Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@tess_77 no vidis tak uz vis na vse co a jak😊jasne jen si dodelej skolu a trosku se poohledni po svete at mas nejake zazitky miminko si na tebe pocka😉
@pulguita normalka takhle ja nakupuju taky😁jdu jen pro neco a pak sup narvany dve tasky😂kdyz tak nad tim premyslim ja vzdycky otehotnela kdyz jsem neco pribrala takze mas idealni podminky😀pak to pujde dolu samo protoze uz nemas tolik casu se ani poradne najist ze zacatku nez clovek najede na nejaky rezim je to trosku zahul a to ja sem mela celkem spaci dite😀co ty maminy co maji ponocovacky😉nejak to dopadne tak jako tak a hlavni je ze dneska mame patek a vikendik pres nami😸😸😸
@petrysek181 ale jo, zhruba vím 🙂 dodělat školu a vydělat pár peněz.... pak pokud bude teda ten "tatínek" v dosahu a ten správnej, tak bude i mimi 😘
@petrysek181 Noo ono toho zas tak malo neni😂😂Neboj na dietu kaslu,to vis,ze kdyz budu mit na neco chut ze si dam😍Navic bude vikend a jakmile je manzel doma,tak to bude jedna prasarnicka za druhou😂Je pravda,ze na sladky nemam treba vubec chut.Ale kdyz budu mit hlad a malej na neco chut tak mu to samozrejme dopreju😂
@pulguita Joo tak nic jinyho nam nezbyde,uz ted vim,ze mit takovy brisko co mam ted naporad,tak me trefi,pac je to strasne neprakticky😍Joo pizza,tu bych si dala.Jee to by bylo super,kdybych vsechen ten tuk a kila mela v prsou😍Napadlo me,proc treba neni mimco na zadech v nejakym hrbu a ta vytahana kuze by potom sama odpadla👏😂
@tess_77 v tatinkovi nikdy nemas jistotu ze bude ten spravny mluvim ze sve skusenosti☺ale deti ti nikdo neveme neodejdou a tomu se rika laska na cely zivot😉
@sluninko23 no vidis a ja sem po sladkem jako blazen ze zacatku jsem sla po kyselem a ted zase jen cukr a cukr takze ja pocitam opet s dvackou na horu😂musim se smat mit dite na zadech😂😂😂uz vidim jak misto briska vystavujes lopatky😂😂😂😂
@tess_77 Děkuji🙂 Kéž bys měla štěstí na nějakýho pořádného chlapa, protože seš fajn holčina a rozumná🙂 Jak říká petrysek v tatínkovi nikdy nemáš jistotou. Jasně že jsou případy že jsou lidi šťastní zbytek svého života s tím "pravým", ale taky se hodně stává že třeba po několikaletém vztahu se člověk mění a to občas může vést k tomu, že si uvědomíš, že chceš něco jiného....ale to je život, nikdy nevíš, co na tebe čeká, ale všechno se dá zvládnout ať se děje, co se děje a co tě nezabije to tě posílí. 🙂
Ty máš celý život před sebou, tak si ho uživej🙂
😂😂Vypadalo by to urcite doost zajimave mit dite na zadech😍Ale stejne vim,ze kdyby to tak bylo,by se mrmlalo,ze to je hroznyy,ze to je jak nosit porad batoh na zadech aniz bys ho mohla sundat a ty zada uz taky nejsou hezkyy😂😂
@pulguita Ahooj, dekuji za odpoved :-* MS stále nikde, jen slabé spinení. Včera jsme meli s pritelm sex, jsem si rikala, ze potom by se mi MS mohla rozjet, ale nic.. Myslis, ze je mozné otehotnet 3 dny pred MS? To jsme s pritelem meli taky tulení, tak ja nevim... nebo ze by to byla cysta? Ach joo.
