Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@petrysek181 Aspoň mám čisté svědomí, že jsme pro to udělali tento měsíc maximum. Vlastně takhle intenzivně a v kuse jsme to nezkusili nikdy. A ty poslední měsíce se vždycky něco semlelo. Takže pokud to nevyjde, tak aspoň u doktora můžu rio, že jsme se snažili a nic🙂 No kdoví co bude🙂 Já na vánoce stihla jen balkónove dveře takže zbytek oken by potřebovalo umýt, ale přes záclony to tak nejde vidět😝 Moc se s oknama neštvi🙂 Raději si odpočiň, ať jsi fit na víkend!🙂
@kothatko1 vsude se rika obden aby meli cas spermie dozravat hlavne se tam porad jeste udrzi z toho predesleho styku☺ale mi se snazili pred ovulkou a v den ovulace denne😀
@petrysek181 Jo takhle 🙂 Já si to myslela - tak děkuji za ujasnění 🙂
@pulguita no musi na to byt nalada jinak se nechytam😀😀😀nemysli si ze to budu nejak lestit kdepak😀mam akorat jedno okno do ulice jinak vsechny na zahradu😉budu moc drzet palecky at z te snahy je miminko kdyztak obcas posli grafik at vidime co a jak teplota😉stejne me tohle bavilo😀😀😀😀
@kothatko1 nemas zac😉
@kothatko1 Ahojky, jasně ze smíš🙂 No vetsinou se doporucuje snazit se obden, protoze prý je po 2 dnech víc spermií v ejakulátu a je větší šance, že se některá dostane až do cíle nebo si tam pocka a dojde k oplozeni. I kdyz jako vsechno ohledne tehotenství....je to individualni. Nekdo otehotni nechtene z jednoho pohlavniho styku. Nekdo se snazí obden a nic, a nekdo se snazi kazdy den a taky nic. V mem pripade jsme se snazili spise obden a nic z toho. Proto jsem chtela tento cyklus zkusit snazeni kazdy den v období plodnych dnu az po ovulaci. Tak kdoví jak dopadnu 🙂
@petrysek181 No já ty okna moc neresím. Na vanoce jsem umyla ty z obyvaku a pak hned bylo vic svetla v mistnosti 😀 Ja bych taky chtela gruntovat doma, ale to mas jak minuly patek...vzbudím se a predstavuju si kolik toho chci delat a ze odpoledne az prijdu z prace udelam to ci ono... No a pak dorazím z práce domu, nic se mi nechce delat a jsem ráda kdyz pustím aspon tu pracku 😅
Urcite poslu nejaky grafík, hlavne ke konci cyklu je to napinave, tak kdoví co bude tento cyklus za prekvápko 🙂
@andreasustrova No snad se jednou dostanu takhle daleko taky 🙂 Ja merim BT a podle teploty poznam jestli prijde MS nebo ne, proto netestuji predem. Ja mela zpozdení max. 2 dny, ale pak prisla MS. Doufám, ze jednou se to povede 🙂
@pulguita tak sem je umyla ale jen z venku😀😀😀s mamkou jsme si udelali provizorni posezeni v zahradnim domku nez pritel udela (chce nabytek z palet) tak jsme si tam do ted lebedili😀jeste koupim az pojedeme do Ikei kahanky na svicky a bude to super😀 zitra pojedu k te kamaradce at mi utece odpoledne a v patel udelam ten dortik bude jen nepeceny aspon se poradne prolezi😉
@petrysek181 No teda ty seš akční, já bych se na ty okna vyprdla. 🙂 Já jsem dneska úplný lenochod a do fitka jsem opět nešla....ach jo😕 Už ani neříkám, že půjdu zítra... Kéž by!🙂 Jee no ten nábytek z palet je super! A k tomu svíčky a večerní relaxační posezení ...to je bájo 🙂 Ještě se 3krát vyspíš a už budeš mít miláčka doma! Hezký večer!🙂
@pulguita spis se snazim zamestnat aby mi to utikalo😀😀jinak bych to nedelala ty ses dobra ze tam aspon obcas zajdes kdyz se chodi do prace a delaji se tri smeny tak je to narocne hlavne cvicit pravidelne ale ja se budu muset aspon doma pak donutit chtela bych zacit behat a pak posilovani uvidim jak mi to pujde😉krasny zbytek vecera a zaslouzeny odpocinek😉
