icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
29. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No musím se přiznat, že tento týden jsem ve fitku ještě nebyla, chtěla jsem jít včera, ale přítel mě přemluvil a ještě ke všemu byla na večeři pizza...ach jo😅 🐷 Dnes mám samozřejmě výčitky svědomí 😀 No určitě jsi vyřízená z té dlouhé procházky, tak dnes je kratší procházku ať jsi na víkend fit🙂 Kéž by to rychle uteklo, už se zase těším na víkend🙂 Krásný den!🙂

petrysek181
29. bře 2017

@pulguita to mas jedno ono pri tvem programu co mas ještě to skoleni se neni cemu divit pizzu tu mam taky rada ale sem schopna ji snist celou😀bevim co me to dnes popadlo ale k obedu chleba se skvarkovou pomazankou a mísu ledoveho salatu na kyselo ted mame po prochazce a funime na gauci😁😁😂

pulguita
29. bře 2017

@petrysek181 No školení už mi právě skončilo. Teď čekám na výsledky té závěrečné zkoušky. Kdyby měl přítel odpolední tak je to lepší, protože se sama donutím, ale tím že má ranní, odpoledne je doma a přemluví mě😕 Tu pizzu jsme snědli každý půl, ale klidně bych ji zblajzla celou😀 Tak si hezky odpočiň, já teď jedu domů na oběd a pak zase rychle do práce, takže u tohohle lítání taky spálím nějaké ty kalorie🙂

petrysek181
29. bře 2017

@pulguita ja dokoukavam serial a pak se musim donutit vytrit podlahu to je ale premlouvani nez se do toho dam😂aha takze ty uz mas po skoleni na jednu stranu taky dobre😊no kdyz ma pritel ranni tak jste aspon spolu a ty kalorie můžete pálit jinak nez v posilovne😉😉😉

pulguita
29. bře 2017

@petrysek181 No právě, v pondělí jsem kalorie spálila doma s přítelem😅 Včera sice ne, a ještě k tomu jsme hřešili s tou pizzou, tak proto mám výčitky.😝 Kurz mi skončil, ale dneska jsem dělala víc jak hodinu přesčas (neplacený)a teprve teď jedu domů. Kéž bych už otěhotněla ať si tam v té práci dělají co chtějí. No snad nám to nebude dlouho trvat a snad otěhotním ještě letos. Podlahu vytři zítra...raději si odpočin.🙂

petrysek181
29. bře 2017

@pulguita ja sem to zvladla udelat ale co sem spalila vytiranim sem tam pěkně nacpala zpatky dva banany se slehackou rohlik se sunkou pytlik buraku v cokolade je to mazec😂😂😂😂ted uz jen funim a pak se jen prevalim do postele😀ja co sem doma tak sem se strašně sklidnila co se prace tyce jaky sem mela stresy tak ted at se staraji jiny tech stresu si užiju az se budu vracet slysela sem jak to tam ted vypadá a paní co je misto me moc nezvládá aspon vidi ze to neni žádná legrace 😊vy na ro pořádně vlitnete a to by bylo aby se nepovedlo👶🤰 pěkný zbytek vecera

pulguita
30. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Konečně čtvrtek 🙂 Ty si teda dáváš do trumpety, ale je to správné, miminko to potřebuje. 🙂 No já až jednou budu doma, tak taky budu klidnější a to jsem zvědavá na tu holku co bude dělat mou práci, ale to už mi bude jedno😅 Máš pravdu, teprve potom si uvědomí, že to není žádná legrace. Tak kdoví kdy se nám to povede 🙂 Pěkný den!🙂

petrysek181
30. bře 2017

@pulguita dobre rano musom se trochu krotit vcera mi bylo všelijak 😊tak sem dneska nevydrzela a nechavam si sit set do postýlky at je to kluk nebo holka mam loznici černo bilo fialovou tak setik bude stejny dela jedna pani a se vsim poradi a pomůže tak doufam ze se to povede😀jeste jednou a bude tu patek drz se a at ti to utika

pulguita
30. bře 2017

@petrysek181 Jeeee tak to je super! Pak ukaž fotečku jak to bude vypadat. Už se těším😍 Vždycky to máš vše krásně sladěné. 🙂 A postýlku už teda máte? Tyhle přípravy jsou fajn 🙂 A tvoje barvy jsou neutrální takže se budou hodit tak jak tak🙂
Já ještě musím překlepat odpoledne a přežít zítřek a je to🙂

