icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
7. dub 2017

@petrysek181 Juuu tak to je príma. Na ty věci v lidlu jsem tady viděla někde odkaz. Kdoví co bude tady v lidlu, někdy tu mají ty stejné věci!🙂 Já bych hned nakupovala, ale teplota spadla na 36,6 Takže pokud nedojde MS dneska, zítra určitě🙂

sticker
petrysek181
7. dub 2017

@pulguita aha no to vubec nevadi ted je pritel fit tak to musi jit tenhle mesic uplne samo😁 odpoledne vyrazim na nakup at mam vystarano na vikend pritel jede vecer do prace tak si musim najit nejaky program😂

mili34
7. dub 2017

@janajens ahojky,tak jakpak je ?Citis neco jinak 🙂?

pulguita
7. dub 2017

@petrysek181 No uvidíme jak to půjde tento měsíc😖 Tak já už konečně jedu domů, přítel končí ve 14:00, tak už jel nakoupit on, protože teď by bylo v obchodě více lidí a trvalo by to déle.🙂 A já myslela, že o víkendu budete spolu, že ti přijel z práce a po cestě jel domů za rodinou. No i tak si užij víkend a hlavně odpočívej. Krásný víkend🙂

janajens
7. dub 2017

@mili34 psala jsem dostala jsem to i když moje mamka to se mnou měla do 3mesice nevěřím už že bych byla těhotná halt jedeme další kolo a těším se na další testik od tebe a pak fotecku miminka

petrysek181
7. dub 2017

@pulguita kdepak mel dovolenou dva dny a jeste musi jet ctyri odpracovat😁 ale tak vrati se v utery a pak bude tyden doma😁mi byli nakoupit spolu ale vsude spousty lidi co chci je patek😀tak si uzij pekny vikend a odpocin si pekny zbytek vecera❣

mili34
7. dub 2017

@janajens ja ti nevim testik dnes odpo od dr.max je nejaky slabe videt 😔

mili34
7. dub 2017

@janajens je min videt,nevim co to znamena,ale asi z toho nic nebude 😢

mili34
7. dub 2017

Nemda s tim nekdo zkusenosti ?Pet slabe pozitivnich testu..

janajens
7. dub 2017

@mili34 testuje se nejlépe z ranní moči to je nejlepší zkus ráno třeba jsi měla moc moc ředěnou

katjes29
7. dub 2017

Ahojky holky, kdy je nejlepší udělat test? ... týden před ms jsem spinila asi den a půl od te doby nic...tri dny mám zvýšenou teplotu telesnou, BT jsem neměřila...ted mám první den zpoždění.... Tak nevím, jsem mimo ČR takže k lékaři momentálně nemůžu... :( kéžby z toho něco bylo... prsa bolí, k tomu ta teplota a při špinění sem tam křeče v podbříšku ale jen jednorázové a chviličku...nemáte některá zkušenost?

sluninko23
7. dub 2017

@katjes29 Ja jsem to mela tak,ze tyden pred MS jsem mela svetle ruzovy vytok asi tak den,dalsi den uz to bylo vic cerveny a asi jenom 2 hodky,pak to ustalo a do MS nic.A den po vynechane MS jsem si delala test a mela jsem slabsi druhou carku,druhy den jsem testovala odpoledne a uz jsem mela dve krasny //.Joo a v tu dobu jsem merila BT a mela chripku.Tak drzim palecky at to taky vyjde🙂

katjes29
7. dub 2017

@sluninko23 tak já to měla jen jeden den a ten druhý jen trošičku, myslela jsem že už to dostanu ale nic. Nikdy předtím jsem to neměla.
snad ano....zítra jdu pro testy :D

simi1510
7. dub 2017

@katjes29 většinou se říká, že nej je dělat těhu test ráno. Já mám ale třeba zkušenosti, že je pro mě lepší ho dělat na večer, když vydržím nějakou hodinu nepít, že je mám silnější než ráno.

katjes29
7. dub 2017

@simi1510 děkuji za radu 🙂 uvidím, určitě budu zkoušet aspoň dva at mám výsledek přesnější tak zkusím ráno i večer, snad se ukážou //

simi1510
7. dub 2017

@katjes29 držím palce! a ať to dopadne, jak si přeješ!

sluninko23
7. dub 2017

@katjes29 No ja jsem to mela pekne divoky,uz to i vypadalo,ze to dostanu o 3 dny driv a nic🙂A test jsem mela silnejsi odpoledne nez rano.Urcite zkus zitra test a drzim palecky.A dej vedet😉

meg124
7. dub 2017

@mili34 Zkus to ráno, odpoledne je moč dost naředěná, tak to asi proto je tak slabé. Já měla třikrát po sobě slabého dušíčka a dneska nic :(

katjes29
7. dub 2017

@meg124
@sluninko23
@simi1510
Moc děkuji, jste skvělé snad to už výjde ! <3

petrysek181
7. dub 2017

@mili34 a neni to treba dvacitka misto desitky?

petrysek181
7. dub 2017

@katjes29 to co popisujes muze byt uhnizdeni mimiska i priznaky na chripku zkus udelat testik😊

mili34
8. dub 2017

@meg124 ja nemela vcera skoro zadneho a dnes tam zase byla uz ruzova carka.Jsem z toho jelen 👏

janajens
8. dub 2017

@mili34 jsem ti říkala rano je moc koncentrovaná nejvíce paráda jen tak dál

mili34
8. dub 2017

@petrysek181 nene 10 od dr.maxe

petrysek181
8. dub 2017

@mili34 takhle ze zacatku zalezi jak je moc zredena to udela taky hodne

katjes29
8. dub 2017

Tak já dneska litam od rána na záchod ... Bubla ve me silene tak já nevím ... dnes jdu pro test tak zítra udělám.. nevím zda střevní potíže s tím souvisí 😂😞

meg124
8. dub 2017

@mili34 Gratuluju!
Já měla dnes mikroskopickeho dusika. A sel videt jen na svetle. :(
Tak nevim... :(

mili34
8. dub 2017

@meg124 ja ho mela mikroskopickeho v utery 🙂.On zesili 😉👍

veronikav31
8. dub 2017

@meg124 Já mám taky mikroskopického dušíka 🙂 Držím palečky aby zesílil 😉

mili34
8. dub 2017

@meg124 ani nebyl videt na fotu ,ale jen okem na denim svetle 🙂.Mrska bal se projevit 😀

Strana