@petrysek181 Dobré ranko! Tak si představ, že se mi asi pokazil teploměr😨 Asi se mi trochu namočila ta digitální obrazovka a dnes při měření zmizelo všechno, takže jsem naměřila 36,7 Ten teploměr už mám dlouho a baterku jsem měnila na začátku, myslím si ,že baterka to není. Snad v lékárně seženu ten stejný teploměr, i když po tolikati letech asi těžko. Na internetu jsou ale trošku jinačí. Dnes po práci musím jít do lékárny a kdoví co najdu🙂
Jasně, chceš se zaměstnat, ať to utíká, ale neboj už to máš za pár!🙂 No já bych taky chtěla posilovat a běhat a snad ty kila půjdou dolů🙂 Práce na směny je náročná, ale snad tě malý nechá cvičit jak budeš doma na mateřské🙂 Krásný čtvrtek!🙂
@pulguita dobre ranko tak si kup jiny ale mej to na pameti ze meris novym dalsi cyklus uz bude v pohode je na prd ze se pokazil v polovine cyklu🤔ja jsem dneska od 6h vzhuru tak jsme rano udelali prochazku a uz si pripravuji na obed budu delat bramboraky utloukla bych se po nich a zitra budou vdolky😉ted nejak moc nevyhledavam maso ale takova ty prava staroceska jidla jako jsou livance brambory na loupacku stouchanec nastavena kase apod😀😀maly je velky jedlik nejspis po tatovi pekne mi za poslednich 14 dni narostlo bricho😀ocekavam dalsi dve kila na sobe pri poradne u dr😀😀😀😀ale co dietama se trapim cely zivot tak proc si ted nedat neprejidam se a stejne to leze nahoru😀taky sem opustila eru melounu a zamilovala si merunky a visne😀nikdy sem moc na ovoce nebyla😀reknu ti ze hned mam suprovou naladu kdyz se to tak krasne blizi😀tak pekny ctvrtek a at se to v praci rychle prehoupne😉
@petrysek181 Ahojky! To byl dneska den! 😖 Z práce jsem odešla později. V poledne jsem šla vyřídit to přiznání daní za rok 2016(nevím jak se to jmenuje v ČR), pak jsem šla vyzvednout do obchodu pár zásilek (objednala jsem si šaty a 2 musím vrátit páč mi jsou úzké😕 🐷 ) Perlička je ta, že domů mi došla jedna zásilka se spodním prádlem, koupila jsem jednu soupravičku a jednu podprsenku a ta podprsenka mi nedošla! Tak jsem jim hned psala mail a na webu mají tu podprsenku teď zlevněnou o polovinu! No se picnu. Tak snad mi aspoň vrátí peníze. Hrůza! Pak jak jsem dorazila domů, tak jsem si vzpomněla na ten teploměr a ještě že mě osvítilo a zkusila jsem ho...obrazovka ukazovala čísla zřetelněji než ráno, jenže naměřil 36,2 což je na odpolední teploty blbost. Tak jsem rychle letěla do lékárny koupit nový teploměr, je jiný, ale hlavně že měří. Tak kdoví jak dlouho mi blbne ten teploměr🙄 Teď mám hlad jak hrom. Hned bych si dala bramboraky anebo bramborovou kaši mňam. No a do fitka jsem opět nešla..ach jo. Meruňky mám hrozně moc ráda. Ovoce a zeleniny jím hodně, protože mi chutná. Zkus udělat ten dort z meruněk. To dělala moje mamka když jsem byla malá nepeceny dort s tvarohem a merunkama to byla dobrota! Tak se ještě 2krát vyspíš a je to! Krásný zbytek večera. 🙂 Jdu si dát korneta co mám v mrazáku...ať jsme tlustý na 3 prsty...jednou to shodím🙂
