icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
18. čer 2017

@pulguita jak koukam na ten grafik tak podle me byla toho 12 protoze ikdyz ty dva dny teplota byla nizsi tak porad to neni teplota pred ovulkou tak bych se toho nebala myslim ze tenhle mesic jste se snazili dobre a v pravou chvili😉ja ted sedim v aute a cekam na pritele nez dorazi ma nejake jednani sem nejaka ucapkana za dnesek toho bylo az dost ale vezeme komodu postylku a matraci a jeste jeden ulovek to ti poslu fotecku😀ta vy jste dneska meli rodinny obed aha ty mas za tyden narozky??pani co planujete nejakou romantiku😉ja se dneska tesim az dam vanu a asi usnu jako spalek😉tak pekny zbytek vecera

pulguita
18. čer 2017

@petrysek181 Jejda to je krásné! Tyhle čepičky hezky padnou😍 Zítra hezky smontujete postýlku a kómodu, to bude fajn. Už máš skoro všechno hotové🙂
Já mám narozeniny příští neděli, tak pokud byla ovulka toho 12 tak by měla přijít MS buď v den mých narozenin, nebo příští pondělí. Kéž by nepřišela, to by byl nejlepší dárek, ale co bude to bude... Já si taky myslím, že později být nemohla, protože před ovulaci nikdy nemám 36,8 To je moje poovulační teplota. Tak jsem zvědavá, kdy dorazí MS.
Vlastně nevím, co přítel plánuje...budeme někde na noc, ale nevím kde. Moc se mu líbil ten můj dárek, jak jsme byli v hotelu, tak čekám asi něco podobného.
Ty si hezky odpočiň, musíš být po celém dni utahaná, ale spokojená, protože už máš tu postýlku a kómodu a hlavně, protože už jsi s miláčkem 🙂
Krásný zbytek večera!🙂

petrysek181
19. čer 2017

@pulguita dobre dopoledne ja dneska spala jako drevo a vstavala sem az po devate hodine😀to uz se mi dlouho nestalo😀zatim montovat nebudeme do konce tydne musime zvladnout to posezeni pritel uz sel na to nez prijede navsteva at mame kde sedet a grilovat😉ja sem dneska nejaka rozbita a dost me boli zada snat to rozhybu🤔mame tu dalsi pracovni tyden ale prijde mi jak to vse leti jako voda😀to dostanes urcite krasny darek a oba si odpocinete akorat ta hrozici ms ale mozna se neukaze potvora jedna😀at ti to v praci rychle ubehne pekny den

pulguita
19. čer 2017

@petrysek181 Ahojky! 🙂 No to je príma, ze ses tak fajn vyspala. 🙂 Vyuzij toho, protoze s malym uz toho moc nenaspis. Aha no to je pravda, ze k vam koncem tydne prijede navsteva. To budete mít fajn posezenícko. Ten cas letí jak voda...a já mam vzdycky pocit,ze nic nestiham. 😖 No jsem zvedavá na darecek a kdovi kdy dorazí MS. 😅 Snad se nade mnou slituje a prijde az v pondeli a ne o vikendu🙈, at mám o vikendu klid. No kéz by neprisla. Teplota se zatím drzi na 37, ale to je zatim normalní. Kdoví co namerím o víkendu. Ty dneska odpocívej a snad se ti srovnají trochu ty záda. 🙂 Pekny den! :-

petrysek181
19. čer 2017

@pulguita kolikaty den cyklu jsi? Bylo by fajn kdyby tam nahore pekne zustala😉a to usili prineslo ovoce😘ja se teda dneska sotva vlecu ale peru treti pracku synatorovi jsem vyklidila pokoj bordelari jednomu a prevlikla periny akorat povesim pradlo a uz si sednu na zadek mame tu pekny parak☉☉☉vecer ty hotove lavicky budeme natirat ale to uz bude prijemneji nez ten byla jsem s Bernikem a mela sem co delat dojit pak rovnou vlaznou sprchu ta je super😉

