Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita je děkuji jsi zlatá. Rostou už zase 🍀? No cítím se jinak chodím docela často na záchod a nějak nemůžu pořád dospat. Cítím podbřišek, ale není to úplně jak před MS ale spis jako tlaky a teda když si sáhnu na břicho tak mi přijde, že to mám trochu nafouklé jako když máš plný močák. A bolí mě psa zboku jakobych tam měla modřiny 😉 a včera ten můj chlap říkal, že mám roztažené zorničky. Hlavně jsem teď doma tak mám spoustu času se pozorovat😂 jo a když se najím tak jsem hrozně rychle přejedená a za hodinu mám zas hlad hlavně večer 😂
A jak jste na tom vy se snažením? Už je příteli lépe?
@pulguita ahoj tak ty si takova sikulka a byla jsi cvicit😊tady je dneska zatazeno a do rana pekne prselo dneska jdu zase na masáž a beru sebou i mamku at ji zaky protahnou svaly😁delam si k obedu zeleninovy salat s dresingem uz se mi zbihaji sliny😁koukala sem jak mi pekne narostlo brisko uz ho jen tak neschovam😁tak ho zacnu hrde vystavovat 😁 mimo jine mi narostl i zadek😁ten moc vystavovat nemůžu 😂😂😂
@petrysek181 Ahojky,tak vcera jsem byla na dalsim velkym ult. a cekame chlapecka👏😍
@sluninko23 jeee pani😍😍😍 tak to moooc gratuluji ja zatim nevim doufam ze moje dr mi udela v 16tt a pak jdu ve 20tt zase do Gennetu tak uz se snad taky dozvim co budeme mit😊
@petrysek181 Tak sesty smysl me nezklamal😀Tak uz muzu zacit nakupovat jupii👏Uz citim i pohyby sice jenom trosku a je to tak krasnej pocit.Uzivam si to😍Uvidis,jestli ti to reknou,ve 20 tt na 100%.Me to moje dr. nechtela rict,ze to neni jisty a at si pockam do toho 20 tt.Tak jsem pockala a dockala se😍
@sluninko23 gratuluji!
@simi1510 Dekujuu 🙂
@sluninko23 ja si to ted trosku srovbala v hlave sice touzom po holčičce uz vážně roky ale tesim se moc i na chlapecka sem zvedava co to bude ale radovat se budu tak nebo tak😊ja uz se taky tesim az budu moct nakupovat cíleně veci podle barvicek ja se taky brzy dockam kdyz ne na konci dubna tak na konci kvetna urcite😍😍😍
@sluninko23 omlouvam se za preklepy😂
@petrysek181 V pohode🙂Ja to po sobe musim tak 3x kontrolovat😀Uz jsem si objednala asi ctyri vecicky...😂Jenom za dnesek🙈
@petrysek181 No jsem ráda a navíc mě ještě nic nebolí, tak to je fajn🙂 Tady je krásně a zrovna jsme s přítelem říkali, ať to vydrží i na víkend. Hezky si s mamkou masáž užij 🙂
Pupík klidně ukazuj ať všichni vidí, jak ti hezky sluší😍 Já mám zadek a těhotná nejsem, tak to vůbec neřeš🙂
@lucije11 Za málo, teď po zimě se opět začínají vzpamatovávat🍀 Takže jeden z nich je určitě tvůj🤰 Moc ti držím palečky , určitě jsi těhu🙂
Jinak můj přítel pořád ještě chodí na převazy, takže naše snažení je jen takové light. Ještě mu mají říct, jestli ho budou nakonec operovat nebo ne. Po pravdě řečeno ani nedoufám, že bych mohla být tento cyklus těhotná, ale co. Jednou to snad přijde🙂 Snad se ten další cyklus budeme snažit o něco víc...kdoví. Musím mít hodně trpělivosti, protože to jde všechno pomalu, ale věřím, že se jednou dočkám taky🙂
@pulguita a nechceš třeba zkusit ještě nějaké jiné vitamíny kromě listovky? Já jsem teď asi 2 měsíce pila ten gynex a teď jsem měla v březnu femibion a plus ještě od doktora jsem měla ty hormony od doktora-utrogestan dva měsíce a teď ten druhý jsem vlastně otěhotněla. Byt tebou tak si zkusím zajít znovu na gyndu ať ti předepíše něco na podporu. 😉 hlavně ten tvůj přítel teda aby se dal dohromady no....už aby to měl z krku a za sebou viď.
@sluninko23 takže gratuluji k chlapečkovi 😉 už jste řešili jména?
A ty @petrysek181 vybírali jste nějaká jména?
@lucije11 Dekujii,jojo chci aby se jmenoval po tatinkovi Jaroslav,ale kdyz nam rekli ze to bude kluk(manzel celou dobu rikal,ze to bude holcicka)tak pry jestli mu nedame jine jmeno...Uvidime...