@pulguita dobre ranko z toho si nic nedelej ja jak sem objednavala veci tak sem polovinu vratila a objednavala znova dokud jsme se netrefili😀ja si budu muset koupit novou podprsenku taky kosicky v pohode ale ten obvod me zacina skrtit kila se na me lepi jako zvykacka😣hlasim 11kg nahore uz by se to melo aspon malinko zarazit😉ja sem do dortiku koupila kompotovane broskve tak je tam soupnu😀ja prave na ovoce nikdy nebyla az pujdu na kontrolu tak dostanu zadanku na test cukrovky a myslim ze se sladkym skoncim u Kuby sem ji mela taky😣ale v duchu doufam ze ne😀je dobre ze sis koupila novy mozna uz dodelala baterka proto to nezvladne merit takova nizka teplota je blbost🤔vcera byl posledni horky den a vikend bude studeny uz mi zacinaji otekat nohy tak si od tepla aspon odpocinu☺pritel vymyslel ze z letiste pojededeme do Tesca na nakup😀😀tak sem souhlasila proc ne😀a uz vymysli co vse budeme delat tak si myslim ze se nudit s nim nebudu😀
@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak dnes jsem naměřila s novým teploměrem 36,9 což tak odpovídá. Ta včerejší ranní teplota měřená tím starým určitě měla být o něco vyšší, ale pal to čert. No ten teploměr už byl starý a myslím, že jsem ho asi trochu namočila při umývání i když jsem se snažila dávat pozor. Baterka byla v pohodě, protože jsem ji koupila novou jak jsem začala s měřením🙂 Doufám, že buď mi pošlou tu podpsenku, nebo mi vrátí peníze, ale mám strach protože tohle se mi nikdy nestalo, že chybí něco co jsem objednala. Kéž by se tu taky trochu ochladilo. Včera večer mě bolely nohy, tak jsem si je po kolena namočila ať samy uschnou a zároveň se tak osvěží🙂 Dnes je šupnu do lavoru se studenou vodou a solí, to je fajn🙂 11 kg není moc, vždyť vlastně za 3 měsíce a něco už rodíš! No teda ten tvůj přítel je akční🙂 Třeba bude po letu unavený, vždyť dorazí později. Hlavně si odpočiň a odpoledne si třeba zdřímni, ať nejsi unavená a vydržíš. Od nervů třeba v noci nebudeš moct dospat a ať ti pak není špatně. Já když jezdím do ČR, tak vždycky balím na poslední chvíli a spím tak 2 hodiny a pak v letadle a vlaku, ale třeba minule mi bylo tak špatně, že jsem zvracela, ale to jsem měla od nervů a protože jsem spala málo. Ty dnes ukuchti dort a odpočívej, protože pak budete mít nabitý program🙂 Hezky si to s přítelem užij🙂 Krásný pátek! 🙂
@pulguita no tak to uz je odpovidajici teplota😀zacala sem s dortikem ale Bernik se mi za kazdou cenu snazi spat na kolenouch😀tak ho musim schodit jinak nic neudelam😀odpo prijede kamaradka jeste pokecat je to byvala kolegyne z prace ale odesla jinam zname se 10 let tak sem rada ze jsme vydrzeli bavit se dal☺pritel je hodne akcni ale me to s nim bavi zitra si uklidim a odpo si lehnu at sem fit na cestu😀moc se na nej tesim😀ja vim ze tech 11kg neni moc ale kdyz budu pribirat timhle tempem tak se na tech 20kg dostanu hrave ale nic s tim neudelam mordovat se budu az pak😀zacinam chodit jako kachna😀😀😀je to divne ze ti to neposlali tohle se mi stalo jdyz zbozi nemeli a posilali ho dodatecne ale nevim jak to je tam u vas🙂jinak krasny patek ty si budes uzivat odpocinku a me zacne litat adrenalin😀😀😀
@pulguita tak hotovo😉
@petrysek181 To mas nadherne!! 😍👏 To si pritel posmakne a bude rád. Má se na co tesit 🙂 Muj pritel je taky akcni a je to fajn, ale nekdy mam taky rada alespon o vikendu ten svuj klid, protoze toho casu je tak malo....a o vikendu si chci trochu odpocinout, uklidit, pustit pracky atd No a kdyz pak delame neco navic nebo jedem pryc tak je toho casu mín, ale je to fajn y ty si to hezky s pritelem uzij 🙂 Na kila se vyprdni. Ja si myslim, ze se na tech 20kg nedostanes...uz to mas za par. 🙂 👶
Znovu jsem reklamovala tu podprsenku, tak kdovi co mi odpoví.
