Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita ahoj ja dneska porad nekde behala se psem pak u kamaradky taky se psem ven 😂umyla sem zbyla okna a ted sem usnula vecer u televize😃tak mam zamluveny kocarek je z druhe ruky ale ja nepotrebuji novy poslu ti fotku ve ctvrtek si pro nej jedeme😀tak ms se rozjela nevadi duben je tvuj👍👍👍kez by ti to vyslo moc ti to preji jinak pekny zbytek soboty🙂
@petrysek181 No ty seš akční! 🙂 Teď už jen odpočívej.
Ten kočárek je krásný😍 Jaká je to značka? Opravdu je moc pěkný i ty barvičky.🙂
Uvidíme co bude v dubnu. Kéž by se to povedlo, kdoví...bylo by to fajn🙂
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 zase je tu pondělí, ale tento týden pracuji jen do středy🙂 Tobě zítra dorazí přítel, tak to bude fajn. My jsme včera kmitali a uklizeli, umyla jsem okno na balkón a ušila jsem na něj nové záclony, prádlo jsem taky stihla vyžehlit, ale teď bych si potřebovala odpočinout a ne jít do práce😅. Tak snad mi to rychle uběhne a trochu si tam odpočinu😝🙈 Krásné pondělí! 🙂
@pulguita ahoj no znacka me se ptej😃ja delin kocarky na libi a nelibi😅😅😅ja jdu dneska varit dve jidla pozvala sem nase na obed tak se mam co ohanet a ja se nezbavim chuti na svickovou tak delam ji a jeste cinu mladej omacku moc nemusi😁to je fajn odpocines taky ted he prodlouzeny vikend dneska je tak krasne ze odpo vyrazime ven pekny den
Holky tak dnes mrska prisla tak nic :( tak priste..
@katjes29 Tak to me mrzi,tak huraa do dalsiho snazeni🙂
@petrysek181 Ahojky, no já se ptala na ten tvůj kočárek, protože se hodně podobá tomu, co mám vyhlidnutý já🙂 Je ve více barvách, ale mě se líbí tahle kombinace nebo je myslím ve světle a tmavě šedé. Ta stříška má vzadu větrání, což se mi moc líbí.
Tak ať se oběd povede. Svíčkovou bych si taky dala 😍 Čínu jsem dělala v sobotu rýžové tenké nudličky s mrkví, cibulí, cukynou, lososem a kurkumou ...byla to improvizace, ale velká mňamka🙂
Tady bylo krásně celý víkend a dneska taky, tak snad to vydrží i přes velikonoce🙂
@pulguita dostala sem k tomu jen tohle video ale ano kocarky jsou si podobne😁uvidime az ho privezu😀dneska je venku fakt horko tak dame prochazku a pak budeme odpocivat
@petrysek181 Kočárky jsou si dost podobné 🙂 Až ho budeš mít doma, tak můžeš začít nacvičovat procházky s kočárkem s tvým čumáčkem🙂🐶 Strčíš ho dovnitř a bude si hezky jezdit🙂
Hezky si odpočiň. Já ještě přežiji odpoledne v práci a poletím domů. Přítel má odpolední, tak si zajdu do fitka protřepat špečky 😅
Holky, dnes jsem tady psala ze se mrska dostavila a ze asi nic..porad mi to ale neda a sleduju se.... v podbrisku boli celkem dost ale MS je silna jen pri moci jinak skoro nic...pri moceni vsak i hrudky... jsem zmatena...je jeste nejaka moznost tehu?
