Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@mili34 tak to byl fofr super😊pak pisni co a jak u doktora 😀
@pulguita no nevim kdo je vetsi paradnice s mladym je to mazec neco mu objednat😀musi to schvalit nesmi tam byt to ci ono a tenhle strih není dobry a tohle nosit nebudu 😂😂a porad dokola kdyz jsme u tech parku jdu si je ohrat mam na be takovou chut😁😁😁ted uz jen pohoda u televize dneska sem se prekonala a vyzehlila pradlo😀
@petrysek181 No ta dnešní mládež na sebe víc dbá🙂 Za nás toho tolik nebylo, takže jsme nebyly takové vybíravky. 🙂 Já navíc skoro všechno dědila po starších sestrách s kterými jsem o 8 a 6 let mladší, takže jsem musela nosit košile s šílenym límcem, které už se za mě vůbec nenosily...hrůza😖 Já včera měla odpočinek a nešla do fitka, tak jsem všechno vyžehlila a taky to mám z krku.🙂 Dnes bych měla jít do fitka, ale jak tu vidím tolik pozitivních testů, tak ve mě vrtá červíček...co kdybych náhodou byla těhu🙈 MS má dorazit v sobotu. Jsem 25 den cyklu. Normálně mám 26 ale poslední dobou jen 25, jenže tento měsíc mi to ukazuje ovulaci o 2dny později, takže teď jsem jen 12 DPO a normálně mám LF tak 14dni i když někdy i 13😕 Teplota se zatím celkem drží. Jenže po minulém měsíci, kdy to vypadalo nadějně, si nedělám iluze a vůbec kvůli toho "light" snažení. Čekám, že zítra teplota zbuchne dolů jako obyčejně. Takže pokud bych nešla do fitka "kdyby něco" a zítra stejně spadne, tak budu mít výčitky. No a pokud půjdu, a jestli tam něco je...tak snad to tím fitkem nějak nepokazím. Tak ti nevím...No uvidím. Zatím jsem si v jednom obchůdku koupila svetříky na jaro pro radost🙂
@pulguita ja se priznam ze kvuli snazeni sem se na cviceni vybodla bala sem se co kdyby nahodou abych to tam nekde neprehnala takze te chapu😊ja sem driv taky tahala zajimavy veci kdyz vidim ty fotky tak se musim smat az kdyz sem byla starsi zacala sem resit modu😁 bylo by to fajn kdyby uz to klaplo i u vas moc vych ti to prala👶no budeme drzet palecky at se tam neco deje
@petrysek181 urcite napisu 🙂.Snad se ale pres vikend ms nedostavi.Jsem porad nejak neduveriva k tem testum 😉🙏
@petrysek181 Tak si mě přemluvila🙂 Dneska cvičit nejdu🙈 I když jsem byla v pondělí a uběhla jsem celkem rychlým tempem v kuse na běžícím pásu 45min, ale snad se nic nestalo.
S mým štěstím mi určitě zítra spadne teplota, ale co. Stejně tady ještě ke všemu začalo lít jak z konve, takže jsem zůstala doma🙂 To jsem zvědavá jak nakonec dopadnu...asi jako každý měsíc, ale aspoň je to vzrůšo🙂
Jinak některé ty ohozy na fotkách stojí za to. A i když se člověk dívá na fotky staré jen třeba 5 let zpátky, tak je to taky sranda. Stejně se ta móda točí pořád dokola🙂
@mili34 No já si na testy zatím netroufám🙂 Takže počkám až do soboty, kdy by měla dorazit MS. Tím že měřím BT, tak poznám jestli MS dorazí, protože začne klesat teplota. Dnes byla ještě dost vysoká, ale jestli mi zítra klesne, tak čekám příchod MS🙂 Ty už máš ducha na testu, takže jsi na tom lépe a myslím si, že těhu opravdu jsi🙂 Drž se!🙂
@mili34 neboj testy nelzou😊
@pulguita no vidis aspon si odpocineš taky to potrebujes je to vzruso vzdy kdyz se ms blizila sem byla napjata jak trenky a kdyz sem to prestala řešit a ze zvyku testla to bylo prekvapko na ten pocit stesti nezapomenu😀ja se snad dneska utopim mam uz břicho plne vody a porad bych pila a pila pujdu to radsi zaspat😀pekny zbytek vecera
