icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

karin1712
13. dub 2017

Ahoj holky po dlouhé době se hlásím z velmi smutnou zprávou. Bohužel jsme o naše miminko v 10.týdnu přišli 😓😓. Miminko se přestalo vyvíjet a tak jsem musela včera na revizi. Jsme z toho všichni špatní. Moc jsme se těšili. Jediné co mě drží nad vodou je to ze se můžeme po 6ti nedělí zase snažit.

sluninko23
13. dub 2017

@karin1712 Tak to me moc mrzi😔

petrysek181
13. dub 2017

@pulguita ja uz se vraci z vyletu pro kocarek a jsem z nej uplne nadsena💖pak jeste se nekde stavet a gura domu odpocivat mam toho dneska dost ty si uzij volna kdyz budes doma sama a relaxuj

petrysek181
13. dub 2017

@karin1712 to me strasne mrzi ale prejde ta rana v srdicku a brzy ji zaplni nove stesticko 💖

petrysek181
13. dub 2017

@sluninko23 taky sem byla poprve a naposled😂

pulguita
13. dub 2017

@petrysek181 Jeee to je príma! Už máš kočárek. Prubni ho s Barnym🙂 Já nevím jestli mám jít nakoupit nebo začít uklízet, nakonec z toho rozhodování usnu a bude konec😅 A nebudu mít hotové ani jedno.😀 Ty si taky odpočiň, ať si mimčo může v bříšku v klidu počvachtat🙂

pulguita
13. dub 2017

@karin1712 Moc mě to mrzí. Hodně síly a držím palce ať se po šestinedělí brzy zadaří 🍀❤

petrysek181
13. dub 2017

@pulguita vsude silene kolony jeste mame kus cesty asi dojedem a prastim sebou na gauc ty odpocivej taky😉

pulguita
13. dub 2017

@petrysek181 Tak jsem nakonec pustila 2 pračky a šla nakoupit. Na úklid jsem se vyprdla. 🙂 Zítra se do toho pustím🙂 V Lídlu jsem tu sehnala keřík angreštu, tak jsem ho samozřejmě koupila a kdoví jestli na balkoně poroste🙂 Snad jste dobře dojeli a hezky odpočíváš 🙂 Pěkný večer🙂

petrysek181
14. dub 2017

@pulguita ahoj vcera jsme odpadli oba kolem devate hodiny😁dbeska si tady chci uklidit at mam o svatcich klid a zitra se pojedeme podivat na hrad na velikonocni jarmark a tradicni remesla😊jinak i mamka si vsimla jak mi narostlo brisko snad se da rict pres noc je super ze uz mam vetsi bricho nez zadek ten zatim vitezil😂😂aspon vidim ze malinkemu se dari a roste😁uz se smiruji s tim ze narostu jako poprve😀ale pak se budu snazit to shodit😎jinak si uzivej odpocinek a pritele a krasne svatky🐣🐣🐣

pulguita
14. dub 2017

@petrysek181 Ahojky! No my jsme se dneska vzbudili pozdě, ale taky chci uklidit, protože k nám zítra přijde jeden kamarád na návštěvu a pozítří přítelovic mamka🙈 Zatím se tu drží pěkné počasí, tak jsem ráda.🙂 Hezky si užij ten velikonoční jarmark, musí to být fajn🙂 Mi se tyhle jarmarky taky moc líbí🙂 Snaž se odpočívat! To je super, že už máš bříško, hezky si ho užívej 🙂 Krásné svátky!

sticker
petrysek181
14. dub 2017

@pulguita ja uz mam taky hotovo tak ted uz jen odpocinek a pohadky k nam zitra dorazi tatovo bratr muj bracha a rodinou tak mi odpo ze vsech tech navstev radsi ujedeme😂krasne svatky a odpocinek

pulguita
14. dub 2017

@petrysek181 No já jsem nakonec makala jak šroubek, ale jsem ráda, že jsem udělala pár věcí na co normálně nemám čas 🙂
Tak si to zítra hezky užij a až budeš mít návštěvy až nad hlavu, tak ujeďte🙂
Krásné svátky!🙂

petrysek181
17. dub 2017

@pulguita dobre ranko😊tak jak odpocivas na velikonoce ? U nas mi to prijde trosku jako chaoz😁v sobotu na hrade pak vymalovat zed v posezeni jeste natrit hradbicku na zahradku kvuli pejskovi vcera prijela kamaradka s detma a vecer uz sem odpadala i televize😉dneska mam jet na navstevu ja a moc ae mi uz ani nechce je toho nejak dost😊vecer jede pritel do prace a pak ma dovolenou nez nam zase ujede do tech dalek krasne velikonocni pondeli😆

