icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
31. kvě 2017

@pulguita mluvili jsme spolu po telefonu a doma to bude pokracovat tak uvidime co si z toho odnese☺nastolim pravidla a kdyz je nebude dodrzovat bude sedet doma na zadku😉tak jeste porad nic to je divne ja jen ze ikdyz si tehotna muze teplota pred ms spadnout a pak zase stoupne dnesek proste ukaze co se bude dit stejne sem porad napnuta😉

pulguita
31. kvě 2017

@petrysek181 Budu ti držet palce, ať domluva platí a ať se Kuba drží a seká latinu. Jinak si myslím, že na to jdeš dobře, pokud nebude plnit slíbené, tak zaracha a bude sedět doma. 🙂
Poslušně hlásím, že MS už dorazila🙂 V neděli by měla končit, tak snad ta romantika vyjde a nebude to verze 50 odstínů červené😅

petrysek181
31. kvě 2017

@pulguita teda reknu ti to telo si dela co chce ale tak hlavni je ze kdyz uz tak dosla a ty budes mit do nedele pokoj a zahajis krasne novy cyklus romantikou v hotelovem pokoji na plazi😉cekam na nej az dorazi ze skoly a zacnu prednasku jestli mu ty sliby nevydrzi budu muset zacit trestat bude mit zakazy a uvidime jestli to bude slapat doufam ze druhy synacek nepujde jeho stopach nebo se zblaznim😊

pulguita
31. kvě 2017

@petrysek181 No právě, hlavně že konečně došla. 🙂 Odpoledne mě pěkně bolelo břicho, ale to tak první den mívám...přichází, že ani nevím, ale pak bolí bříško jen první den, potom už ne. Teď už jsem v pohodě, tak snad se dám do neděle do kupy.🙂
No snad si vezme domluvu k srdci. Neboj, třeba ten druhý bude úplně jiný. Moje sestry mají jedna 2 kluky a druhá 2 holky a ač jsou to sourozenci, jsou povahou a chováním úplně jiní. A vlastně my jsme 3 sestry a taky jsme úplně jiné🙂 A ten tvůj mladší než vyroste a bude mít víc rozumu, tak ten starší už bude určitě rozumnější a mladší nebude mít co kopírovat🙂 V tom to máš dobré, že jsou takhle od sebe🙂

petrysek181
31. kvě 2017

@pulguita no to doufam zatim by od nej nepochytil nic moc dobreho dneska se prekonaval kez by mu to vydrzelo co nejdele😊to je dobre ze se to rozjelo a pak budes mit klidek uzijete si krasny vecer ja se taky moc tesim az se mi vrati ted uz to rychle utece😊a bude si taky uzivat jak nam roste brisko a vse kolem toho uz se taky tesi na prcka je pekne jak ty chlapi vymeknou😉 mi uz koukame na telku a odpocivame po celem dni ty si uzij vecer pekny zbytek dne☺

pulguita
31. kvě 2017

@petrysek181 Uvidíš, že nakonec dospěje a zas to bude fajn. A určitě to bude super brácha pro malého🙂
Ani se nenadáš a za chvíli už budeš mít přítele doma a budete ti hladit bříško 🙂 Je to fajn , že je z toho takhle na měkko🙂
Já teď taky koukám na telku a "oslavila" jsem příchod MS a zblajzla sem brambůrky😝🐷🙈 Teď mám sice výčitky, ale prdím na to.😀 Navíc se dneska příteli nechtělo jít běhat...je to lenochod😂 Tak jsme zůstali doma...už aby začal tu odpolední směnu😝
Taky ti přeji pěkný zbytek večera a odpočiň si! 🙂

petrysek181
1. čer 2017

@pulguita dobre ranko ja dneska vylezla celkem brzy kdyztak to dospim odpoledne😀ale nevim co budu delat😀tady ma byt zase teplo az do pristiho tydne ale byl by tu potreba trochu destik zacina reznout trava a je celkove sucho dneska se ma prijit podi at zednik kvuli kotelne je tam potreba udelat podlaha i nove zdi tak doufam ze tu praci vezmou😀 preji ti krasny ctvrtek a at to v praci rychle utece😀nevim proc by sis nedala bramburky😉