pulguita
19. čer 2017

@petrysek181 dneska jsem 20DC, takže 27 DC by měla dorazit MS, nebo nejpozději 29DC, tak jsem zvědavá. No jestli má přijít, tak ať raději přijde v pondělí po víkendu😀 anebo vůbec...To by bylo super.🙂 No jsem zvědavá🙂 No teda ty si dáváš zabrat! Snad budeš odpoledne už jen odpočívat. Ten pařák člověka nechá KO. Já se včera taky několikrát za den sprchovala a je to fajn osvěžení🙂

walca
19. čer 2017

Dobrx den, chtela bych se zeptat jaka je sance na otehotneni, kdyz ovulace byla 10.6.a sex 9.6.vecer? Dekuji

petrysek181
19. čer 2017

@pulguita tak jsme jeste cely vecer natirali😀ale mame to zitra to dodelat dotrit a pak uz jen sedet😀nechci aby to bylo vse na priteli ale mela sem toho dost 😉ted uz jen odpocivam rano jedu s mamkou ma jednani v bance tak se pak podivame po meste😀zitra ma byt opet parak tak se budeme snazit rychle vratit domu jeste jo meni dve okna ale u toho bufe pritel😀no bylo by to super kdyby nedosla a nebo at dorazi az v pondeli😉preji krasny a pohodovy vecer

petrysek181
19. čer 2017

@walca ahoj jo sance je velka☺ale zalezi na okolnostech jestli se povede nebo ne

pulguita
20. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No teda vy zas makáte! 🙂 Ale aspoň to budete mít hezké🙂 Ty bys to teda moc natírat neměla, protože dýchat ten pach z té barvy pro tebe není dobré, když jsi těhotná. Raději jdi s mamkou do města🙂 Přítel dodělá posezení a ošéfuje i ty okna🙂 Ale alespoň jeden den byste se měli vyprdnout na práci v baráku a kolem něj a udělat si nějaký výlet, nebo zajít do kina, nebo na oběd či večeři nebo něco ať si užijete jeden druhého. 🙂 ❤
No jsem ti na sebe zvědavá, dnes teplota o stupínek klesla 36,9, tak kdoví co bude. Spíš se smiřuji s příchodem MS. Jenže dnes se mi zdálo, že jsem měla malé miminko (kluka) 🙂 Že nám ukradli kočárek a taky plenky😨 A já ho nosila jen tak, a dokonce uměl rozeznat zvířatka v knížce a říct co to je, i když to byl novorozenec😂 😅 😝 No už mi z toho horka asi hrabe, místo abych měla sny o dešti nebo chladnějším počasí...tohle🙂 Tak ti přeji krásné úterý a ať vyřídíš ve městě, co potřebuješ🙂

pulguita
20. čer 2017

@walca Ahoj! Jak ti řekla petrysek, teoreticky tam je dost velká šance, ale v praxi je to pak jinak 🙂 Držím palce ať to vyjde! 🙂

petrysek181
20. čer 2017

@pulguita ahoj😉tak mame mesto za sebou a sem rada ze sem doma pekny parak venku a to mi nedela moc dobre😥okna uz jsou vymenena nez jsme dojeli a pritel dodelava posezeni s ja sedim doma v chladku😉urcite vyrazime v sobotu s navstevou do zoo a chteji po pamatkach a ja bych moc rada na vystavu body docela me to zaji ma😉takze neco podnikat budeme ☺ten stupinek na teplote nic neznamena jeste je teprve utery uvidime co se bude dit koncem tydne😀preji krasne utery a v praci at to rychle utece

pulguita
20. čer 2017

@petrysek181 No tak to je teda rychlík, že už to všechno stihl udělat.🙂 Já byla na té výstavě před pár lety a je to zajímavé. Většinou jsou to jakoby číňané. Ale třeba tam šla vidět kůže z celého lidského těla, nebo plíce kuřáka a nekuřáka...No je toho dost. Taky tam byly i celá těla...ať jdou vidět svaly. Je to takové divné, protože víš, že to jsou opravdové těla.
No uvidím, jak bude vypadat ten graf ke konci týdne. Kéž by se zadařilo, ale moc od toho nečekám.
Ty si teď hezky doma v chládku odpočin. 🙂

