icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

sluninko23
5. kvě 2017

@petrysek181 Tak jsem ti dostala chut na domaci housticky a tady je vysledek

petrysek181
5. kvě 2017

@sluninko23 teda ty vypadaji luxusne😍😍😍😍to si sikulka ja mam strasne rada takhle samotne pecivo kdyz je cerstve ja dneska kromne chlebicku a lazenske oplatky moc nehresila😀

sluninko23
5. kvě 2017

@petrysek181 Mnam dala jsem si jich par s maslickem a je nam s malym dobre🙂

sluninko23
5. kvě 2017

@petrysek181 Joo tak to ses dobra,ze ses dneska drzela😉Ja jsem si dneska koupila takovy trubicky plneny cokoladou a to jsem si pochutnala,strasne dlouho jsem je totiz nemela😀

petrysek181
5. kvě 2017

@sluninko23 no moc sem se nedrzela ja tam ted poslala rizek malemu taky chutnal😂

pulguita
5. kvě 2017

@petrysek181 Ježkovyvoči!😲 To to uteklo! Už zítra odlétá! Tak si to dnes večer ještě spolu hezky užijte. Neboj uvidíš, že ti to rychle uteče a za chvilku bude zase zpátky. Tak to bude syn rád za to překvapení, dnes ti mladí na sebe víc hledí, to za nás se nosilo kde co, ale tím že toho tolik nebylo, tak nám ani nic nezcházelo. Teď je všude plno obchodů a člověk by pořád jen něco kupoval. Já si dnes v polední pauze koupila 2je šaty na léto aniž bych si je zkusila. Trošku jsem se bála, že mi nabudou, ale teď jsem je před chvíli prubla a jsou perfektní a fajn sedí🙂 No já za miminkovské věci jednou utratím majlant😀 Už se těším na ty tvoje miminkovské minioblečky😍 Dobrou noc!🙂

pulguita
5. kvě 2017

@sluninko23 Ty brďo! Ty houstičky jsou krásné! Jak z pekárny! Mňam! Až by mi to bylo škoda jíst 🙂 Seš fakt šikovná🙂

sluninko23
6. kvě 2017

@petrysek181 Tak jestli te to uklidni,ja mu tam vecer jeste poslala pulku klobasy s kecupem😂

sluninko23
6. kvě 2017

@pulguita Jee dekuju🙂Obcas si je udelam kdyz prijde chut🙂Taky to tady kraasne vonelo a manzel si pochutnal kdyz prijel z prace😀

pulguita
6. kvě 2017

@sluninko23 No s tím másílkem to muselo být luxusní. Asi bych neodolala a tlačila je do sebe ještě teplé 😅

pulguita
6. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! Zase jsme se vzbudili pozdě, tak nevím nevím kolik lidí bude zase v tom kadeřnictví. 😖 Tobě držím palce, ať rozlučku na letišti zvládneš a držím palce ať to rychle uteče než se ti zase vrátí. Už víte datum kdy přijede? Opatruj se a užij si nákupy. Krásnou sobotu!🙂

sluninko23
6. kvě 2017

@pulguita No taky jsem si je dala jeste teple,a pak jsem funela jak cunik🐷😂Cerstvy jsou proste nejlepsi😍

petrysek181
6. kvě 2017

@pulguita ahoj dneska den blbec rano vyjedeme pichle kolo zastavime na parkovisti ze ho vymenime najednou chybel klic😁volala sem tatovi ten prijel kolo se vymenilo a dojelo se na pumpu ze se dofoukne neslo to😁co ted vzali jsme si dedovo auto ten s tom nasim odjel domu honem na benzinku natankovat a koupit znamku deda ji nema a vrchol vseho bylo ze pritel na tu znamku napsal cislo sveho auta co bylo uz dona v garazi😂😂😂musela sem se fakt smat ale ja uz sem doma a jdu se prospat moc sem nespala a pritel uz doletel do Norska tak snad uz zadna kalamita nebude😀

petrysek181
6. kvě 2017

@sluninko23 jo uklidnilo😂mamka mi dneska rekla jak vidim ten tvuj zadek tak to bude holka😂😂😂uz se mi hazi do vsech stran😁

svobodka14
6. kvě 2017

Holky, na chvíli jsem se vytratila, potřebovala jsem od početí si odpočinout. A asi to vyšlo🙂 dnešní ranní testík🙂 a jsem ráda zase mezi Váma!!!