pulguita
1. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak já jsem se dnes zase naopak probudila trochu pozdě, vlastně jak začal pípat budík, tak jsem ani nevěděla, co je za den (myslela jsem, že je víkend!😅 ) A to jsem spala víc jak 7 hodin a ještě bych si klidně pospala😴 Tady bude dneska hezky a je fajn, že před pár dny pršelo, protože se líp dýchá, snad trochu sprchne i u vás a bude se tak líp dýchat a nebude takové dusno🙂 Tak držím palce, ať je to fajn zedník a hezky a kvalitně vám to opraví. Ještě zítra a už je konečně pátek.🙂 Už se moc těším na ten delší víkend, i když v sobotu jdem na oběd s přítelovic mamkou a sestrou a z neděle na pondělí přespíme v tom hotelu, tak toho doma moc neudělám, ale co snad si aspoň trochu odpočinu. Ještě pak chci v pondělí dělat dort, tak snad to všechno stihnu🙂 No pořád je co dělat, snad ten další víkend bude klidnější. 🙂 Tobě přeji krásný den a když tak si jdi ještě s Bernikem na chvilku odpočinout🙂 😘

petrysek181
1. čer 2017

@pulguita prosim te prace doma pocka ta ti nikam neutece😉😉je si uzijte pekne narozky a poradne to oslavte😉tady to na destik nevypada jeste tak do pristiho tydne co sem koukala na pocasi 🙂ja co pritel neni doma tak moc nepecu vlastne vubec ale za tech 14 dni mu musim taky neco pripravit at ma na uvitanou😀ani nevim co mu uvarim maji tam porad brambory tak neco s knedlikem ale co mi posila fotky tak mam pocit ze je tehotny se mnou😀😀😀😀brisko se mu tam pekne rysuje😀😀dneska se to prehoupne a zitra uz naposledy ja jdu v pondeli k dr tak se aspon bude neco dit jinak si porad vymyslim nejaky program😀krasny ctvrtek

pulguita
1. čer 2017

@petrysek181 Tak dneska to bylo v práci šílené, ale už jsem venku...ještě zítra a už je tu víkend. 🙂
Navíc ze mě lítali dost silné cucky tak snad bude MS v neděli už OK. 😕 No já nepeču už dost dlouho, protože se mi pokazil ruční šlehač. A tak jsem si říkala, že se letos na dort vyprdnu, kdo se s tím chce v takovém horku piplat🙂 No jenže mi to nedalo, protože jsem minulý týden koupila v Lidlu v akci ruční šlehač, tak mu nakonec dorťajz udělám. Tak to mu uvař svíčkovou s knedlíkem, nebo knedlo vepřo zelo, to si pošmákne🙂 Už se musí chudák taky těšit zpět.
Já poslední dobou ujíždím na bramborové kaši🙂 Každý víkend dělám, jak mi tak chutná. Vždycky mě chytají takovéto chutě na něco a pořád do kola si to dávám...jsem hrozná, pak se divím, že kila nejdou dolů😅
Tak v pondělí na tebe budu myslet🙂 Budou ti dělat další fotečku? 😍 No je pravda, že jak je člověk takhle dlouho doma, pak nevíš co dělat. Ze začátku si uděláš na cos předtím neměla čas a teď se ti to možná trochu táhne, ale snaž si užívat pohodičky a klidu. Sedni si na zahradě do stínu, nohy do lavoru s vodou, uvař si nějaký dobrý ledový čajík a zkus číst nějakou knížku, nebo zkus ty omalovanky pro dospělé. To je fajn. Já jsem pár vybavila, ale teď nemám vůbec čas, tak už jsem se k tomu přes tisíc let nedostala, ale je to fajn. Já bych se chtěla naučit hackovat, něco málo jsem uměla jak jsem byla malá, ale už jsem to zapomněla a jak jsem tady na MK viděla jaké krásné věci tady holky dělají, tak bych to jednou chtěla taky zkusit, ale asi až na důchodě😅 Moje sestra taky háčkuje, hlavně když má nervy, prý ji to uklidňuje😉 Švagr když vidí, že bere háček tak říká "A jéje!"😝 Krásný večer ti přeji...tady je taky horko, ale díky lehkému vetříku se to dá zvládnout🙂

