icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
12. čer 2017

@pulguita ahojky podle grafu si myslim ze ovulka teprve bude a nebo zitra stoupne teplota a probehne dneska😀chudak pritel taky je to pro ne narocne ale at vydrzi pak si odpocine priznam se ze nas to pak uz taky nebavilo ale snazili jsme se vydrzet😀tady se to zatahuje ale porad je kolem 29 stupnu a zitra to ma spadnout☺ano tesim se na pritele moc 🙂ted se mi zdaji i takove zive sny a strasne blbosti😀😀 to verim ze tam mate poradne horka ja je taky nemam moc rada nejradsi kdyz clovek muze byt pekne v chladku☺tak at ti to v praci rychle utece

pulguita
12. čer 2017

@petrysek181 No kéž by ovulka proběhla dnes a snad to dneska zvládneme taky🙏 Pokud to i tak neklapne, tak už to pak asi budeme dělat zase jen obden. 😕 Už se těším na ovulku a následný odpočinek😅
No mi se dneska zdálo o rumunských zlodějích, ale jako bych se jim postavila, jako že nenechám aby mě okradli😂 No hrdinka...už mi asi hrabe anebo je to to horko 😀 V práci máme klimatizaci, tak se to dá a je tu i fajn, ale venku je to při velkých vedrech hrozné. 🙂
Podívej už tuto sobotu budete spolu! On už se musí na tebe taky moc těšit😍

katuna93
12. čer 2017

Tak už se to rozjíždí :(

pulguita
12. čer 2017

@katuna93 No teda! To mi povídej 😲 A já tak verila, ze jsi tehotna 😢
Me se to takhle stalo minulý mesic. MS dorazila o 2 dny pozdeji. Uplne ti rozumím.
Jak dlouho uz se snazíte?

pulguita
12. čer 2017

@katuna93 Ale jeste neztracej nadeji. Mela jsi ducha na testu a dnes ti teplota vystoupila nahoru...mi teplota klesla a pak prisla MS. Treba se to nerozjede. Porad ti budu drzet palce. 🙂

lencak80
12. čer 2017

Zkus jeste dnes udelat test....take mi vzdy teplota pred MS klesne....a duch tam byl. Zkus to....uvidis...nemas co ztratit. Bud tam bude neco videt vice a nebo nic. Drzim palce....je divne ze by ti pred ms teplota stoupla. Spinit muzes....

petrysek181
12. čer 2017

@katuna93 muze se stat ze budes i krvacet ale myslim se ze tehotna si byla uvidis jak to bude bud se mimi udrzi a nebo ne

petrysek181
12. čer 2017

@pulguita kdyby byla dnes to by jste si oba uz oddychli vid😀😀😀😀tal ja mam zase prekvapko pristi vikend prijede pritele bratr a pritelkyni ubytovani jsme nesehnali tak budou u nas ale mame blbe resene mistnosti jdou za sebou tak to bude takove na prd dorazi ve ctvrtek a v nedeli odjedou snad to vsichni prezijeme ve zdravi😀😀😀byla sem i nastvana sehnala sem ubytovani ale priteli se to zdalo drahe ja sem takovy clovel ktery ma rad soukromi no tak ted to bohuzel nepujde🤔tady se zacina mracit letim se psem at da chvili pokoj

pulguita
12. čer 2017

@petrysek181 No opravdu bysme si oba oddychli . kdyby byla ovulka uz dnes. 🙂 Snad oba zvladnem i to dnesní snazení, ale abych ti pravdu rekla, vubec se mi nechce....jedeme v kuse uz od ctvrtku 😅 Jenze pak si reknu, ze jestli to nakonec po tom vsem prosvihnem, tak se picnu. Tak kez bysme to zvladli, ale stejne pak opet dorazí MS a pak uz se na to opravdu vyprdnu.
No uplne ti rozumím. Ja mam taky rada sve soukromí, ale snad ty 3 noci nejak zvladnete. Ale po tak dlouhe dobe si chces pritele uzít a zrovna musí prijet na navstevu co? 🙂 Neboj, i tak to zvladnes 🙂

