icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
19. kvě 2017

@pulguita ja sem taky moc zvedava cela napjata jak to bude a co to bude😊jsem objednana na 9h rano tak na me mysli a drz palecky at se mimisek predvede😊ty ted v praci zustavas dele kazdou chvili to je des a jsi fakt jednicka ze se drzis s cokoladou ja vim ze porodim a se sladkym koncim😀ja uz sem sebou placla na gauc a uz se fakt nehnu ani do te lednice😂😂😂

petrysek181
19. kvě 2017

@sluninko23 ja sem byla vetsinu dne taky venku ale na to opalovani moc nejsem spis vyhledavam stin😊ale bylo krasne uz se nam to zitra zkazi

sluninko23
19. kvě 2017

@petrysek181 No mohlo by to pocasi vydrzet.Sice je mi vedro i bez slunicka,ale hned je to hezci,kdyz je krasne a teploucko.

petrysek181
19. kvě 2017

@sluninko23 to mas pravdu je to fajn kdyz je teploucko ale jakmile to preleze kolem triceti tak nevylezu z baraku😊mozna az tak vecer az huee fajn

sluninko23
19. kvě 2017

@petrysek181 Noo az bude takovej parak,tak budu rada,ze budu rada😂To uz budu poradnej hrosik a to vedro mi urcite nebude delat dobre😂

petrysek181
19. kvě 2017

@sluninko23 ja uz si pripadla jako hrosik dneska😉jak sem se nalejvala vodou a dzusem pila sem na litry tak to ve me pomalu vse zustalo a ja mela bricho jako balon😀

pulguita
20. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! Moc na tebe budu v to pondělí myslet a držet palce, ať je to ta holčička😍 Představ si, že já jsem ti včera vytuhla na gauči, ale tak fest, že jsem se vzbudila dnes ráno v 6:00:astonished: Tak jsem šla do postele, ale blbé je to že BT meřím v 7:00, takže dnešní měření beru s rezervou. Ovulka byla teda v tu středu, už mi to ta aplikace vyznačila. No já jsem zvědavá až otěhotním, tak si taky budu dopřávat a bez výčitek🙂 Ty si to užívej a dej si na co máš chuť🙂 Krásnou sobotu ti přeji🙂

petrysek181
20. kvě 2017

@pulguita ahoj to si musela byt pekne unavena kdyz si odpadla na gauci a vydrzela to az do rana😀ja nakonec jela na mensi pokecat za kamaradkou ale ted uz sem doma a odpocivame nez se probere Bernik a bude chtit jit ven😀urcite na me mysli a drz mi palecky at tam ta mala cacorka kdyz kluk nevadi ale jestli holka jedu pro ruzovou deku do Kiku😀😉😉mam ji tam vyhlidlou😀ty si uzij klidny vikend tady je porad pod mrakem

lucije11
22. kvě 2017

Ahoj holky. Tak se zase po delší době hlásím. Porad vás tu sleduji. Dneska jsem ukončený 11 TT a zítra jdu na kontrolu k dr. hrozně se bojím. Avy bylo vsechno v pořádku. raději si beru volno protože bych byla v práci nepoužitelná.

Holky berete některá těhu vitamíny? Já jsem si koupila GS Mamavit a endokrinolozka mi je nedoporučila kvůli štítné žláze, že tam je jód tak se mi doma válí. Mám 2 balení po 30 a jednu tabletu jsem si vzala. Dala jsem za obě 340. Nechám za 260. A mam ještě Femibion 1 a to jsem zjistila, že tam je taky jód to mám taky 2 balení po 30 a jednu jsem si vzala. Jedno balení vyšlo na 269 nechám za 230.