petrysek181
1. čer 2017

@pulguita tak ja tady mam dalsi nadilku Kuba ztratil penezenku v buse tak sem shanela telefonovala a snazila se dohledat linku bohuzel se nic nenaslo to se dalo cekat takze ted musim resit problem ztraty obcanky zitra zavolam a uvidim co mi reknou vecer jsme jeste sekali a mam toho dneska dost tesim se az se pritel vrati aspon ty povinnosti nebudou lezet jen na me Kuba se snazil sekat ale moc mu to nejde tak hrabal a sekala sem ja zitra si zajedu do Lidlu a neco nakoupim Kuba bude o vikendu pryc takze fakt nevarim akorat v nedeli udelam testovinovy salat s tunakem preji ti pekny zbytek vecera a zitra uz naposledy

pulguita
1. čer 2017

@petrysek181 No teda to mi povídej. To teda naštve. Chudák, asi mu ji ukradli. Mi se v metru takhle snažili okrást už několikrát, ale naštěstí jsem je vždycky čapla. Tak držím palce, ať je zítra vyřizování občanky v pohodě. A kéž by nějaká dobrá duše tu peněženku našla a vrátila. Tohle fakt naštve. Dávej pozor u toho sekání, ať si neublížíš. Ještě že si aspoň o víkendu můžeš odpočinout.

sticker
petrysek181
2. čer 2017

@pulguita dobre ranko tak jsem obvolala co se dalo v pondeli jdeme udelat novou obcanku tak snad nebudeme platit nejakou vysokou pokutu😥doufam 😇ja jedu nekoupit a pak zalezu domu a budu odpocivat😀krasny patek

pulguita
2. čer 2017

@petrysek181 Ahojky! To byl teda den! Ještě že už jsem venku a už mi začal víkend. Ještě jsem v poledne letěla koupit svíčky na dort a snad už mám všechno🙂 Představ si, že mi dneska v práci řekla jedna kolegyně jestli nejsem těhotná😨😅🙈 No a já ji řekla, že ne že jsem jenom hodně přibrala🐷 Ach jo po přítelovic narozeninách se musím vážně pustit do toho fitka, protože takhle to dál nejde😕 Sice tím, že jsem tento měsíc omezila sladkosti, tak jsem nepřibrala, ale abych něco shodila, tak musím začít cvičit🙂 Tak snad se v tom horku k tomu cokoli, ale snad jo.🙂 Tak v pondělí tě čeká doktor a vyřizování občanky. A myslíš, že kdybyste řekli, že mu ji ukradli, že byste taky museli platit pokutu? To snad ne. Já teď ještě skončím pro pár věcí do Lidlu a do ovoce-zeleniny, ať nemusím zítra nikam lítat na nákupy. Ty si taky hezky odpočiň, měla jsi taky pěkné nervy a vyřizování. Přeji ti poklidný víkend!🙂 Tady má neděle/pondělí pršet!😖 To se picnu! 😅 Prostě zákon schválnosti, ale snad se to nějak vybere🙂

petrysek181
2. čer 2017

@pulguita prosim te myslim si ze si nepribrala tolik aby si vsimaly kolegyne pamatujes jak sem se rozcilovala ja kdyz se me kolegyne zeptala a vazne sem byla😂😂😂😂no vyrizovani bude cetla sem ze muzou dat pokutu i pri kradezi tak uvidime jal to dopadne doufam ze se smiluji vyspulim na ne bricho😂😂😂😂😃tady je pekne teplo tak sem byla jen se psem a obcas sem sla na zahradu ale spis se drzim doma v chladku 😀 cely vikend sem doma sama tak nevim co budu delat😀musim neco vymyslet ty si uzij krasny vikend a nedelni romantiku at se povede upect dortik posly fotecku kdy se ti bude chtit krasny patek a taky nejaky odpocinek😊