katuna93
12. čer 2017

Tak holky už se rozjela úplně myslím ze je zbytečně testovat 🙂

petrysek181
12. čer 2017

@pulguita vy to taky zvladnete 😀a pak budete odpocivat po takovem vykonu😀😀😀ja po obede chvili spala ze vseho tady byl jednu chvili tak sileny vitr ze sem cekala co to odnese ale zatim nezaprselo☺no musim to nejak prezit i premyslim nad tim ze se pujdu vyspat k mamce pritel bude vecer jeste neco shanet na netu a kdyz nesezene je to jasne 😀prcek me zacina pekne kopat bude to asi pekne ero citim jak ma nozicky hodne dole a nekdy je kopanec neprijemny😀vsechno to dost utika a leti za chvili budu rodit😀jdu sebrat pradlo ze snury a pak uvidim co budu vyvadet😀

pulguita
12. čer 2017

@petrysek181 No jsem ti na nás zvědavá. Mě bolí hlava a jsem unavená, tak snad to večer nějak zvládnu😕 a kdoví jak dorazí přítel🙈
Tady je strašné horko, nejraději bych se zavřela do ledničky a vylezla z ní až v září☃
A že by přespali oni u vašich? Bydlí dole pod vámi, ne? Pokud by vaši měli místo, tak byste vy měli více klidu 🙂 No třeba ještě něco najdete na netu, budu držet palce🙂 No to je pravda, ještě pár kopanců a budeš rodit. Určitě to uteče. Mi to s tebou utíká hrozně rychle. Už se těším na to tvoje miminko😍 Nech žehlení na zítra a odpočin si 🙂

pulguita
12. čer 2017

@katuna93 Teda to je mi líto. Hlavu vzhůru, jednou se nám to určitě povede! 🙂

petrysek181
12. čer 2017

@pulguita tak je to dobre sehnalo se ubutovani asi 15km od nas😀budeme mit vsichni soukromi a pohoda😀pritel jim ho zaplati ze kdyz jezdi na Slovensko nikdo po nem nic nechce😉tak sem i rada ze to tak dopadlo 😀to verim ze tam mate asi poradne ma padnuti chodite plavat do more?to ti opravdu zavidim je to neco suproveho😉nasi bydli za nami vis je to barak dlouhy jako nudle a mistnosti za sebou predstav si 18 mistnosti za sebe😀😀😀proste des je to byvala tovarna 😊ja jak se tesim ze se vrati tak to leti jako voda 26.6 kontrola a za dva dny pak 3D utz pokud se povede fotecka da se poznat komu bude Daniel podobny😀ty si odpocin a kdyz to dneska nedate tak to zvladnete zitra nic se nema hrotit😉

pulguita
12. čer 2017

@petrysek181 No tak to je príma, že se nakonec sehnalo ubytování jinde🙂
No letos jsme ještě v moři neplavali, na to je mi ještě zima😅 Ještě je na mě studené moře. Jen jsme byli párkrát na pláži, kde jsme si přinesli naše jídlo a udělali takový piknik 🙂 Myslím, že kolem 26.6. by měla dorazit moje MS...záleží taky na tom kdy přijde ovulka🙂
Ty brďo! 18 místností, to už je skoro jako takový menší hotylek🙂 To je super jak ty miminka jdou takhle hezky vidět a to jsou ještě v bříšku🙂 Mě bolest hlavy přešla a už jsem celkem "k dispozici" na dnešní snažení🙂 Uvidím, jak je na tom přítel a jestli se nechá dobrovolně znásilnit😂🙈

pulguita
13. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Dobrá zpráva! 🙂 Nakonec jsme snažení stihli a nakonec kupodivu i s chutí!😅 Dnes teplota 36,8! Takže ovulka proběhla asi včera🙂 No uvidím, jestli se budeme snažit i dnes a pak děj se vůle boží😀 Tento měsíc jsme pro to udělali opravdu maximum, takže pokud nakonec neotěhotním, tak snad nám pomůže ten doktor. Asi budu potřebovat nějaké vitamíny nebo hormony...kdoví🙂 Dnes v noci mě strašně poštípal komár😖 Dokonce jsem se probudila jak mě to svědilo. Takže ti přeji krásný den i když je dnes 13.tého 🙂

petrysek181
13. čer 2017

@pulguita dobre rano no vidis to je super podle grafu opravdu byla vcera tak jeste dneska a mate praci za sebou😀😀😀vem si ze mi to tak meli kazdy mesic drina jako blazen😀😉😀😀 to date a pak do konce mesice padla😀😀😀ja se dneska vzbudila a boli me mezi lopatkama ze se i spatne otacim tak snad mi masaz pomuze😀tady je dneska slunecno ale je chladneji😀takze fajn😉teda to tam mas nejakyho sycaka komara jsou hodne doterny😀at ti utery rychle utece zitra se nam lame tyden😉