@petrysek181 Dobré ranko! Konečně pátek🙂 Tak ať to hezky utíká 🙂
No já taky takhle nakupuju, proto taky většinou posílám na nákup přítele a ti chlapi jsou v tomhle dobří, protože nekupují ty věci navíc a ještě jim to tolik netrvá🙂 A musím říct, že ten můj opravdu koupí vše co je potřeba, tak je v tom na něj spoleh a je to velká pomoc. 🙂
No já jsem si to říkala, jestli se to tělo nepřipravuje na to miminko a proto tloustnu😀 🙈
No sem na sebe zvědavá, ale pořád tajně doufám, že to jednou shodím🙂 No prostě chceme všechno fajn těhotenství, lehký a rychlý porod, hodné miminko které v noci spí a měsíc po porodu být jak laňky😀 ale tohle asi můj případ nebude...budu ráda alespoň za jedno z těch všech přání. Ale to zvládneme, ať se děje cokoliv a co je krásné, že pro ty děti je ta jejich maminka nejkrásnější na světě i když má o kilo navíc😍
@sluninko23 Takže i teď v těhotenství cítíš, že to co příbereš jde kromě bříška do zadku? 😲 No to se mám na co těšit😅 Ale aspoň udržíme dobře rovnováhu😀 Mít místo břicha hrb na zádech by bylo lepší, ale co neděláme. Já bych si připadala jak ti medvídci koala😍, ale beztak i tak bych ztloustla a místo koaly bych byla jak gorila🙂 Co nedělám...když mi tak všechno chutná🙂
@pulguita Jojo prijde mi,ze mi vyrostl zadek🙈Nee moc ale vyrostl...No to mi povidej,nejradsi bych snedla na co prijdu,ale vydesilo me,ze co mesic to 3 kg nahore..A to mam jeste 4 pred sebou..To tak strasne letii,to je hruza..Za chvilku bude srpen a bude ten nas milacek na svete😍
@pulguita
@petrysek181 děvčata, moc vám děkuju, snad máte pravdu. 🙂 snad se z mého přítele stane dobrej chlap, teprve se poznáváme.....
@pulguita ahojky dneska uz tu zacina byt celkem pekne pocasi cele dopoledne jsem byla s nasima na nakupech to zase litalo penez😂😂jasne nejake to kilo prezijeme hlavne ze jsou miminka zdrava moc se tesim na pondeli jdu po mesici na kontrolu ted sem byla trochu posekat zahradu a ted uz se flakam a odpocivam uzij si patek a krasny vikend😊
@tess_77 urcite a kdyz ne neni jediny na svete😉
@petrysek181 snad, ještě poznat toho pravého 😘
@petrysek181 Ahojky! A kupovalas věci pro miminko?🙂 V pondělí už budeš doufám vědět, co to bude, takže už se budeš moct zaměřit na buď holčičí nebo klučičí věci🙂 No jestli ti v pondělí neřeknou pohlaví, tak se picnu!😅 Kéž bys měla tu princeznu🙂 Hezky odpočívej, ať se v pondělí mimčo hezky ukáže🙂 Já už mám pro dnešek padla, jen chybí přítel, který má odpolední. Půjdu ho vyzvednout a pak půjdeme do kina, které je blízko jeho práce. Snad u filmu neusnu😝🙈 Krásný víkend!
@tess_77 Všechno chce svůj čas.🙂 Až se líp poznáte, tak budeš vědět jestli je to ON anebo ne. Moje babička říkala, že z krásného talíře se nenajíš, když je prázdný. Takže kromě toho, že je fešák by se měl postarat o to abys s ním byla šťastná...to je nejdůležitější! Neboj všechny tyhle věci ti pak pomůžou k tomu, že si uvědomíš co chceš a co ne a podle toho si vybereš i partnera. 🙂 A jak říká petrysek...kdyby to neklaplo, tak není jediný. 🙂
@pulguita máš pravdu 🙂 mám teď poslední dobou strach, že k sobě nepatříme nebo spíše on má strach z lásky..... jeho bývalé přítelkyně mu život celkem dost znepříjemnily a jedna z nich teda otěhotněla... on to nevěděl a opustil ji, páč mu neřekla že čeká mimi. Opustil ji, že se zahléděl do jiné. Ta ho ale opustila. Teď před 2-3 týdny se můj dozvěděl o tom těhotenství a zároveň i potratu. Nezvládla mít dítě ze zdravotních důvodů. Ona si to dítě chtěla nechat.