pulguita
2. čer 2017

@petrysek181 Jako ze dne na den jsem tolik nepřibrala, ale v červnu před rokem jsem měla o 6kg míň a to už jsem si stěžovala, že přibírám, protože od ledna minulého roku mi začaly problémy se zády a nemohla jsem chodit do fitka. Fakt mám 10kg navíc🐷 Né že bych byla úplně nějaká kulička, ale jsem taková dost oplácaná. Kdo mě nezná, tak nic neřekne protože mám plnoštíhlou postavu, ale kdo mě zná, tak ví jakou jsem měla předtím hezkou atletickou postavu a dokonce i břišní svaly. Právě mi to říkala ta kolegyně, že jsem byla vždycky hodně štíhlá a v obličeji jako panenka no a teď vypadám jak těhotná, tak že proto se ptá 😀 No tobě to řekli, ale těhotná jsi opravdu byla, ale já ne.🙂 Zas na jednu stranu jsem ráda, že nejsem, protože kdybych teď byla těhu, tak asi zrudnu, protože neumím lhát. 🙂 A v práci bych to ty první 3měsíce chtěla tajit. Možná že to je i dobře, že mi to řekla, že takhle už se mě aspoň nebudou blbě ptát až jednou otěhotním. Jen si řeknou že jsem jak buřt 😀 Třeba bych nechtěla být úplně tak hubená jako předtím, ale kéž bych shodila alespoň těch 5kilo 🙂 Holt "čo bolo to bolo"😅 Takže tento víkend si dám do nosu, co budu chtít a po narozeninách "zase" začnu😀 Už se musím smát, protože to moje předsevzetí je tu každý měsíc s příchodem MS😂 No aspoň jsem tento měsíc nepřibrala 🙂 Připadám si jak pako s tím mým každoměsíčním kolotočem🙂
No snad vám žádnou pokutu nedají. Hezky ukaž bříško, ať se smilují🙂
Letos se s dortem nechci moc frkat, našla jsem recept v Lidlu na mrkvový bez lepku a laktózy ať je takový víc "light" a poleju to citrónovou polévku, tak snad nebude zklamáný, protože jsem mu dělala vždycky potahovaný dort. Minulý rok to byla fuška, protože jsem mu ho dělala ve tvaru konzoli, na které hraje hry a celkem se mi dost povedl (na to že nejsem cukrářka) ale zdobila jsem ho spoustu hodin, protože to bylo náročné. Uvnitř byl dvoubarevný, protože jsem ho prokládala, ať je při rozktojení jako šachovnice.🙂

pulguita
2. čer 2017

@petrysek181 Nenašla jsem fotku rozkrojeného dortu, jen tuhle kde jsem připravovala ten vnitřek, ale ještě to nebylo spojené krémem.

petrysek181
2. čer 2017

@pulguita teda ty si taky poradna sikulka❤❤❤❤mas je pekne ja co mam za sebou dorty ted uz mi o ne Kuba moc nestoji tak se tesim az zacnu pect prckovi a pritel ma pristi rok 40 tak to bude aspon tripatrak😊celkem me to bavi a mam radost ze se sni a chutna😉ted me pritel pobavil po telefonu volal ze ma pro me prekvapeni k vanocum ted v cervnu😅jestli ma objednat listky ma koncert jak jsme byli na tech Gregorianech to vis to ja mam rada tak pujdeme 16.12 a babicka uz je zamluvena na hlidani ikdyz sem vahala jestli mam nebo nemam jit od miminka ☺ to ze mas 10 kg nahore taky neni zadna tragedie ono je fakt ze nemladnem a je po te petatricitce znat kazdy rok zase nema smysl se az tak moc trapit nebo pomalu nejist takhle blba sem byla ve dvaceti a uz nikdy vice☺ poslu ti taky malou ukazku dortiku co sem delala

pulguita
2. čer 2017

@petrysek181 No teda ty tvoje dortíky jsou super😍 To je fajn že se to u vás sní. Tady jsme na to prakticky jen my dva, protože jeho mamka a ségra si na sladké nepotrpí, protože nechcou ztloustnout, a jeho taťka sní jen kousek. Takže pak vždycky dojídáme dort nevím jak dlouho. S jídlem to je taky s něma těžké, protože jeho sestra teď nechce jíst maso, ta jeho mamka taky nejí to a ono, takže vymyslet něco, aby všichni byli spokojeni je těžké.Takže letos jsem řekla, že se nechci honit a vyvařovat a jdeme zítra na oběd do restaurace. Dort udělám v pondělí až se vrátíme, ale prostě to jen poliju tou citrónovou polevou posypu když tak oříšky a konec. Stejně bude jen pro nás.🙂
Teda to je super, že s takovým předstihem zařídil ty vstupenky. Jen jděte, aspoň budete chvilku spolu a to je taky důležité a vůbec pokud vám pohlídají malého🙂 No já si myslím, že po té pětatřicítce se mi změnil metabolismus a asi i z toho teď rychleji tloustnu. No co nadělám a to každý den nachodim přes 7km.

