icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
22. čer 2017

@pulguita ahojky tsk zacinam byt z te navstevy nejaka vykolejena litam od rana po byte abych stihla to nejnutnejsi jeste jdu varit zadelat pernik a vytrit cely byt😥privstala sem si abych to nedelala v tom horku a stejne me to nemine🙄nevim jestli s nima v sobotu nekam pojedu ma tu byt 33 stupnu a behat nekde po zologicke s brichem jako balon se mi moc nechce boli me nohy a kycle tak nevim jestli to zvladnu🤔🤔i ti zavidim vikend plny odpocinku protoze toho ja si moc neuziju ale snad to tu zvladneme a bude to v pohode😀medvidka sem dneska objednala tak uvidim co prijde ale postylku si necham az na konec a a vecickama zacnu v srpnu je znat kdyz je pritel pryc hlavne na pradle tak si v klidu vyperu a vyzehlim veci pro prcka😀krasny den a v praci at se ti to prehoupne🤗

sluninko23
22. čer 2017

@pulguita Ahojky,strasne to leti🙈 Uz se ale nemuzu dockat.Takze ted nakupuju,co mi jeste chybi a ze toho jeste je,ted se budeme poustet to rekonstrukce loznice,takze se ani nenudim😀

sluninko23
22. čer 2017

@petrysek181 To se prehoupne a pak uz to bude jenom rychlosti blesku klesat to cislo😂Ja mam 56 dni do porodu😀Jinak vcera posledni ult. malej vazi 2kg a meri 30 cm.Opet se nechtel ukazat a ani pindika nechtel ukazat.😂Takze zadna fotka🙂

pulguita
22. čer 2017

@petrysek181 No dělat něco v tomto horku je hrozné. Ale třeba to v té zoologické zvládneš. Při nejhorším si můžeš něco dát v nějaké kavárně kde bude klima a ty si odpočínes a pockáš na ně. Však uvidíš, jak se budeš cítit. Když tak zkus dneska večer ten lavor se studenou vodou...mi to pomáhá🙂 No já jsem zvědavá na ten náš víkend. Snad to bude klid a odpočinek, protože jestli mě vezme do nějakého parku na kolotoče a takové ty rychlé dráhy, tak mě klepne pepka😅 V srpnu budeš mít větší klid na přípravu a máš pravdu ti chlapi toho naspini, to je hrůza🙂 Snad tapeta dojde včas a přítel ti ji stačí nalepit na zeď🙂 Budeš to mít krásné🙂 Držím palce ať vše zvládneš připravit pro tu návštěvu a stihnes si odpoledne odpočinout🙂

pulguita
22. čer 2017

@sluninko23 No páni, tak to ti teda rychle utece. 56dní a uz budes mit maleho v naruci. Drzím palce at to vsechno zvladnes pripravit a nakoupit, co potrebujes a at jsi spokojena s rekonstrukcí loznice. Snad si pohnou a budes mit kde pripravovat postylku a vecicky pro malého. Jak to budes mit vsechno pripravené, tak to si teprve zacnes uvedomovat, ze uz je to más za par 🙂

petrysek181
22. čer 2017

@pulguita no snad to nejak dam😉ja sem i spatne spala v noci tak sem odpoledne usnula pomalu na 3h🤗ale je mi ted fajn byli jsme se psem a je fakt nedejchatelno predstav si ze mi psal pritele bracha ze by chteli na pamatku tetovani z Cech ale aby o tom zatim nevedel bracha🙄a ja sem to zase mela vse zaridit tak sem nasla salon ale maji dost nabito tak se majo prijit dopoledne domluvit a navecer by jim to udelali sem zvedava kdy pujdou s pravdou ven pojedou pres noc budou tu tak zitra v 9h a mezi 10-12h se tam mame zastavit same komlikace😀😀😀nakonec sem nalozila maso na gril a budeme grilovat😉zmakneme to k obedu a je vyreseno v sobotu si dame nekde jidlo☺buchta se povedla nakrajela sem ji a rikam okraje snime a prostredek naskladame navsteve😀zatim na ni chodim jen ja😀😀😀doufam ze uz mas padla a jsi taky doma

