Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@janajens tak to mrknu 😉😁
@denisa3101 dobře já to našla na Amazon. De jelikož bydlím v Německu
@mili34 no pěkný moc gratuluji 😊
@denisa3101 dekuji 🙂,ja se tomu jeste bojim verit
🙂jojo a kdyby ne,tak dalsi den 😉
Holky děkuji jste skvělé a moc vám preju aby se vám tam brzy zadařilo 😚 první dny jsem pořád chodila kontrolovat jestli se mi to nezdá 😂 teď už jsem to nějak vstřebala ale pořád mám ohromnou radost. Už jsem i přemýšlela jak to oznámím rodině. Objednala jsem na aliexpress dvoje botičky růžové a modré a dám každé půlce rodiny od jedné a napíšu tam vzkaz, že nevím jestli přiletí vrána nebo čáp, ale že jí mají očekávat v prosinci🤗 botičky vyšly na 1.50 dolaru a určitě je využiji jsou to capáčky malinký.
@mili34 No ty jsi jasná!🙂 Držím ti palečky, ať hezky sílí a máš brzy dálnici a krásný dárek k vánocům🙂 Pokud mi zítra spadne teplota tak jsem jasná a MS dorazí. Uvidím, už jsem zvyklá, takže by mě spíš překvapilo kdyby v to tento měsíc vyšlo i přesto, že jsme se moc intenzivně nesnažili🙂

Jasný 5ml