icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
23. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně čtvrtek🙂 Už se těším na fotečku a moc ti držím palečky 🙂
Včera jsem nakonec šla do fitka, uběhla zase těch 45min na běžícím pásu a odplazila jsem se domů😅 Mám natáhnuté svaly, ale zatím ne tak moc jako včera, tak jsem zvědavá🙂 Joo a ještě jsem dneska naměřila 36,7 takže ovulka proběhla včera. Tak pokud se sobotní spermijky udrží bude to zázrak, ale vůbec nedoufám, že by to tento měsíc vyšlo. No snad to půjde ten další. Krásný den!🙂

petrysek181
23. bře 2017

@pulguita ahojky tak se na me malinké neculilo protoze mi utz neudelala pouze me prohlédla a pořád tam s necim tocila ze prcek je špatně otoceny k mocaku mam lezet na brise a nebo klecet😂tak na to budu muset jit utz se dockam v pondeli😊to bude i fotecka☺a ke sve doktorce jdu zase za tyden na kontrolu tomi prijde brzy asi chce znat vysledky ze screeningu ☺pomalu mi nechodi upozorneni nebo se mi dlouho ukaze ze si odepsala proto je to taková doba doufám ze ses včera neodrovnala a dneska si fit a nic te neboli☺

pulguita
23. bře 2017

@petrysek181 No nevadí, dnes bez fotečky, ale už ti ho dr. natočila a v pondělí na utz bude pózovat a culit se na tebe.🙂 To je dobré, že bez utz věděla jak je otočený. No ale ležet na břiše už pro tebe bude nepohodlné, ne? To jsem zvědavá, jak se do pondělí vytočí, červík jeden 🙂 A v pondělí už ti řeknou pohlaví, anebo je to ještě brzy?
No včera jsem si dala zabrat, ale kupodivu mám dneska míň natažené svaly než včera, tak jsem ráda. 🙂 V práci jedna kolegyně dotáhla domácí buchtu ...pomerančovo čokoládovou a nevzala jsem si ani kousek, i když vím, že je výborná. Chci se opravdu aspoň přes ten týden držet a nejest sladké a různé prasečinky, po kterých tloustnu. Jinak budu jíst normálně všechno, žádnou dietu nedělám. Jim vše, ale potřebuju se vic hýbat. Tak kdoví za jak dlouho začnu vnímat nějakou změnu a jestli vydržím🙂

petrysek181
23. bře 2017

@pulguita ano na brise ue to nepohodlne a dlouho to nevydrzim proto kdyz koukam na telku obcas si k tomu kleknu😊doufam ze bude v pondeli neco vidět pohlavi mi rict muzou ale zalezi jak mimi bude spolupracovat😊je zajimave ze zjisti pohmatem pres delohu kfe ma mimco zadecek to me udivilo ale mela sem pocit ue mi jo celou obratila😂😉😂ja si taky rekla ze to nemuzu prehanet s tema sladkostma a snažím se jist i dost ovoce tam jsou take cukry ale ne tak zákeřné jako ty v tech dobrotach😂kdyz sem vlezla na vahu tak sem byla rada ze se zastavila na te stejne nechci malemu nic odepirat ale musim myslet i na sva kila 😁dneska kdyz sem si cistila rano zuby me projela silena bolest od te plotynky az do nohy a sjela sem k zemi nevim co s tim ale ty zada jsou horsi jenze ted se mnou srejne nic delat nebudou priteli to říct nemuzu ten by mi dal

pulguita
23. bře 2017

@petrysek181 No snad ti ho fajn vytočila a kdoví jestli to nebude stydlín(a) a ukáže se😍 No já jsem nad tím taky uvažovala, jak to takhle můžou poznat, nebo točit dělohou. To jsou kejkle😵
No v ovoci je taky cukr, ale v některém víc a v některém míň. Je lepší jíst během dne než večer, kdy se ty cukry víc usadí. Ale zase máš pravdu, lepší cukry z ovoce než z čokolády na kterou ujíždím🙈 Ty se neboj, potřebuješ jíst pro miminko, ale já těhotná nejsem a v září jsem měla pár kilo navíc a k tomu mi přibyly další kila, takže mám co shazovat🐷
No jestli jsi to nepřehnala s tím žehlením a z toho tě bolí ty plotýnky. Musíš dávat pozor, protože já ty záda taky hned cítím. Je to naprd. Odpočívej co můžeš, nebo si třeba najdi na internetu cviky na protažení a uvolnění zad. Já tyhle cviky jednu dobu dělala každý večer v posteli než jsem šla spát a bylo to fajn. Doma mám tu elektrickou zahřívací podložku na které jsem si chvilku ty záda nahřívala a úplně mě to uvolnovalo. Teď ji nepoužívám kvůli tomu měření BT, protože mám strach, že mi to může zkreslit tu ranní teplotu (i když do rána vychladnu) ale teď ji raději nepoužívám