petrysek181
22. čer 2017

@sluninko23 teda to je maly lumpik ze se nechce takhle ukazat sem zvedava na nas ten pristi tyden ale zatim co mam fotky tak nic moc taky se mu moc nechce😊teda to se vazne prehoupne a za chvili budes mit prcka u sebe at to rychle zvladnete a nate hotovo at muzes v klidu cekat na den D❤

sluninko23
22. čer 2017

@pulguita no taky si myslim,ze az budu mit postylku nachystanou,vecicky vyprany a vyzehleny,ze mi to dojde jako ze fakt uz je to tady.Zatim jsem porad v klidu,sem tam me prepadne obava jestli to vsechno zvladnu,ale vzapeti me to prejde a rikam si,ze to zvladnu a udelam vsechno pro to,aby byl malej spokojeny dite a bylo mu u nas co nejlip😍

sluninko23
22. čer 2017

@petrysek181 Pristi tyden zacnu loupat tapety,dalsi tyden ma manzel dovcu tak se na to vrhne.A uz to pojede😀No snad budes mit vetsi stesti a ukaze se..No ted to pujde rychle😂Uz za 14 dni budu na matersky🙉To snad ani neni mozny.

pulguita
22. čer 2017

@petrysek181 No když nejsi vyspana a do toho to horko, tak je úplně normální, že jsi unavená.To je fajn, že sis pospala odpoledne🙂 Ty brďo! Tak oni chcou české tetování 😲 a už ví jaký obrázek, nebo jim to je jedno. Taky to nemáš jednoduché tolik toho vyřídit. No snad to stihnete a kdoví co pak na to řekne tvůj přítel🙂 No než jim to vytetují, tak tam taky pěkně dlouho ztvrdnou ...nevím jak to chodí, já žádné tetování nemám. To opékání jste vyřešili dobře, aspoň se nemusíš dopředu moc štvát s vařením. Jen to naložíš a je. Jenom abys nemusela znovu péct tu buchtu 🙂 Kdepak já až do 18:30 musím být v práci, pak jsem ještě letěla do jednoho obchodu vyzvednout šaty, co jsem koupila přes internet...ale ty šaty už jsou tak na podzim, mají dlouhý rukáv, ale byly levné, tak jsem je koupila🙂 Teď už jedu domů, zpocená jak myš. Do toho už cítím natáhnute svaly, tak nevím jestli jít do toho fitka nebo ne. Zítra a o víkendu budu chodit jak zombie😅 Krásný zbytek večera přeji🙂

pulguita
22. čer 2017

@sluninko23 Uvidíš, že to zvládneš, ale tyhle myšlenky jsou normální🙂 Malý u vás bude určitě spokojený 🙂
Tak ty jsi ještě v práci? Já myslela, že už jsi doma. Tyyy mede, tak to jsi dobrá a do toho budeš loupat tapety, teda vy jste ale akční...petrysek taky pořád něco dělá....máte můj obdiv, protože já mám strach, že takhle akční nebudu...zatím si to vůbec nedokážu představit. Až mi potvrdí těhotenství, tak si sbalím kufr a budu čekat u porodnice 😅 Nakonec jak se znám, budu balit tašku do porodnice na poslední chvíli😂 No snad ne. Neboj, za chvíli na vás ten malý stydlín vystrčí pinďika a sranda bude až tě u prebalovaní počůrá😝

sluninko23
22. čer 2017

@pulguita Nee nechodim do prace,jsem uz dlooouho doma.Ale uz mi skonci vychazky.A to bych toho delala i vic,ale manzel mi to hned utne😂Uz se tesim az zacnu loupat👏Joo to bude sranda az me pocura,na to uz jsem pripravena😂😂 S tou porodnici jsi me pobavila😂😂