A teď se dostávám na řadu já.... on má strach ze vztahu, kvůli vlastním zkušenostem a mě to dost bolí. Miluju ho už od září (v té době mu otěhotněla ta přítelkyně a zároveň se objevila ta nová, se kterou chtěl být) a je to z mé strany čím dál větší cit. 😢
@sluninko23 No já přibírám a těhotná nejsem...to je horší!😅
Neboj, uvidíš, že to rychle uběhne a ani se nenadáš a budeš rodit. Možná už ke konci nebudeš přibírat ty, ale všechno půjde jen do bříška🙂
@pulguita Jako abych pravdu rekla,kdyby mi nerostlo brisko tak ani nevim ze jsem tehotna😀Strasne ten cas leti a jak mi vcera rekl manzel,nez se nadejes pujde malej do skoly😂😂😂
@tess_77 Nejdřív se musíte trochu poznat a to chce čas. Za začátku je všechno krásné a super a on ten nejlepší na světě, ale s odstupem času až se poznáte tak už spadnou ty růžové brýle a určitě na něm budeš vidět i to že zas tak dokonalý není. (Nikdo není dokonalý)🙂 Takže i když se ti bude pořád líbit i přes ty negativní stránky, tak bude vztah pokračovat...pokud taky bude chtít on🙂
Rozhodně bys mu neměla nic dokazovat (jako že jsi lepší než ty bývalé) Vůbec se s nikým nesrovnávej! Ty jsi originální a jedinečná a on tě musí brát jaká jsi. 🙂
Takže by měl dozrát k tomu, aby konečně obrátil list a věnoval se jen tobě a vašemu vztahu. Na bejvalky ať hezky zapomene...je to minulost. A navíc by si měl uvědomit, že pokud ti pořád o nich bude vyprávět, tak ti to není moc příjemné. Pokud jedna byla těhotná, on stejně miminko zatím nechce a tatínkem nakonec není, tak ho k ní už nic neváže. Patlat se v minulosti nemá smysl a pozor aby si jen na toho chudáka nehrál a nevyužíval tě jen na jedno...
Musíš vědět, že prostě buď o tebe stojí a o váš vztah taky a bude proto něco dělat, anebo raději ať si to sám v klidu rozmyslí, ale rozhodně ať si nemyslí, že na něj budeš čekat jak pejsek. Neztrácej čas, třeba se kolem tebe mihne jiný kluk, sice to nebude takový krasavec, ale bude si tě vážit a mít tě rád a to ho pro tebe udělá tím jediným a nejkrásnějším.🙂 Takže neusínej na vavřínech, pro jedno kvítí slunce nesvítí a neztrácej čas s někým, kdo ti nedokáže že o tebe opravdu stojí🙂
@sluninko23 Buď ráda, že máš pohotové těhotenství! 🙂 Hezky si to uživej a jez, pak až se narodí tak se budeš znovu držet.🙂 A tvůj manžel má pravdu, ten čas tak letí. Vždycky na něco hodně dlouho čekáme, těšíme se a pak se ani nenadáme a je to za námi🙂
@pulguita ne ne s vecickami jeste cekam tenhle mesic jsme utratily penez dost jeste jsme brali material do baracku a zatim si pockam az budu vedet co cekam snad to bude brzy😊uzijte si kino ja odpocivam a v noci pojedu pro synatora do mesta je na diskotece😆krasny patek
@pulguita Presne,nikdy mi to tak neutikalo jako ted,a cim jsem starsi,tak mi prijde te to leti snad jeste rychleji.Uzivam si to,sama jsem byvala dost velkej nervak a ted co jsem tehotna jakoby ze me vsechen stres opadl,nic a nikdo me nevytaci,nenervuju se a je mi fakt kraasne a chci aby malej ze me citil tu pohodu a sam nebyl nervacek😀Zrovna dneska mel urcite chut na livanecky s tvarohem,tak jsem mu je doprala😂

@sluninko23 prosim te to snis tak malo neblazni😊vus co zastavam za nazor?sice me ty kila desi ale tehotenstvi je jedinne obdobi kdy si muzu dat cokoli bez vycitek pak se zase budu hlidat cely zivot tak vzhuru do toho at jsme stastne a ne hladove maminy😃