pulguita
22. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno! 🙂 Tak už na tebe myslím a držím všechny palce co mám, ať ti řeknou, že je to ta holčička😍 I kdyby to byl chlapeček, tak nebuď smutná a mysli na to, že hlavně ať je miminko zdravé, ať je to tak anebo onak🙂 Moc se opatruj, přeji pevné nervy (snad si mohla v noci spát) a uvidíš, že vše bude v pořádku🙂 Krásné pondělí ti přeji!🙂

sticker
sluninko23
22. kvě 2017

@petrysek181 Taky to tak mas😂Ja taky,jakmile se hodne najim nebo napiju,tak mam mega bricho😂

sluninko23
22. kvě 2017

@petrysek181 Ty jo to uz je pondeli?Taky drzim vsechny palecky,aby to byla ta holcicka🙏❤

lucije11
22. kvě 2017

@petrysek181 @sluninko23 já když se najím tak mi taky vyleze břicho a mám co dělat když ho chci zatáhnout 😂 A to jsem teprve 12 tt hlavně mě začíná všechno tlačit tak už nosím elastické sukně a když to jde tak takové harémové kalhoty nebo leginy.

@petrysek181 dej vědět jak si dopadla u toho dr.jsme napnuté jak kšandy 😉

sluninko23
22. kvě 2017

@lucije11 Zatahovat bricho jsem zkusila ted o vikendu a vubec to nebylo videt😂Ja jsem do nejakyho 19 tt nosila normalni kalhoty,ale uz mi to pak bylo neprijemny a nepohodlny.Takze ted tehu kalhoty,a kdyz je hezky tak leginy a nebo saty.

pulguita
22. kvě 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak jak? Jsem napjatá jak guma od gatí 🙂 Doufám, že jste s miminkem v pořádku. To je nejdůležitější. Dej vědět jestli se miminko natočilo a ukázalo to co má🙂 Krásný den! 🙂

sticker
petrysek181
22. kvě 2017

@pulguita
@sluninko23

@lucije11 ahoj holky tak vse dopadlo v poradku mimi ma 380 g delal tam poradny volovinky na utz s je to CHLAPECEK❤❤❤chvili jsem to strebavala ale tesim se

pulguita
22. kvě 2017

@petrysek181 No teda! Stydlín jeden, nakonec se ukázal 🙂 Moc ti blahopřeji, hlavně že je v pořádku. I když to nebude ta holčička, uvidíš, že i tak to bude fajn. 🙂 Holky jsou někdy větší rošťajdy. Já mám 2 synovce a 2 neteře a musím říct, že kluci jsou takoví klidnější...dělali rošťarny, ale holky v tomhle byly horší, takže já vždycky říkám, že pokud bych měla kluky, tak kéž by byli jako mojí synovci🙂 Ty botičky jsou krásné 😍 Úplně ho v nich vidím🙂 Vím, že budeš chvilku smutná z toho, že to nebude holčička, úplně ti rozumím, ale buď ráda, že je v pořádku a ty taky. To je nejdůležitější🙂

sticker
petrysek181
22. kvě 2017

@pulguita chvilicku jsem to musela vstrebavat ale uz ted ho miluji a iz mu muzu rikat jmenem budeme mit Daniela❤kdybys ho tam videla jal tam radil ruce do pusy pak sni maval potom prsticky i nohou koleno se mu libilo bylo to moc krasny i sem zadrzovala slzicky😉 tak ted se z ruzove musim preorientovat na modrou zapomenout na saticky a culiky😂😂😂uvidime co nas se synackem ceka doufam ze bude trosku klidnejsi nez Kuba😀

pulguita
22. kvě 2017

@petrysek181 Jasně, to je normální. Třeba tenhle bude kliďas a mazel 🙂 Moje sestry mají každá jedno dítě klidnější a druhe živější. Teď mají krásné věci i pro chlapečky a já se dívám i na klučičí barvičky a taky se nějak vnitřně snažím připravit i na toho kluka. Je to holt loterie, ale hlavně ať jsou zdraví.🙂 Musí to být super zážitek vidět toho plaváčka takhle na obrazovce😍 A to jméno je super! Já pro kluka zatím jméno nemám. Chudák..tady mají děti 2 příjmení to první je po otci a druhe po matce a pro taky bych raději holčičku, protože příjmení by měl kluk se zakončením -ová😕 Vím, že tady to neřeší, protože tu nemají ženskou a mužskou verzi příjmení, ale mi to bude znít divně, ale co nadělám. Změnit to by bylo asi plno papírování, takže to asi nebudu řešit. 🙂 Ty to máš v tomto lehčí🙂