petrysek181
30. bře 2017

@pulguita jasně ze poslu fotecku😊postylku doma jeste nemame ale uz je vybrana tohle byla takova rychlovka a fajn cena tak sem do toho sla😊 tasy je zatím porad slunecno a celkem fajn 😊vydrz to uz utece a mas to za sebou

pulguita
30. bře 2017

@petrysek181 Je dobré postupně začít zařizovat, ať to potom není všechno najednou velká pálka. 🙂 Tady je taky krásně, jen aby to vydrželo i přes ten víkend🌞

petrysek181
30. bře 2017

@pulguita nevim jak u vas ake tady ma prset zitra chceme opekat burty na ohynku pritom sem je nikdy nevyhledavala a ted po nich toužím 😂😂😂tak snad to pocasi vydrzi😉abo je lepsi kupovat kazdy mesic neco protoze najednou je to docela masakr na peněženku i tak se vybavicka vysplha na pekne penize ted si vem ty rodice co cekaji vicercata tuhle sem sledovala porad o patercatech no to je poradna mela takhle tomu jednomu preci jen doprejes vic😊

pulguita
30. bře 2017

@petrysek181 No teď jsem se dívala na předpověď a zítra se začíná mračit a v sobotu déšť😢 V neděli by mělo být hezky. No snad se to počasí nějak vybere.🙂 Hlavní je, že ještě zítra a už je tu víkend🙂 No je to pravda, buď nakupovat každý měsíc něco, nebo odkládat penízky a pak to z nich nakoupit, ale je to pálka. A u vicerčat to musí být mazec...
Navíc když je máš postupně, nejdřív jedno a pak ještě jedno, tak hodne věci zdědí, nebo postýlku a kočárek taky můžeš použít, ale když se narodí všichni dohromady😨

petrysek181
30. bře 2017

@pulguita no to ano ale tak nebo tak vzdycky se to sezene ja sem dneska nedělala nic jineho nez jsme behali se psem venku vzdycky na chvili domu odpocinout a pak zase bylo nadherne a zítra ma byt nejteplejsi den tak snad toho vyuzijeme😀pritel uz je doma a to je zase kolotoč sycak mi privezl same dobroty ale taky spousty zdravých veci😂posilam ti fotku latek z kterých bude usite povleceni mantinely a kapsar co na to budes říkat 😊

pulguita
30. bře 2017

@petrysek181 Jeee ty látky jsou krásné😍 taková jemně fialková, to bude mít miminko super. 🙂 Hezky si užij přítele a dobroty si sněz ať se má miminko v bříšku fajn 🙂
Příjemný zbytek večera! 🙂

petrysek181
31. bře 2017

@pulguita dobre ranko dalsi slunecny den😊a hlavně uz je patek😊dneska budeme delat ten ohynek tak snad nezacne odpo pršet ani sem ti nepsala co sem sla na neschopenku dalsi tri lidi dali výpověď kdyz tak nad tim premyslim tak tam nezůstane nikdo schopny😯 tak at ti to v praci utece a jsi rychle doma😊

pulguita
31. bře 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tady je trochu zataženo, ale je pátek🙂 Snad to rychle uběhne 🙂 Já bych si dala buřta s hořčicí a čerstvým chlebem! Mňam! Už jsem ho tisíc let nejedla. 🙂 Tak si dej i za miminko i za mě 🙂 Držím palce ať počasí vydrží 🙂
Ty brďo, tak u vás v práci je to taky mazec, ale snad si nakonec ty firmy uvědomí, že by se měli trochu víc starat o ty jejich pracovníky, protože čím spokojenější, tím líp pracují. Takhle jim odejdou ti dobří, a ta práce už nebude tak dobře odvedená jako dřív a budou se bít do hlavy. Ty si hezky užíj těhotenství a vypusť to z hlavy, kdoví kolik změn nastane než se vrátíš z mateřské 🙂 Krásný den! 🙂

lucije11
31. bře 2017

Holky co myslíte? Jsem 9 DPO.

jullli
31. bře 2017

@lucije11 to vypada ze by se tam neco mohlo dit.. Ale je brzo

lucije11
31. bře 2017

@petrysek181 to je krasná látka!!!!v té se bude dobře spinkat i klučíkovi 😉 no musíš dát fotku až budeš mít hotové.

