icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

lory303
25. bře 2017

@petrysek181 BT jsem merila 3.mecice, a ted dva mesice nemerim, abych na to tak nemyslela :-/ jinak podle BT ovulku mám, ale testy nemam pozitivni nikdy, nevim proc 😔 A co ty maminko, jak se máš? už víš zda budeš mít chlapečka nebo holčičku? 🙂

llenka_li
25. bře 2017

@lory303 možná u jiné značky by uz pozitivni byl, ale ne u comfortu, ten kdyz je pozitivni, ke čárka testovací mnohem silnější nez kontrolní...je to wondfo comfort, urcite je porid, jsou super....tak uvidime, jestli jeste v následujících dnech zesvetla nebo ovu brzy prijde..

petrysek181
25. bře 2017

@lory303 mam se fajn nevolnosti ustoupily a mam docela velkou chut k jidlu tak snad nebudu jako balon😁v pondeli jedu na utz do Genettu tak doufam ze se uz treba dozvim co se nam v brisku ukryva za stesti😊

naty12589
25. bře 2017

Ahoj děvčata, moc prosím o Vaše zkušenosti a také o rady. Mám už 10 den zpoždění, antikoncepci neberu a s přítelem máme nechráněný sex: "neboj, já to stihnu" :D. Těhotenské testy jsem dělala již 3x a vždy /, ale na podobných diskuzích jsem vyčetla, že domácí těhotenský test může být pozitivní až mnohem později. Délku cyklu mám 35 dnů. Cca týden před očekávanou menstruací mě šíleně bolely bradavky, bolest trvala asi tak týden a pak ustala. Menstruační bolesti vůbec nepřišly a asi 8 den zpoždění až do dnes mě lehce bolí v podbříšku, jako menstruační bolest, ale asi stokrát menší. Má některá z Vás podobnou zkušenost? Děkuji 🙂

jullli
25. bře 2017

@naty12589 osobne si myslim ze nerovnovaha hormonu jednou za cas se to stane. 10dnu spozdeni uz by opravdu bylo neco videt

naty12589
25. bře 2017

Já jsem si to také myslela, ale pak jsem v jiných diskuzích vyčetla, že ženy s delším cyklem (já mám 35 dní) často měly test pozitivní až mnohem později. Ale asi bych měla nechat googlení a zajít si k lékaři, nebo už mi z toho přeskočí :D.

jullli
25. bře 2017

@naty12589 k lekari si urco zaji. Klidne mohl byt anovacni cyklus proto je dlouhy. Jinak nema to kazda ja mela bezne 32-33dnu a pozitivni tehotensky test byl uz 10dpo coz znamena nejaky 29-30den pred ms.. Kazda jsme jina.. Par dnu jeste pockej a pak se objednej at na to mrkne dr

simi1510
25. bře 2017

@naty12589 já mám delší cykly, a když se povedlo loni, tak jsem to v srpnu zjistila, když byl týden zpoždění. Dřív jsem netestovala, jelikož z předchozích cyklů (které byly zpožděné, nic se na těhu testu neukázalo) jsem si říkala, že to zas je ten případ...

Zajdi k lékaři a určitě to s tebou pořeší 😉

simi1510
25. bře 2017

@pulguita Jen aby ses nezablokovala cvičením... 😉 Já sama jsem to tak měla, chtěla jsem taky něco shodit, než otěhotním a celou dobu nic... jen jsem přestala cvičit, tak bum, bylo to (i když pak zamlklé....). Kamarádky sestřence řekli, že by měla shodit, začala chodit do fitka, nešlo jim to, a jiný doktor řekl, že ať se nediví, že se tím zablokovala, že je to tělo až moc namáhané a v křeči... Vše je pro a proti 🙂

pulguita
27. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Budu ti držet palce ať je dneska vše v pořádku a kéž by bylo vidět co se ti ukrývá v bříšku😍 Víkend se tady nakonec vybral a bylo hezky, tak jsem stihla něco udělat ale taky odpočívat. S přítelem jsme stihli snaženíčko v sobotu a k mému údivu mi aplikace dneska změnila ovulaci ze středy na pátek😲 No moc tomu naději nedávám, ale kdoví. Že by proběhly 2ovulace za sebou?
Pěkné pondělí přeji!🙂

pulguita
27. bře 2017

@simi1510 No teda, to mi povídej. Chodím cvičit tak 2krát týdně a začala jsem minulý týden. Vlastně v době kdy jsem nechodila, tak se nám taky nedařilo a teď byl přítel nemocný, tak to snažení nebylo nic moc. Tak jsem si říkala, že cvičením se od toho trošku odpoutám. No kdoví🙂