petrysek181
20. čer 2017

@pulguita tak a mame hotovo😀ted uz sebou prastim doma a nehodlam uz nic delat😀ted si dam zmrzku a prasknu sebou na gauc😀ja sem taky zvedava jak ti bude ukazovat teplota koncem tydne moc drzim palce bylo by fajn kdyby to vyslo a hlavne mate pred sebou krasny vikend tak by to bylo takove zpestreni vid😉ty si doma az dojdes z prace taky odpocin to horko pekne unavy

pulguita
20. čer 2017

@petrysek181 Juuuuu to máte super!👏😍 Jste fakt šikovní a makačka stojí za to🙂 Teď už si budete jen lebedit u opékání🙂
Právě jsem dorazila domů a jsem mokrá jak myš....To jsou ale strašné horka. Doufám že to přejde a bude "normálně" horko. Ještě že trochu fouká větřík a není moc teplý ale i tak je to mazec. Dám si sprchu a trochu ve mě hlodá červíček, že bych mohla jít do fitka 😝 😵 🙈 😀 No třeba mě to po sprše přejde 😅 Na jednu stranu nechci nic potentovat kdybych náhodou byla těhu, ale každý měsíc beru ohled na něco co neexistuje, takže pal to čert. 🙂 Pokud bych byla těhotná, tak by se to mělo udržet i přes fitko. Stejně tam po tak dlouhé době nějak moc nebudu blbnout, protože i z mála budu mít zítra co dělat abych vstala z postele😀
Pěkný zbytek večera ti přeji🙂

sluninko23
20. čer 2017

@petrysek181 Ahooj,uz jsem tady dlouho nebyla.Zitra na posledni velky ult. tak zase uvidim toho naseho milacka.Strasne se tesim.Noo a pak uz budeme cekat kdy se na nas pujde podivat 😍To tak strasne uteklo,ze to snad ani neni mozny.A jak zvladas ted ty horka?

petrysek181
20. čer 2017

@sluninko23 ahoj zrovna jsem si rikala co s tebou je😉horka zvladame tak nejak nejlepe doma kdyz nekam mam jit tak to sice zvladnu ale neni to nic moc kdyz dlouho stojim je mi na omdleni a kolikrat i v kramu se mi udela slabo ale to uz mam delsi dobu☺pani to to utika jestli budes mit fotecku posli nam ji sem at se taky potesime miminkem😍a co ty jak vladnes a kila? Jak jsi na tom

petrysek181
20. čer 2017

@pulguita teda ja te obdivuji v tech horkach jak muzes myslet na fitko😀ja bych asi byla rada ze sebou placnu a jsem doma😀ano kdyby si tehu byla tak i pri cviceni by se melo mimi udrzet ale clovek ma ze zacatku strach mela sem pocit jak je vse krehke a bala sem se aby se udrzelo a ted makam jako blazen😀ikdyz ten pohyb s tim briskem je horsi dneska sem si koupila kratasy pekne v pase do gumy volne schovam do nich i brisko protoze na saty kdyz budeme jen capkat v te zoo se moc necitim zacinaji se mi o sebe soupat stehna uz abych mohla po porodu schazovat😀ty kasli na fitko a uzij si pekny vecer treba na balkone musi to byt taky super vane jemny vetrik slunicko zapada a vsude voni leto🏝🌞krasny vecer i tobe❤

sluninko23
20. čer 2017

@petrysek181 noo ja dobryy,zatim jednou mi natekly nohy,coz bylo fakt super...Jinak vsechno v poradku,citim se skvele,jeste jezdim na kole,takze pohodicka.Kila se mi zazrakem zastavila.Zatim mam hore 13 kg,tak uvidime na pristi kontrole😀Ty vedra jsou desnyy.Takze je travim taky doma,ale kdyz nekam musim tak to zvladam.Pokud se bude chtit nechat vyfotit,ale uz by mohl,kdyz tam uz moc dlougo nebude😀

petrysek181
20. čer 2017

@sluninko23 tak ty jeste jezdus na kole no tak to ses dobra pani😮😮😮to ja budu rada kdyz to preziju do konce ale i me to delaji hlavme ty pitome plotynky nekdy v pohode a nekdy den kdy sotva chodim🤔no ja mam na sobe 9-10 kg uvidim jak to bude dal ale rikaji ze kdyz se nabere na zacatku tak pak uz to neni tak hrozne😀