@lucije11 No právě k dr bych znovu zašla, až bude nějaká jistota intenzivního snažení...tento cyklus jsme se snažili jen den po ovulaci (a díky za to, že se o 2dny zpozdila 🙂) a pak 2krát úplně mimo, takže proto si nedělám iluze, že bych tento cyklus otěhotněla. A právě se mi zdá zatím zbytečné něco víc brát ...vitamíny atd., když taktak nějaké snažení zvládnem🙂 Kdyby na tom byl přítel lépe ten další cyklus a snažení by bylo trochu intenzivní a zase nic z toho, tak bych asi šla, ať se na nás oba dr mrkne. Jenže tady je všechno na dlouhé lokte...je to hrůza. V lednu na gyndě mi řekla dr, neboj do 40 určitě otěhotníš😲 Já budu mít letos 37 a tady jsou preventivní prohlídky co 3roky...tak asi tak😕 Objednáme se ať nás pošle na nějaké podrobnější vyšetření, ať víme co a jak. Uvidíme jak rychle to všechno půjde a hlavně kdy se dá dohromady ten můj přítel🙂
@sluninko23 taky gratuluji k chlapečkovi 🙂
@petrysek181
Musím se přiznat, že tím že bysme rádi holčičku, tak pro holčičku už jméno jakž takž máme, ale pro chlapečka vůbec🙈
Ale já mám na tohle všechno zatím ještě čas🙂
Už se těším na vaše jména pro ty vaše miminka😍
@pulguita Dekujii🙂
@sluninko23 ja bych uz taky nakupovala takze se ti vubec nedivim ze ses do toho pustila😀
@petrysek181 Ted kdyz uz vim co to bude,to bude ted porad neco😀
@pulguita masaz byla super a ted vecer sem se prejedla zelen.salatu ze tu jen funim😀dneska sem byla v zahradnictvi a byvala bych tam zkoupila vsechno😂začíná jarni silenstvi😁
@lucije11 no tak nějak neco uz mame u chlapecka celkem jistě ale u holcicky se jeste dohadujeme😁
@petrysek181 a pochlubíš se se jmény?
@sluninko23 Jaroušek je hezké jméno, já bych se ráda vyvarovala stejného jména jako rodiče takže tvého muže trochu chápu 😉 tak třeba vyberete nějaké jiné. Můj muž chce taky jméno po sobe takže doufám, že se nám povedla holka jinak to už by byl 3.chlap stejného jména v rodině 😂 A holka by to byt mohla protože co jsem počítala tak sex byl 2 dny před ovulací😉
@pulguita ten femibion je taky listovka a další vitamíny 😉 tak uvidíš. Zase jestli ti řekla doktorka že do 40 máš čas tak jako to už je hodně. Nám to trvalo rok a teda bylo to stresující tak čekat 3 roky tak si jdu hodit mašli 😂
@lucije11 No prave ze manzel nejdriv chtel po sobe,a ja jsem mu to nebrala 🙂Ale pak me zaskocil tim,ze jiny jmeno.😀Ale vzhledem k tomu,ze od sameho zacatku tehu mluvim do briska na Jarouska to tak bude.No budou taky tri,a my jsme ted taky tri Lucky😀Tak at se jim to klukum pak taky pekne mota😀
@lucije11 tak chlapecek bude Daniel a holcicka nejpis Veronika nebo Kristýnka
@sluninko23 ty jsi taky Lucie?😉 tak ahoj Luci. Určitě je vhodné při výběru jména spojit si to i příjmením aby to pak nebyla třeba Jessica Nováková a podobně 😂 no přítel vzhledem k tomu, že má v příjmení š tak nemůžu dávat jména se sykavkami. Mě by se líbil Vojta, Jakub a nebo Adam a holky Tereza, Radka, Natálie, Karolína Veronika je taky hezká @petrysek181 😉
Holky víte jak se to říká: teprve až vybíráš jméno pro dítě, zjistíš kolik lidí vlastně nesnášíš a je to svatá pravda😉
@lucije11 to je pravda ja za kazdym jmenem ktere se mi libilo nasla někoho kdo mi zrovna nesed a je hned po jmene😂
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak to je fajn, že jste si s mamkou užily masáž🙂 Přejíst se salátem není zas tak špatné, já udělala na večeři párky, protože jsem na ně měla hroznou chuť a k tomu samozřejmě hořčici a chleba🙂 Ty kytičky jsou i moje slabost a je pravda, že teď by člověk nakoupil všeho plno, protože je vše krásně rozkvetlé a barevné🙂 Dneska je tu zamračeno a má pršet, snad je u vás líp. Hezkou středu ti přeji!🙂
@lucije11 Jojo je to pravda s tim spojovanim jmen s lidma😀Hlavne ty holcici jmena😀
@lucije11 Když mi v ten minulý rok v tom červnu předepsala tu listovku, tak mi dala malou krabičku a myslím, že to je ten femibion, ale řekla mi, že ten bych měla brát až pokud budu vědět, že jsem opravdu těhotná, tak ti nevím. Navíc je k krabičce jen pár tabletek. No mám to doma schované.🙂 Zas bych třeba chtěla, ať mi nejdřív udělají nějaký ten hormonální profil než začnu brát něco víc, ať vím v jakém stavu to tělo je a co mu případně chybí. No jinak já budu ráda za jedno miminko, ale pokud bych do 40 stihla 2, tak se nic neděje🙂 Snad letos otěhotním 🙂
@pulguita dobre rano tady je taky pod mrakem a celkem se ochladilo byla sem rano s pejskem venku😊parky mam taky rada hlavně s hořčicí driv to bylo jen s kecupem😁mam je v lednici asi je vecer ohreju taky😁 vcera sem mladymu objednala nějaké oblečení je na tom cela bídně tak musím sahnout hloubeji do kapsy😀😀ale ma vybrany svatek i narozky preji pekny den a at to utika v praci

@lucije11 Super! 🙂 To mám z tebe radost!🙂 Jen tak dál. Já být tebou tak se už taky objednám k dr ať ti to potvrdí podle krve. 🙂 Moc se opatruj! Jak se cítíš? Cítíš se nějak "jinak"?🙂
Moc držím palečky, ať testy hezky sílí a miminko se pořádně zabydlí🙂🤰