icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
8. kvě 2017

@sluninko23 dneska se prcek prekonal a od rana kope asi byl otoceny zadickama😊me prave utz nedela jede jeste po staru kdy delali tri utz za tehotenstvi tak ja mimisko uvidim az na konci kvetna a to je jeste doba

svobodka14
8. kvě 2017

@pulguita dekuju moc👏hlavně se Těším až tu fazolku uvidim❤

petrysek181
8. kvě 2017

@pulguita tak ty si takova sikulka a drzis se ve sladkostech? Ja na nich docela ujizdim sice sem mela brokolici mam ji moc rada ale pak sem tam poslala nanuka a horalku😂 ale vaha se zatim drzi tak snad bude takhle dlouho😂tady uz se rozprselo tak projizdim programy v televizi za chvili je tu kamaradka a ja sem ospala jako blazen jen co odjede asi schrupnu na chvili dela to to pocasi clovek je unaveny ani nevi z ceho😊

sluninko23
8. kvě 2017

@petrysek181 Tak to je dobre,ze kope.Vzdycky mam takovej hezkej pocit,kdyz kope.No ja jdu na dalsi kontrolu taky na konci kvetna.

petrysek181
8. kvě 2017

@sluninko23 je to dlouhe vid ja na kontrolu 15.5 a druhy screening 22.5 na ten se tesim😉

luckamarova
8. kvě 2017

Ahoj vdem 🙂

Jsem tu nova asi hodinku, s pritelem bysme radi prcka,ale neni to uplne akutni ze musi byt ted,jen bysme byli radi 🙂 proto neresim ovulaci,teplotu,atd... Zatim. Mam ale dva dotazy prosim 🙂 Milovali jsme se dnes behem menstruace - myslite ze bych mohla otehotnet? Pokud ne,za jak dlouho to znova zkusit po menses? A kdy si zhruba udelat test? Dekuji holky,moc!

sluninko23
8. kvě 2017

@petrysek181 Strasne dlouhy🙈Ja na kontrolu 31.5. a na ten treti screening 21.6. a pak uz bude cervenec a srpen a uz to bude😍 Od zitrka maji v Lidlu zavinovaci bodycka😉

petrysek181
8. kvě 2017

@luckamarova ahoj je celkem nepravdepodobne ze otehotnis pri ms otehotnet muzes pouze 24 hodin a to v den ovulace proto je dobre merit bazalni teplotu podle ni zjistis kdy ovulka probiha spermijky preziji u tebe v tele az 72 hodin ale je lepe pocitat 2 dny pokud mas cyklus 28 dni ovulace probiha vetsinou 14 den cyklu ale neni to pravidlo muze byt i driv i dele😊

petrysek181
8. kvě 2017

@sluninko23 tobe uz se to prehoupne a za chvili to mas za sebou kdyz to ale vezme clovek zpetne tak to pekne utika vid😀

pulguita
8. kvě 2017

@petrysek181 Ano, vůbec nevím kde jsem vzala tu pevnou vůli, ale držím se a ani mi to moc neschází, tak jsem ráda🙂 Snad takhle něco shodím. Když už nejsem těhotná, tak aspoň ať pořád nepřibírám na váze🙂 No když je škaredě, tak se mi nic nechce dělat a jen bych ležela a spala a nebo nedělala vůbec nic.🙂 Ty si to užij s kamarádkou a pak si hezky odpočiň.🙂
Zítra jde přítel na ten odběr krve a musí odevzdat ten "jeho vzorek" Chudák má ranní, tak si bude muset odskočit z práce. Zatím si z toho děláme srandu, protože mu dali kalíšek s uzávěrem a jen mu napísali ať je ten vzorek čerstvý, že 3-5 dní před nesmí mít žádný styk a hlavně že ten vzorek musí nanejvýš do hodiny "PO" odevzdat. Tak z toho má trochu nervy, aby to jako bylo čerstvé a neuhynuly ty spermijky po cestě tam😅 Jak je to v ČR? Tvůj přítel si ten vzorek taky takhle nesl, nebo ho poslali přímo v ordinaci někam na záchod aby jim to přinesl "čerstvé"😕 No jsou to blbé otázky, ale raději se tu chci poptat, jak to funguje u vás. Díky🙂

sluninko23
8. kvě 2017

@petrysek181 Strasne to leti🙈Jeste nedavno jsem tady resila,jestli se mi uhnizduje vajicko a za 3 a pul mesice budu rodit.😂