sluninko23
20. čer 2017

@petrysek181 Uz bych nemusela moc pribrat,max jeste to co malej pribere a staci😀Je mi po ty jizde vzdycky uplne krasne.Jedina nevyhoda je,ze kdyz prejedu koren nebo neco tal hned potrebuju na zachod.Talze jeste ze jezdime po lesnich cestach,ze muzu kdykoliv skocit za smrk😂To musi byt des ty plotynky.au au.Ja uz se taak tesim👏Jak se to blizi tak porad vic a vic.

pulguita
21. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No představ si, že já nakonec do toho fitka šla!😀 Zlehka jsem procvičila záda a paže, protáhla se a sledovat a šla domů.🙂 Doma jsem po sprše a večeři byla zbitá a unavená, ale měla jsem dobrý pocit, že jsem hýbla o něco víc tou moji kostrou🙂 Tak jsem zvědavá, jestli dneska půjdu zase. Občas jsem při cvičení cítila podbřišek, ale pochybuji, že se tam něco děje...spíše to byly moje špeky😅 Teplota se drží na 36,9 Myslím, že z toho tento cyklus opět nic nebude, ale co se dá dělat. Možná by ta teplota měla víc stoupnout. Nevím. Jinak nic zvláštního necítím. Prsa mě bolely tak do včerejška, dnes už nic moc necítím, takže bolest prsou bude asi každý cyklus po ovulaci ...nevím proč takhle z ničeho nic, ale co. Jinak když nosím šaty, tak mi v horku taky šoupou stehna🙂 Ty kraťasy budeš mít fakt pohodlné na delší chození🙂 Takže přeji krásnou středu, dnes se snaž odpočívat, protože jestli k vám zítra dorazí návštěva, budete pořád v jednom kole🙂 Hezký den!🙂

pulguita
21. čer 2017

@sluninko23 Ahojky! No teda tobě se to pěkně krátí! 🙂 To je dobře, že se zatím cítíš dobře. Ani se nenadáš a budeš mít malého v náručí😍👶 Měj se moc hezky!🙂

petrysek181
21. čer 2017

@sluninko23 neboj ani se nenadejes a bude maly s vami😍hrozne to vse leti ja sem koukala ze do porodu mi zbyva 112 dni kdyz to vezmes to je jako nic a rychle se to prehoupne ja jdu pristi tyden na 3D tak sem taky cela natesena😍s tim curanim je to mazec ja sem tam taky kazdou chvilku maly se otoci a ja uz bezim na zachod😀

petrysek181
21. čer 2017

@pulguita dobre ranko tak ty si byla😉pani to jsi sikulka dneska opet parak tak se budu zdrzovat spis doma pritel dela kotelnu a vecer asi sestavime tu komodu (chtela bych i postylku)😀at se zbavime krabic z loznice😀v Lidlu jsem si koupila visne tak se s nimi cpu jsou vyborne🍒🍒🍒zatim je teplota jeste v poho uvidime jak to bude o vikendu jak ja bych ti to prala aby to uz taky klaplo❤ jinak dneska se nam lame tyden a za chvili tu mame vikendik😉

pulguita
21. čer 2017

@petrysek181 No úplně jsem se přemohla a jsem ráda🙂 Kéž bych šla i dnes🙂 Juuu tak už budete montovat kómodu👏 určitě zvládnete i tu postýlku uvidíš🙂 Já zase poslední dobou ujíždím na malinách a borůvkách každý den jich něco málo sním na snídani🙂 Už aby tu byl víkend...v práci mě to NEBA😅 nebo spíš se mi nechce pracovat 🙂 Tady se z pátku na sobotu slaví svatojánská noc a 24.6.tu je volno, jenže tím, že je sobota nic...
No uvidím jak budou pokračovat teploty ...s mým "štěstím" přijde MS určitě dřív aby byl ten víkend kompletní 😅