pulguita
2. čer 2017

@petrysek181 Tento dort byl jako létající balón, protože jsem mu dala jako dárek let balónem🙂

petrysek181
3. čer 2017

@pulguita dobre ranko😀teda holka jsou super vis co kasleme na praci a otevreme si cukrarnu😀😀😀to mas teda taky co premyslet co pak uvarit aby to jedli vsichni to je des🤔s tou restouraci si to vymyslela dobre budes mit klid a taky si to uzijes a nebudes obskakovat hosty😉ja sem vcera usnula uz po pul desate a ted tu cumakuju od sesti😀babicka moje mamka je super hodne si rozumime a pomaha mi s tatkou uz je to horsi je mu 74 a zacina to byt pekny morous 🙂mam vyhodu ze je mam na blizku i co se hlidani tyce kdyby maleho nevzali do skolky tak bude hlidat mamka a ja pujdu do prace 🙂tady bude dneska opet paracek takze zase budu spis doma krasnou sobotu

pulguita
3. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Mě vaření a pečení baví, ale zase bych měla strach, že jako práce už by mě to stresovalo, kdybych musela udělat tolik a tolik dortů na určitý den🙂
No právě, celý týden lítám do práce, a pak se ještě honit a vyvařovat, tak raději tak ...oběd v restauraci a mám klid. 🙂 To máš fajn, že máš rodiče blízko. Já tím že celou rodinu mám v ČR, tak to mám blbé. Mi taťka umřel už dávno a mamka letos slavila 70. Přítelovic rodiče jsou mladší, jeho otec bude mít 62 a jeho mamka 60, ale i tak je ten jeho taťka už teď morous, představ si, že on nakonec s námi na oběd nepůjde, protože nechce jíst v restauraci, chce jíst doma a ještě se chce dívat na fotbal🙄 Tak půjde jen jeho mamka a ségra. No beru je s rezervou. Beru je jací jsou, i když některé věci mě občas mrzí, ale co nadělám. Už jsem si zvykla, ale ze začátku mě to štvalo, ale nenadělám nic, proto už to beru s rezervou. Nevím jestli až bude jednou miminko, tak se změní, ale moc v to nedoufám a moc nepočítám, že by nám takhle ochotně hlídali, takže buď ráda za to co máš!🙂 Tady je zatím horko ale občas se mračí, tak kdoví kdy začne pršet...to je pech😅 krásnou sobotu!🙂

petrysek181
3. čer 2017

@pulguita tak vis o cem mluvim muj tata vozil Kubu ale kdtz zacal lezt a chodit tak uz ho moc nezajimal to uz je starost byla sem s Kubou dost dlouho sama a mrzelo me ze se mu deda nevenuje ani ho k nicemu nevede a ted kdyz muze tak se o nej zajima coz vadi zase me ted uz to nezachrani ale ja si pamatuji jako dite ze taky o nas zajem nemel vse resila mamka ta je zlata❤jako jeji maminka babicku sem zboznovala byla moc hodna❤bohuzel se pravnoucete nedozila pritel nema ani mamku ta zemrela na rakovinu ani otce nevim na co zemrel on ale co povidal tak hodne pil mozna i proto mam doma abstinenta☺jinak ma jeste babicku te uz je 82 let a tri bratry ale toho jednoho jeste neznam ten pracuje c Anglii a kdyz se prijel podivat ja byla v praci a mi kdyz byli na Slovensku tak on prijet nemohl ☺ja mam jeste brachu ale to je takovy zvlastni tip ovlivneny manzelkou to je takovy nestesti ufnukany😀😀ja bych ji asi prohnala ale je mi to fuk jak zijou proste bracha dela vse hospodarstvi vari stara se se o prcka a madam je stale unavena😀mas pravdu zustaneme radsi u peceni jen doma😀tak me napadlo neplanujete svatbu? Nekdy casem?