petrysek181
8. kvě 2017

@pulguita pritel si vzorek odebral primo tam na zachode😂😂😂protoze aby byl cerstvy😂cesta tam mu jrn trvala pres hodinu😂ja sem dneska zase objednala spoustu vecicek latkovych plen ohrivacku lahvi od jedne maminky a ted uz sem se zarekla ze nic az v cervnu budeme brat cilene barvicky😀ale zase mam uz celkem vybaveno a nebudu to resit pak najednou😀ja po navsteve usnula a vzbudil me az Bernicek kdyz mi olizoval nos protoze chtel jit na prochazku tak sem vyrazila cela zmuchlana😁doufam ze sis taky odpocinula pritel pise a posila fotky budou to tam mit dobre az na tu dalku ale zase se budeme na sebe moc tesit a vyuzijeme kazde chvilicky co bude doma diky tomu si muzu uzit materskou a nemusim zpechat do prace jak sem mela puvodne v planu😀krasny vecer

petrysek181
8. kvě 2017

@sluninko23 tonje pravda moc dobre si pamatuji tvuj testik😀utece nam to obema zatim si budeme uzivat tehulkovani a potom nam nastanou bezesne noci s nasim drahocenym uzlickem😍

sluninko23
8. kvě 2017

@petrysek181 No jeeje,dneska jsem nasla bozi dupacky a bodycka s krteckem(miluju krtecka) tak jsem to tak nahazela do kosiku a zitra to protridim 😂A uz mam vybranou i vanicku,tak tu taky objednam a uz to pojede😂 Na dlouhodobe nevyspani se uz pripravuju a s jinou variantou ani nepocitam😂I kdyz na to se pripravit stejne neda🙉

petrysek181
8. kvě 2017

@sluninko23 ja prave zatim mam jen neutralni vecicky v cervnu az se pritel vrati jedeme pro postylku a komodu v lete si vse pripravim a vyperu a pak uz budu jen ocekavat den D😊jde s tebou pritel k porodu? Kdyz mluvis o tech vecickach je toho spousty a tak krasne oblecky ze by clovek utratil majlant😀

pulguita
8. kvě 2017

@petrysek181 No nakonec přítel rozhodl úplně stejně😅 Každý den mi líčil nový "plán" a nakonec rozhodl, že pořídí vzorek přímo na místě činu😀.
No je toho dost, co ty miminka potřebují a nakupovat takhle po trošce každý měsíc je asi nejlepší.
No já si dnes moc odpočinula😕 Z práce jsem odcházela celkem pozdě, a jak jsem dorazila domů, tak jsem začala dělat večeři a pak jsem se ještě pustila do vaření na další den. Chtěla jsem zužitkovat mleté maso, ať se mi nezkazí, tak jsem z půl kila udělala boloňskou omáčku a z dalšího půl kila masové knedlíčky v rajčatové omáčce s kolečky mrkve a trochou zeleného hrášku. Až to vychladne, tak to šupnu do mrazáku a mám to hotové, až někdy nebudu mít čas na vaření.
To je fajn, že je tam přítel spokojený. Ty hezky odpočívej a užij si mateřskou. Aspoň budeš ve větším klidu a budeš s miminkem doma déle. Bude to fajn🙂 Uvidíš, že to příteli rychle uteče a za chvíli ho budeš mít znovu doma. 🙂

sluninko23
9. kvě 2017

@petrysek181 Jojo bude u porodu,od zacatku rekl,ze tam bude.😉No my budeme predelevat loznici,takze pak nas ceka taky postylka atd..Vecicek je tolik,ze bych nakupovala jak diva.Jenze kdyz oni ty miminka z toho tak rychle vyrostou🙉🙂

petrysek181
9. kvě 2017

@pulguita dobre rano me vubec nenapadlo ze u vas nebyl uz svatek tady bylo jeste vcera volno uz sem rada ze sel mladej do skoly😁mam tady aspon dopoledne klidek😂ja dneska udelam jen spagety s kecupem a syrem a na zitra vytahnu z mrazaku ty ovocne knedliky at se to sni😊tak pritel nakonec zvolil taky tuhle strategii ta je nejlepsi😂 nevim jestli se dneska nepustim mladymu do pokoje ma ho desnej dokazes si predstavit jak on si sam uklizi 😁😁😁vse odflakne jen aby mel pokoj dneska mu prijde to triko asi mu ho dam sice ma narozky az pristi tyden ale ja to asi nevydrzim😊pekny den

petrysek181
9. kvě 2017

@sluninko23 ja jen doufam ze pritel to nejak zaridi a bude tam taky kdyz to nestihne vezmu sebou mamku at tam na to nejsem sama😊ja u z musim taky zabrzdit nema smysl toho malinkeho kupovat moc

amandaamor
9. kvě 2017

ahoj jsem tu poprvé nevim jak to tu chodí ale hodně me to trápí tak bych potřebovala váš názor či radu z přítelem jsme meli noc plné lásky a mam strach že jsem těhotná z přítelem si s té noci nic nepatujujeme jen útržky a domněnky nechci aby jste ho mě mysleli něco špatného jen si myslim že když jsem byla poprvé těhotná šla je mini miniinterupcea myslim si že asi už ne otěhotnět asi nemůžu i když teď máme jen doměnky ráda bych byla těhotná ale ne ted je mi 21 let a toho života sem si moc ne užila takže bych chtěla vědět mohla bych potomhle všem otěhotnět?

