Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita no doufam ze z toho vyroste ja byla taky bordelarka😂😂😂ale mela sem snahu si obcas uklidit😉tady je chladno ven nosim teplejsi bundu i tu malinko padal snih proto je chladno ja mam rada taky kolem 20 stupnu jak to preleze uz je na me horko u vody ty horka zvladnu ale tes budu pres den doma a vecer budu chodit plavat do rybnika loni mi to moc pomohlo na zada😊na pristi rok planujeme mensi bazenek na zahradu to uz bude prcek vetsi a muzeme se cachtat doma😊
@petrysek181 Presne,a kdo vii,jestli se rozhodneme jeste pro druhy.Zatim si myslim,ze nam jedno bude stacit😀
@petrysek181 No ale jak pak máš svoje, tak si to člověk jakž takž udržuje. Už to není jako bydlet s rodiči a to hlavní je, že už si to člověk dělá po svém a nikdo mu do toho moc nebrble🙂 No přesně! U vody jakž takž, ale jinak horko k smrti nesnáším, mám radši zimu než ty hrozné dusna. Jeee no ten bazének bude super a miminko ho na 100% využije a vy taky🙂 Tak přítel už to má za sebou a snad mu jeho obvodní lékařka dá ty výsledky ještě než půjdeme k tomu doktorovi. Protože čekat až do července by bylo o ničem. No zatím se prostě zase budeme snažit, tak kéž by se tento nebo příští měsíc zadařilo. Uvidíme, anebo mi pak předepise nějaké vitamíny nebo hormony na podporu, aby to tomu trochu pomohlo. Snad jsme oba jakž takž v pořádku....zatím si nic nepřipouštím🙂
@petrysek181 Dobré ráno! Tak už je tu konečně středa🙂 Ještě 2 dny a bude tu víkend🙂 Tak snad to rychle uteče. Dnes je tu trochu zamračeno, ne že by byla víc zima, ale raději jsem si dnes vzala kabát, co kdyby se víc ochladilo. Včera k večeru mírně sprchlo. Krásnou středu ti přeji🙂
@pulguita dobre ranko no doufam ze az bude jednou bydlet sam tak neshnije zaziva😂dneska v noci byl mrazik ale ted sviti slunicko uz by mela jit teplota nahoru tak snad zacne pekne jaro 😊kdy budete mit vysledky toho vysetreni? Urcite se snazte dal nikdy clovek nevi kdy to prijde😊ka dneska nic moc delat nebudu akorat se psem na prochazky tak sem rano vlezla na vahu a ejhle dalsi kilo nahore takze at se hlidam nebo ne jde to nahoru tak co necham to a nejak dopadnu😂ty jeste dva dny a mas pred sebou vikend😍mate nejake plany nebo budete lenosit😊kamaradka bude hlidat vnoucata tak neco na sobotu vymyslime at nam den utece
@sluninko23 nikdy nevis co se stane a prece nechces mit jedinacka😀podivej me budou deti vyrustat kazdy sam ale taky to ma neco do sebe uvidite ale chtelo by to jeste holcicku😍
@petrysek181 ahojky! Tady nakonec vylezlo sluníčko🙂 Ty výsledky zatím nevím, kdy budou.
Přítel se zkusí zeptat příští týden jeho obvodní doktorky, jestli by mu je mohla dát. Pokud ne, tak prostě budeme muset čekat až do toho července, kdy jsme objednaní k tomu doktorovi a ten by nám pak řekl co a jak. Tak jsem zvědavá🙂 No měli jsme v plánu začít snažení dnes, aby si přítel po tom včerejšku odpočinul, no ale přišlo to na nás už večer a nevydrželi jsme to😅 Kéž by se to podařilo tento měsíc, ale co bude to bude. Snad se to jednou povede🙂
Ty teď užívej klidek a procházky s pejskem, to je fajn. O kila se neboj. Jde to do miminka, kdybys přibírala nějak víc, tak už by tě upozornila doktorka, takže buď v pohodě🙂 No tento pátek bych měla končit v 15:00 a když takhle končím dřív, tak neobědvam v práci, ale až pak doma. Tím že má přítel ranní a jestli bude hezky, tak místo obědu doma, sbalíme jídlo a pojedeme na pláž a uděláme picnic tam🙂 V sobotu ráno vezeme na veterinu ty naše 3 kočky, ať je naočkují a pak už jen uklízet prát a trochu odpočívat🙂
@petrysek181 Joo tu holcicku to by chtelo😍To jsem rikala manzelovi,ze druhy bude holka,tak se na me koukl a rika,to by byl dalsi kluk😂No uvidime,jak zvladneme to jedno a pak se uvidi😀Tak jsem to vcera nevydrzela a prece jenom jsem malymu objednala dvoje dupacky,bodycka a capacky😂