petrysek181
23. bře 2017

@pulguita no mas pravdu ale zas tak moc zdrave se trapit nebudu😀mam ted rada pikantni kysele a ze sladkosti gumove bonbony😂tak sem zvedava jestli mi to vydrzi za decka to muze byt fajn budu o ní uvazovat jestli ji neporidim nejhorsi je to kdyz vstanu rano z postele pak se to srovna behem dne☺ja se ted snazim delat aspon prochazky s pejskem at se trochu hybu😊 dneska jsme s nim byli na ockovani tak potom s pritelem chvili nemluvil protoze ho drzel😂ted z toho usnul a pak vyrazime jeste ven.Ja budu tak nervozni z pondelka ze budu mit problem zase se spanim😊mam strach a i se mov tesim 😊a co je hlavni zitra je patek a vikend pred nami

pulguita
23. bře 2017

@petrysek181 No pořád u tebe vyhrává to kyselé. To jsem zvědavá jestli to bude ta holčička🙂 Neboj, všechno bude v pořádku, i když věřím, že to jsou nervy. Vlastně se nervujeme než otěhotníme, během těhotenství, po porodu a pak jak vyrostou taky😅 Ti naši zvěřáci jsou po očkování taky naštvaní, chudáčci. Štěstí, že je to pak přejde🙂 Ta deka je fajn, minulý rok mi ji půjčila přítelova mamka, ale na podzim jsem si koupila v Lidlu větší protože byla v akci.
Na to protahování jsem si našla video na you tube. Když tak pohledej něco na plotýnky. Pěkný zbytek večera! Už se těším na víkend, dnes jsem měla v práci frmol a zítra určitě taky, ale nějak se to musí přežít🙂

petrysek181
23. bře 2017

@pulguita urcite neco pohledam a vymyslim je to napinave protoze z prstynku vysel kluk z cinskeho holka ze sody holka ale lidi mi rikaji ze vypadam lepe nez driv a to je zase na kluka😀dneska mi prisly laclace tak uz se nebudu škrtit uzij si vecer a odpocin nas pejsek uz odpadnul a spi jako drevo venku lítal jako blazinek😊

barbora24082011
23. bře 2017

Ahoj holky mám 4 dny spoždění,co myslíte mám zítra ráno zkusit těhu test??Nebo vydržet ještě??Jsem nervozní.

katulinka07
23. bře 2017

@barbora24082011 jasny, ja uz bych necekala ;)

petrysek181
23. bře 2017

@barbora24082011 urcite testuj to uz musi byt tutovka😊

pulguita
24. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně pátek! Už se těším domů a to jsem ještě na cestě do práce. Snad to nějak přežiju a rychle mi to uteče.🙂
Na tebe jsem zvědavá🙂 moc ti přeji tu holčičku. Taky se říká, že když je bříško spíše dopředu, tak to je kluk a že u holky je člověk víc oplácaný Kdoví...
Jsem zvědavá. Hlavně hezky odpočívej. Co ten váš čumáček? Už se zotavil z toho očkování? Hezký pátek přeji! 🙂

pulguita
24. bře 2017

@barbora24082011 Taky už bych testla. Držím palce! 🙂🍀

petrysek181
24. bře 2017

@pulguita dobre ranko no sem moc zvedava doufam ze se prcek otoci aby tam bylo neco videt😀pritel se na to taky moc tesi😊ten nas maly sycak vypadal jak kdyz mu dala nějaký zivota budic 😂😂😂delat větší blbosti nez normálně 😂 co ty stihli jste to aspon pojistit jednou do te ovulky? Tady je zase zataženo a na zlepšení to nevypada pekny den a at to v praci rychle utece🐉🐉🐉

pulguita
24. bře 2017

@petrysek181 Snad bude fajn vytočený a bude fajn vidět jestli je to kluk nebo holka🙂 To je fajn že už je ten váš čumáček v pořádku🙂
Kdepak! Od soboty ani ťuk, takže tento měsíc je na 2věci🙄 Zázrak by byl kdyby se ty sobotní spermie udržely až do té středy, což pochybuji. Takže už se těším na MS a snad budou příští měsíc lepší podmínky než tento😕 Ti chlapi jak jim něco je, jsou nepoužitelní, ale na jiné věci jim nic není...ach jo. Tím že měl tu lehkou střevní virózu tak už jsem se na to vyprdla, a netlačila na něj...mě to takhle na povel neba .
V práci jsem dnes měla fofry, ale snad už to bude klidnější než teda půjdu domů. Tady je zataženo, chladněji a prší...No víkend je za dveřmi😅

petrysek181
24. bře 2017

@pulguita ach jo mas to taky slozite vim na povel to je na nic to pak nebaví ani jednoho tak doufam ze v tom dubnu se na to vrhnete😊ja vcera pisu jak budu favat pozor na jidlo a dneska mazec mamka delala svickovou to sem neodolala a nacpala se u ni ja delala bramboraky s uzenym a to vis ze sem tam poslala tri delam male ale stejne😂potom sem se vyvalila se psem ven at neco stravim a přišel podvečer sahla sem po bananu a pomeranci no a co myslis jak to dopadlo😂😂😂sušenky a na vrch dalsi várka bramboraku ted tu funim na gauci😂😂😂tak ti preji pekny odpočinek uzij si hezky vikend