Dlouho jsem tu nebyla a koukám, že z těch stálic jste tu zůstaly ty @pulguita a @petrysek181. Já jsem od pondělka doma na marodním s antibiotikama, tak jsem doktorovi hlásila, že se snažíme, tak mi musel napsat léky pro těhotné, protože co kdyby 😇 Dneska už mi je konečně trochu líp, ale pořád kašlu. No a jak se doma nudím, tak jsem jen tak zkusila test a šla jsem si dělat oběd a zapomněla na něj. Když jsem se vrátila tak tam byla druhá čárka (hoooodně po limitu) a tak jsem zkusila ještě jeden a ten už byl takhle kolem 4 minuty (fotka nahoře) a je tam duch. myslíte, že by to mohlo konečně vyjít? jsem z toho jak u vytržení 😇

lucije11
31. bře 2017

@jullli já vím, že je brzy. taky to ještě nechci partnerovi říkat. Ještě to zkusím za dva dny znovu.

petrysek181
31. bře 2017

@lucije11 ahoj no jasne takhle sem zacinala ja přesně stejny dusik jako ty delala sem pak každý den a radovala se jak sili takze si myslim ze ti mohu gratulovat 💖dalsi mamina🤰ano vetsinou jsme tu jen mi dve resime vsechno mozne co se u nas děje 😁děkuji me se to tsky libi pak dam fotku jak to bude v postylce ale to chvili potrva😊jeste je cas

petrysek181
31. bře 2017

@pulguita tak mi to nedalo a kdyz sem prisla s pejsek z prochazky pustila sem se mlademu do pokoje ma ho malinky ale bordel strašný 😂😂ted uz chvili odpocivam at se taky jen nehonim kolem uklidu pritel privezl spoustu pradla tak mam co delat preju ti krasny vikend odpocivej a uzivej si jara🌱🌱🌱

lucije11
31. bře 2017

@petrysek181 no tak ještě aby to nebyly nakonec dvojčata 😅 už se nemůžu dočkat až to zkusím za dva dny znovu. akorát jak teď marodím, tak si nemůžu zajet koupit jinou značku TT.

denisa3101
31. bře 2017

@lucije11 vidím krásné 😄

petrysek181
31. bře 2017

@lucije11 delej porad stejnou znacku a mamatest duchy nedela neboj😀kdy mas dostat ms?

lucije11
31. bře 2017

@petrysek181 @denisa3101 holky já jsem porad jak na trní nejraději bych si dělala ty testy pořád. 😇 občas se jdu na ten test podívat a čárka tam je pořád tak ťuk ťuk ťuk.

@petrysek181 mám cemio gravitest tak jsem spíš chtěla dr.max. někdo psal že tenhle dělá falešné duchy. No teď jsem 25 DC a beru druhý měsíc utrogestan. Minulý měsíc jsem měla cyklus 30 dní. Dle teploty jsem měla ovulaci 16 DC. Takže mám ještě 5 dní do MS (dle té předchozí)

petrysek181
31. bře 2017

@lucije11 tak to ja mela stejne taky mi to ukázal 5dni do ms me prvni dusik toho sem musela opravdu hledat a odpoledne uz byl videt dobre ja mela carky silnejsi odpoledne nez z ranni moci ale myslim si ze to bude v pohode neboj😊

pulguita
31. bře 2017

@lucije11 Juuuuu držím palce ať hezky sílí!🤰🙂🍀

pulguita
31. bře 2017

@petrysek181 Ahojky! No po práci jsem šla s přítelem na výstavu komiksů, mu se moc líbí tak to bylo něco pro něj. Pak jsme šli na čumendu do pár obchodů a já si koupila boty🙈 za fajn cenu no a představ si, že jsem měla chuť na ty tvoje buřty s hořčicí a chlebem😅 Tak jsme šli na večeři a dali si takové opékáné párky něco jako bratwurst. No špekáčky to nebyly, ale pochutnala jsem si i s hořčicí jsem si to dala, tak jsem byla spokojená, ale taky jsem měla trochu výčitky svědomí, ale co. 🙂 odpoledne bylo hezky a svítilo sluníčko, ale teď k večeru začalo pršet, tak to zítra vidím bledě, asi zase bude pršet...No aprílové počasí 🙂 Krásný víkend ti přeji! A dobrou noc!

sticker
Strana