petrysek181
6. kvě 2017

@svobodka14 jeee super😍😍😍😍to je bezva velika gratulace😊

svobodka14
6. kvě 2017

@petrysek181 Děkuji moc, ještě mi to pořád nějak nedocházííí🙂❤

petrysek181
6. kvě 2017

@svobodka14 to vsechno jeste prijde ted je to cerstve😉

sluninko23
6. kvě 2017

@svobodka14 Gratulujiii👏

sluninko23
6. kvě 2017

@petrysek181 Tak to jsem rada,ze jsem te uklidnila😂No vidiis,ja jsem tak zvedava co to bude.👏

petrysek181
7. kvě 2017

@sluninko23 ani mi nemluv sem napjata jako ksandy😂kazdy me ujistuje ze holcicka😍a ja tomu zacinam tak trochu verit ale jeste musim14 dni vydrzet😉 jak jste na tom s pohybama me vcera zarazilo ze malej nic moc jestli byl otoceny zadickama nevim ale snad obcas da o sobe vedet ale ty jses dal nez ja v tt nejhorsi je ze za tyden jdu na kontrolu a dr ani neposloucha srdicko jen jestli deloha odpovida tt😯

pulguita
7. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! No to mi povídej!😲 To musely být nervy, ale hlavně že jste to všechno nakonec zvládli a přítel doletěl v pohodě do Norska. Tady je dnes krásně, úplně letní den🙂 Byli jsme popřát mamce od přítele (dnes se tu slaví den matek). No a pak jsme se šli projít do parku. No před chvíli jsme dojeli domů. Ještě rychle pustím pračku a uvařím něco k obedu.
Krásnou neděli ti přeji!🙂

pulguita
7. kvě 2017

@svobodka14 Ahojky! Moc blahopřeji🙂 No vidíš to, nakonec ses dočkala🙂 Super! 😍Moc ti držím palce🤰

svobodka14
7. kvě 2017

@pulguita Ahojky🙂 děkuji moc! přišlo to v nejméně čekanou dobu, tak jak to bývá. Návštěvu doktora se snažím oddálit ať jde co nejvíce vidět❤

petrysek181
7. kvě 2017

@pulguita ahojky tady je dneska pod mrakem ale teplo od zitra to ma kazit a maji byt jeste mraziky dneska davaji pohadky tak koukam o sto sest😀 a zase shanim vecicky na prdouse beru neutral a doufam ze uz budu moct kupovat i ruzovou😂krasnou nedeli

pulguita
8. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! Tak tady je zase hezky a slunečno, tak to vypadá že se ta teplota už bude měnit k té letní, i když větší horko už moc nemusím. V létě to je hrůza. Jee to je super ty pohádky, já pak včera po obědě vytuhla i bez televize. 😅 To neutrální oblečení využiješ vždycky a navíc třeba nějaké bodyčko můžeš i kombinovat s barevnými věcmi.🙂 Už se těším, až ti řeknou, co to bude🙂 Kéž bys mohla nakupovat růžové věci pro princezničku🙂 Krásné pondělí! 🙂

pulguita
8. kvě 2017

@svobodka14 Všechny nakonec říkáte to stejné, ale hlavní je že ses dočkala🙂 Moc budu držet palečky ať u doktora slyšíš❤

petrysek181
8. kvě 2017

@pulguita dobre ranko i nas zatazeno a slunicko se nemuze proklubat mezi mraky dneska sem vyuzivam ze pritel neni doma a delam brokolici😀odpoledne prijede kamaradka tak vyrazime asi nekam ven jestli nezacne prset.Je fajn ze sis taky odpocinula a trochu se prospala odpoledne tento tyden nejdu ani na kontrolu k doktorce nemam nic tak si budu muset neco vymyslet aby mu to utikalo😀

pulguita
8. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! Teda ty se budeš mít. Mě ta brokolice moc chutná. Musím říct, že po tom týdnu co jsem vydržela nejíst čokoládu ani jiné prasečinky, tak jsem shodila skoro 1kilo. Takže jsem ráda a budu pokračovat. A to jsem minulý týden ani nebyla ve fitku. Přítel mě svádí a schválně přede mnou jí čokoládu, nutelu a různé sušenky, ale já se držela a nepodlehla😅 Nakoupila jsem si plno ovoce a zeleniny a místo abych jedla sladkosti, tak si dám něco zdravého🙂 Nebojte, uvidíš, že ti ten týden uteče. Zkus odpočívat, protože minulý týden jste se nadřeli na zahradě, tak si dej šlofíka🙂 Můžeš vymýšlet jaké věci koupíš pokud to bude holčička nebo chlapeček. Užívej si pohodičky🙂

sluninko23
8. kvě 2017

@petrysek181 Pohyby citim kazdy den.Uz nevim kdy to bylo,jsem vecer lezela a rikala si,ze jsem necitila pohyby,tak jsem si polozila ruce na brisko a rikam malymu at kopne maminku,at vi,ze tam je.A za chvilku takovy kopance😍😍Ja kdyz jdu k dr. tak taky zkouma delohu a pak mi udela ultr. a ukaze mi jak mu tluce srdicko😍Ja se na nej uz tak tesim😍

Strana