Krasne odpoledne! 🙂
@pulguita no uz jsme ho museli ochutnat aby se nahodou nezkazil😀😀😀😀je to fakt pres tyden se toho moc nestihne kdyz si pomalu cely den v praci a clovek to pak dohani o vikendu tak sem to mela taky pres tyden v praci a o vikendu dohanet resty doma ☺nakonec jsme s kamaradkou sjeli na nakup aby tady neco bylo zitra si utru prach a vytru aspon mi to utece a pak uz jen cekat na prijezd😀ty si uzij vikend plny odpocinku a pohody krasny patek
@petrysek181 No vypadal krásně 🎂a určitě byl výborný🙂 My dneska šli do kina (přítel dnes měl volno) Byli jsme na ten film Pobřežní hlídka, no a teď už jsem doma. Pustila jsem pračku, dala jsem si sprchu a teď už sedím na gauči a mám nohy v lavoru😀😂 Je to báječné😅 Tak se dneska hezky vyspi, i když jak tě znám, tak od nervů budeš už v 6 vzhůru. Snaž se odpočívat aspoň odpoledne. Krásný večer a krásný víkend! Zítra už ti konečně přiletí miláček🙂
@pulguita dobre ranko tak takhle si uzivas po horkem dni mate tam asi peklo myslim kolem36 stupnu to uz je poradna vyhen jenom chlad tlapicky👣oni si to po celem dni zaslouzi😉opet sem vstala tradicne ale odpoledne to dozenu😀tak ty si takhle makala uz c patek?aspon bude o vikendu vic klidu vid uzij si ho a krasny den🏝
@petrysek181 Dobré ranko! No jsou tu hrozné vedra. Už teď ráno tu je 23 stupňů 😖 V poledne to je hrůza. Včera mi ten lavor s vodou hodně pomohl. 🙂 Pak jsem nohy trochu osušila, dala nahoru opřené o opěradlo gauče a vytuhla jsem až do 2 kdy mě budil přítel, ať jdu spát do postele🙂 V 7 jsem měřila BT (37stupňů) a je mi takové horko, že už nemůžu spát. Ty si pak hezky odpoledne odpočiň a už jen pár hodin a jste spolu! 😍 Krásnou sobotu! 🙂
@pulguita pane jo to jsou poradne horka to je tak byt nekde u vody aby se clovek aspon ochladil v tomhle s tebou citim kdyz tady je takhle hodne a byla jsem jeste v praci kolikrat na odooledni jen si mela pocit ze se nemuzes ani nadechnout a tekly z tebe curky potu za tech 8h tam mi nateklo cele telo o kotnikach ani nemluvim ted je fakt ze si po x letech uziji leto doma😀tady se dost ochladilo ale je to prijemne od pondeli to zase pujde nahoru dneska ani nevarim koupim pizzu akorat poklidim a tim koncim😉krasnou sobotu teplota je super kez by vydrzela takhle porad😉
@petrysek181 Tak jsem se pak šla trochu namočit vodou, ale neosušila jsem se a tím lehkým větříkem jsem se trochu ochladila a znovu vytuhla a spala až do 10:30:dizzy_face:😴 No ty velké horka jsou hrozné, přítel si taky stěžuje, protože v jeho továrně je taky strašné horko. Doma jsme zapli větrák a je celkem fajn ale na ulici je na umření. Tady se prý má ochladit v pondělí. Kéž by! 🙂
