icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

tess_77
20. dub 2017

@sluninko23 ulevilo. 🙂 Koupím si antikoncepci, ale nikdy nebudu na 100% klidna, už jen kvůli přítelově bejvalce ☹

sluninko23
20. dub 2017

@tess_77 To je asi dost individualni..Ono taky zalezi jak ji brala,jestli sem tam nejakej prasek nezapomnela a treba to jeji telo tu antikoncepci ,,neprijalo".Ja ji brala 11 let a byla tu moznost,ze by i presto jsem otehotnela jsem si vubec nepripoustela.😉

tess_77
20. dub 2017

@sluninko23 a jakou si používala? 🙂

sluninko23
20. dub 2017

@tess_77 Mercilon,a byla jsem s ni spokojena.

tess_77
20. dub 2017

@sluninko23 'děkuju za radu, a kolik tak přibližně stojí? 🙂

sluninko23
20. dub 2017

@tess_77 Fiiha,myslim,ze jsem platila na 3 mesice 600...Ale nejsem si jista.Ona ti dr. urcite poradi,tech antikoncepci je..

tess_77
20. dub 2017

@sluninko23 wow, no tak to abych začala šetřit 😀 no právě že jich je fakt moc 🙂

sluninko23
20. dub 2017

@tess_77 Urcite jsou i levnejsi,ale taky i drazsi😀

tess_77
20. dub 2017

@sluninko23 tak úvidime, co mi dá 😂

pulguita
20. dub 2017

@petrysek181 Ahojky! No dneska chci z práce vypadnout dřív ať si zvykají.
Jsem ráda, že jsme aspoň nějaké snažení stihli a kéž bysme se trefili, no ale to se uvidí až za dva týdny....ach to čekání😅
Jasně, dnes si hezky odpočiň. Zkus si třeba dát teplý obklad na záda, třeba to pomůže a uvolní se a bude ti lépe.
Tady je hezky a svítí sluníčko, ale trochu se ochladilo a ve stínu je celkem zima.

petrysek181
20. dub 2017

@pulguita ja dneska nic moc nedelam krome jidla😂😂😂zitra mam sraz s kamaradkou a v sobotu jedu s dalsi jen tak na kukacku po kramech aspon mi to utece😀jen bez taky driv mas toho v praci taky hodne tady porad fouka studeny vitr uz aby se udelalo lepe dneska mi i mamka rekla ze mi narost zadek a to pry by mohla byt holcicka tak sem zvedava uz abych to vedela☺

pulguita
20. dub 2017

@petrysek181 To je správné. Musíš si udělat čas i na odpočinek🙂 Já už taky jedu z práce domů🙂 Ještě se chci stavit pro pár věcí do Lidlu a nevím nevím jestli půjdu do fitka nebo se na to tento týden úplně vyprdnu a začnu zase příští týden. Tento týden budu počítat výdej energie jako snažení😝🙈
Tady je teď k večeru ještě větší chladno, ale sluníčko pomáhá ať to není tak cítit🙂
Kéž by ti v pondělí už řekli, co tam v tom bříšku je. Já si taky myslím, že to bude holčička😍
Až jednou otěhotním, tak mám strach, protože mi jde vždycky všechno do boků a zadku😢 Nechci vidět jak to pak všechno budu shazovat, protože už teď mi nejde shodit ty kila co bych chtěla😕 No nějak to pak shodime...S miminkem to budou ještě větší fofry a třeba to půjde samo🙂

petrysek181
20. dub 2017

@pulguita ja si planuju jak porodim a pustim se do toho abych byla v kondici😁😁tak snad mi ty plany vyjdou😀nejhorsi je ze mam obrovskou chut k jidlu prcek bude nejspis po priteli to je taky poradny jedlik😉k snidani tam posle 4 rohliky se salamem nejake ovoce a jogurt ja to snist tak se nehnu cely den😉podle sve vahy mam normu pribrat 10-16kg tak snad nenaberu 30kg🙄uvidime jen si taky odpocin kalorie jsi spalovala pri snazeni😀zitra pujdu nakoupit nejake sprchace apod aby jsme meli zasoby na tu slavnou cestu co nas bude cekat tesim se ze pritel bude se mnou doma nez odjede😊no v pondeli mi proste musi rict ze cekam holcicku😍ja na to spoleham😉

tess_77
20. dub 2017

@pulguita @petrysek181 děvčata, já jak si to tady tak pročítám tak jsem úplně na měkko 😝 ❤ petrysku181 moc ti přeji, abyže si měla holčičku ❤ já bych ji taky chtěla jednou.... až budena ten čas 😘

sluninko23
20. dub 2017

@pulguita Mam to uplne stejne,pokud priberu tak mi jde vsechno do boku🙈A ty pak dat dolu to je teda neco...No bude sranda ty vsechny kilca po porodu dat dolu 😂A hlavne to vytahany brisko🙏