sluninko23
22. kvě 2017

@petrysek181 Strasne mooc ti gratluju😍Aspon bude mit vetsiho brachu co jo bude ucit poradny voloviny😂Hlavne ze je vsechno v poradku.Jinak mas stejny capacky akorat ja je mam v modrym😂

petrysek181
22. kvě 2017

@sluninko23 no Kuba byl nadseny uz si planuje co ho vsechno nauci😀😉😀zacinam se bat co z nej vyroste😀ted uz muzu zacit nakupovat modrounke capacky sem videla a rekla sem ze je musim mit at je to poradny frajer😁

petrysek181
22. kvě 2017

@pulguita to je divne vid kluk a na konci -ova ale tam jsou na to zvykli😀uz sem se srovnala a moc se tesim na maleho bude to taky maly frajer kort jestli bude po tatinkovi😀😀😀😀 dneska jsem slysela po tel.pritele jak je z toho uplne nadseny rikal ze je mu to jedno ale urcite chtel klucika😀prvni sms co mi napsal bylo:moc vas miluji priste bude holcicka😀😀😀tak to ani nahodou ja si myslim ze timto miminkem koncime 😊

sluninko23
22. kvě 2017

@petrysek181 Maji na strane pejska a na spodku maji tlapicky?To si pis ze to musi byt frajer,kupuje vecicky hlavne aby vypadal jako frajer😂😂

pulguita
22. kvě 2017

@petrysek181 No oni to tady právě vůbec nerozlišují třeba příjmení García je stejné jak pro chlapa tak pro ženskou, jen v ČR to máme jiné a rozlišujeme to, ale co..to je detail🙂 No jasně že je přítel rád, bude mít syna a naučí ho všechno možné...uvidíš jak mu malý bude pomáhat na zahradě...a tvůj syn si ho taky užije.. a ty budeš jejich princezna😍 A kdoví třeba ještě tu holčičku zvládnete...nikdy neříkej nikdy! 🙂 Já bych taky ráda ještě další kdyby to šlo, takže kéž bych měla alespoň jedno a pokud ho nebudu mít moc pozdě tak bych do toho když tak šla znovu. Uvidíš...zatím to neřeš a hezky si to užij....aspoň bys byla déle doma s oběma😍 Bylo by to fajn🙂

petrysek181
22. kvě 2017

@sluninko23 ne nemaji tak asi mame trosku jine po pravde jsem moc rada ze uz vim co cekame ted uz si muzu vse pripravovat a nakupovat cilene😀

petrysek181
22. kvě 2017

@pulguita no nevim predstava by to byla zajimava mit jeste jedno ale myslim si ze porodim a budu mit jasno ze uz ne😂vem si ze ja uz doma jednoho mam a nikde neni psano ze by nam holcicka vysla😀uz se ale moc tesim aspon 5 let to bude muj mazlik nez se zacne zajimat co dela tata😀

sluninko23
22. kvě 2017

@petrysek181 To bude fajn nakupovat,to najednou budes vsechno nutne potrebovat😂

petrysek181
23. kvě 2017

@sluninko23 no jasne jak jinak hned jak se mi bude neco libit prijde to do kosiku😀ted nas ceka komoda v lete si to zacnu pripravovat tak at to mam kam skladat😀

pulguita
23. kvě 2017

@petrysek181 Dobré ráno!🙂 Třeba ne. Třeba porodíš a po pár měsících co ti o něco vyroste budeš chtít být znovu těhu a chovat další malinkatý miminko🙂 No jasně že ti nikdo nezaručí, že to bude holčička, ale tohle je vždy 50 na 50. Třeba by další byla holčička. Kdoví. No zatím to neřeš, třeba to po porodu přijde samo. Hodně maminek tady touží po třetím i čtvrtém miminku. Užívej si tohle těhu a potom toho tvého malého prince👶 Už jsi vlastně v polovině těhu! To to letí! Krásné úterý🙂

sluninko23
23. kvě 2017

@petrysek181 No my musime nejdriv udelat tu loznici,koupit postylku atd atd.Noo uz se to bliizi,tak uz bych mela zacit poradne pripravovat😂

Strana