Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita aha no to vubec nevadi ted je pritel fit tak to musi jit tenhle mesic uplne samo😁 odpoledne vyrazim na nakup at mam vystarano na vikend pritel jede vecer do prace tak si musim najit nejaky program😂
@petrysek181 No uvidíme jak to půjde tento měsíc😖 Tak já už konečně jedu domů, přítel končí ve 14:00, tak už jel nakoupit on, protože teď by bylo v obchodě více lidí a trvalo by to déle.🙂 A já myslela, že o víkendu budete spolu, že ti přijel z práce a po cestě jel domů za rodinou. No i tak si užij víkend a hlavně odpočívej. Krásný víkend🙂
@pulguita kdepak mel dovolenou dva dny a jeste musi jet ctyri odpracovat😁 ale tak vrati se v utery a pak bude tyden doma😁mi byli nakoupit spolu ale vsude spousty lidi co chci je patek😀tak si uzij pekny vikend a odpocin si pekny zbytek vecera❣
Ahojky holky, kdy je nejlepší udělat test? ... týden před ms jsem spinila asi den a půl od te doby nic...tri dny mám zvýšenou teplotu telesnou, BT jsem neměřila...ted mám první den zpoždění.... Tak nevím, jsem mimo ČR takže k lékaři momentálně nemůžu... :( kéžby z toho něco bylo... prsa bolí, k tomu ta teplota a při špinění sem tam křeče v podbříšku ale jen jednorázové a chviličku...nemáte některá zkušenost?
@katjes29 Ja jsem to mela tak,ze tyden pred MS jsem mela svetle ruzovy vytok asi tak den,dalsi den uz to bylo vic cerveny a asi jenom 2 hodky,pak to ustalo a do MS nic.A den po vynechane MS jsem si delala test a mela jsem slabsi druhou carku,druhy den jsem testovala odpoledne a uz jsem mela dve krasny //.Joo a v tu dobu jsem merila BT a mela chripku.Tak drzim palecky at to taky vyjde🙂
@sluninko23 tak já to měla jen jeden den a ten druhý jen trošičku, myslela jsem že už to dostanu ale nic. Nikdy předtím jsem to neměla.
snad ano....zítra jdu pro testy :D
@katjes29 No ja jsem to mela pekne divoky,uz to i vypadalo,ze to dostanu o 3 dny driv a nic🙂A test jsem mela silnejsi odpoledne nez rano.Urcite zkus zitra test a drzim palecky.A dej vedet😉
@katjes29 to co popisujes muze byt uhnizdeni mimiska i priznaky na chripku zkus udelat testik😊
Tak já dneska litam od rána na záchod ... Bubla ve me silene tak já nevím ... dnes jdu pro test tak zítra udělám.. nevím zda střevní potíže s tím souvisí 😂😞

@petrysek181 Juuu tak to je príma. Na ty věci v lidlu jsem tady viděla někde odkaz. Kdoví co bude tady v lidlu, někdy tu mají ty stejné věci!🙂 Já bych hned nakupovala, ale teplota spadla na 36,6 Takže pokud nedojde MS dneska, zítra určitě🙂