@katjes29 moznost je ale spis je to nepravdepodobne delala sis testik? Spousta holek melo ms a byly tehotne ale asi spis jen spineni nebo ruzovy vytok uvidis jak to bude😉
Doplnuji ze ms prisla po 4dennim zpozdeni
@petrysek181
no nedelala prislo mi to moc brzo
@pulguita pani ty jdes do fitka vzala sis to k srdci😉ja dovarila svickovou a porad stojim nad hrncem a ujidam😄😄😄nemuzu si pomoct kdyz sem cekala Kubu taky sem jo milovala ale ja jo mam rada i jako netehotna ale ted se ta chut neda ovladat😆kdepak to moje chlupate miminko bude jezdit max pod kocarkem ale vevnitr ne😉sem zvedava jak ti vezme je to moje prdelka porad je se mnou a az tu bude mimco nebude stredem pozornosti posilam ti fotku jak na me chrape😆
@katjes29 nechci ti nijak brat iluze ale spis bych ti videla ze se nepovedlo mozna to spozdeni neco znamenalo ale fazolka se neuchytila pry se to hodne stava nevadi vyjde to priste
Já měla minulý měsíc zpoždění týden a na testu ducha a Dostala sem to 😢 teď zase o jeden den dříve dva dny slabé špinění jen jednu nic jsen to měla silné teď už mám zase konec tak hurá do dalšího snažení
Snad priste no, obdivuji nektere co se snazi dele jak pres rok a jsou v pohode. Ja od ledna a jsem hotova
@petrysek181 No teda ten tvůj čumáček se má😍 Snad nebude moc žárlit, až se narodí miminko. Jinak takhle budu ležet já, jak dorazím domů z fitka 😅 Já jsem zvědavá na ty naše vlezlé a zvědavé kočky...snad od nich ochráním kočárek, postýlku a miminkovské věci...bojím bojím🙈🐱 Nejhodnější bude naše Králičice Bertička 🙂 No já mám svíčkovou taky moc ráda, ale dávám si ji jen jednou za rok doma v ČR. Tady jsem ji vlastně nedělala.. možná tak jednou. Mňam hned bych si dala s knedlíčkem...je to dobrota 🙂
@katjes29 me to trvalo presne rok a cim vic te to bude uzirat tim je to horsi snaz se hodit do pohody a pujde to samo
@pulguita tak cekam co sem prijde zveda se vitr a ma se poradne ochladit😣 konec hezkych dnu neboj z fitka snad tak neodpadnes hlavne to neprezen at zase necitis vsechny svaly v tele💪💪💪😂ja prisla z odpoledni prochazky a ted uz jic delat nebudu
@petrysek181 Tady je zatím pořád krásně a já už jedu konečně domů 🙂
Ve fitku budu dávat pozor ať se moc nezmrzačím hned dneska🙂 Ráda bych šla i zítra a pozítří...Uvidíme🙂 Krásný zbytek večera a hezky odpočívej 🙂
@pulguita ty na sebe davej pozor neprehanej to a krasny vecer i tobe😊
Ahoj holky... Mám takový dotaz vždy jsem mela cyklus pravidelný, vzdy 30ty den ale ted najednou MS nikde 😐 navíc me boly prsa už asi 3 den a ode dne je to horší taky me Pícha občas v podbřišku jakoby na vaječnících buď na prave straně nebo na levé... Sex proběhl před 11ti dny nechráněný a už mám zpoždění paty den MS a vcerejsi Dva Testy negativní tak nevím jestli mám ještě počkat nebo utíkat na gyndu 😕 mám docela strach, protože trpim na cysty ..tak jestli to není tím !?
Ahoj holky mám takový dotaz, vždy jsem mela pravidelný 30ti denní cyklus ale ted najednou MS nikde a to už mam 5 den zpožděni .. do toho me boly už 3 dny prsa den o de dne horší a taky me Pícha v podbřišku... Jakoby na vaječnících bud na levé nebo právě straně 😞 jenom ze vcerejsi dva testy negativní a sex proběhl před 11ti dny a ja nevím jestli mám ještě počkat nebo utíkat na gyndu😥 protože Trpím na cysty tak nemůže to byt tím ?
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně úterý (pro mě je to čtvrtek 🙂 ) Včera i přes bolest hlavy jsem šla do fitka a doma mě pak ještě přepadl přítel, takže už jsme oficiálně začali další cyklus snažení😅 Jsem ráda, že to s ním vypadá lépe, ale nechci to zakřiknout. Kéž by se držel, ať se mu to zase nezanítí. Uvidíme, co nám přinese tento měsíc. Tobě přeji krásné úterý a dnes dorazí tvůj přítel, tak si ho hezky užij🙂
@misamisa123 Ahojky, no pokud trpíš na cysty, tak třeba to je ta cysta, ale pro tvůj klid bych si asi zašla k lékaři, ten tě prohlídne a hned ti řekne co a jak. Držím palce, ať to nic není a kéž bys byla těhotná 🙂 Někomu se ukáže // později 🙂
@pulguita dobre ranko tak ti si mela fitko dvakrat😁tady se pekne ochladilo a je zima ja sem vzhuru od 5h mladymu neni dobre tak me vzbudil a ja uz neusnula tak se tu tak placam a po obede asi vytuhnu😂ty jeste zitra a konec to je fajn odpocines si😉je se pekne snazte at se fazolka uchytu pekne na jare kdyz vsechno klici😆ja sem dneska delala pohary ale trosku zdravejsi celkem nam chutnaji pekny den

@petrysek181 Ahojky! Tak nakonec je tu krásně, ráno jsme byli na dlouhé procházce, pak jsem se doma dala do praní, ať to sluníčko hezky využiju. 🙂Po obědě jsem vytuhla na dvě hodiny😅😵😲 ale potřebuji si odpočinout, tak co🙂 Včera večer jsem začala špinit a dneska ráno se MS rozjela v plné parádě 🙂, tak jedeme další kolo, snad budeme mít štěstí.🙂 Neboj, do úterka to rychle uteče a pak budete týden spolu, to je fajn🙂 Krásný zbytek večera!🙂