pulguita
3. čer 2017

@petrysek181 Tak máme oběd za sebou. 🙂 Nakonec to bylo fajn, sice bez jeho otce, ale co se dá dělat. Pak jsme se ještě prošli po městě.
Přítel má mladší sestru, té bude letos 28, ale ještě pořád žije s rodiči, žádného partnera nemá. No kdoví co s ní jednou bude. Od toho co ji znám tak každý rok doma studuje (obor psychologie) aby udělala zkoušky a dostala místo ve státním zdravotnictví, ale pořád nic. Letos si našla místo v obchodě (jen poloviční směna) aby mohla doma studovat. Předchozí roky nepracovala vůbec (no když ji to rodiče trpí proč ne,že?) Nevím, když teda celý rok studuje a není schopná toho dosáhnout, tak bych se na to vyprdla. Nebo ať aspoň dělá praxi někde i třeba zadarmo (když stejně žije s rodiči a nemá žádné výdaje), to ale samozřejmě nechce, raději bude pracovat v samoobsluze. Takže po 6letech neudělala zkoušky, pořádně nepracovala a nemá žádnou zkušenost v oboru. Navíc její mamka ji pere, žehlí dokonce ji mění ve skříni zimní oblečení za letní...nechápu. Je to taková ženská budižkničemu, je taková nevyspělá...třeba můj synovec ve 20 má větší přehled a umí se sám hýbat a obstarat a to je kluk a je mladší než ona. Můj přítel taky nepije ani já. Občas si dá nanejvýš skleničku vína u obědu. Ale jen výjimečně, doma nemáme žádný alkohol, protože mi nechutná vůbec. Já piju jen vodu🙂 Můj taťka umřel když mi bylo 20 (přejelo ho auto). Jak můj taťka tak přítelovic(podle toho co mi o něm vyprávěl přítel)si rádi cvakli, tak asi proto my 2 na pití moc nejsme🙂 Jinak příteluv otec jako táta nebyl nic moc a taky o ně moc nejevil zájem. Jsou trochu zvláštní rodina a ze začátku to byl pro mě trochu šok, ale už jsem si na ně zvykla a beru je jací jsou a nic od nich nečekám. Můj taťka až na to pití byl fajn táta. Uměl vařit i péct, bavila ho zahrádka a byla s ním sranda. A když byl v pohodě tak to s ním bylo fajn. Já mám 2 starší sestry. Ta nejstarší je rozvedená a ta prostřední má manžela, ale občas si stěžuje, ale může být ráda protože švagr je fajn. Ale všechny ženské si občas stěžujeme.🙂 Svatbu zatím neplánujeme. Nikdo mě zatím nepožádal o ruku🙂 Já jsem rozvedená a jak si vzpomenu na to veškeré vyřizování ohledně svatby (vdavala jsem se v čr) tak to byly nervy, tak se ti mi do toho podruhé ani moc nechce. Pro přítele by to byla první svatba, možná tím že já už jsem byla vdaná, tak s tou "naší" otálí, třeba si myslí, že já už bych znovu nechtela a má strach že bych řekla že ne🙂 Já totiž ze začátku říkala, že svatba nic nezaručí... A vlastně si to stále myslím. 🙂 Takže na tohle téma se u nás moc nebavíme. Třeba mě dojalo víc, jak mě minulý rok požádal o to abysme spolu měli děti. 🙂 Co má být, to bude. Jasně že by bylo fajn říct, to je můj manžel, ale pouštět se znovu do zařizování svatby se mi moc nechce. Asi bych to chtěla vše trochu jednodušší, jenže možná on ne...A úplně tomu rozumím, protože napoprvé to je velká událost. Jak to vnímáš ty? Ty by ses chtěla znovu vdávat? Se vším všudy...svatební šaty atd atd..

petrysek181
3. čer 2017

@pulguita tak si myslim ze sestra od pritele se jen tak na vlastni nohy nepostavi a ja bych asi jako rodic ji nepodporovala tak dlouho hlavne kdyz to vypada na neuspechy tim ze za ni vse delaji tak takova zena je totalne k nicemu mozna zustane sama a u rodicu takhle sem mela kamaradku maminka jo neustale metla cesticku podstrojovala ji a z holky vyrostl mamanek v zivote nemela chlapa a zije s maminkou proste beznadejny pripad😀je skoda ze s vami nebyl i tatka mohl jit aspon na obed ale tak clovek povahu nezmeni bohuzel🙂no ja a vdavani padla na to rec ale nechava me to vlaznou ted co cekame male tak bych asi chtela sjednotit at mame stejne prijmeni ale urcite ne svatbu jako takovou klasiku nejradsi bych se vzala jen se svedkama a vecer udelat grilovacku a posedet s prateli na klasickou veselku se necitim😊ale pokud me pritel nepozada o ruku ja do toho nejdu😂ale jestli se vdat tak bych to rada stihla do 40 let😀

