icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
11. kvě 2017

@llenka_li velka gratulace😍😍😍😍dalsi do party

petrysek181
11. kvě 2017

@pulguita ja sem nakonec zase jeste delala doma potrebovala sem vytrit pradlo uschlo ale uz se pomalinku zatahuje od zitra maji byt prehanky 🌤🌨🌨zitra chci jet odpo do Lidlu neco nakoupit a vubec nevim co uvarit neni ani na nic chut asi vytahnu maso a udelam nejake prirodni platky s bramborama😊preskladala jsem si skrin vecicky ktere ted nemohu nosit jelikoz mi leze pupik 😀sem dala do spodnich prihradek a maxi trika nahoru😉ted si jdu udelat salatek mam na nej chut pekne odpoledne jo psala mi ta znama byla na plodovce a ceka druheho chlapecka bylo jo hrozne zle tak sem jo tipovala na holku a ejhle klucina to bude😀ja porad doufam v tu holcicku proste tomu verim ze tam bude😍😍😍a pak zacne ruzova manie😙

sluninko23
11. kvě 2017

@petrysek181 No to mi povidej.Taak napeceno a kamaradka muze prijit🙂 Co jsem doma tak strasne rada neco kuchtim😂

llenka_li
11. kvě 2017

@pulguita
@petrysek181

Moc dekuju, holky, snad to tentokrat vyjde 🍀

petrysek181
11. kvě 2017

@sluninko23 tak hele ty delas same dobroty a ja mam slinu na veste😂😂😂ja dneska vecer jen salat😆....a po nem poradny kus cokolady😂

pulguita
11. kvě 2017

@petrysek181 No teda, ty se fakt nenudíš a pořád něco děláš!🙂 Já bych taky měla protřídit věci ve skříni, protože je narvaná a do dost věcí se teď moc nevejdu. No to pohlaví je tak individuální a člověk je napjatý až do konce než mu to řeknou. A na co se cítíš ty? Máš nějakou vnitřní předtuchu? I když ta taky není 100% a může selhat. 🙂 Moje mamka u mě věděla, že budu holka. A to předtím nebylo nic a pohlaví se vědělo až po narození🙂 Kéž bys tu holčičku měla!🙂 Moc ti to přeji🙂

pulguita
11. kvě 2017

@sluninko23 No teda. Hned bych si dala. Já zbožňuji skořicové šneky🙂

sluninko23
11. kvě 2017

@petrysek181 Mnaam ten bych si ale taky dala,ted po tom sladkym😂😂Muzu ti jich par poslat 😉

sluninko23
11. kvě 2017

@pulguita Ja je mam taky rada,tak jsem se dneska odhodlala a zkusila je.Nikdy predtim jsem je nedelala.Jeste jsem delala pudinkovy🙂

petrysek181
11. kvě 2017

@pulguita vis ja na predtuchu moc nedam s Jakubem sem se citila na holcicku😁a byl to kluk ted sem smirena a klukem ale jen ma 30% zbytek je zase na holku😍😍😍😍 ja v ji proste verim nemam zadne zvlastni chute rikaji ze sladke je na holku a ja u mladeho jedla sladke jak posedla ted si dam sladke slane kysele vse placam dohromady miluji lak z kyselych okurek😂😂😂nesnesu tmave omacky a gulase a kureci maso nemuzu ani varit psovi zveda mi to zaludek to sem mela u mladeho taky takze babo rad😂podle prstynku sody a cinskeho kalendare by to mela byt holka ale rozstipneme to az na ultrazvuku😀porad neco delam protoze zabijim cas chci aby mi to utikalo jak se mnou mydli hornony tak se mi moc styska😢

petrysek181
11. kvě 2017

@sluninko23 tak sup sem s nimi😀😀😀ja tlaskam po sladkem slane a ok slanem sladke taky to tak mas a ted jim dost ovoce pred otehotnenim max banany

sluninko23
11. kvě 2017

@petrysek181 Jojo taky taky😂😂Ted bych si dala fakt neco slanyho🙈Ale uz se do me nic nevejde.Budu muset pockat az se mi udela v zaludku misto😂

pulguita
12. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno!🙂 No jestli v hloubi duše myslíš a cítíš, že to bude ta holčička, tak to asi tak bude😍 Kéž by! 🙂 Bylo by to fajn🙂 To je dobře, že se takhle umíš zaměstnat, aspoň ti to rychle utíká. Jasně, že se ti stýská, to je normální, ale podívej už máš za sebou týden🙂 Kdy se ti přítel vrací? Pak bude týden s tebou, tak si to užijete🙂 Krásný pátek🙂

pulguita
12. kvě 2017

@sluninko23 No vypadají opravdu skvěle!🙂 Po mateřské si založíš malou pekárnu🙂

petrysek181
12. kvě 2017

@pulguita dobre rano tady dneska pod mrakem a v noci prselo ale je porad celkem teplo😊odpoledne vyrazim nakoupit at je o vikendu klid ano zitra to bude tyden tak jeste 5 nedel😀a pak tri tydny doma moc se na nej tesim😚az bude malinke tak nebudu mit moc casu premyslet ale ted ho jeste mam😀ty si uzij poradne vikend a taky odpocivej pekny den🌹

