl, tak si myslim, ze je to pregnylova carka :-/

michaela224
15. bře 2017

@lory303 no já tomu moc nevěřila jelikož to byl první měsíc snažení , tak jsem to nechávala dokonce mě bolelo břicho jako před ms a zdál se mi sen že to dostanu :D a v den očekávané ms si říkám ale tak zkusím to abych veděla jak na tom jsem a // na testu rozhodně zkus zase za dva dny zda bude sílit a uvidíš 🙂 držím palečky 🍀

lory303
15. bře 2017

@michaela224 děkuji 🙂

misula29
15. bře 2017

@lory303 kolikátku ten pregnyl jsi měla?

lory303
15. bře 2017

@misula29 5000... a dnes je to 9 den od pichnuti - 8DPO, tak ja nevím.. asi je to jen pregnylova carka, protoze je brzo aby mi uz od 6DPO ukazoval pozitivní TT.

misula29
15. bře 2017

@lory303 to už nebude pregnyl 🙂 já měla ducha už 5 den po et. Máš foto?

lory303
15. bře 2017

@misula29 mám foto z včerejšího rána a nedelního odpoledne. Spodní je nedele, horní včerejší ráno... dnesní nemam vyfocený, jedine az dojdu po praci domu, tak muzu vyfotit.. ale stejne je to brzy, bude to pregnyl :-/

misula29
15. bře 2017

@lory303 tak tohle už pregnyl není, to test nesílí 🙂 A k pregnylu ,normálně tělo odbourává 1000 jednotek za den, tudíž 5000 jednotek je už fuč😉 Myslím,že se můžeš pomalinku těšit🙂

lory303
15. bře 2017

@misula29 fakt myslis? jejda to jsi me moc potesila 😘 ale stejne se bojim zklamaní.. dnes byl test o neco slabší nez vcera, ale delala jsem uplne jinou znacku... ach jo, to by bylo tak super... jen jeste si porad rikam, ze musim pockat.. ale uplne jsi me ted potesila 😍

misula29
15. bře 2017

@lory303 ups, teď koukám, vrchní je ovulační ,Tak pokud dnešní bude silnější tak už to pregnyl není a ty seš po ivf nebo přirozeném?

lory303
15. bře 2017

@misula29 nn.to není ovulační... to je tehotenský... teda mel by byt 😀 ted jsi me zmatla 😀

misula29
15. bře 2017

@lory303 je to ovulační ,je tam uvedeno lh ne hcg

misula29
15. bře 2017

i na tom obalu pod testy je napsáno ovulation...

lory303
15. bře 2017

@misula29 zatím prirozene, ale na duben mame domluvene první IUI... pritel mej pred mesicem sileny spermiogram, mel 15% progresivních spermii, 0% neprogresivních a 85% nepohyblivych... vcera byl znovu na spermiogramu a uplny zazrak jak se to zlepsilo... ted ma 21%progresivnich, 40% neprogresivnich a 39% nepohyblivych, uzival Fertilman Plus, takze zlepsení díky vitaminkum.

lory303
15. bře 2017

aha ☹ tak proto byl tak silny, tak uz je to jasne... ja si toho nevsimla... dnes rano jsem delala ale TT comfort, byla tam carka ale slaba...

lory303
15. bře 2017

@misula29 vubec jsem si toho nevsimla, ze jsem pouzila ovulacni.. mam ovulacni a TT v jednom supliku a vzdy jsem mela za to ,ze ovulacní test je vzdy zeleny 😀 takze je to stale pregnyl ☹

misula29
15. bře 2017

@lory303 tak to je asii opravdu brzo na ukázání ducha po přirozeném početí, tak to se omlouvám ,ale nic se nemění na tom ,že to mohlo klapnout 🙂 Fertilman je opravdu dobrej, manžel měl tenkrát katastrofální morfologii a to nám bylo řečeno,že se moc spravit nedá ani vitamínama , měl výsledky 0,5% no sice to trvalo,ale pak bral ten fertilman cc 3 měsíce a já zjistila ,že jsem v tom on šel na kontrolní spermio a světe div se ,morfologii měl víceméně v normě.Takže nic není ztracený.Nevím jak dlouho se snažíte,ale možná bych ještě chvilku vydržela přirozeně😉

misula29
15. bře 2017

@lory303 potom je to ještě možný ☹ Ale pokud by sílil nebo byl stejně silný je šance ,že už to pregnyl není.Já byla po 7 dnech od pregnylu čistá

misula29
15. bře 2017

spíš testuj maxem,řekla bych ,že je nejspolehlivější

lory303
15. bře 2017

@misula29 jj.ten Fertilman je fakt asi zazrak... no ja tak trochu pocitam s tím, že je to pregnylova carka, spis se ted psychicky pripravuji na duben na IUI... O IVF zatim nepremyslime... chceme zkouset inseminaci a uvidime 🙂

lory303
15. bře 2017

@misula29 dobře, dekuji 🙂 zajdu si ho koupit 🙂

misula29
15. bře 2017

@lory303 s ivf máš čas ,nás do ní vrtali taky po výsledcích spermia ,ale já jsem si říkala,že dokud je šance tak počkáme,že tohle by byla až poslední možnost. na iui jsme se taky ptali,ale to nám řekl hned ,že tam se možnost nezvyšuje spíš naopak,ale ono asi záleží co je za problém a v případě pomalejších spermií to může pomoct.Hlavně to není cenově taková hrůza

Strana