pulguita
13. čer 2017

@petrysek181 No snad to dneska dáme taky😅 No ale ty nejdůležitější dny jsme se poctivě snažili, tak mám čisté svědomí😇 Uvidíme jak dopadnem,ale příště bych zkusila zase obden. A kdoví co mi předepíše ten doktor.
Určitě se ti po masáži uleví. Hezky si to užij a potom už jen odpočívej. Tady je pořád horko. Ten komár mi dal zabrat, fajn je ze jsem ho neslyšela bzučet, to je horší, ale v životě se mi nestalo, že bych se takhle vzbudila a škrábala že spaní. Zítra už tu je středa a víkend už se blíží🙂 Přítel už má sbalené kufry? Teď už ho budeš mít doma za pár dní 🙂

petrysek181
13. čer 2017

@pulguita jasne priste zase obden aspon jste to zkusili😉a hlavni je ze jste vydrzeli👍👍👍👍 😉masaz mi fakt pomohla uz to tak neboli takze super dneska uz na praci kaslu a budu odpocivat nakoupila sem na dort akorat mi doslo ze sem nevzala susenky na korpus tak bud to je dokoupim a nebo korpus upecu to mozna bude lepsi😀udelam ho az v sobotu protoze pritel doleti az vecer kolem pul desate tak at mame na nedeli dobrotu😀 jinak foceni nam pani presunula na 11.7 coz je super aspon nebudu jako slonice😀 pritel uz pomalu bali a dostava cestovni horecku😀ale bude to fajn ze bude doma😀zase tu bude veselo😀

pulguita
13. čer 2017

@petrysek181 No právě, tak jsem zvědavá jestli to naše snažení k něčemu poslouží a kéž by se zadařilo, i když tomu moc nevěřím. Spíš se smiřuji s tím, že mi doktor naordinuje nějaké léky a snad se to teprve pak někdy povede.🙂
Máš recht dnes si po masáži hezky odpočiň🙂 Přítel bude rád a pochutná si 🙂 Jaké tam mají počasí? Asi tam bude větší zima než v ČR, co? To focení budete mít fajn, krásná památka 🙂 Je fajn, že přijede na tak dlouho a tak si ho můžeš hezky užívat a on tebe a tvého bříška😍

petrysek181
13. čer 2017

@pulguita co takhle pritel psal tak jim tam vetsinou prsi a maji chladneji nez tady u nas ale prijede pomalu do stejneho pocasi protoze na vikend se to ma kazit tak bude zvykli😀normalne uvidis bud to vyjde nebo ne moc bych ti to prala ale je to fakt da se rict osud😉kdyz to nevyjde ted tak uvidis co u dr jak to bude dal☺ono se povede🍀🍀🍀na ty fotecky se tesim snad tam budeme vypadat trochu normalne😀😉😉😀ted ke konci cervna se uz bude neco dit o dalsim vikendu navsteva pak v pondeli poradna ve stredu utz uz se tesim jak zase uvidim tu malou lasku pojedeme koupit komodu bude srumec poslu ti fotku co chci za tapetu nad postylku 😉 az to budu mit vse pripravene az nekdy v zari tak ti to pak poslu v cele krase😀

pulguita
13. čer 2017

@petrysek181 jejda to bude mít krásné toho míšánka😍👏 A k tomu to fialkové povlečení v postýlce. Už se těším až to budeš mít hotové🙂 A kde koupíte tu kómodu? Já až tohle budu obstarávat, tak bych asi tu postýlku a nějaký ten nábytek koupila v ikei. Já jsem se vším z Ikei spokojená, jak kvalitně tak cenově. Většina nábytku co máme,je z tama. Uvidíš, že ty fotečky budete mít krásné🙂 V dnešní době jsou ti fotografové hodně šikovní🙂 Je to krásná památka🙂 Teda to budete mít úplně nabitý program, ale je fajn že si to přítel s tebou užije🙂 No pokud bude o víkendu stejně jako tam, tak to aspoň pro něj nebude takový velký teplotní výkyv a lépe se přizpůsobí na klima v ČR.🙂

