icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
11. dub 2017

@petrysek181 Mnaam takovy chute mi delat🙈

petrysek181
11. dub 2017

@sluninko23 😂😂😂ale jdi ty😂😂😂

rita2015
11. dub 2017

Ahojte holky potřebuju radu. S manželem se snažíme o mimčo.🙂 mám 3dny zpoždění​ co u mě nebývá zvykem mám to vždy přesně na den. I prsa mě docela bolí a mám taky zvýšenou teplotu. Co myslíte mohla bych být těhu?

petrysek181
11. dub 2017

@rita2015 jasne ze mohla ale urcite vlitni na testik uz ti to na 100%ukaze😉a koukej dat vedet

rita2015
11. dub 2017

Ráno to zkusím a dám vědět 🙂

pulguita
11. dub 2017

@petrysek181 No to měla😅 Zatím nemám nic moc natáhnuté svaly, takže tělíčko si pomalu zvyká na pohyb extra🙂
No jsem zvědavá, jestli se ta fazolka uchytne či co. Hlavně jsem ráda, že to vypadá že po X měsících se zase znovu můžeme trochu víc snažit. Kéž by to vydrželo...nechci to zakřiknout ať na tom není přítel opět hůř.
Teda ty poháry vypadají báječně😍 Z čeho je děláš?
Hezky si po té probdělé noci odpočiň!🙂

petrysek181
11. dub 2017

@pulguita predstav si ze jsou uplne zdrave😂😂😂müsli sladky bily jogurt ovoce a zelatina mame to radi a dosel vanilkovy puding😂😂😂 Berny mel dneska prvniho klistaka uz zacinaji radit musim koupit ty kapicky za ouska me se dneska vraci pritel tak ten bude taky neco vyzadovat tehotenstvi mi vzalo chut ale obcas to preziju😃

pulguita
11. dub 2017

@petrysek181 Jsou zdravé a vypadájí báječně😍 To mi povídej, že měl Berny klíšťáka. Nakonec ho budeš vozit v tom kočárku ať nic z trávy nechytí.🙂 Bývají i obojky, ale ty kapičky jsou asi účinnější🙂 Hezky si přítele užij a ať není jako to klíště😝
Tolik jsme je proháněly u každé ovulace a po otěhotnění prohání oni nás🙂 I když některé ženy mají jako těhotné větší chuť. I když tohle je je individuální stejně jako všechno 🙂 Přeji příjemný zbytek večera🙂

petrysek181
11. dub 2017

@pulguita ty kapicky jsou fajn vydrzi to Bernik a obojek asi moc ne na prochazky nosi ksandy😃😃to ano nekdo ma vetsi chut a nekdo ji ztrati😄😄no ted to bude fuk za mesic odjezd Norsko a vracet se mi bude jednou za sest tydnu😯jinak ti musim napsat ze uz zacinam citit mimiska je to prijemne citit jak se tam mele😉ale spis kdyz sem v klidu je to takove jemne jinak krasny zbytek vecera a zitra mas posledni👀😎

rita2015
12. dub 2017

@petrysek181 ahoj tak jsem to ráno dostala ☹ tak snad příště☹

petrysek181
12. dub 2017

@rita2015 drzim palecky at to priste vyjde😊

pulguita
12. dub 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak pro mě už je konečně pátek🙂 Teď jen ať to rychle uběhne v práci a nemusím tam trčet, tak jako včera, kdy jsem nakonec odešla pozdě😕 Dnes se na to vyprdnu😝 No teda! Tak nakonec odjíždí pryč?😲 A na jak dlouho tam bude? Na podzim se vrátí? No aby to stihl na ten porod, ať může být s tebou. Pak až přijede, tak tě uvidí kulatější a budou to pro něj velké změny🙂 Už cítíš toho tvojeho plaváčka?😍 To je super! A celkem brzy ne? To je príma. Tak mu tam vždycky pošli nějakou dobrotu do bříška, ať tam sebou mrská🙂 Krásný den! Tady je moc hezky a vypadá to, že to vydrží po celý zbytek týdne🙂