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 ach jo ty chute jsou hrozne😀😀😀ale co s tom nadelame ja si pamatuju kdyz sem porodila syna tak hned bylo po hladu jako kdyz nekdo prepne knoflik😉no jeste mam pres sebou pulku tak vaha poleti ale pak to dame dolu v pohode si myslim

sluninko23
12. kvě 2017

@pulguita Joo tak to by bylo fajn 🙂Ale nevim nevim😀

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Chute jsou desny...Ale bohuzel nenadelame nic,at bych se sebe vic premahala stejne si dam neco dobryho😂Jako uz ted si troufnu rict kolik jeste priberu a myslim ze se na tech 20 dostanu bohuzel...A pak budu doufat,ze se nejakym zpusobem dostanu na puvodni vahu...

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Tak uz jsou vecicky doma👏😍Uz v nich malyho uplne vidim😍

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 no teda ty jsou roztomily uz v tom toho cvrcka vidim jak mu to bude sluset😍😍😍😍neboj pujde to dolu ja behem sestinedeli schodila 20 kg ja s tim taky pocitam ze se na tu dvacku dostanu v tomhle budu po mamce ta se mnou nabrala 25 kg byla sem petikilova cacorka 😀😀vim ze prcek bude velky nema byt po kom drobny jsme rodina habanu😀

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Ja ho v tom uz taky uplne vidim😍Malej taky nema byt po kom malej,vsichni jsme dost vysoky😂Aspon to bude poradnej chlapak😂Mam takovou radost z tech vecicek👏Vetsi nez kdybych si koupila neco pro sebe😀

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 ja taky budu utracet az budeme vedet co cekame dneska sem utratila jen za pejska a samo klasicky nakup nakoupila sem mu pamlsky a hracku a ted tady s no blbne😀jdu si teprve delat obed vypada to na smazak a hranolky mam na to silenou chut jinak sem samo nakoupila hodne ovoce a zeleniny takovy jahody a boruvky se slehackou vecer bude zase mejdan u lednicky😀

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Smazak budeme mit zitra k obedu😂Taky na nej mam strasnou chut.Noo to bude pekna party jahudky,boruvky mnaam.Dobry jsou taky jahody s medem mnam mnam.No joo hracka,doufam ze piska😉Nedavno jsme nasemu pejskovi taky koupili hracku a prvni co bylo ze mu musel ukousnout oko,pak druhy a ted uz nema ani nohu.Jsem mu rikala,jak jemu by se libilo,kdyby mu nekdo ukousl oko😂😂

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 ja na zitra nevim ale bude to nejaka rychlovka vyrazime odpoledne na nejaky parni festival kamaradka i s detma aspon nam utece den😀jo pejskove to jsou mazlicci ja ho mam jako dite sem zvedava co bude rikat na prcka snad to nebude maly zarlivec😀

pulguita
12. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak já mám padla, víkend začíná, je hezky a jedeme na pláž🙂 Neboj, uvidíš že ti to uteče🙂 A bude s tebou 3 týdny, tak super, já myslela že jenom týden. Až bude miminko na světě tak to budou fofry. Teď hezky využij situace s odpočívej a spi co můžeš🙂
Ten tvůj čumáček je srandovní😍 Krásný víkend!🙂

petrysek181
12. kvě 2017

@pulguita ahoj ty si to uzij na plazi a kdyz budes mit jak posli fotecku more😍je to moje mala prdelka uziju si s nim dost legrace krasny vikend a odpocivej😊

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 Ja ho mam taky jako dite,at si kazdej rika co chce,ale poridit si psa,je jak poridit si maly dite.Ten taky kdyz byl malickej vubec nechtel spat a nemela jsem chvilku klidu😂Taky jsem zvedava co bude rikat na mimi,noo bude to pro nej nezvyk,ale myslim,ze to zvladne.

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 jasne zvladnou to a budou to maly velky hlidaci😀ja sem dneska po celem dni nejaka mrtva tesim se jal si sedni k televizi a hodim nohy nahoru😀

sluninko23
12. kvě 2017

@petrysek181 To mi povidej,byla jsem se projit,a zacalo tak strasne prset,ze jsem zmokla😂No nastesti hned prestalo,tak jsem prisla domu a taak me boli nohy😂

petrysek181
12. kvě 2017

@sluninko23 ja sem ke konci tehu s mladym pomalu jen spala a delala jen to nejnutnejsi doufam ze tady na tom nebudu stejne ikdyz ten pohyb s tim velikym brichem je horsi😀kolikateho srpna mas termin ty uz to mas za par utece ti to jako voda ale me snad taky jak to pocitam na tydny nez se vrati pritel tak to taky pofrci😉

Strana