denisa3101
9. kvě 2017

@amandaamor no moc jsi toho nenapsala :/ pokud jste se trefily a měli nechráněný styk v plodných dnech je tam šance velká ... Vyčkejte na ms pokud nedojde tak je to jasné ... Říkat co jsi udělala a neudělala špatně asi víš je to vaše věc a "nezodpovědnost"

pulguita
9. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno!🙂 No tady nebyl svátek, proto jsem šla do práce😢 já si pak večer uvědomila, že je v ČR státní svátek🙂 No je to sranda s těma vzorkama, teď na něj myslím protože v devět mu mají brát krev🙂
Já občas taky dělám takové rychlovky na oběd, anebo mít to v mrazáku je taky fajn, pak jen vytáhnout a ohřát a hotovo🙂 Mojí synovci sestře pomáhají uklízet byt, ale v jejich pokoji mají retich. Tomu jejich nepořádku rozumí jen oni🙂 Asi jsou všichni stejní🙂
Zkus to vydržet a dát mu ten dárek až příští týden, i když vím, že člověk by mu to nejraději dal hned, protože ví, že mu to udělá velkou radost🙂 Krásné úterý🙂

pulguita
9. kvě 2017

@amandaamor No těhotná být můžeš a nemusíš, záleží na tom v jaké jsi fázi cyklu. Pokud nechcete miminko, tak si zajdi na gyndu, kde ti můžou předepsat prášky (které jsou jen do určitých hodin hned po styku) které by měly zabránit tomuto nechtěnému těhotenství (kdybys byla těhu). Zažádej si rovnou o antikoncepci, ať i když si příště budete jen tak užívat, víš, že prostě pravidelně bereš antikoncepci a můžeš být víc v klidu. Prezervativ bys taky měla chtít ať používá přítel anebo hlavně v případě, kdy nemáš styk se stálým partnerem, ať nic nechytneš😉

sluninko23
9. kvě 2017

@petrysek181 Ja verim,ze to stihne a nejak si to zaridi🙂No prave ja jsem takhle koupila krasnou kombinezku s medvidkem vel. 50,uplne prvni vecicka co jsem koupila a az doma mi doslo,ze v srpnu by se v tom upekl a v zime uz mu to nebude😂🙈

petrysek181
9. kvě 2017

@sluninko23 no padesatka asi ne😁ale kdyztak muzes vecicky potom prodat je spousta bazarku na miminka a maminy toho dost vyuzivaji

petrysek181
9. kvě 2017

@pulguita mladej doma taky pomuze ale u sebe ma curbes😂tady se dost ochladilo ale koncem tydne uz by melo byt kolem dvaceti tak snad uz bude taky pekne jaro😊zkusim s tim dareckem vydrzet ikdyz je to tezke😂 jdu neco delat😀hlavni je ze budete mit nejake vysledky a dneska uz muzete zacit snazenicko

sluninko23
9. kvě 2017

@petrysek181 Kdyz mne se to tak strasne libilo😂Tak jsem si rekla ze mu to dam vyfotim si ho abych mela klid,ze to na sobe aspon 5 minut mel😂

petrysek181
9. kvě 2017

@sluninko23 jasne😀aspon budes mit fotecku na pamatku ja asi takhle male brat nebudu syn jel z porodnice v 62😀50 by jsme asi nevyuzili pocitam s tim ze druhe mimco taky nebude zadny drobecek😁

sluninko23
9. kvě 2017

@petrysek181 To jsem si taky rikala,ze je lepsi vetsi vecicky nez abych pak koukala jak puk,ze je to poradnej chlapak a neni mu to 😂

pulguita
9. kvě 2017

@petrysek181 No právě. Já si myslím, že ti kluci jsou stejní🙂 No a některé holky taky. Jedna známá mi povídala, že její dcera je hrozná bordelářka, není schopná si udržet pořádek v pokoji a všechno oblečení co si vysleče to nechá pohozené po zemi😲 Já jsem ji říkala, že jednou až bude mít svůj byt, se nakonec naučí udržet pořádek.
Tady bylo ráno 12 stupňů a teď je tu tak 17. Dnes ráno jsem poprvé vyšla jen v tričku a lehkém svetru bez bundy a zvládla jsem to🙂 Mi tohle počasí vyhovuje, ale pak ty větší horka už moc ne. Uvidíš, že syn bude rád. Moje mamka mi taky občas "překvapení" prozradí předem, protože to nemůže vydržet🙂

Strana