petrysek181
12. dub 2017

@pulguita ahojky odjizdi v kvetnu a bude tam rok a pul na termin porodu vychazi ze bude v Norsku ale nejak si to zaridi aby mohl byt s nami z toho mam strach ze to nestihne vis🙂no snad ano jo budu kulatejsi zatim to pribirani mi jde dobre ikdyz se snazim tolik nemlsat😅😅stejne rucicka jede nahoru .To je super ze jdes dneska naposled taky si potrebujes odpocinout tady je zima a zatazeno a na tak byt cele velikonoce😣zitra vstavam brzy a udelam utok na Lidl mam strach ze tam bude tlacenice nemam to rads byla sem svedkem jak se zensky dohadovaly u detskych veci je to ostuda tak pekny den😊

pulguita
12. dub 2017

@petrysek181 Šmankote! Rok a půl!😨 A co tam bude tak dlouho dělat? No snad vám to vyjde a miminko si na něj počká, ať může být s tebou u porodu.🙂 Budu ti držet palce. Třeba se nakonec vrátí dřív.
Já se taky snažím nemlsat, ale moc mi to nejde😕 Teď zase v práci jeden spolupracovník koupil plno dobrůtek, tak jsem neodolala a láduju to do sebe🙂🐷 No podívej🙈
Tady v lidlu je taky plno lidí a když jsou tam fajn věci, hned je to fuč. Před dvěma týdny jsme byli s přítelem nakoupit a úplně nás zamrazilo, protože jeden chlap měl plný košík nákupu a už to vypadalo, že bude platit, ale nakonec jako že jde něco vrátit, a on ti ten syčák utekl východem co mají pracovníci do skladu a ven! Prodavačka za ním letěla, pár věcí cestou ztratil a kradl jídlo a všechno drahé, žádné věci jako rýži mouku atd...jako pro chudé lidi co nemají na jídlo. Hrůza! Úplně nás to vykolejilo, jak jsou lidi zlí a jak to takhle může někdo vymyslet. Bylo to na konci směny, kdy tam bylo málo personálu (3 ženské) a ten co to tam občas hlídá, tam nebyl. Ten chlap to měl vychytané do posledního detailu.
Hezky nakup, mají tam moc hezké věci. Pak dej vědět, jak jsi pořídila🙂

sluninko23
12. dub 2017

@petrysek181 Ja se vcera hnala do Lidlu kvuli tem vecickam a nic..Tak js si rikala no sakra ani ty ponosticky nemaji..A kdyz jsem obesla asi po paty ty regaly,tak mi doslo,ze je budou mit az ve ctvrtek😂A zitra se tam uz samozrejme nedostanu,tak tam budu muset poslat manzela at se koukne.Dnes konecne prijdou prvni oblecky co jsem malymu objednala,tak se strasne tesim👏

petrysek181
12. dub 2017

@sluninko23 to je super ale urcite posli manzela maji tam pekne vecicky ja chcibi perinky do postylky a tehu leginy tak snad na nas neco zbyde zitra dam vedet😁

sluninko23
12. dub 2017

@petrysek181 Dej urco vedet.Ja mam zalusk na teplacky a bodycka.No snad neco zbyde,protoze to jsou vzdycky takovy nalety,ze mi to hlava nebere😂

petrysek181
12. dub 2017

@pulguita teda ty mas takovou dobrotu ja si zase dneska bezela pro melouna kazdy den tam poslu ctvrtku😃a lizatka😃no to mi nerikej to jsou dneska lidi museji na to mit naturu ja bych se bala vzit treba jen susenku ta predstava te ostudy je hrozna😳budou tam delat tunel sest tydnu pracovat tri tydny doma a pak zase na novo to nejlepsi z prcka mu utece ale zase nam to pomuze financne a ja si nemusim delat starosti neco za neco bohuzel😊zitra ti poslu jestli jsem tam neco sehnala chci i na sebe maji tam tehu leginy a saty na leto

