icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
6. čer 2017

@petrysek181 No to je pravda, že jsme se mohli alespoň na chvilku odreagovat. Dnes jsme šli ještě na večeři, ale já už jsem byla trochu unavená a zítra znovu do práce...už se těším na víkend😅 To je dobře, že jste vše vyřídili a žes Kubu vyfikla ať je kořeň. No rostou jak z vody, ale stejně se na ně člověk dívá jako by jim bylo pět, já to tak mám se synovci🙂 A jak jsi pořídíla u doktora? Viděla jsi miminko?😍 No vidíš, letí to jak blázen a za chvilku budeš mít miláčka doma, to bude fajn❤ Hezky si užije bříška s tebou🙂 Vydrž ...uvidíš, že ti to rychle uteče 🙂

petrysek181
7. čer 2017

@pulguita dobre ranko😀u dr sem mimi nevidela nedela mi utz pri kazde navsteve jen prohlidne jinak dalsi dve kila ja sobe takze dohromady 9kg tady jak byli ty tepla tak sem byla taky hotova vcera zaprselo a je fajn vzduch koncem tydne to ma jit zase nahoru🙂no ono si to mela celkem narocny a porad se neco delo takze sis ani moc neodpocinula ale zase mate fajn zazitky a na co vzpominat☺setri sily na plodne dny😉uz vi pritel termin operace? at ti ta streda v praci rychle utece

pulguita
7. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Aha no nevadí, že jsi miminko neviděla, hlavně že je v pořádku a ty taky. 🙂 O váhu se nestarej, zatím je to v pohodě si myslím, pak to shodíš a ani nebudeš vědět jak🙂 Dej si bez výčitek🙂 Já si v hotelu dala do nosu, protože tam byly švédské stoly, tak jsem byla jak kobylka😀 Tady pršelo v tu neděli a trochu ráno v pondělí a taky je o něco chladněji. Ale já jsem ráda za ten chládek. Ještě by mohlo sprchnout, je to potřeba. Včera ráno bylo krásně slunečno, ale pak se odpoledne začalo mračit a večer už bylo opět chladněji a trochu studený vítr. Přítel ještě pořád neví, kdy ho budou operovat. Až do toho začátku července, kdy kolem 12 jde k doktorovi se to nedozví. Takže letos pojedu do ČR sama😕 Ještě nemám koupené letenky...ach jo! Pořád to oddaluju, ale příští týden už si je určitě koupím🙂 Plodné dny mi podle kalendáře začínají zítra (9DC), tak snad se zvládneme snažit všechny ty dny v kuse🙂😅🙈
Dnes jsem se vzbudila trochu pozdě a mám kruhy pod očima jak sova pálená😂 Krásný den ti přeji!🙂

petrysek181
7. čer 2017

@pulguita urcite tento mesic vyuzijte naplno a zvladnete to u nas to bylo to same😀😀😀ale snazili jsme se😀😉😀ja vyprala jednu pracku a jeste jednu dam ale sem lina to jit povesit na zahradu to zase bude den 😀ikdyz sem vyspala zivam tu a nic se mi nechce az bude maly na svete tak to se budu muset jinak otacet😉 kdy jezdis do CR v cervenci nebo v srpnu? Pritel se bude doma uzdravovat z operace ale vim ze rodine se tady po tobe taky styska a tesi se az te uvidi☺jdu neco delat takhle to dal nejde😀

pulguita
7. čer 2017

@petrysek181 No to jsem na nás zvědavá🙈 Snad se trefíme aspoň do té ovulky🙂 No tady je tak pod mrakem, že se mi taky nic nechce dělat, kdoví jake bude počasí o víkendu. No já jezdívám do ČR v červenci. Jenže kolem toho 5.7. Máme tu kontrolu u toho doktora, kde nám řekne co a jak s tím spermiogramem a měl by mě nějak vyšetřit nebo poslat na nějaký odběr...nevím jak to bude. No a kolem toho 12.7. má přítel jít k doktorovi ohledně té jeho operace, takže bych letěla sama po té naší kontrole. Jasně že se doma na mě těší a já na ně🙂 Ten rok tak utekl, že to ani není možné🙂 V srpnu to bude rok co si tady píšeme🙂