petrysek181
22. čer 2017

@sluninko23 to je fajn budete mit za chvili hotovo😉a ta materska je super nemusis resit vychazky apod😉krasne si stihnes vse dodelat ja si ted uziju pritele a az mi zase odjede vrhnu se na to at jsme nachystany❤

petrysek181
22. čer 2017

@pulguita reknu ti ze me zarazili ja o takovych vecech nemam ani paru nejake tetovani mi nic nerika a pak chteji po me zarizovat😉nevim jakou majo predstavu ale nic velkeho at se domluvi co a jak s panem taterem budou to muset priteli vyklopit protoze ja tam s nima nepujdu tak jestli to zvladnou sami nebo pujde s nimi pritel nevim☺to mas taky dlouhou pracovni dobu tak si dneska dej odpocinek at si fit na vikendik co teplota zitra dej vedet jaka byla rano preji krasny vecer❤

sluninko23
22. čer 2017

@petrysek181 Ti vis ze jo,uzivej si ho nez ti zase odjede.Pak budes mit casu na pripravu az az.No prave uz nebudou vychazky.Nee ze by mi to vadilo,vzdycky jsem si to prizpusobila tak aby to vyslo na vychazky,takze pohoda🙂

petrysek181
23. čer 2017

@sluninko23 to je fakt ja taky s vychazkama nemam problem ale preci jen nekdy clovek potrebuje jit jindy nez pri vychazkach a nebo se zdrzi no zatim zadna kontrola nebyla🤔dneska tu byla poradna bourka tak i prcek v noci dost kopal

pulguita
23. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Tak si představ, že jsem včera do fitka nešla. Ještě že tak protože dneska jsem měla co dělat abych došla na nádraží, jak mám ty svaly natažené😖 Tak jsem chtěla aspoň něco doma udělat, ale zbaštila jsem ten krémový závin a pak mi psala sestra a ptala se mě jestli se o víkendu spojíme přes skype, tak jsem ji řekla, že tento víkend nebudeme doma a už jsme se zapovídaly a klechtaly jsme o všem možném víc jak hodinu a půl😅 Dnes končím dříve takže až dojdu domů musím pustit pračku a kmitat o 106 protože zítra v 9 bysme měli vyrazit a nebude na nic čas. Jinak teplota včera ráno 37, ale dnes zase 36,9😕 Já si myslím, že o víkendu klesne a přijde MS. Nevím, nějak se necítím těhotně🙂 Tak jsem zvědavá a byla bych velmi překvapená, kdybych nakonec byla těhu. Trochu cítím prsa ale jinak nic. No uvidíme jak dopadnu tento cyklus🙂 Tak jsem zvědavá jak teda dopadnou s tím tetováním, pak děj vědět, co si nechali vytetovat🙂 Ty už se moc nehoň a ber to s klidem🙂 Tak přeji pěkný pátek a to jde s návštěvou všechno jako po másle🙂 Tady nezaprší a nezaprší ach jo😅

pulguita
23. čer 2017

@sluninko23 Aha no já myslela, že ještě chodíš do práce. Tady některé ženy chodí klidně až do nějakého 8mého měsíce do práce a jedna kolegyně z práce dokonce chodila až skoro do konce ...v pátek byl její poslední den a na pondělí měla naplánovaného císaře😵 Na mateřské nemáš vycházky? Tak to je blbé teda, ale doma budeš mít práce až až, tak ti to ani nepřijde 🙂 No já jsem z porodu vždycky měla strach, takže jsem vždycky říkala, že už budu pro jistotu čekat s kufrem v porodnici😅 A taky kdybych náhodou měla rodit císařem, tak ať mi dají celkovou anestezii a ať mě vzbudí, až mi ta jizva sroste😝 No jsem na tyhle věci poseroutka, ale i přesto všechno chci otěhotnět😅 Jestli se mi to nakonec povede, tak to bude sranda 🙂