petrysek181
13. čer 2017

@pulguita jasne ze Ikea ja sem tam s nabytkem taky spokojena a cenove to maji fajn koupime tam komodu i postylku ☺ale nevim kdy tam vyrazime😉hlavne nutne potrebuju koupit svicky😉😀😀😀😀😀😀😀😀😀a ruzne blbustky tech tam maji dost 😀 uz mi malinko zacinaji vadit ty kilecka ted to nehrotim ale az se maly narodi musim se dostat rychle do formy vadi jak mi narostl zadek😀😀😀 tobe pekny preji pekny zbytek vecera a poradny odpocinek😀

pulguita
13. čer 2017

@petrysek181 Mají tam moc pěkný nábytek a dají se dělat fajn kombinace🙂 Svíčky jsou nejlepší😀 Nedokážu odejít z Ikei bez svíček😀 No mi ty kilečka taky vadí, ale ještě pořád jsem nešla do toho fitka😂 Chystám se tam zítra, tak snad se přemůžu. Mám černé svědomí, ale chtěla jsem být čilá na snažení🙂 Neboj , to shodíme😅 Dobrou noc!🙂

petrysek181
14. čer 2017

@pulguita dobre ranko tak jaka je teplota? Byla ovulka ten den jak jsme si mysleli? No doufam ze ty kila pujdou dolu tak jako sly nahoru🤔 asi bych te tu potrebovala a chodili by jsme spolu do fitka tady neni nikdo a samotne se mi tam nebude chtit😉tady je zatim slunecno tak snad to vydrzi😀pekny den a at to utika

pulguita
14. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak jsme to včera ještě pojistili😅 Dnes už opravdu budeme odpočívat, protože jedeme v kuse od čtvrtka🙂 Teplota je dnes 36,7 o stupínek níž než včera. Aplikace mi ovulku vyznačila v neděli. Možná že až zase zítra zapíšu teplotu, tak mi to přehodí na pondělí. Tím že jsme to jistili každý den, tak jsem klidná. Pokud se tam má něco uchytit, tak má z čeho. Kéž by se tam nějaká spermijka ujala🙂 No to by bylo fajn jít spolu do fitka, pak je to snažší. 🙂 Takhle než se k tomu dokopu, tak mám dalších 5kg nahoře.🙂 No snad ne, kéž bych šla dneska. Tady zase svítí sluníčko a vypadá to že bude horko. Už ještě 2dny a je tady víkend🙂 Tak ať nám to hezky utíká🙂

petrysek181
14. čer 2017

@pulguita myslim si ze jste to pojistili dobre a muzes byt v pohode😉bylo by fajn kdyby se neco chytilo😉me se dneska nic moc delat nechce ale musim se donutit potrebuju vyprat jednu pracku uklidit pradlo z kosiku a tak ruzne😀jen mit k tomu chut😀presne dneska se nam to lame a za chvili mame vikendik🤗🤗🤗

pulguita
14. čer 2017

@petrysek181 No jsem ráda 🙂 A teď děj se vůle boží🙂 Tak jsem zvědavá, ale i přesto všechno intenzivní snažení nevím nevím jestli se zadaří. Necháme se překvapit. Budu to brát s klidem i když pak teplota stoupne a bude se držet, protože pak mi den před (nebo v den) MS spadne a budu jasná😂 No mě se taky dnes vůbec nechce pracovat, ale jen málokdy se mi chce😝 No a doma dneska taky nic nebudu dělat. Snad se přemůžu aspoň do toho fitka. Už aby tu byl víkend! 🙂

andreasustrova
14. čer 2017

Já si poprvé test dělala, když jsem měla týden zpoždění menses. A vyšel.

petrysek181
14. čer 2017

@pulguita jasne co se ma stat se stane mi jsme takhle makali porad😀😀😀😀a ty mas za sebou prvni mesic😀😀😀😀takze se to da zvladat😉tady je dneska zase celkem teplo ale ja sem nejaka mrtva boli me nohy jak kdybych delala nejakou turu😀😀zitra jsem slibila ze se stavim u kamaradky ale vubec nevim potrebovala bych umyt okna asi je vezmu jen z venku pres leto to vydrzi a v zari sundam i zaclony a umyji je poradne nez prijde na svet maly ☺to je prace kterou fakt nesnasim😀😀😀uz aby byla sobota bude to tu veselejsi Kuba prijde ze skoly a zaleze si do pokoje nebo jde ven s klukama takze sem porad sama ale az bude prcek to bude jiny kolotoc😀fakt sem zvedava jak dopadnete tento mesic ale zase si musis rict ze jste pro to udelali maximum😊

Strana