icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
17. kvě 2017

@sluninko23 tak to ja nikdy nemela😂ale slo to po synovi mi zustalo trochu vytahane protoze sem ho mela i dost popraskane tak ted doufam ze se nebude opakovat to co u prvniho a dam se do kupy😀

pulguita
17. kvě 2017

@petrysek181 No právě, každý měsíc je něco, takže můžu vůbec být ráda, že se aspoň trochu trefíme a nějaké snažení probíhá blízko ovulace. No prostě až nebude přítel po operaci v šusu, tak to tak prostě bude. Takže ještě mám šanci příští měsíc a možná i červenec, tak kdoví. Datum operace zatím taky nemáme a než se zotaví tak to budou tak 3 měsíce. Kdyby ho operovali v srpnu, tak s trochou štěstí bude v pohodě v prosinci😕 To jsou mi vyhlídky... No nebudu se tím užírat, nemá to cenu, třeba to klapne teď nebo příští měsíc...🙂
Tak jsem se snažila ráno v práci trochu flákat, ale zato odpoledne jsem makala jak šroubek a ještě jsem tam byla o hodinu dýl, takže teď teprve jedu domů. Hrůza! Ještě že už je zítra čtvrtek.🙂
Na váhu se vyprdni, pak to shodíš. Já se těším až budu těhotná a budu do sebe tlačit všechno možné bez výčitek😀 Tady se začíná mračit a je dusno, tak kdoví jestli nakonec sprchne, ať se vzduch pročistí🙂 Pěkný večer!🙂

petrysek181
17. kvě 2017

@pulguita to me mrzi ze mate takove prekazky ale tohle sem mela ja kdyz byl pritel na tom Islandu taky se to strasne komplikovalo sem rada ze nam to vyslo protoze tedbuz bych neotehotnela neboj ono se to povede vubec se tim neuzirej dopadne to dobre😉ja dostanu prcka ke 38 narozeninam a rikala sem ze do 40 let to budeme zkouset a vyslo to😊 ja tam prckovi poslala nanuka a krasne tam radi to sladke ho rozdovadi❤❤❤zitra a v patek tu ma byt az 28 stupnu tak super v patek jedu za kamaradkou ktera ma rocni dvojcatka holcicky tak se jdu pokochat pojedeme na prochazku😊ty si odpocin po narocnem dni at mas energii dneska uz se zlomil tyden a blizi se vikend

sluninko23
17. kvě 2017

@petrysek181 Toho popraskani se taky bojim.Mazu od zacatku jak blazen,tak doufam,ze to pomuze.No coo hold to bude fuska dat to dolu,ale ono to pujde.Bude muset🙂

pulguita
17. kvě 2017

@petrysek181 No je to pravda. Je to těžké. Já nevím jestli to stihnu mít miminko k 38 narozeninám. V červnu mi bude 37😖 a pochybuji, že nám to do toho července vyjde. A pokud budeme mít štěstí a prosinci zase začneme, tak už to k 38.narozeninám nestíhám, ale kéž bych aspoň ten příští rok někdy porodila. Budu ráda aspoň za jedno miminko. Když nám to první takhle trvá o druhém už raději ani nepřemýšlím. No zatím je to zbytečné se tímto zabývat.
Jejda 2holčičky, tak to je super🙂 Hned bych to brala i přes ty nervy...zpočátku to musí být síla. A to měli dvojčata v rodině, anebo to bylo umělé oplodnění? Tak si to zítra hezky užij a začni trénovat🙂 Ani se nenadáš a budeš už mít svoje miminko na světě😍

petrysek181
17. kvě 2017

@pulguita holky sem jim povedly za pomoci nejsou prirozene ale myslim ze taky brala jen nejake hormony co ty vis trena te taky cekaji rovnou dve a budes mit doma melu😊 ja si taky porad rikam ze to druhe co to mohlo byt holcicka chlapecek co se stalo obcas na to myslim ale plne mi to vynahrazuje to zlaticko co me kope do bricha😉tak budes rodit dyl je to jedno nejaky mesic sem a tam na tom nesejde jdu na kute pekny vecer

