icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
28. čer 2017

@pulguita tak ja sem odpoledne vytuhla na dve hodiny😀tady je dneska opet teploucko vcera bylo lip😀tak si predstav ze se s nami rozloucila televize tak musime koupit jinou pustila sem ji ruzovy obraz vsichni byly jak cukrova vata😀😀😀😀pak to zezelenalo a ted uz neni obraz zadny😀😀😀😀ale ma na to narok byla uz to poradna babicka😉tak vecer se vrhned do fitka?ty jsi se do toho teda dala jeste tyden a pojedes do Cech?na jak dlouho jezdis

petrysek181
28. čer 2017

@sluninko23 jasne ze to zvladnes musime to zvladnout vsechny mame to dane od prirody😉

sluninko23
28. čer 2017

@petrysek181 To joo,kdyby to bylo tak hrozny,tak si zensky neporozujou druhy,treti,ctvrty😀

petrysek181
28. čer 2017

@sluninko23 presne tak😀😀😀vis je to vse pekne ale nejvic me zneklidnuje ten strach aby byl maly v poradku a nebyl nejaky problem obdivuji holky co se pusti do peti deti a jsou naprosto v klidu😀

sluninko23
28. čer 2017

@petrysek181 Vid,asi nad tim tolik nepremysli coby kdyby.At si ma kazdy deti kolik chce,ja vim,ze radsi budu mit jedno,kterymu budu moct dat vsechno a aby nejak nestradal nez mit za kazdou cenu 2 a vic deti a zit z vyplaty do vyplaty.🙂

petrysek181
28. čer 2017

@sluninko23 znala sem rodinu co jich meli pet a reknu to ty deti byly chudaci nerikam ze jsou tak vsechny rodiny ale tahle stala za to on byl flakac ona jen rodila deti ty vecne hladovi zanedbany tohle se mi nelibi podle me to jsou dost nezodpovedny rodice

pulguita
28. čer 2017

@petrysek181 To je fajn, že sis odpočinula. Tak to má být 🙂 Představ si, že tady normálně začalo pršet a byla taková přeháňka ani ne 20 min, ale už zase svítí sluníčko, ale trošku se pročistil vzduch...konečně! 🙂 Ano dneska chci jít do fitka. Když se zatím nedaří to těhu, tak aspoň ať pořád nepřibírám na váze🙂 Kéž bych něco shodila do té doby než otěhotním. 🙏 No chtěla jsem shodit než odjedu domů, ale to už asi nestihnu😅 No snad mé kila navíc nevzbudí otázky typu "nejsi ty náhodou těhotná?"😒🙄 Jinak normálně jezdim do ČR jednou za rok na 2 a půl týdne, ale letos jedu jen na necelé 2 týdny...kvůli tomu, že musíme k tomu doktorovi a taky tím že letos pojedu sama, tak aspoň nějaké dny dovolené strávím s přítelem v klidu doma. Na jednu stranu se těším, že je všechny zase uvidím, ale na druhou bych nejraději byla doma a postupně si uklidila a udělala věci na které normálně nemám čas a sílu o víkendu. Tam si taky odpočinu, ale doma je doma a tady bych si v klidu dodělala resty co se mi tu hromadí, ale co...snad to zvládnu až budu na důchodě 😂 (jestli dožiju) Abych nedopadla jak vaše televize. No to je teda pech! Třeba by se dala ještě opravit, ale někdy už se to nevyplatí a je lepší pořídit si novou. S tolika výdaji co teď máte a do toho ta televize...to je zákon schválnosti. No třeba jen tak blbne a půjde opravit🙂 Pěkný večer přeji! Využijte situace bez televize a udělejte si romantiku se svíčkami 😀

pulguita
28. čer 2017

@sluninko23
@petrysek181 No moje sestřenice má 6! 😨😵 (její manžel ještě jednoho z prvniho manželství) Oni se o ně starají a žijí si hezky, ale já bych tohle nechtěla. On vydělává, ale co kdyby se mu něco stalo, tak nevím jak by to ona sama zvládla když toho prakticky moc neodpracovala. Ale to je každého věc. Ona má ráda děti měla 3 kluky a chtěla holčičku, která se povedla napočtvrté pak k ní chtěla ještě jedno stejně staré at si spolu můžou vyhrát, protože starší kluci měli jiné zájmy, tak se povedla další holčička no a nakonec ještě zvládli jednoho chlapečka. 🙂 Někdo tolik a někdo se tady morduje aby měl alespoň jedno...ach jo🙂
Já budu ráda jestli zvládnu jedno ...max dvě, ale raději mu dopřát, než nějak přežívat. A navíc všechny děti si žádají o pozornost a to by se člověk musel roztrhnout aby se v klidu pomazlil se všemi. Pokud si žena může dovolit být s dětmi doma a nepracovat, to ale není můj případ. My musíme pracovat oba. No snad se jednou dočkám a zvládneme to. 🙂

