Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Holky delala jsem si tri testiky 9dpo ,10dpo a 11dpo.Vsechny tri mi ukazuji ,ze jsou slabe pozitivni (duch okem viditelny,kdyz vyfotim,tak moc videt neni).Myslite ze mam nejakou sanci kdyz na vsech trech je duch druhe carky videt?Vim,ze je na to brzy.🙂
@mili34 jasně ze sance je ale vydrz carka bude silit kazdym dnem 😊
@petrysek181 zatim je prave na vsech stejne slaba..😔.Tak uvidim.
@mili34 a je silnější ? Jsou testy stejné značky ?
@mili34 ja mela rano sjoro neviditelnou a odpoledne uz byl pekny dusík zalezi jak roste hcg ted je to jen o tom jak carka sili a o cekani drzim palecky😊
@lucije11 to uz je regulerni cara velka gratulace😊opatruj se
@denisa3101 testy jsou stejne znacky - mamatest gs a jsou stejne ,zatim tedy nesilí.A ze by byly vsechny tri falesne pozitivni.Nevim no.Radsi budu myslet na to,ze se ms dostavi .
@petrysek181 moc dekuji 🙂.S pritelem se snazime druhy mesic.Mluvi o tom kolikrat vic nez ja 😀.
@petrysek181 ahojky! Tady trochu sprchlo a je pod mrakem, tak kdoví jestli se to udrží nebo později začne ještě zase pršet. No představ si že já jsem si ty párky dala s trochou obyčejné hořčice, trochou kremžské a trochou kečupu. Za mlada jsem taky měla raději s kečupem🙂 Teď když je čas od času dělám tak si dám na talířek trošku z každého ale jinak teď preferuji taky hořčicí🙂 Takže bude mladý fešák až mu dojde to co jsi objednala. Kluci jsou v tomto lepší, protože holky v jeho věku jsou větší parádnice a kdybys měla holku, tak by toho po tobě určitě chtěla víc. 🙂
@mili34 Držím ti palce ať testík sílí! 🙂 Já měla poslední MS 12.3., ovulaci 24.3.(měřím BT) a MS. by měla dorazit nejpozději 8.4. Více či méně jsme na tom stejně. Já tím že měřím BT, netestuju. Pokud se mi bude zítra a pozítří držet teplota nahoře a v sobotu taky, tak bych to zkusila🙂
@janajens od 5 mg nebo ml ? To je nějaký nový a citlivější jak 10 tkové ?
@denisa3101 jj objevila jsem ho na Amazonu na internetové stránce Jany 5ml

Taky jsem do toho po týdnu 🙂 a ukazálo mi to 🙂