petrysek181
17. kvě 2017

@sluninko23 co se da delat nekdy se to proste stane😊za toho prcka to stoji ja taky mazu uz bile strie po mladym😂a doufam ze nove nebudou

kacenka0705
17. kvě 2017

Ahoj holky mam takovy dotaz
S pritelem se snazime o miminko a jsem 20Dc. Uz 3 dny mam takove zvlastni tlaky v podbrisku a sem tam me pichna na jedne i druhe strane podbrisku. Ten tlak je vazne zvlastni v podbrisku jako by me tam neco pnulo hlavne v leeze na zadech. A od vcera me boli v krizi. Chodim casto na malou ale nastydla opravdu nejsem ani me nepali pri moceni nic. Hlavne zanet.moc. mechyre poznam mela jsem ho uz nekolikrat. Tohle je vazne jine. Ovulace byla pred par dny takze ta to taky neni. Je mi hlavne tak zvlasne jinak. Vim ze na tt je jeste brzy. Ale zajimalo by me jestli by to mohlo byt zacinajici tehotenstvi a jestli ma nekdo s temito priznaky zkusenost. Protoze uz jsem opravdu bezradna. Dekuji vsem za kazde pismenko 🙂 Kata

petrysek181
18. kvě 2017

@kacenka0705 ahoj nikdo ti s urcitosti nenapise ano to jsou znamky tehotenstvi mi kdyz jsme se snazili tak sem mela kazdy mesic jiny priznak a nikdy z toho nic nebylo😀a kdyz sem otehotnela zadny priznak nebyl proste normalka jako pred ms test sem si udelala 10 dpo jen tak ze zvedavosti a byl tad dusik😀jasnou odpoved hledej v testu ten muzes udelat i klidne den pred ms ale jistotu budes mit az z nej😀drzim palce

sluninko23
18. kvě 2017

@petrysek181 Boze ja mam sny...Co tyden,to aspon jeden sen o malym.Bud rodim a nebo je uz malej na svete a ja zjistim,ze pro nej pulku veci nemam.😂Cim se to blizi,tim mi z toho zacina pekne hrabat😂

pulguita
18. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! Konečně čtvrtek!🙂 Aha no tak to by byla paráda, sice mám z dvojčat strach, ale na druhou stranu bych to měla při jednom za sebou, takže svoje pozitiva to má taky. 🙂 No jsem zvědavá, jak dopadnu. Snad teda porodím ten příští rok🙂 Kéž bych mohla mít alespoň jedno🙂 Jasně že na to občas myslíš, ale zase ber to tak, že příroda ví co dělá. Hlavní je, že máš uvnitř zdravé miminko a to je nejdůležitější. A třeba potom bude zlobit za dva😅 Tak si dneska hezky ty holčičky užij a kdoví, třeba je to miminko v bříšku taky holčička😍 Krásný den!🙂

petrysek181
18. kvě 2017

@sluninko23 teda tu mas sny😀ja mam taky zive sny ale vetsinou si je nepamatuji je to jasne mame tech miminek plnou hlavu tak nam chodi i do snu😀

petrysek181
18. kvě 2017

@pulguita dobre ranko ke dvojcatum jedu az zitra dneska musim uvarit budeme mit i na zitra tak budu mit vic casu😉ikdyby jsi ty dvojcatka mela zvladla bys to v pohode😀ja si stejne myslim ze do podzimu otehotnis neco mi to rika😀takze se neboj vyjde to tady je dneska krasne az docela horko to taky zrovna nevyhledavam trochu se mi toci hlava tak se stejne budu zdrzovat doma pujdu akorat s Bernikem na prochazku😀ja se nemuzu dockat pondelka asi z toho v nedeli ani neusnu sem napjata jako struna😊