sluninko23
28. čer 2017

@pulguita
@petrysek181
A to je presne ono,samozrejme,ze jsou i vyjimky,ale co tak vidavam kolem sebe nic moc teda.Jednou kdyz jsem cekala na vlak,stal vedle me klucina takovej roztomilej,ale slo videt,ze je ze slabsi rodiny a rikal druhymu,ze si doma vyrobi nejakou hracku(uz nevim jak se to jmenovalo,ale byla to plastova koule co se prilozila treba na topeni a byl z toho pandulak)a s takovou radosti jak to rikal,ze si to vyrobi,no mne ho bylo tak strasne lito,ze kdyby to na nadrazi meli,tak bych mu to snad i koupila.A to je presne to co nechci...Nee ze bude mit kazdou kravinu na kterou si ukaze,ale abych mu mohla doprat.A verim,ze i tobe @pulguita se zadari😍

petrysek181
28. čer 2017

@pulguita uplne ti rozumim ja sem doma o dovolene taky dohanela resty😀😀😀takze to chapu ale zase uvidis rodinu a mamce se taky musi po tobe styskat vzdycky ty maminy tahnou za dcerkama aspon u nas to tak bylo proto sem chtela holcicku predstavovala sem si jak budeme mit spolu stejny vztah jako s mamkou kluci si najdou holku a ta si je spis pritahne k sobe a na mamku kaslou😀v cechach si taky odpocines a pak stravis dny s pritelem😉no romantiku na tu se tesim ale az po porodu ted uz je pro nas milovani obtiznejsi a neni do toho moc chut z me strany proste je to jine ale to jednou sama poznas🙂telka uz byla opravdu babicka tak se to dalo ocekavat a nakonec i na ni zbydou penize😀pritel me prekvapil ze az to dodelaji a vypada to na zitra tak pak vyrazime do Pepca to je obchudek s vecmi pro deticky a pojedeme jeste neco poridit❤reknu ti ze dneska jsem se na utz strasne zamilovala kdyz sem videla toho milacka a jal byl tata pysny to jsou proste chvile ktere ti nikdo nevezme a rodinka je stastna💜uz se moc tesim az budu mit malinkateho v naruci🙂tak to neprezen se cvicenim a krasny zbytek vecera😉

verca218
29. čer 2017

Ahojte holky tak jsem dnes volala doktorce... a příští pátek jdu na ultrazvuk. Není to nějak brzy? Dnes jsem 17 DPO a jestli dobře počítám v pátek to bude 25 DPO. Myslela jsem ze mě spíš pošlou na krev... Na fotecce mám testy delany vždy po dnu tudiz 15,16,17 DPO a carka je pořád stejná.... co myslíte je intenzita carky ok? Asi mi z toho brzy hrabne.🙄😀

petrysek181
29. čer 2017

@verca218 bud naprosto v pohode carky mas vystavni😉ale na ten ultrazvuk je mozna jeste brzy ale aspon uvidi gestacni vacek a jestli je dobre umisteny v deloze☺srdicko miminka zacina byt mezi 5-6 tydnem tak nemej strach ja vim ono se to povida vid ale zacatky jsou tezke pro kazdou maminku drz se bude to vsechno v poradku❤

petrysek181
29. čer 2017

@sluninko23 presne jak pises ja sem te rodine nosila jidlo starala se o deti a i u me chvili bydleli ale pak toho zacali dost zneuzivat a nakonec vykradli nekde byt a utekli do ciziny deti mi bylo moc lito ale vic sem pro to udelat nemohla presne jak pises ja chci at ma kazde dite vse co potrebuje a kdyz nemam tak si rozmyslim kolik joch zvladnu ale tohle je nezodpovednost😣konecne venku leje a me je dneska dobre😀

verca218
29. čer 2017

@petrysek181 Nemám si tam ještě jednou zavolat jestli mi spíš nechtějí vzít krev? Ale zas aby si nemysleli ze jsem nějaká hysterka ... 😀 jako ze asi jsem jak se tak pozoruji :D...nebo mám počkat do patku a třeba me na tu krev pošlou sami po ultrazvuku...