petrysek181
21. čer 2017

@pulguita tak a mame hotovo nez pritel prisel smontovala sem postylku a s komodou mi potom pomohl uz je to pripravene a loznice uz nevypada jako skladiste😀vecer kolem osme vyrazime a prochazku az prestane palit slunicko😉zitra musim uklidit a neco opect v patek rano dojedou tak budu mit co delat zitra ma byt 35 stupnu to abych litala doma nahata😀😀😀😀je tu strasne sucho a nespadne ani kapka vody🤔bylo by to potreba☺tak ty dneska zase vyrazis?tak ne ze se strhas a pak te bude vse bolet😀sem moc zvedava jak to dopadne s teplotou😉

pulguita
21. čer 2017

@petrysek181 No teda vy jste dobří, že už to máte smontované👏 Já být tebou tak bych pořád chodila do ložnice a kochala se jak je ta komoda a postýlka fajn a představovala bych si v ní spícího mimíska😍 No pokud budeš péct, tak raději ráno, protože později v tom horku je to hrůza. Tady taky nezaprší a nezaprší🙄 Zato ze mě lije jak z konvy. Doma si dám sprchu a chtěla bych opět vyrazit do fitka, ať nemám tak černé svědomí kvůli mým špekům. Dnes mám trochu natažené svaly na pažích. Kéž bych už měla alespoň o 5 kg míň. 🙏No potřebovala bych shodit 10kg😖 😲 🐷 ale to už je celkem scifi 👽 Snad toho jednou dosáhnu 🙂 No pokud se bude teplota držet, tak budu mít utrum s hubnutím 🙂 A pokud přijde MS, tak budu muset pokračovat a shodit ty kila, co mi nadbývají. Přítel opět koupil brambůrky a ještě takový krémový závin, co mi moc chutná a nechal ho v kuchyni na lince, aby mi to náhodou neušlo.😵 No prostě z jeho strany nějakou podporu u hubnutí nečekám😅 Takže si nevezmu a budu bičovat pevnou vůli o 106😇 😂 Tobě přeji krásný zbytek večera a příjemnou procházku 🙂

petrysek181
21. čer 2017

@pulguita vis co je hlavni ze priteli se libis takova jaka jsi a jeste to necha darecek v kuchyni na lince😉mi tam taky natlacili pytlik bramburek a vlastne dneska cely den neco tlaskam zmrzku visne pak tam poslu housku no des😀ale je to tim ze sem nevarila tak porad neco zobu😀zitra budu delat noky s nivovou omackou a kurecim a na patek az dorazi udelam bram.kasi a holandsky rizek to snad jedi vsichni upecu jen pernik s oriskama a rozinkama poleju to cokoladou je to takova rychlovka😉ty to zase neprehanej a najdi si taky cas na odpocinek at si fit na krasny vikend😍je falkt ze tam porad chodim jeste objednam tu tapetu koupila sem fialoveho medvidka do postylky a uz si predstavuji jake to bude😉krasny vecer

pulguita
22. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 No já vím, že i tak se mu líbím, ale kdybych měla o pět kilo míň tak taky😀 No hlavně já bych se cítila líp a mohla si obléknout některé oblečení, které mi teď nesedí😕 Takže včera jsem opět šla do fitka a procvičila zadek a nohy, no a pak jak jsem se vracela a přítel se vracel domů z odpolední, tak mi řekl ať s ním jdu na zmrzlinu, no ještě že jsem byla vyřízena, tak jsem nešla a on mi poslal fotku a dělal mi chutě 😅 Ale ustála jsem to. 🙂 Tak jsem ráda a dnes ráno jsem měla o kilo míň! 👏🙂 Takže musím říct, že na mě platí pohyb. Tak kéž bych vydržela. Chtěla bych jít ještě dneska do fitka, tak uvidím. V pátek už odpočinek, protože mi taky říkal přítel, ať nejsem o víkendu vyřízená🙂 Mňam noky s nivou musí být výborné. A už se mi taky sbíhaji sliny na bramborovou kaši🙂 To se u vás bude návštěva mít 🙂 Ta tapeta s tím medvídkem bude krásná a vše do fialové. Už se těším na fotku😍 Krásný den ti přeji! 🙂

Strana