petrysek181
12. dub 2017

@sluninko23 jasne zitra pisnu co jsme ulovili😂😂😂snad me k tomu lidi pusti😅😅😅

sluninko23
12. dub 2017

@petrysek181 Noo to doufej😂A nebo to musis udelat jako to lidi delaji,nahazet do kosiku nejlip vsechno,stoupnout si bokem,prohrabat to a co nebudes chtit vratit😂😂

pulguita
12. dub 2017

@petrysek181 No představ si, že prostě pořád se někde najde něco sladkého a vydrž to a nedej si ...to je nad mé síly😅 Za mlada jsem měli pevnější vůli a teď na to prdím (a pak se divím)😝🐷
Teď už jsem konečně doma, přežila jsem to i když to byly nervy, ale hlavní je, že teď budu mít pár dní klid. 🙂Zítra půjdeme s přítelem na procházku, ale on pak ještě zítra pracuje a má odpolední, ale co. Chudák tvůj přítel, že teda bude pryč, ale malého si užije ry týdny co bude doma. Hlavní je taky ta finanční stránka, takže aspoň budete moct být klidnější a miminku můžete dopřát🙂 Uvidíš, že to zvládnete a nakonec to uteče. Zase je fajn, že není tak daleko jako minulý rok. Teď ho můžeš mít blíže a taky přijede domů častěji než předtím.
No lidi jsou hnusní a není jim blbé krást, já bych na to neměla nervy a taky bych se styděla. Budu držet palce, ať zítra hezky pořídíš a koupíš si, co potřebuješ. Krásný zbytek večera🙂

petrysek181
12. dub 2017

@sluninko23 to se fakt takhle dela 😂😂😂ja sem v tomhle dost neprubojna na to je dobry pritel😂😂😂mozna zvladne sehnat toho vic nez ja😂😂😂😂mam z toho o obavu jak to tam bude vypadat😂😂😂v nejhorsim pojedu jen s pecivem tam snad naval nebude😂😂😂

sluninko23
12. dub 2017

@petrysek181 Joo jednou jsem tohle videla😂😂A nestacila jsem se divit😂No treba to bude dobry,ale nekdy je tam fronta jeste nez otevrou🙈Radsi to ozelim a co zbyde zbyde😂Nez se tam s nekym pretahovat😂😂No kazdopadne manzel uz je zaukolovanej,tak snad bude mit stesti.

petrysek181
12. dub 2017

@pulguita ty si poradne odpocin a nacerpej silu na to vase snazenicko😊uvidim co zitra poridime dam ti vedet snad to bude v klidu nikdy sem takhle nebyla spis sem se tomu vyhybala😁ja sem ted do sebe nahazela precliky a navrch koblihu a pak se divi z ceho pribiram😁😁😁krasny zbytek vecera

petrysek181
12. dub 2017

@sluninko23 asi to videt zustanu stat s otevrenou pusou ale co se divim kdyz sem delavala brigadu za kasou prali se duchodci o kachny byly v akci fakt mazec zitra pisnu😀

petrysek181
13. dub 2017

@sluninko23
@pulguita tak holky mam vse co sem chtela ale reknu vam uz to absolvovat nehodlam😆😆😆

sluninko23
13. dub 2017

@petrysek181 Jee,no to jsou presne ty vecicky co chci taky😀Tak doufam,ze manzel taky neco poridil.Uz nikdy vic co?Blazinec😂

petrysek181
13. dub 2017

@sluninko23 uz do toho nejdu prisla sem si jak duchodce jeste ze sem vysoka natahovala sem se pro zbozi horem😂😂😂😂jinak sance mala😂😂😂uz nikdy😝

sluninko23
13. dub 2017

@petrysek181 Jeeezis,no tak to je presne to co nesnasim😂😂😂Kdyby aspon toho meli hodne,ze si tam v klidu dojdes odpoledne,ale tohle😂

pulguita
13. dub 2017

@petrysek181 Ahojky! No parádní úlovek!👏😍 Miminko bude nadšené. 🙂 My jsme šli ráno na procházku a trochu jsme i běželi. Teď jsem dodělala oběd (rizoto s lososem) a připadám si tak divně doma, protože je jinak pracovní den jen my v práci máme volno. Přítel má odpolední, takže potom odejde. Přeji krásný den! 🙂

Strana