pulguita
4. čer 2017

@petrysek181 Ahojky! No máš pravdu, nevím jak dlouho s rodiči bude ještě bydlet a vůbec nerozumím tomu, že nechce mít svůj vlastní klid a bydlet sama. No asi ji vyhovuje, že bydlí jak v hotelu s plnou penzí🙂 No ten jeho taťka je prostě takový, co se dá dělat. My už se teď chystáme na cestu. Je dusno a občas sprchne...ach jo, aspoň bto počasí mohlo být lepší, ale co se dá dělat. No já tu svatbu vnímám jako ty, taky bych chtěla jen svědky a potom si jen jít někam na oběd a konec. No uvidíme, co bude. 🙂
Tobě přeji krásnou neděli! 🙂

petrysek181
4. čer 2017

@pulguita vy si to hlavne uzijte odpocin si a vypni na chvili uzijte si jeden druheho☺tady leje a je to potreba mame pekne sucho ja cekam na Kubu na buse a pak uz nevylezu nikam jak se zmenilo pocasi tak se citim unavena tak se budeme s Bernikem jenom valet u televize☺akorat bych asi chtela na svatbu nejake hezke saticky a urcite fotecky na pamatku ale jak znam pritele tak si myslim ze by chtel aby mel u toho brachy coz me se moc nechce😀krasnou nedeli a hodne romantiky❤🌴🗻

pulguita
6. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak jsem opět tady. Pobyt v hotelu byl super, sice to byl drahý špás, ale stálo to za to. Ještě jsme si tam přikoupili masáž pro dva. Při cestě tam málem padaly trakaře, ale tam už tak nepršelo. K večeru se počasí zlepšilo a v pondělí ráno opět mírně pršelo, ale pak začalo být tak krásně, že jsme se i opalovali. Ten hotel je 5ti hvězdičkový, náš pokoj měl přímý výhled na pláž. Měli jsme neomezený pobyt na jejich spa kde byl velký bazén a plno těch stříkaček na záda a různých bublinkových koupelí. Pak tam měly lehátka, kde se člověk mohl opalovat a poslouchat moře a dívat se na něj, i když jsme byli na střeše hotelu. Opravdu krása. Příteli se dárek moc líbil a říkali jsme si, že se určitě chceme vrátit, i když třeba jen do nějakého pokoje, co nemá přímý výhled na moře. Škoda, že jsem neměla plodné dny😅 Včera jsme měli opustit pokoj ve 12:00, ale tašku s věcmi jsme nechali na recepci hotelu v úschovně, protože ve 12:50 jsme měli tu společnou masáž, po ní nám dali každému skleničku šampaňského a čokoládové bonbónky s oříšky.🙂 Pak jsme šli zase do toho bazénu s bublinkami (taky tam měli saunu a takovou místnost s teplou vlhkou párou. No a pak jsme si lehli venku na střešní terase na takové kulaté lehátko nebo postel a tam jsme se opalovali, pak mi bylo horko, tak jsme roztáhli stříšku, kterou to mělo a usli. No a nakonec jsme se rozhodli si připlatit další večeři a po večeři jsme z tama odjížděli před 22:00 hod a zhruba kolem 22:40 už jsme byli doma. Opravdu jsme oba nadšení a spokojení. Bylo to super a člověk mohl být v hotelu prostě celý den. Super!🙂 Můj foťák na mobilu fotí škaredě ale tady jsou alespoň nějaké fotečky pokoje a ten výhled na moře z naší terásky, kterou jsme tam měli🙂

pulguita
6. čer 2017
petrysek181
6. čer 2017

@pulguita ahoj no teda to muselo byt uzasny hlavne clovek zapomene na bezne starosti a venuje se tomu druhemu😀je dobre ze jste si to uzili a odpocinuli jste si oba dva😀takove darky jsou krasne😉mi jsme vse v pondeli vyridili vse v pohode a dneska sem vzala Kubu na nakupy obleceni byl jak manekyn jeden dneska sem si uvedomila jaky je to vlastne mlady muz a ze ho nemuzu brat jako dite ikdyz by nekdy zaslouzil😀moc mu tu veci sluseli a jeste prisel od holice takze fesak😀je fakt ze je podobny hodne tatovi ale neco malo ze me taky ma😀vratili jsme se kolem 5h ja dala vanu a ted uz odpocivam u telky😀zitra jedu zase za holcickama odpoledne se posmudlat aspon mi ty dny utikaji a od soboty za tyden tu mam milacka zpatky strasne se tesim❤preji krasny zbytek vecera

Strana