@sluninko23 co by ne ja jen cekam na pohlavi a budu uz kupovat cilene podle barvicek libi se mi holka v ruzove a kluk v modre😍proc by jsi neobjednala jsi o kus dal nez ja mi mame jeste casu dost😊uvidite jak budete zvladat ale myslim si ze sourozenec stejne pribude😉
@pulguita pani obed na plazi to je sen😍ja videla poprve more kdyz mi bylo 27 let a reknu ti ze jsem byla unesena byli jsme domluveny ze kdyz se nepovede mimi tak pojedeme nekam na dovcu ale mimi se povedlo tak dovolenou odlozime o par let😀muj sen je Egypt nevim proc ale strasne me tam lakaji pamatky vsechny dokumenty co se tyce faraonu a mumii hltam jednim dechem😊tak snad to vyjde casem myslim ze urcite ano😍ted spolyka hodne penez baracek ale zase to bude nove a pekne z toho mam taky radost 😊jen se pekne tulte tak to ma byt❤moc vam drzim palecky aby to vyslo co nejdrive 😊ja tu mam zehleni ale opet se mi do toho vubec nechce odkladam to stale na pozdeji😊dneska na to ale kaslu zitra je taky den😁
@petrysek181 Dneska mam 100 dni do porodu,to tak strasne leti.Ja jsem ty krteckovsky vecicky proste musela objednat.Objednala jsem radsi tu vetsi velikost.Zvladli to jiny,zvladneme to taky,nic jinyho nam nezbyva🙂
@sluninko23 no to ano to uz to mas za par az ti to prijde hod sem fotecku at se muzu kochat s tebou😊ja cekam zitra dva balicky oblecky tak se taky tesim jak se v tom budu prehrabovat byla si v tom Lidlu? Ja ne nejak se mi tam nechtelo
@petrysek181 Poslu fotku😉Ja jsem tam poslala tetu,tak nevim jak pochodila😀Ale moc neverim ze pochodila a sehnala vsechny co jsem chtela...Vcera mi kamaradka privezla dve bundicky,a takovy krasny laclacky,tak jsem si ho v nich uplne predstavovala😍
@sluninko23 taky se tak rozplivas nad kazdou vecickou? Ja to delam taky😀vse nekolikrat otocim a porad to prohlizim😀miluji to pripravovani
@petrysek181 Jojoo😂Minule jsem vytahla vsechny vecicky a koukala na ne 😂 Uz se tak strasne tesim.😍Kdyz jdeme nekam do obchodu prvni co je koukam na vecicky pro malyho,na sebe vubec,pac to ted nema cenu si neco kupovat,kdyz mi to stejne za chvilki nebude😂
@petrysek181 Je to fajn, kéž by bylo hezky ať můžeme jít. Ten pocit, když poprvé vidíš to moře je nezapomenutelný, stejně jako když zkoušíš jestli je opravdu slané🙂 No to je ale náhoda! Já bych taky ráda do Egypta protože mě to taky zajímá a moc se mi to líbí. Taky bysme se tam s přítelem někdy chtěli podívat. Teď je tam ta situace nic moc a celkem bych měla strach, ale jednou bych se tam určitě ráda podívala. Ten baráček je fajn a postupně ho hezky spravite a budete mít radost jak to máte všechno pěkne🙂 No já se předminulý týden na žehlení vyprdla a minulý týden jsem toho měla až nad hlavu. Ještě teď mi visí na sušáku pár kousků, které v neděli byly mokré, ale asi až o víkendu se k žehlení nedostanu...je to prostě kolotoč😅 No to jsem zvědavá jak dopadne tento měsíc...moc si nedělám iluze, takže kdyby se zadařilo budu moc překvapená. Kéž by 🙂 Pěkný večer!🙂
@pulguita nejak to vsechno dopadne nejhorsi je ze tohle clovek proste neovlivni bud to prijde nebo ne ale vzdy kdyz se blizil termin ms chytala sem nerviky co kdyby nahodou no vzdyt to taky znas😉no vidis mame stejny zajem ale urcite ale urcite se nam podari nekdy se tam podivat ja se ted radsi stracham na zahrade a domaci prace delam v rychlosti abych mohla ven😀dneska sem mela zraci den a ted tu sedim a funim jako balon ale te chuti proste neporucis😀😀😀jen at si prcek smakne je ve vyvinu😂 uz se tesim na pondeli to me ceka kontrola mela sem obavy jak mi brali tu krev ale dr v Gennetu rikala ze vysledky jsou do dvou dnu a kdyby neco ze hned volaji a nikdo nevolal tak to vypada ze je vse v poradku jeste ten utz a bude to mrzi me ze pritel u toho nebude ale synator se tesi a reknu si o fotecku abych mu poslala aspon neco😊porad me boli prsa nekdy vic nekdy mene ale uz je to 5 mesicu v kuse to je na tom asi jedine neprijemne jinak vse v poho to mam za to ze sem nezvracela😀pisu ti a malej do me kope je to prijemny pocit aspon vim ze je v poradku na zehleni prd samo se to neudela a pockame az na to bude nalada pekny vecer😀