petrysek181
27. bře 2017

@pulguita ahoj pani to je super to by se tam ze soboty mohlo neco uhnizdit 😀 tak u nas vse v naprostem poradku je tam jedno miminko a vse tak jak ma byt i krev vystrkovalo na nas zadecek a bylo otocene tak nevime co to bude musime si počkat jinak mimi je tam jedno 😁😁😁 a srdicko 156 tepu za minutu ze by mala princezna💟💟💟 ja sem moc nespala tak to jdu ted dohnat jsme ještě na ceste krasny slunecny den

pulguita
27. bře 2017

@petrysek181 No raději s tím uhnízděním moc nepočítám, ale kdyby to klaplo, bylo by to fajn překvápko🙂
Tak to je super👏😍 Vidíš to, už můžeš být klidnější🙂 No já si myslím, že to bude ta princeznička a pěkně stydlivá 🙂 Kdy jdeš na další kontrolu? Hezky si odpočin. 🙂
Tady je škaredě a zase začalo pršet. Ještě že není víkend...🙂

petrysek181
27. bře 2017

@pulguita jdu ke sve dr pristi tyden v pondeli tak snad bude utz at mam fotecku😊😊😊kolem 13-16tt mi budou brat krev a 20tt jedu zase na utz do Gennetu to je druha cast screeningu😀bylo by to fajn kdyby se něco chytlo a kdyz ne tak pristi mesic uz se budete snazit vic pritel uz bude v pohode😊tady je nadherne a teploucko byli jsme s pejskem venku dbeska mi prisly mikinove saty a svetr celkem pekne veci jsem spokojena😊

pulguita
27. bře 2017

@petrysek181 No kéž by se chtělo mimi ukázat v celé své kráse. Kolem toho 20tt už určitě budete vědět jestli je to ta princeznička🙂
No já si myslím, že kdybych otěhotněla tento měsíc, tak by to byl zázrak. Kéž by, ale spíš jsem realista a myslím, že z toho nic nebude. Přítel dnes začal znovu chodit do práce, ale ještě není v pořádku a pořád mu nechcou říct jestli ho budou operovat a kdy. Minulý pátek mu řekli, že ho asi budou operovat, ale ať přijde na kontrolu za měsíc🙄 Teď už nebere ATB, ale určitě mu nesedlo brát tolik prášků a tak dlouho a beztak se mu to teď odráží na tom žaludku a střevech. Snad se dá do příštího měsíce trochu víc dohromady.🙂 Tady se to nakonec nějak vybralo a už neprší. Ještě že tak🙂 Jé tak to je super že už máš těhu oblečení🙂 Aspoň to bude pohodlnější na nošení 🙂

petrysek181
27. bře 2017

@pulguita no to snad uz ano jinak zacnu kupovat neutralni veci a budu cekat co se vyklube 😁😁😁chudak pritel teda ty mu dávají kdyby ho hned operovali byl by pokoj ted je i oslabený z antibiotik a verim ze ma podrazdeny i zaludek proc si nechavaji takhle na cas😢kdyz se to ted nepovede tak dalsi mesic musi uz je na case a jsi na řadě 😀😀😀tak sup sup preji pekny večer jdu zjistit co bude v televizi 😁

pulguita
28. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak to je super, já se už moc na to nakupování těším.🙂 No ty neutrální věcičky už bys pomalu mohla začít kupovat😍
No to zdravotnictví je tady na dvě věci. Pořád oddalují nějaké konkrétní rozhodnutí a pak jestli nakonec řeknou, že je třeba ta operace, tak kdoví kdy ho budou operovat. Je to na prd😕 No snad se mu to do příštího měsíce nezanítí a můžeme se normálně snažit. Uvidíme🙂
Kéž by se to aspoň ten příští měsíc povedlo, to by bylo super, ale kdoví...tohle je ve hvězdách🙂
Tady je dneska hezky, tak ti přeji krásné úterý🙂

petrysek181
28. bře 2017

@pulguita ahoj tady je dneska tak nadherne ze vyrazim na cele odpo ven😊ma byt az 22 stupnu tepla coz je super 😀mladej marodi ma zanet nosohltanu tak je v izolaci v pokoji😁jednou se to proste povest musi😊budu ti moc drzet palecky at je to co nejdříve 😊pritel me zarazil ze by se nebranil jeste jednomu 😂😂😂ale ja si myslim ze takhle to bude stacit i kdyby ted byl chlapecek a ja bych porad touzila po holce budu si muset pockat na vnoucata😁