sluninko23
18. kvě 2017

@petrysek181 Nastesti nejsou zadny hrozny,ale i tak.😂Asi si fakt zacinam uvedomovat,ze jsem tehotna😂😂

petrysek181
18. kvě 2017

@sluninko23 poradne si to clovek uvedomi az kdyz mimi citi😍je to fajn ze sis to uvedomila aspon te to neprekvapi az budes ne porodnim sale😂😂😂😂mi meli v praci holku vsichni jsme tusili ze je tehotna jen ona tvrdila ze otom nevedela odvezli ji z nocni rovnou do porodnice myslim ze to ani nejde nevedet to 😉

sluninko23
18. kvě 2017

@petrysek181 No to si taky myslim,ze nejde o tom nevedet.Pokud neni zenska vylozene tlusta,ze brisko neni ani videt,ale i tak.To by bylo asi divny,kdybych rodila a rikala,takze ja fakt rodim?To se mi jenom nezdalo?😂😂😂

petrysek181
18. kvě 2017

@sluninko23 😂😂😂😂je to docela masakr vid tohle rict v porodnici asi sem neco chytla devet mesicu mi rostlo bricho ale myslela sem ze je to nejaka chripka nebo travici potize😂😂😂😂

pulguita
18. kvě 2017

@petrysek181 Aha, takže až zítra...To jsem to popletla.🙂
Kéž bys měla pravdu a otěhotním do podzimu. Uvidíme. Hlavně ať je vše v pořádku a miminko je zdravé, to za to stojí čekat nějaký ten měsíc navíc🙂
Já se taky moc těším na pondělí, no vlastně už jsem myslela že to budeš vědět toto pondělí. To uteče uvidíš. Snaž se být v klidu a spi, ať se tam pak radostí nevybulíš protože budeš unavená z nevyspání🙂

petrysek181
18. kvě 2017

@pulguita no mam pocit ze tam budu bulet dojetim😁jsem ted takova placka😀dneska jsme sly do prirody ze udelam priteli nejake fotky me s briskem fotila babicka no nevybrala sem ani jednu vsechny katastrofalni povedl se ji vyfotit akorat pes😁😁ja vsude vypadala dost hrozne😁😁😁takze nic se nekona 😉jasne ze to vyjde ty se dockas ja se snad taky v pondeli dockam a budeme spokojeni vsichni😉

pulguita
18. kvě 2017

@petrysek181 Já ti moc budu držet palečky!😍 No jasně že to člověka dojme, je to krásné🙂 No já poslední dobou sobě taky na fotkách nelíbím🙈 ale co s tím člověk nadělá. Třeba se ti příště podaří udělat lepší fotky. Určitě by ses příteli líbila tak jak tak, ale úplně ti rozumím 🙂 Ještě že ti naši čumáčci jsou vždy fotogeničtí🙂

petrysek181
18. kvě 2017

@pulguita no ona babicka a moderni technika to taky nejde moc dohromady😁😁😁radsi si pockam jak dopadnou fotecky od profesionalky😉akorat sem koukala jak sem pekne macata no co nadelam ty kila se musi nekde ukazat😀tady je dneska az horko nechci to videt v lete to budu lezet a mokrym hadrem na hlave😂

pulguita
18. kvě 2017

@petrysek181 Hahaha no jako kdybych viděla mojí mamku😅 Ona a technika taky nejde dohromady a někdy to jsou s ní nervy🙂 No ale ty křivky k těhotenství patří, takže v pohodě. 🙂 Určitě to není tak hrozné, ale my ženy sami sebe hrozně moc kontrolujeme. Chlapi vyvalí pupek, nic neřeší a jsou úplně v pohodě🙂 No v tom létě to bude horší, ale vrazíš nohy do lavoru s vodou a mokrý hadr na hlavu a nějak to musíš přežít. 🙂