To jsem zvědavá na tento cyklus, kéž by se to povedlo...No uvidíme🙂
Pokud ti pak zase začnou natékat nohy, tak zkus ten lavor, je to fajn. 🙂
Už jen pár hodin a máš přítele doma! Dej si pizzu, zdřímni si po obědě, ať jsi fit na večer🙂 Krásnou sobotu!🙂

@pulguita tak jestli pritel dela ve fabrice tak tam si pekne horke dny taky uzije🤔to je fajn ze jsi jeste usnula ja v lete taky lezu porad do sprchy pekne to osvezi 😉letos se na koupani ani vyprdnu a nebo si koupim tampony pro tehotne pro jistotu abych nedostala nejakou mykozu rada plavu ale vadi mi hodne lidi loni sem byla pomalu po 15 letech na koupaku je to tam vetsi tak ti neprijde ze je tam takovych lidi😀tak jsme si dali pizzu a kolem poledne vytuhli s bernikem u televize😀😀😀pred spala sem pomalu dve hodiny😀😀😀a je mi fajn sem pripravena na vecer ze budeme ponocovat😉to vypada ze v pondeli to teple pocasi prijde od vas k nam😉uzivej vikend a odpocivejte co taky v takovem horku jineho☺

@petrysek181 Já jsem taky usnula i po obědě🙂 Já taky nesnáším jak je hodně lidí🙂 To jsem nevěděla, že existují tampony pro těhotné. To se prodává normálně nebo jenom v lékárně? Konečně už seš dočkala! Teď už jsi s tvým miláčkem🙂 Tak si ho hezky užij! Krásný večer ti přeji!🙂
@pulguita ahojky tak mi se vcera uz nikde nestaveli zato dneska jsme vymetli kdejaky kram😀😀😀koupili jsme sedaky do posezeni lampicky a zitra zacneme vyrabet😀udelali jsme doma zasoby ze tyden nikam nemusim pred chvili jsem dodelala obed a pritel musi jeste vecer do Prahy tak pojedeme s nim a koupime rovnou tu komodu s postylkou💜tim padem uz budeme mit celkem vse jeste par drobnosti a jsme pripraveni😉jinak si milacka uzivam☺preji krasnou a pohodovou nedeli💗
@petrysek181 Tak to je príma, že už jste spolu🙂 My dnes byli na obědě s jeho mamkou a sestrou, protože příští týden mám narozeniny a na víkend nebudeme doma, tak jsme šli dnes. Bylo to fajn i přes to hrozné vedro. Představ si, že mi aplikace přehodila ovulku! 😨 Na dny kdy už jsme se nesnažili🙄 Asi kvůli těm nižším teplotám (dva dny za sebou 36,7), kdy si myslím, že už mi nešel ten teploměr😕 No uvidím, kdy přijde MS, ale ovulka nemohla být později, když už mi stoupla jednou teplota na 36,8 Ach jo...To je furt něco. No moc si nedělám naděje, že se to tento cyklus povede.
Juuuuu to je príma, že už budeš mít tu postýlku s komodou. Už se těším na fotečky😍 Krásný zbytek neděle! 🙂

@petrysek181
@pulguita
Dámy, smím mít dotaz? Zaujalo mě ve vaší diskuzi zmínění "obden". Proč? Má to na něco vliv?
Děkuji za informaci 🙂