Holky dam vam vedet co a jak,ale porad mam strach😕
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak včera se vypršelo a dneska je krásně, svítí sluníčko, ale je chladno. 🙂 Jak jsem předpokládala BT dnes o stupínek klesla(na 36,9), takže zázrak se u mě tento měsíc konat nebude. 🙂 Dnes 26den cyklu a 13DPO. Třeba zítra klesne ještě o něco víc a MS dorazí už zítra a ne v sobotu. Uvidíme. Kdybych tento měsíc otěhotněla, tak by to byl spíš zázrak. Vlastně jsem věděla, že tento měsíc být těhotná nemůžu, ale když jsem se včera dívala na ty moje teploty, tak jsem začala trochu doufat na nějaký zázrak, ale co. Snad se další cyklus budeme moct snažit o něco víc, ať mám příště větší šanci🙂 Tobě přeji krásný čtvrtek!🙂 Tento týden mi celkem rychle ubíhá 🙂
@pulguita dobre rano tady prselo celou noc ted už ne a je pekne chladno dneska se mi vraci pritel a priveze houpaci vajíčko na mimi sedacku tak se na to moc tesim uz to zaciname pomalu shromažďovat 😁 a hlavne priveze korbace😂😂snad je vsechny nesni po ceste domu 😁jdu ze sebe udelat cloveka pohled do zrcadla me malinko vydesil😁skoda ze spadla to vypada na ms no ale nevadi ted uz je pritel fit a muzes ho znasilnit kdykoliv😁😁😁😁krasny den
@petrysek181 Jeee tak to je super, že už začínáte shromažďovat věci pro miminko😍 Uvidíš, že ti doveze i dobroty🙂 No podle teploty určitě dorazí MS, tak snad ten příští cyklus bude lepší a přítel víc akční...ach jo 😕 Vyšmrncni se, ať jsi kočka pro přítele a má fajn přivítání🙂
@pulguita jo kocka😉😂😂 nad očima se mi klube pekne akne vypadam jako Indka😃😃😃a rano sem vlezla na váhu a mazec ctyri kila na sobě mam obavy ze nez porodim dostanu se na dvacítku no uvidim sladke uz moc nejim ale porad hodně piju tak doufam ze se ve me jen drzi voda😁kdyz nebude akcni pritel tak bud akcni ty😀
@petrysek181 Mi se akné vždycky rozjede u MS, takže neboj, nejsi v tom sama...alespoň takhle se člověk cítí jako by se vrátil do puberty😅
Neboj pak to shodíš. 4kgs se mi nezdá tolik...vem si, že už jsi v 14tt takže je to cca.1kg za měsíc, což je super. Hezky si dej do čumáčku, ať se má miminko v bříšku dobře🙂
Ha ha ha...No nejhorší na tom je, že právě přítel musí být akční😝, jinak to nepůjde i kdybych se na hlavu stavěla😀 Chlapi nás můžou znásilnit, ale my je ne...🙈 I v tom to májí lepší😀
Ahoj. Mám tři dny po sobě na testu slaboučkého ducha, ale ten duvh nesílí, je stále stejný. Je to v pořádku, nebo je to zamlklé těhu?
@pulguita ja sem na akne nikdy netrpela ale tenhle stoji za to je obrovský 😂😂😂je aspon vidět ze se neco děje 😊nebudu se omezovat urcite ne jen se bojim jestli to pak půjde dolu preci je s mladym to slo krásně ale je to šestnáct let zpatky😂😂😂chtela sem vytrit ale nakonec na to kaslu vyndam jen vysavac a vysaju byt😁to je fakt ze se přítel musi snazit ale ty nu k tomu můžeš pomoct😁ja se taky porad lisala😂😂😂když si predstavim jak jezdil domu obden z prace aby jsme podchytili ovulku jinak tam zustava sest dni byla to celkem i sranda 😁😁vse bylo naplanovane jeje kdyz si na to vzpomenu na jednu stranu to bylo fajn zivot sem nepocitala na dny ale cykly😂😂😉

@janajens jo na prsa jsem zapomnela.Prislo mi,ze mam tmavsi bradavky ale tech jsem si vsimla uz 3dpo,coz je brzy.Jinak neboli,jen nekdy jako by chvilku svedi z vnejsich stran.