petrysek181
23. čer 2017

@pulguita ahoj tady dneska v noci silena bourka a dest🌩🌩🌩takze kolem druhe cela rodina vzhuru a malej kopal o 106😀pak sem na chvili jeste usnula a v pul seste sem vulezla kazdou chvili by meli dorazit uz nic nedelam nejak to dopadne😉uvidime co se vymysli za program ty si uzij vikend budu ti moc drzet palecky at se teplota drzi😉vidis zase si to ve fitku prehnala priste opatrneji🙂at to dneska utece a uzij si krasny vikend❤

walca
23. čer 2017

Tak zrejme maly duch tam je :D

janajens
23. čer 2017

@walca to neni uz duch ale risuje se krasna carka potichu gratuluji

petrysek181
23. čer 2017

@walca to je regulerni carka gratuluji😉

sluninko23
23. čer 2017

@petrysek181 Ja mela kontrolu zatim jenom jednou.To vis ze je obcas nedodrzuju,ale to vetsinou o vikendu.Me se pri ty bource tak krasne spalo a malej ten spal taky jako drevo🙂

sluninko23
23. čer 2017

@pulguita No ja bych chodila do prace taky co nejdyl by to slo,ale nedalo se to..Na nemocensky ted mam vychazky a na matersky uz prave zadny nebudou,takze budu moct jit kdykoliv ven.Takhle ne.Ale me ty vychazky stejne vyhovujou,takze s tim nemam problem.A na ty matersky nebudu muset resit jestli uz mam byt doma nebo jestli mam jeste cas🙂Ty blaaho tak to je dobra,ze az takhle do posledni chvile byla v praci.Joo kdyby to slo vid😂Ja verim,ze to uz brzo vyjde🙏

pulguita
23. čer 2017

@petrysek181 Jeee to máte fajn, že u vás zapršelo, tady vůbec nic a pořád horko😖 No snad si budeš moct zdřímnout odpoledne jak oni půjdou na to tetování, tak ty si dej šlofíka 🙂 No tím, že jsem dlouho ve fitku nebyla, tak mám teď natažené svaly, ale snad to přejde a zítra bude o něco líp🙂 Jsem zvědavá na tu teplotu, ale tím, že se necítím "jinak", myslím, že o víkendu teplota spadne a proto už čekám MS. No uvidíme, co bude...Bylo by to opravdu velké překvapení🙂 Tobě taky přeji krásný víkend, ať se grilování povede a ať se ti v zoo líbí, jestli tam nakonec půjdeš. 🙂

pulguita
23. čer 2017

@walca Velká gratulace! 🙂

pulguita
23. čer 2017

@sluninko23 Aha tak to budeš mít fajn. No ta moje kolegyně je trochu extrémistka. Ostatní chodily na mateřskou tak měsíc nebo 2 měsíce před porodem.
No kéž by to vyšlo. Snad se jednou dočkám🙂

sluninko23
23. čer 2017

@pulguita Urcite se dockate.Driv nebo pozdeji to prijde.A pak si muzes zabalit tasku a cekat u ty porodnice😂

petrysek181
24. čer 2017

@pulguita ahojky tak zoo se vyvedla ale prijela sem domu cela otekla a zavodnena je fakt ze sem toho mela dost dneska sem s nimi uz nesla po pamatkach moc sem toho nenaspala Kuba tu mel 5 kamaradu co s nim byli na disko dokazes si predstavit jak to tu rano vypadalo kdyz vsichni vstali😀ted sem to tu doklidila ty dorazi az pozde odpoledne z vyletu tak mam cas si v klidu uvarit a udelat co potrebuji ty si uzij krasny vikend a drzim palce s teplotou

petrysek181
24. čer 2017

@sluninko23 tak snad se u me neobjevi😀u me pri bource malej vyvadel a vcera jak jsme cely den chodili tak taky😀zacinam cela otikat🙄

Strana