pulguita
18. dub 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak už zase do práce...to to uteklo!🙂 Odpočívat jsem odpočívala v neděli odpoledne a včera. Předtím jsme uklízeli o 106 a do toho ty návštěvy.😖 Jak vidím, ty ses taky nenudila, tak teď využij klidu a odpočívej🙂 Tento týden bude kratší, tak snad to nějak do toho víkendu přežiju🙂 Krásný den ti přeji🙂

petrysek181
18. dub 2017

@pulguita ahoj tady nam ze vseho zacalo snezit a ja se tesila jak si udelam zahradku koupila sem si trn maly plutek ze to zahradim neco nakoupim zasadim a ted prd sedime doma😁ted budu odpocivat cely tyden pritel v praci synator ve skole tak je dona klidek😁

pulguita
18. dub 2017

@petrysek181 No to mi povídej!Sníh?!😲 Neboj, určitě hned roztaje a pak už bude hezky. Zatím si hezky odpočiň, potřebuješ to ty a miminko 🙂
Já mám dneska šílený den v práci, po tolika dnech volna to vypadá jako by se blížil konec světa. Do toho jsem se snažila objednat mamince kytici růží, protože má zítra narozeniny. Jenže ta paní z toho květinářství mi dala špatně to číslo účtu, tak mi to nešlo poslat. No ale nakonec jsem to dokázala, jenže jim ty peníze dojdou na účet až ve čtvrtek, tak snad to i tak té mojí mamce zítra doručí 😕 Kéž by!
Tak ti přeji pěkné odpoledne🙂

petrysek181
18. dub 2017

@pulguita ahoj mi mame poradne aprilove pocasi dest snih slunicko a porad dokola😁no moc neodpocivam dneska mam dost energie tak sem gruntovala doma a pak sem stejne na tu zahradu sla😊bez zase zacalo prset ted uz sem doma a zitra chci pokracovat😉je kyticku to je fajn ti bude mit maminka radost😊ty si vecer az dojdes z prace taky odpocin at mas energii na dalsi dny

pulguita
18. dub 2017

@petrysek181 No tady se zatím to počasí drží, ale prý bude pršet zítra. Teda ty jsi úplně akční 🙂 To je super!
Já bych ráda do fitka, ale z práce jsem vyšla pozdě a navíc mě bolí hlava. Snad tu kytici mamce zítra hezky předají a hlavně aby byla doma! Jinak se picnu. 😀 Ještě jsem paní do květinářství volala, protože mi neodpovídala na maily a peníze už byly odeslamé, tak jsem měla strach. Řekla mi, že i tak doručí tu kytici zítra, tak jsem zvědavá.🙂

petrysek181
18. dub 2017

@pulguita tak snad kdyz to rekli tak jo kyticku doruci neboj😊ja jedu zitra do zahradnictvi pustit nejakou korunu chci to mit aspon na kousku dodelane jinak je tam jeste prace😉ja uz lezim na gauci u televize😁a co ty a snazenicko jak jste na tom nemam vubec prehled co se tebe tyce😂