petrysek181
18. kvě 2017

@pulguita mas pravdu mi zenske to vse moc resime😀ja si ted vecer jeste varila krupicovou kasi se skorici mnam mnam dneska jsem nejaka ospala asi i to teplo unavi zivam tady u televize😊hlavni je ze zitra je patek tobe zacina volnicko a odpocinek pekny vecer

pulguita
18. kvě 2017

@petrysek181 No je to pravda, všechno moc řešíme a všechno si moc bereme k srdci, ale to nezměníme🙂
Já jsem celý týden taková unavená a ospalá, ale asi to bude tou změnou toho počasí, že se takhle najednou oteplilo. Ještě že je zítra pátek🙂 Tak si hezky odpočiň. Pěkný večer!🙂

pulguita
19. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! 🙂 Konečně pátek!🙂 No představ si, že podle aplikace proběhla ovulka asi ve středu!😲 Po třech dnech vyšších teplot mi ji aplikace vyznačuje a zatím nic, takže i když byl v pondělí pokles a úterý středa mírný vzestup, tak to v pondělí ovulace nebyla😕 Ach jo pochybuji, že si z nedělní noci do středy spermijky počkaly. Takže tento měsíc opět nic😖 No tak snad to ten příští měsíc vyjde🙂 Tobě přeji krásný den, hezky si užij holčičích dvojčatek🙂
Tady večer sprchlo a pročistil se vzduch a dnes ráno je zase slunečno, ale trošku chladněji🙂

petrysek181
19. kvě 2017

@pulguita dobre ranko no to je divny ale je mozne ze tam nejake vydrzeli jsou to tri dny😉tak treba to vyjde😀ja mela dneska silene rano ve 4h jsem sla na zachod a bouchla mi zarovka rozlitla se po celem obyvaku a sano mi to vyhodilo pojistky tak se to tu dala dohromady znova usnu a vzbudi me Kuba ze zaspal do skoly tak zase fofr skocit do auta a odvezt ho at to stiha😀doufam ze zbytek dne bude uz v klidu😊tady je dneska posledni den krasne vikend se ma hodne ochladit a prset az zase od pondeli by se to melo lepsit😊tobe at se ten den v praci rychle prehoupne at muzes zacit uzivat vikendu pekny den

pulguita
19. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky, no spíš počítám že tento měsíc zase nic, to je pech😅
No teda to mi povídej. Tos měla budiček ti řeknu.Snad si potom odpoledne budeš moct odpočívat až se vratis od té kamarádky. Já dnes v práci fofry, ale za pár hodin budu venku🙂 Krásný odpoledne!🙂

petrysek181
19. kvě 2017

@pulguita ahoj prijela sem uplne ucapkana a vystavena ale holky jsou uzasne hned ke me sly chovaly se smeji se jsou to roztomile princezny😍😍😍😍a oto vic ja touzim po holcicce😍mely krasne celenky oblecene v ruzovem proste k sezrani😊ted odpocivam a uz nic nedelam krasne si uzij volno

pulguita
19. kvě 2017

@petrysek181 No hlavně že sis to užila🙂 To je na těch holčičkach super.. ty čelenky a čančání proto bych taky raději holčičku🙂 Teď mají v lidlu oblečení pro děti a soupravy pro holčičky legíny, šatičky a čelenka nebo klobouček tak jsem si říkala jak by to bylo fajn jít s malou princeznou, ať si vybere🙂 Moc ti budu držet v to pondělí palce...musí to být ta holčička😍
Já se teď vracím z práce, nakonec jsem tam ztvrdla o hodinu déle. No ještě že je víkend a is pondělí se zařeknu takhle dlouho tam netrčet. Max 30 min ale raději nic...je to můj čas, takže snad to dodržim jako s tou čokoládou, kterou jsem ještě zatím nezkusila!
Hezky si odpočiň. 🙂

sluninko23
19. kvě 2017

@petrysek181 No vuubec by na me nekoukali jako na blazna😂😂Tak jsem relaxovala na slunicko.To byla parada.A ted jsem zjistila ze mam pripeceny nohy😂

Strana