Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
Ja ho tam vidim...ale dle grafu jsi teprve 9DPO...takze i ta slaba carka tomu nasvedcuje...
dny po oplodnění se Berou od uhnizdeni ? Cca těch pět dni po ovu ?
Verim ze to tehu je ale zkus opravdu vydrzet alespon dva dny...neni v tve moci neco delat a neco ovlivnit...ted musis vyzkouset svou trpelivost. Vim ze to neni jednoduche...zitra uz carka mue byt trosku vice videt...ale take nemusi. Zkus za dva dny.
Ne...dny po ovulaci...a to je ten den poslednich nizkych teplot...takze jsem pocitala ze jsi teprve chvilku po ovulaci...vychazi mi to cca na 21 den dle grafu pak ti teplota stoupla a byla vysoka...pak jednodeni pokles coz by mohlo byt uhnizdeni a pak opet narust
Dle grafu jsi mela uvulaci 1.6.
Zkusím tedy testovat v úterý člověk v pracovním režimu přijde na jine myšlenky 🙂
A na jasny test je tim padem jeste brzy...ja mela 10DPO take takoveho hoooodne nejasneho. A za dva dny uz jasnejsi a pak uz syte carky
Urcite...cekani je vzdy dlouhe...
Měla jsem ji 27. Cca
@katuna93 rikam ti ze je to jasne ja to mela stejne jsi tehule😀
Zatím tomu nevěřím ještě nemám důkaz :D
No ja nevim...ale opravdu si myslim ze jsi mela ovulku az 1.6. Dle celeho grafu mi to tak sedi....nechci vsak neco tvrdit...jen ze jsem kdysi take merila a hodne jsem se zajimala abych poznala sve telo i bez mereni....nejsem vsak obdbornik...ale za me je to az 1.6. Ja myvam cca po ovulaci o pet stupnu vice. Pred ovulkou mam teplotu kolem 36.5 v den ovulace i mene a pak jdu az na 37 a vice...
Co znamena ta modra cara na 22?
Zkus se mrknout na jine grafy....jen tak pro srovnani
Tak jsem si opet precetla neco o BT a je to jasne. Mrkni se na www.womanzone.cz na encyklopedii. Mereni bazalni teploty a uvidis. Alespon 6 dni merenych teplot pred ovulaci by mely byt nizsi...takze dle tveho grafu opravdu byla az 1.6. Kdyz to dobre pocitam. Pak uz ti teplota stoupla a drzi se vysoko....pred tim jsi mela teploty nizke
A odpovidal by tomu i ten duch....jinak bys uz musela mit viditelnou carku...mas i jine grafy?
@katuna93 pridavam se k lencak80 ovulka byla az toho 1.6
Byla opravdu dříve poznám 🙂
Tak asi nic už začínám růžové špinit :(
@katuna93 treba to bude v pohode i to se stava me spis zarazi ten dusik na testu bud se to srovna a nebo si mimi nestacilo poradne uhnizdit
@petrysek181 No zatím vzorně plníme úkoly (i dnes 🙂 ), ale kéž by mi zítra už stoupla ta teplota😅 Podle aplikace by měla být ovulka dnes 12DC. Takže i kdyby dnes proběhla ovulka, tak říkáš, že bysme se měli snažit i v pondělí a v úterý taky?😲 Nebo v úterý už ne? Jenom ať se mi neopozdí jako minulý měsíc, kdy přišla 15DC 😕 Jooo a ještě jedna novinka dnes mě bolí prsa. Sice ne nějak moc, ale takhle ze strany. Divné a celkem brzo. Tohle jsem tak brzy nikdy neměla. Tak ti nevím, co to tělo zase vymýšlí za kejkle🙂 Ale už mě to ani moc nebere, protože stejně pak dorazí MS, takže nad tím raději moc nepřemýšlím.
V horku je blbě i mě a to nejsem těhotná. Hlavně se nesmíš moc přemáhat a když tak třeba uklízej po troškách...každý den něco. To je fajn, že ti Kuba pomůže a bude venčit on🙂
@pulguita dobre brzke rano ja nejak nemuzu spat😀 teda co ted posledni dobou pises tak mi to pripada jak kdyz se ti splasily hormony😀😀😀ty prsa muzou byt k ovulaci ja to mela taky jak kdy ale po tech praskach predtim ne kdyz by probehla ovulka v nedeli tak jeste v pondeli utery uz je zbytecne ja jen ze mi jsme se poprve milovali i den po ovulce a ejhle ono to vyslo v tom lednu😉tady ma byt dneska zase teploucko ale pod mrakem takze moc toho nepodelam😀v utery masaz pak nejspis nejaky nakup at mame doma zasoby nez se nam vrati ten nas jedlik😀😀😀at se ti dobre vstava pri pondelku a rychle to utece v praci pekny den💐💐💐
@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 No teda, to mi povídej, že se ti nechtělo spát, ale asi už jsi pomalinku nervózní z příjezdu miláčka🙂 Dneska to dospi a odpočívej. 🙂 Tady už začaly pěkné horka, ale ještě pořád fouká mírný větřík, tak je to zatím snesitelné, ale až přestane foukat a jenom bude horko, tak to bude pařák, který nesnáším🙂
No nevím proč to tak mám, nebo jestli to všechno teď víc vnímám, kdoví. Po zkušenostech z minulého měsíce vím, že bolest prsou nic neznamená (v mém případě)🙂 Ještě ke všemu teplota dnes stoupla jen o stupínek, to abych "pro jistotu" neměla jasno, kdy ta ovulka proběhla🙄 To moje tělo si prostě ze mě dělá srandu. Možná proběhla včera, ale možná mi ji aplikace vyznačí později. Včera mi přítel řekl, že neví jestli se mu ty spermijky stačí znovu připravit, když to děláme každý den😕 Že bysme si měli alespoň den odpočinout. Já jsem mu říkala, že aspoň tento měsíc bych to chtěla takhle zkusit, tak snad se ještě zmůžeme dnes na další snaženíčko😅
Krásný den!🙂
Ahoj holky teplota je o něco vyšší než včera 36,8 splnění se jedte nerozjelo

Zkusila jsem vám vyfotit toho ducha foťák to ale moc nezachytil