pulguita
18. dub 2017

@petrysek181 No snad to dobře dopadne a doručí ji, tak jak slíbili🙂 Mi máme jen balkón, ale kdyby jsme měli zahradu tak bych se taky rozšoupla, moc se mi květiny a všechny různé rostliny líbí,tak tě úplně chápu🙂 No dyť jsem ten minulý týden v tom Lidlu prostě musela ten keřík angreštu koupit😅 Snad nám neuhyne dřív než vyrostou ty angrešty🙂
Ale ani se neptej na snažení😕 No asi jsem to nakonec zakřikla. 😖 Ten minulý týden ještě při MS🙈 a pak hned i po byl přítel jak urvaný z řetězu, ale tím to haslo😔 Je pravda, že teď jak bylo volno tak jsme celkem brzy vstávali, abysme stihli uklidit a udělat, co jsme chtěli, no a pak jsme byli k večeru KO. Tak jsem si říkala, že snad v tu neděli až odejde jeho máma a už budeme mít klid, tak že se něco bude dít....No a ono nic🙄 Tak jsem byla zapšklá (čímž jsem teda asi moc přitažlivá nebyla😈)a pak včera jsem se naštvala a řekla jsem mu to, že takhle prostě nikdy neotěhotním, tak se ho to dotklo ...té jeho mužské ješitnosti, a chtěl to nepravovat, ale já jsem byla tak naštvaná, že jsem neměla vůbec na nic chuť, protože takhle abych mu to musela říkat mě to NEBA. Je to fajn, když to prostě na nás oba přijde a spojí se příjemné s užitečným, ale prostě nechci každý měsíc hlásit že mám plodné dny a že prostě "musíme". Ti chlapi jsou v tomto fakt jak z marzu👽 Tak prostě když ví, jaká je situace tak jsou úplně mimo, jak by usli na vavřínech a chytali lelky. A navíc mají největší chuť v neplodné dny😅 Snad má nějaký radar či co.😀 Nerozumím fakt tomu jejich myšlení, ale tohle mě úplně vytočilo. Tak kurnik když vím, že se snažíme o mimi, tak jim to jako samo nedojde či co. Občas má mouchy jako že jo, že prostě se na to vrhnem a pak je úplně mimo. Tak asi tak...😕
Takže nevím jestli ovulace proběhla v neděli,kdy teplota klesla celkem nízko, anebo proběhla dnes, kdy mi to na dnešek předpovídá i aplikace, ale pal to čert, protože snažení nebylo vůbec žádné, takže tento měsíc zase nic a úplně ztracený. Občas mám chuť se vyprdnout na měření BT a jezení listovky, když se ani nijak regulérně nesnažíme. 😔 V květnu jsme objednani na gyndu, kde nám mají napsat doporučení na to vyšetření jak moje hormonální a taky jeho. Kdoví na kdy na nás dojde řada s tím vyšetřením, ale jestli dr řeknu, že se s bídou snažíme tak 3krát do měsíce, tak se nám vysměje☹ Ach jo, jsem z toho smutná a teď prostě vidím jak ty měsíce utíkají a nic z toho. Jasně že byl na začátku roku nemocný a já dělala kurz (nakonec jsem ho udělala!👏 Tak jsem ráda, že to mám z krku🙂), ale teď jsme prostě promrhali jeden měsíc. Kdoví kdy otěhotním, jestli vůbec otěhotním, ale vypadá to bledě😒
Tak jsem tady rozepsala víc než ta JK Rowling😝

petrysek181
18. dub 2017

@pulguita teda ty si se rozjela ve psani😂😂😂na jednu stranu vim jak se citis ale ja v tomhle mela od pritele podporu ikdyz chut nebyla proste jsme do toho prastili kazdy den v dobe ovulace je fakt ze kolikrat se musel premahat on a i ja proste clovek neco dela jako stroj ale mimi jsme chteli tak jsme museli neco obetovat chapu neustale mu rikat mam plodne dny a pod.ale mu to tak delali jezdil i domu z prace normalne je sest dni pryc aby jsme to pojistili.a nakonec se to vyplati hlavne doktorce nerikej ze spolu spite 3krat do mesice to je fuk miminko se da udelat i za jedno milovani😃😃😃no neda se nic delat ale budete se muset premoct oba dva a uvidis bude to v pohode moc drzim palce a pristi mesic to dopadne a nikdy nevis treba i tento😚

pulguita
18. dub 2017

@petrysek181 No asi jsem měla být spisovatelkou😝
Asi máš pravdu, od příštího měsíce mu budu muset troubit, kdy mám plodné dny, protože spoléhat se, že to nějak samo přijde a budeme chtít oba najednou je na nic. Pak jsem naštvaná, dusím to v sobě a pak vybouchnu. Doktorce nic neřeknu🙊 Ale třeba na podzim, kdy jsme vše opravdu poctivě snažili, tak z toho taky nic nebylo. Já si myslím, že lidi co otěhotní z jednoho milování, to většinou neměli v plánu 😅 My do téhle skupiny nespadame🙂 Tak dobrou noc...nakonec jsem nešla do fitka, moc mě bolí ta hlava. Tak půjdu brzy spát🙂

petrysek181
19. dub 2017

@pulguita dobre ranko tohle ja delala taky vse sem v sobe dusila a nakonec to narostlo do obrich rozmeru a bylo to daleko horsi proto ted hned co mi lezi v hlave musi ven😊 tady mame po ranu mrazik a ma to tak byt cely tyden z toho moc radost nemam ale vlastne uz je streda tak ten tyden rychle utece a bude vikend😊aspon sis odpocinula kdyz boli hlava je to blby kolikrat neprejde ani po prasku😐hezky den a zadny blazinec v praci😉