sticker
petrysek181
7. čer 2017

@pulguita je vis ze me to napadlo ze uz si piseme rok to snad neni ani mozny jak to silene leti😀tak sem dorazila z navstevy a jsem nejaka utahana zitra si dam klidek akorat se psem rano jdu holici uz to mam dost prerostle a nejde mi to ani ucesat at sem zase trochu k svetu o vikendu to obarvim a bude😀takze vy to mate v cervenci nabite hlavne ze budes vedet co a jak a ted se urco trefite je to zahul ale to zvladnete hlavne to neodbivat😀

pulguita
7. čer 2017

@petrysek181 No letí to fakt. Je to hrůza a je fajn tady takhle poklábosit🙂
No já vyšla pozdě z práce, šla koupit něco málo k jídlu a ještě jsem odbočila a koupila si nové sandály. Minulý týden jsem si koupila černé, protože žádné na léto nemám, no a jsou ti tak pohodlné (i přesto že mají podpatek), že jsem si dneska koupila ty samé v červené 🙈 Musím využít toho, že má přítel odpolední a mám "klid" na trajdání po obchodech.🙂 No mi ty vlasy posledně u holiče vzadu trochu ozubili, nejdřív jsem tam chtěla jít ať to spraví, pak jsem byla líná tam jít. Tak jsem si řekla, že to sestřihnu doma a prd. Tak to mám zubaté ale štvu na to, vzadu si na to moc nevidím🙈
No snad to tento měsíc moc neodbyjem. Dnes jsem 8DC a zatím žádní slimáci na obzoru, takže bych dní dala příteli "volno" a zítra 9DC bych se ho snažila dobrovolně znásilnit😂 Zítra začíná plodné období a 12DC by měla dorazit ovulka max. 13DC, i když minulý měsíc byla až 15DC, tak kdoví co bude tento cyklus vyvádět. Takže myslíš, že bysme se teď měli snažit každý den až do ovulky? Do toho 15 dne to bude prostě celý týden😨 Nevím nevím jestli to dáme takhle v kuse. 😅No jsem ti zvědavá🙂

petrysek181
7. čer 2017

@pulguita kdyz to nezvladnete denne tak aspon obden urcite proste mu to naordinuj😀😀😀me dneska prisli dvoje saty tak mam aspon v lete v cem chodit a jedna kosile ta se mi moc libi hlavne to vyuziju i jako netehotna😀dneska jsem zase privezla nejake veci ja prcka a fusak do vajicka takze toho mam az dost😀ted uz vecicky nechci akorat deku ta mi chybi v lete zacnu pripravovat a vse si chystat vis jak to tak leti tak si zacinam uvedomovat ze nez se nadeju tak budu rodit vim co me ceka a mam z toho trosku strach ale zase na konci te ceka stesti na cely zivot❤takze vy se do toho zitra oprete a mate to jako domaci ukol ve skole zadne flakani😀krasnou dobrou noc a hezky zbytek vecera

pulguita
8. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak si představ, že přítel chtěl začít snažení už včera, jenže já byla hrozně unavená, tak jsem řekla, že raději začneme dnes. 🙂 Tak snad tento měsíc vydržíme aspoň do té ovulky. Je fajn, že teď mi BT spadla na 36,4 takže až stoupne, půjde líp poznat kdy byla ovulka (pokud ten vzestup nebude po stupínku). Ty šaty to je fajn a pak to klidně můžeš nosit i když už nebudeš těhotná🙂 Já si koupila ( tím že jsem přibrala) taky pár volných šatů, takže si myslím, že až jednou budu těhu, tak je unosím🙂 No právě, uvidíš, že nakonec i ty poslední měsíce ti utečou a ani se nenadáš a budeš mít ten tvůj uzlíček štěstí v náručí😍👶 Až si začneš v létě chystat věci, tak to budeš mít za pár🙂 Za chvilku budeš mít doma miláčka. To to uteklo, že? 🙂 Snaž se hodně odpočívat a spát ať to máš do zásoby než se narodí miminko🙂 Krásný čtvrtek ti přeji🙂

