Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita aha no to vubec nevadi ted je pritel fit tak to musi jit tenhle mesic uplne samo😁 odpoledne vyrazim na nakup at mam vystarano na vikend pritel jede vecer do prace tak si musim najit nejaky program😂
@petrysek181 No uvidíme jak to půjde tento měsíc😖 Tak já už konečně jedu domů, přítel končí ve 14:00, tak už jel nakoupit on, protože teď by bylo v obchodě více lidí a trvalo by to déle.🙂 A já myslela, že o víkendu budete spolu, že ti přijel z práce a po cestě jel domů za rodinou. No i tak si užij víkend a hlavně odpočívej. Krásný víkend🙂
@pulguita kdepak mel dovolenou dva dny a jeste musi jet ctyri odpracovat😁 ale tak vrati se v utery a pak bude tyden doma😁mi byli nakoupit spolu ale vsude spousty lidi co chci je patek😀tak si uzij pekny vikend a odpocin si pekny zbytek vecera❣
Nemda s tim nekdo zkusenosti ?Pet slabe pozitivnich testu..
Ahojky holky, kdy je nejlepší udělat test? ... týden před ms jsem spinila asi den a půl od te doby nic...tri dny mám zvýšenou teplotu telesnou, BT jsem neměřila...ted mám první den zpoždění.... Tak nevím, jsem mimo ČR takže k lékaři momentálně nemůžu... :( kéžby z toho něco bylo... prsa bolí, k tomu ta teplota a při špinění sem tam křeče v podbříšku ale jen jednorázové a chviličku...nemáte některá zkušenost?
@katjes29 Ja jsem to mela tak,ze tyden pred MS jsem mela svetle ruzovy vytok asi tak den,dalsi den uz to bylo vic cerveny a asi jenom 2 hodky,pak to ustalo a do MS nic.A den po vynechane MS jsem si delala test a mela jsem slabsi druhou carku,druhy den jsem testovala odpoledne a uz jsem mela dve krasny //.Joo a v tu dobu jsem merila BT a mela chripku.Tak drzim palecky at to taky vyjde🙂
@sluninko23 tak já to měla jen jeden den a ten druhý jen trošičku, myslela jsem že už to dostanu ale nic. Nikdy předtím jsem to neměla.
snad ano....zítra jdu pro testy :D
@katjes29 No ja jsem to mela pekne divoky,uz to i vypadalo,ze to dostanu o 3 dny driv a nic🙂A test jsem mela silnejsi odpoledne nez rano.Urcite zkus zitra test a drzim palecky.A dej vedet😉
@meg124
@sluninko23
@simi1510
Moc děkuji, jste skvělé snad to už výjde ! <3
@mili34 a neni to treba dvacitka misto desitky?
@katjes29 to co popisujes muze byt uhnizdeni mimiska i priznaky na chripku zkus udelat testik😊
@petrysek181 nene 10 od dr.maxe
@mili34 takhle ze zacatku zalezi jak je moc zredena to udela taky hodne
Tak já dneska litam od rána na záchod ... Bubla ve me silene tak já nevím ... dnes jdu pro test tak zítra udělám.. nevím zda střevní potíže s tím souvisí 😂😞
@meg124 Já mám taky mikroskopického dušíka 🙂 Držím palečky aby zesílil 😉

@petrysek181 Juuu tak to je príma. Na ty věci v lidlu jsem tady viděla někde odkaz. Kdoví co bude tady v lidlu, někdy tu mají ty stejné věci!🙂 Já bych hned nakupovala, ale teplota spadla na 36,6 Takže pokud nedojde MS dneska, zítra určitě🙂