@sluninko23 ja se strasne tesim na cerven az vyrazime pro postylku😀uvazujeme o foceni planujeme ho na srpen v cervnu nas objednam k fotakovi at mame pamatku co ty neuvazujes o zvecneni briska s manzelem? Letos budeme mit uz pekne vanoce bude nas o jednoho vic vid sice to budou miminka ale svetylka na stromecku by se jim mohly libit😉budes mit nekoho z kamaradek s kterou budes vozit kocarek nebo budes jako ja samostatna jednotka?ja tu mam tehotnou znamou ale s tou se nestykame tak z toho nic nebude
@petrysek181 Postylku uz mam taky vybranou,ted budeme v nejblizsi dobe rekonstruovat loznici,tak uz se tesim.Noo s focenim neviim.Manzel ma po svatbe s focenim asi vybrano,pry to bylo utrpeni,ale kdyz videl fotky,rekl,ze to za to utrpeni stalo😂Tak nevim,jestli by chtel,nutit ho nebudu.To budou krasny vanoce a verim ze svetylka se libit budou😍V okoli nemam nikoho s kym bych vozila,takze budu sama.A kamaradka mi vcera oznamila,ze je tehotna,tak doufam a moc si preju aby ji to do tretice vyslo a ja mela s kym vozit🙏
@sluninko23 tak vy se jeste poustite do rekonstrukce ale budete to mit pekne a nove pritel s fotkama souhlasi a dokonce i synator tak toho musim vyuzit😉to je fajn jestli to kamaradce vyjde tak budete drandit spolu a deticky se skamaradi a budou si spolu hrat😀ja mozna tady taky casem nekoho potkam s kocarkem ale ode me jsou to mlade holciny tak nevim
@petrysek181 Jojo musime no a snad za 2 roky uz budeme na baracku.No ja doufam,ze ji to vyjde,neni sice ze stejneho mesta,ale zase neni moc daleko.Tak to toho vyuzij,nez si to rozmysli😀Na veku nezalezi,vzdyt jsi taky mlada😉
@petrysek181 Dobré ráno! No to máš pravdu, ke konci cyklu člověk vždycky doufá kéž by, ale nakonec to vůbec nezáleží na nás...jak to přijde, tak to přijde🙂 JÉ to to uteklo, za chvilku budeš mít fotečku s miminkem🙂 A kéž by ti konečně řekli, jestli to bude chlapeček nebo holčička. Uvidíš, že je vše v pořádku. Miminko si kope a ty se cítíš dobře, tak se snaž být klidná, i když se člověk pořád strachuje..před a během těhotenství a po porodu taky🙂 To je fajn, že syn pojede s tebou. Kdoví co na to řekne, určitě bude nadšený🙂
Tak tady je zamračeno, já vyšla z domu bez deštníku a začalo poprchávat...snad moc nezmoknu. Krásný den ti přeji!🙂
@sluninko23 tak vy se davate jeste do baracku je to fajn vic starosti ale ma to svoje kouzlo muzes jit na zahradu kdy chces kocarek tam muzes dat a udelat si neco doma kdyz potrebujes ma to sve vyhody😀ja se necitim stara nebo starsi ale preci jen ve dvaceti to bylo jine ikdyz ted si materstvi vic uziju
@pulguita dobre rano tady je krasne a slunecno ale od zitra se to ma kazit peru dve pracky a do vecera to uschne venku mame tady synovce tak tu je veselo odpoledne vyrazime do lesa je tam lavicka a jeden pan tam vyrezava ze dreva zviratka je to pekne akorat je to do kopce😁preju pekny den a at ti to v praci utika
@petrysek181 Jojo baracek mame uz dva roky,ale je na nem prace jak na kostele.My v panelaku trpime😂Ma to spousty vyhod,klidek a hlavne ta zahradka👏
@sluninko23 mi taky stale renovujeme vnitrky mame hotove ale ze dvora je potreba dodelat fasadu ted nas ceka renovace kotelny porad je kam cpat penize😀
@petrysek181 Tady sprchlo a teď je zase hezky a vyšlo sluníčko🙂 Je to pořád takové aprílové počasí a to už je květen🙂 Já mám taky ráda, jak to prádlo hned uschne 🙂 No teda, to budeš mít o zábavu postaráno🙂 Hezky si synovce užij a jdi pomalinku do toho kopce. Zpátky z kopce to bude lepší🙂

@sluninko23 to asi ano lepsi je rukavky ohrnout😀jen je skoda ze z toho tak rychle vyrostou proto si musime uzit kazdicky den protoze to vse strasne leti a ta chvile uz se nebude opakovat😊