petrysek181
8. čer 2017

@pulguita dobre ranko😀tak mam za sebou holice uz sem to potrebovala jako sul jeste se obarvim a je to😉no vidis pritel ma snahu ne ze se na nej dneska vyprdnes pekne se cinte oba dva 😀 at mate do ovulace kus prace za sebou😀😀😀ma pritele se moc tesim asi to delaji i ty hormony chci aby se tesil se mnou😀mame v planu vylety taky vystavy body to jsou ty preparovane tela zni to trochu uchylne ale me to dost zajima 😉 Kuba se ted celkem uklidnil i si chodi dost povidat a neni jen zavreny v pokoji tak doufam ze mu to vydrzi dost dlouho☺takze dneska si 10dc no to je nejvyssi cas na to hupnout takze se v praci taky setri at mas silu na pritele klidne si i odpo schrupni nez dorazi kdyz to vezmes byl by to prvni mesic ktery by jste takhle zvladli😉😉😉

katuna93
8. čer 2017

Ahoj holky přidávám se k vám 🙂
Co si myslíte o mem grafu ? 🙂

petrysek181
8. čer 2017

@katuna93 no podle me je to pekny grafik je tam znat implantacni pokles a pak ti vystoupila teplota krasne nahoru😀a drzi se ale samozrejme az testik ti ukaze jestli je tehotensky😉

pulguita
8. čer 2017

@petrysek181 Ne ne přísahám, že dnes proběhne snažení🙂 Dnes jsem 9DC, a zatím nejsem tak unavená jako včera. Domů dorazím nejdřív tak kolem 19:30, takže na spaní moc čas nebude, ale to nevadí. No snad tento měsíc zvládneme to snažení o něco lépe než ty předchozí měsíce. Bylo by to fajn🙂
To je fajn ze uz jsi ostříhaná. Budeš kočka až přijede přítel. On určitě uvidí ten rozdíl a jak se ti hezky zakulatilo bříško😍 Mimíska pak uvidí na kontrole, nebo na tom 3D. To budete mít krásnou památku🙂
Je fajn, že Kuba seká latinu a nezlobí. Asi usoudil, že je to lepší, než dostat zaracha.🙂

pulguita
8. čer 2017

@katuna93 Ahojky! Ten frais vypadá super a dost nadějně🙂 Moc držím palce!🍀🤰 Pak dej vědět, co ukázal testík 🙂

katuna93
8. čer 2017

Určitě Vám dat vedet ☺️ Moc bych si přála dvě //
Člověk ale při dlouhém snažení přestává věřit 🙂 a přijde mu to nereálné

pulguita
8. čer 2017

@katuna93 úplně ti rozumím. 🙂 Jestli jednou nakonec otěhotním, tak tomu nebudu věřit snad až do nějakého 4-5měsíce😅
Moc ti držím palečky a podle grafu myslím že jsi těhu🙂 Kdy má dorazit MS?

katuna93
8. čer 2017

@pulguita čekám ji v sobotu, břicho mě už ale poboliva takže ms asi dorazí uvidíme, nechme se překvapit 🙏🏻

petrysek181
8. čer 2017

@pulguita no vidis ja bych te o jeden den posunula😉tim lepe hlavni je ze nejsi tak utahana to se vracis z prace taky pekne dlouho cely den v tahu vid🙂ja se dneska nejak nudim a taky se mi nic moc delat nechce😀posilam mu fotky briska kazdy tyden at muze porovnavat😀ale lepsi je to nazivo😀uz se zase oteplilo a zitra ma byt opet horko takze nas ceka i slunecny vikend😊doufam ze mi ten tyden rychle utece vraci se v sobotu v pul desate vecer 🙂ty si vecer odpocin nez prijde pritel z odpoledni😉