pulguita
24. bře 2017

@petrysek181 No snad v tom dubnu už budeme moct fungovat normálně. Raději na to nemyslím, protože jen vidím jak zbytečně utíká čas a nic z toho. 😕Snad aspoň vyjde nějaké to snažení ten příští měsíc. Co bude to bude, nechci se užírat, ale občas mě to štve, že zrovna teď je to všechno ještě komplikovanější.
Jinak já jsem teď taky rozvalená na gauči!😀 Konečně víkend, venku lije jak z konve a mi se nic nechce dělat, tak na to štvu.
Mňam! Braboráky bych si teda taky dala. Hezky si odpočiň! Pěkný víkend! 🙂

barbora24082011
24. bře 2017

Holky tak zatím nic,jedna čárka ☹

petrysek181
24. bře 2017

@pulguita ja vim jake to je kdyz se tim clovek uzira snazila sem si to moc nepripoustet ale někdy mi to v hlave vrtalo jestli to dostanu nebo ne co a jak bude dal a nakonec to dopadlo😊a ja verim ze u vas to bude stejné kdyz to nepujde tak zkuste se poradit s doktorama nebylo to lehke obdobi s hormonama ale nakonec vytoužený vysledek přišel 😊vem si ze mi zkusili vse a bakobec kdyz jsme oba byli to ACC tak prislo mimi mozna to tim bylo mozna ne ale stoji to za to vyzkouset😊takze pekny vikend odpocinek a pohodu doma💖

pulguita
25. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No mě štve to, že se vlastně ani pořádně nesnažíme, jakž takž to vyšlo ten minulý měsíc, kdy jsme se trefili do ovulky, která byla zrovna o víkendu, ale tento měsíc ne. Prostě jen tu minulou sobotu a nic víc. Snad ten příští měsíc se budeme moct snažit o něco víc. Asi bysme měli zajít k doktorovi, ať nás oba vyšetří, jestli je vše v pořádku. Tím že měřím BT, a vím že ovulace probíhá, tak jsem klidnější, ale třeba mi nefungují nějaké hormony a proto se to neudrží, no kdoví. Uvidíme jaký bude ten příští měsíc a pak bych to asi začala řešit s doktorem. No jenže když se vlastně ani normálně nesnažíme, tak je jasné, že takhle nemám šanci otěhotnět🙂 Takže snad se dá přítel nějak do šusu, nebo nevím co teda budu dělat. No uvidíme co bude v tom dubnu.
Zatím se zaměřím na to fitko a snad něco zhubnu než otěhotním🙂 A aspoň na to nebudu tak myslet🙂
Tady celou noc hodně pršelo, ale dneska vysvitlo sluníčko a je hezky. Krásnou sobotu ti přeji!🙂

marketqua
25. bře 2017

Ahoj holky,uz dva mesice se s pritelem snazime o miminko tedy nechavame tomu volny prubeh... v utery 21.brezna jsem mela dostat mesicky,ale nestalo se tak.Dnes 25.brezna jsem si delala rano a v poledne TT a oba mi vysly negativni,tak se chci zeptat zda to neni brzy?? Dekuji za pripadne odpovedi. 🙂

llenka_li
25. bře 2017

@petrysek181 jak je to s tim ACC. Uz jsem to někde slyšela...

petrysek181
25. bře 2017

@llenka_li tri dny pred ovulaci pijes ty i pritel jednu tabletu rozpousti to hleny aby se spermijky dostaly lepe tam kam mají

petrysek181
25. bře 2017

@pulguita ahoj tady je dneska taky tak krásně sluníčko proste pekny den ja jela s kamaradkou na nákup dopoledne pak jsme pokecali a bylo fajn😊ted uvidim co a jak vecer si pripravim na zitra obed a az si tu vse udelam budu vegetit😂😂😂uvidis jak to bude asi bych vydrzela nech to tak do září a pak bych neco resila u lékaře neměli jste moc sanci se snazit😊

llenka_li
25. bře 2017

@petrysek181 zajímavý, jednou uz jsem to četla na emiminu...

petrysek181
25. bře 2017

@llenka_li ja prave taky tak jsme to vyzkouseli a zrovna ten měsíc se povedlo😀mozna to tim nebylo ale clovek nikdy nevi 😊

llenka_li
25. bře 2017

@petrysek181 ja nevim, kdy bude ovulka...minuly měsíc 16DC a tento měsíc uz 7 DC ovu test takto..jinak bych to taky zkusila..clovek ma zkusit vsechno ;)

lory303
25. bře 2017

@llenka_li jéé, krasne pozitivní... taky bych ho tak chtela nekdy mít :-/ co mas za znacku testu? 🙂

jullli
25. bře 2017

@lory303 tohle pozitivni test neni ;)

petrysek181
25. bře 2017

@lory303 podle me je protoze sem mela stejně pozitivni ovu testy pokud zitra uz bude negativní tak to vypada na ovulku kolem 9dc 😊 meris bazalni teplotu podle te to poznas na tuty

Strana