petrysek181
20. dub 2017

@tess_77 jee dekuji ja cekam druhe ale po dlouhych 16 letech prvniho mam syna uz pomalu dospeleho pak se mi zivot trosku komlikoval a ted sem konecne stastna po dlouhych letech holcicku mam vysnenou ale za chlapecka budu taky rada pritele to bude prvni mimco😊u tebe sem rada ze to tak dopadlo a nemusis se rozhodovat o tak zasadni situaci v zivote clocek by se mel na mimi tesit a ne si komlikovat zivot hlavne hodne stesti ti preju v zivote i ve vztahu😉

sluninko23
20. dub 2017

@petrysek181 Tak uz se druhy den drzim(coz je uspech)😂a svete div se vaha neroste😂😂

tess_77
20. dub 2017

@petrysek181 strašně moc ti děkuju. Víš, i kdyby jsem teď zjistila, že to mimi tam je, tak bych si ho nechala... I když je mi tak málo let, ale nechala... Samozřejmě by taky záleželo na mých rodičích, páč bych neuživila sebe, natož miminko. I kdybych si komplikovala život, tak by šlo i o život miminka a to mi stojí za nejvíc ❤

petrysek181
20. dub 2017

@sluninko23 tak to ja fakt rict nemuzu moje bunky rvou neustale hlady😂😂😂a pritom nejsem zadna triska mimi ma z ceho brat😉 no budu muset je taky nejak ocurat jinak nevim nevim😄

petrysek181
20. dub 2017

@tess_77 klobouk dolu tvoje slova se mi moc libi a v tomhle bych ti fandila myslim si ze vdycky to jde nejak udelat a vyresit😊

tess_77
20. dub 2017

@petrysek181 chytla jsem už aji celkem praxi, mám bráchu, kterej bude mít v létě 4 roky. Takže už aji vím co a jak. 😉 Jenže je tu jeden největší problém a to je škola... nezvládla bych ji dochodit... ale jak říkáš, dá se to pokaždé nějak vyřešit. Dát nový život je pro mě důležitý ❤

tornadolu
20. dub 2017

@tess_77 tak skus zes

tornadolu
20. dub 2017

@tess_77 test

tess_77
20. dub 2017

@tornadolu no, už jsem dostala MS. Ale děkuju 😇

tornadolu
20. dub 2017

@tess_77 na jednu stranu dobre 😉 pro tebe a druhou Mimi bude dýl 😉

tess_77
20. dub 2017

@tornadolu mimi si bude muset počkat nejlépe tak ještě 3 roky 😉

sluninko23
20. dub 2017

@petrysek181 Tak to ja ted zkousim metodu,rano se poradne nasnidat,k obedu maso se zeleninou bez prilohy,pak treba jablko a k veceri salat.A prolejvam se vodou😂Ale jakmile se prede mnou rekne pizza atd,mam hubu plnou slin😂😂😂

pulguita
20. dub 2017

@petrysek181 Takže to stručně shrnu...šla jsem pro pár věcí do lidlu a odcházela jsem s batohem a velkou taškou😅, do fitka jsem teda nakonec nešla 😀 No já si zas plánuju jak začnu hubnout ještě než otěhotním, no a od září kdy jsem chtěla shodit 5kg mám ještě další 3nahoře😂 Pokud teď otěhotním tak opravdu nevím jak to pak jednou shodím, ale co...nějak se to vsákne😀
Neboj, stejně si zatím moc nepřibrala, tak buď v klidu a jez na co má miminko chuť🙂 Budu držet palce ať to ta holčička je❤

pulguita
20. dub 2017

@tess_77 Já bych taky ráda holčičku, ale co bude to bude, hlavně ať je to zdravé. Ty zatím na miminko moc nespěchej. Nejdřív dostuduj a pak si trochu "užij" a určitě přijde ve správnou chvíli a s tím správným "taťkou"🙂 Vem si, že já mám vymýšlené holčičí jména už od mých 15let!😲 Jenže plány jsou jedna věc a život druhá🙂 ...letos mi bude 37 a snažíme se o první miminko. Věřím, že se to nakonec povede a vůbec si nemyslím, že je nějak moc pozdě...prostě to tak má být (v mém případě)🙂 Takže to ber s klidem a dávejte si s přítelem pozor a až spolu budete o pár let dýl a budeš si jistá, že je to ten pravý tak to teprve bude fajn a hezky si to vychutnáš😘

pulguita
20. dub 2017

@sluninko23 Neboj to shodíme🙂 Bude to chtít hodně pevnou vůli a tolik s prominutím "nežrat", jenže já mám chuť na všechno možné a když se rozhodnu hubnout, tak přítel nakoupí plno sladkostí a pizzy a všechno možné a vydrž to🤐
Já si tak říkám, kéž by mi ty tuky ze zadku přeputovaly do výstříhu😝 No nic pořád věřím, že zhubnu a uvidíš, že to po porodu shodíš taky🙂

Strana