petrysek181
8. čer 2017

@katuna93 me taky bricho pobolivalo jako pred ms a nakonec sem tehotna byla hlavni je aby se drzela teplota😉

katuna93
8. čer 2017

Kez by se povedlo, holky děkuji za rady a hned jak to ne/dostanu dam vedet

petrysek181
8. čer 2017

@katuna93 urco pisni budu drzet palecky☺

pulguita
8. čer 2017

@petrysek181 Tak poslušně hlásím příchod slimáka 😀, takže tímto oficiálně zahajuji plodné dny tohoto cyklu😀 Večer to patřičně oslavíme, nebo aspoň doufám😅 Tady dneska bylo hezky slunečno a příjemný větrík, takové počasí by mohlo být celé léto.🙂
No teda! Příští sobotu už přijede! Paráda, takže zítra už můžeš odpočítávat dny a příští víkend už si užijete spolu🙂 Já pořád váhám nad tím jestli jít do fitka nebo se na to vyprdnout...pokud nepůjdu, tak budu mít výčitky, ale příští týden musím rozhodně začít🙂

pulguita
8. čer 2017

@katuna93 Moc ti budu držet palce, ať se teplota stále drží nahoře🙏🤰🍀

petrysek181
8. čer 2017

@pulguita no vyborne😀😀😀takze zahajujeme poradny snazenicko tak zadne flakani a sup do toho😀😀😀 ja odpoledne spala asi hodku a pul a ted tu budu akcni asi az do noci😀😉😉tady zitra cekame tricitky a pak by to melo zase trochu opadnout😀uvidim co budu vyvadet o vikendu musim neco vymyslet Kuba bude litat s klukama tak neco najdu doma na praci mozna mu vytridim skrin😀krasny romanticky vecer preju❤

katuna93
8. čer 2017

Tak břicho bolí víc holky myslím ze zítra je tu 🤦🏼‍♀️

pulguita
9. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Domácí úkol splněn😅 Tak snad to dneska taky zvládneme🙂 Teplota se pořád drží na 36,4 tak snad bude snažší rozpoznat ovulku až stoupne🙂 Tady hned z rána začalo pršet, tak jsem vyšla s deštníkem, ale naštěstí už to přešlo🙂 No aspoň se pročistí vzduch. No já taky uvažuju o tom začít postupně s velkým úklidem, jenže ráno vždycky naplánuju kolik toho chci udělat a pak přijdu z práce a už se mi nic nechce dělat😂 Budu ráda když pustím pračku😀 No uvidíme. V sobotu jdeme s jednou naši mickou na veterinu, kde ji uspí a odstraní zubní kámen, protože ji smrdí z tlamičky🤐 Krásný pátek! Za týden už budeš nervózní protože už budeš skoro s tvým přítelem🙂

pulguita
9. čer 2017

@katuna93 Ahojky! Tak co? Drží se teplota? Některé ženy mívají bolesti, ale MS nepřijde a jsou těhu. Držím palce, ať ti to vyjde🙂

petrysek181
9. čer 2017

@pulguita dobre ranko😀vyborne pisu vam za 1*😀😀😀ted mate pred sebou cely vikend tak to urcite zvladnete😉je to tezky ukol ale je to potreba😀😀😀tady sviti krasne slunicko ma byt kolem 30 stupnu takze se dneska ohrejeme vikend uz by mel byt prijatelny☺ nejhorsi je ze mam taky vzdycky velke plany co se prace tyce a pak neudelam ani polovinu😀😀😀ale co ta nam neutece a udela se to az bude nalada skocim akorat pro pecivo do kramku a jestli Kuba nebude doma tak nehodlam ani varit😀

katuna93
9. čer 2017

Teplota ještě neklesá posílám graf 🙂
Kdy jste zkoušeli test ?

petrysek181
9. čer 2017

@katuna93 to vypada fajn ja sem delala test 5 dni pred ms a uz se tam neco rysovalo tak si myslim ze kdyz ma ms prijit zitra ze bys to mohla zkusit😉😉

Strana