pulguita
28. bře 2017

@petrysek181 tady je taky hezky, tak toho využij a jdi na dlouhou prochajdu🙂 Jejda no snad se ten tvůj syn brzy uzdraví a hlavně aby tě nenakazil. Dávej pozor!
No doufám že se nám to jednou povede. Věřím tomu. 🙂
Třeba až se vám miminko národí, tak taky budeš chtít druhé. Nikdy neříkej nikdy!🙂 Když se vám to povedlo jednou, tak může i napodruhé. Ještě jsi mladá!🙂 Ženy co jsou starší než my taky mívají děti, takže v pohodě. Pokud potom budete mít ještě chuť na další, tak vůbec neváhej. Ta moje sestřenice první potratila,pak měla 3kluky, čtvrtá byla vytoužená holčička, ale nakonec jí to bylo málo a chtěla ještě jedno víceméně stejně staré ať si můžou hrát...Tak to byla další holčička no a nakonec vyšel ještě jeden kluk a toho měla už kolem 42. Takže ty pokud budeš chtít, tak do 40 ještě jedno určitě stihneš😍

petrysek181
28. bře 2017

@pulguita tak jsme prisli docela ucapkany ale bylo krásně v lese😊no myslím si ze uz asi ne takhle nam to bude stacit co se miminek tyce😁😁 posilam ti podlesky chodila sem na ne jako mala s babickou uzij si pekny vecer a odpočinek

pulguita
28. bře 2017

@petrysek181 No však uvidíte. Ještě máte fůru času. Zatím si užívej tohle těhotenství🙂
Jeeee😍 Děkuji! To je nádhera! To jaro je prostě parádní a všechny ty barevné kytičky.🙂

michnovka
28. bře 2017

Ahoj,
co myslíte, můžu být těhotná, když jsem to nedostala 5dní (menstruaci mám už několik let na den pravidelnou). Testy mám negativní (Pepino 10mlU/ml).Jde o 10DPO. Nejde o nějaký hormonální výkyv nebo nemoc? Moje gynekoložka má dovolenou, nechce se mi k cizí. Ráda bych věděla Váš názor a zkušenosti. Moc díky!

jullli
28. bře 2017

@michnovka kdyby jsi to nedostala 5 dnu tak by ti ms musela chodit 5dpo coz je nesmysl( neznam nikoho takoveho, samozrejme muzes byt vyjimka ale spis ne) prumerne trva LF 13dnu cca ty pises ze jsi 10 vydrz ;)

simi1510
28. bře 2017

@jullli tak s takovou případně LF by se ani otěhotnět nedalo... Když je k tomu dle tabulek údajně potřeba minimálně 9, ale lepší je déle než 10

michnovka
28. bře 2017

Je to celé divné. Pokud jsem těhotná, muselo to být v době LF, ale někde tady na foru jsem četla, že je možné otěhotnět i týden před menstruací. Proto se nám asi nedařilo ve vypočtených plodných dnech, mám to asi posunutý. Nebo jde o nějaký hormonální výkyv (dosud jsem nic takového neměla)? Dost mě mate, že na testech nic a MS taky žádná...mám vůbec čekat, že by to mohlo vyjít nebo se obávat nějakých zdrav./fertil. potíží...?

jullli
28. bře 2017

@michnovka to ze zena otehotni tydem pred ms je tim ze se posunula ovulace a tudiz by se posunula i Ms ale to zena nezjisti kdyz otehotnela takze byt tebou pokud rikas ze jsi 10dpo vydrz 2dny a testuj

simi1510
28. bře 2017

@michnovka a testovala si ovu testy, nebo jak víš, že jsi teď 10 dpo?

michnovka
29. bře 2017

@simi1510 dpo znamená dny po ovulaci?Já myslela že po oplození😁...Ovulaci vůbec nevím,podle výpočtů měla být o týden dřív.

jullli
29. bře 2017

@michnovka ano dpo je ovulace. No podle vypoctu se nerid ;) pouzivej ovu testy a nebo mereni bt. A pokud na to netlacis nesleduj nic a poslouchej telo

petrysek181
29. bře 2017

@pulguita dobre ranko dneska vstavam nejaka rozbita😁😁😁asi jako ty z posilovny😁😀😀dnes bude kratsi prochazka at to neprehanim a prcek se nenarodi s holema na turistiku😂😂😂uz mame stredu pekne se nam lame tyden a brzy bude zase vikendik pritel se zitra vraci z prace tak ho budu mit na vikend doma☺preji pekny den a at ti to utika😁

Strana