pulguita
19. dub 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No já to v sobě dusím a pak to jde ze mě ven, ale musím uznat, že přítel má zas velkou trpělivost a pochopení v tomhle smyslu. Představ si, že včera jak dorazil z práce domů, tak po sprše chtěl rychle rychle večeřet no a nakonec ti mě úplně zblbnul a bylo snaženíčko😍 No a mě ti potom dokonce přestala bolet hlava😅 Dnes spadla teplota na 36,3 což znamená, že ovulace asi proběhne dnes!😲 V neděli jsem měla taky 36.3, pak pondělí a úterý 36.5, tak jsem čekala, že dnes stoupne, ale ona spadla, tak snad budeme mít štěstí podaří se nějaké spermijce dorazit tam kam má🙂 Tady je dnes zamračeno, ale tak 15 stupňů, snad nebude pršet. Paní z květinářství mi dnes poslala email, že květinu mamce doručí, tak jsem ráda🙂 Ty využij že je chladno a odpočívej na gauči zachumlaná v dece. Krásný den! 🙂

petrysek181
19. dub 2017

@pulguita no super to vypada ze ovulka probehne je tk sem rada z e jste to neprosvihly😁odpocivat asi ne ikdyz se mo do te zimy moc nechce az dorazim ze zahradnictvi musim jeste natrit jednu stranu hradbicky a asi budu sazet i v te zime😂jako kdyby mi neco uteklo ale sem blazen ck si umanu to musim mit😁 to je bezva ze kyticku doruci mamka bude mit urcite velkou radost☺za chvili pujdu s Bernikem ven je zvykly jak hodinky padbe poledne a knuci u skrinky kde ma voditko ti same rano vstanu natahnu teplaky a mazeme neucesana nenamalovana odstrasujici pripad tu beham podel potoka😂😂😂jesteze me moc lidi nevidi😁😁

pulguita
19. dub 2017

@petrysek181 No já jsem taky ráda, že to možná ještě tento měsíc může vyjít. Uvidíme. Kéž by! 🙂
Jejda ty seš ale číslo, ale jasně ...chceš to mít hotové, tak držím palce, ať se ti to ve finále líbí a je jak si to představuješ. Jen dávej pozor, ať se v té zimě nenachladíš.
Dnes to byly nervy, ale kytičku mamce doručeli a paní z květinářství mi dokonce poslala tu fotku, ať vím jak vypadala.🙂 Opravdu jsou moc krásné ty růžičky. Mamka z toho byla úplně paf, takže mi ani nenapsala smsku, že ji to doručili. Tak jsem ji volala a až pak mi to v telefonu řekla.🙂 Chudák myslela, že jsme přijeli, no ale to se už nedalo. Snad dorazím v létě, jenže v práci mi ještě ani nepotvrdili tu mojí dovolenou a navíc to vypadá, že místo 3týdnů budu mít v létě jen 2...ach jo. Už abych otěhotněla, abych z tama pak na chvilku vypadla.
No zvířatka mají uvnitř nějaké hodinky. Moje Berta mě ráno čeká u dveří ložnice a čeká na jídlo, a večer vždycky letí do obýváku a čeká, že ji nasypu její večeři.🙂 Je to s nima sranda🙂

petrysek181
19. dub 2017

@pulguita teda ty jsou nadherne tohle dostat tak se snad rozplacu stestim jsou krasne ja prisla celkem vyfoukana ale zvladlo se to neni to nic moc ale me se to libi koupila sem kanadskou boruvku a nejake stromky a keriky ted me jeste ceka prochazka a pak snad oddychnu😂

sluninko23
19. dub 2017

@petrysek181 Teeda,ty jedes😉Ty se opravdu nenudis😀Taky bych uz delala neco na zahradce,ale ted je to jedno velky staveniste😀Ale vypada to mooc hezky👍

lucije11
19. dub 2017

Ahojky holky tak se hlásím po delší době 😉
@petrysek181 ty už máš roupy jak jsi doma viď? Hlavně už si ve druhém trimestru to to utíká to ani není možný 😉 a máš to hezké na zahradce. Tak se hlavně moc nepřemáhej ať se má miminko dobře 😉
@pulguita ty to taky nemáš jednoduché viď? Já jsem s přítelem o tom poslední měsíce musela mluvit víc a je pravda, že se konečně začal taky zajímat trochu víc jak to v tom cyklu probíhá a ptal se mě 😉 takže zkus si o tom s nim promluvit, že zhruba týden po MS byste už měli začít se snažením a potřebuješ abys na to nemusela myslet sama ať se podílí taky😉

Holky dneska jsem byla na 1.kontrole. dle utz jsem 6+2. Mimisek je tam kde ma být a má 5 mm a už bilo srdíčko 😍 jako v té čekárně jsem myslela, že mi vyskočí srdce z hrudníku. Byla jsem hrozně nervozni. Ale ťuk ťuk ťuk je to vše v pořádku a 2.5. jdu na odběry krve 😉

Strana