pulguita
29. čer 2017

@petrysek181 Dobré ranko!🙂 Konečně čtvrtek! Ještě vydržet jeden den a už je tu víkend a dovolená!🙂 Tak včera se po dešti fajn pročistil vzduch a trošku se ochladilo, tudíž, jsem nakonec šla opět běhat a o uběhla jsem to o něco rychleji🙂 Dnes už bych měla jít do fitka, ať taky trochu posílím a zpevním svaly. Jasně že se těším a bude to fajn vidět rodinu a mamka je nadšená a vždycky mi říká, jestli se nechci vrátit🙂 No chtěla by mít své 3 dcery pohromadě. Takže představ si, že bys měla takovou dceru jako já 😅 která by odjela na rok dělat au pairku a už se nevrátila🙂 Někteří kluci jsou taky mamánci a třeba až ti tvoji trochu dospějí budou pořád u tebe a ty už budeš mít chuť ať se osamostatní 🙂 No s tou romantikou to máš pravdu, musí to být pro tebe náročné. Vlastně po tolika měsících intenzivního snažení, je to taková "dovolená". Až je dáš do kupy po porodu, tak to zas bude jiné kafe🙂 Jee tak to je prima že půjdete spolu nakupovat věcičky pro malého. Až se narodi, tak z malého budete všichni na větvi...bude to váš mazánek a tatínek na něj nenechá dopustit🙂 To je super!🙂 Za několik týdnů už budeš malého chovat v náručí😍 Tak ti přeji krásný den a dobře pořídte na nákupech🙂

pulguita
29. čer 2017

@sluninko23
@petrysek181 No právě, když jsou rodiny kde mají plno dětí a jedou jak po výrobě, ale pak vidíš, jak ty děcka žijí, tak to je hrůza. Myslím si že si to nezaslouží. Každé dítě by mělo mít hezké dětství, protože vlastně to všechno je ovlivní do budoucna.

verca218
29. čer 2017

Tak jsem si tam znovu volala a prej prvně udělají ultrazvuk a pak az pošlou na krev... holky taky jste to tak prožívali? 😀

pulguita
29. čer 2017

@verca218 Neboj, čím dřív půjdeš k doktorce, tím líp. Aspoň budeš klidnější a jestli už bude vidět gestační váček. Uvidíš, že te pak pošlou i na tu krev, nebo si o to v ten pátek rekneš🙂 Zatím se snaž být trošku klidnější, protože testy vypadají super, takže už jsi těhule 🙂

verca218
29. čer 2017

@pulguita děkuji vy me tu všichni vždycky tak uklidnite 🙂

petrysek181
29. čer 2017

@verca218 ja sla taky driv na utz bude neco videt ale jeste ne srdicko tak si myslim aby jsi normalne sla a za tyden pujdes na kontrolni utz uz to nerus☺

petrysek181
29. čer 2017

@verca218 taky me brali krev a cekala sem do vecera na vysledek myslela sem ze se zblaznim 😀

verca218
29. čer 2017

@petrysek181 ja budu blaznit asi celých 9 měsíců... jsem děsná pesimista... nedokáží uvěřit ze by se nám to mohlo po inseminaci povest když nám doktoři říkali ze u nás jen ivf... takže pořád hledám nějaký zadrhely. 😅

petrysek181
29. čer 2017

@pulguita tak sem se rozepsala a vse se mi smazalo😢tak znova😀dobee rano tady leje a je krasny vzduch me je fajn tak uklizim byt😀jak prestaly otoky tak mam dole 1,5kg takze voda dela hodne🤔chlapi uz zase delaji rano sem jim dala babovku ke snidani ale ja si ted musim sladke na par dni odrikat v utery jdu na test cukru krvi a dost to sprisnili tak mam obavy s Kubou jsem ji mela a jeho maly bracha je taky na sladke😀😀sestra rikala zadne sladkosti sladke vody ani ovoce aspon bych nemusela tak pribirat😉ikdyz to zas tak neprehanim☺vcera sem zaramovala fotecky od fazolky az po oblicejik malickeho tak se chodim porad divat😀moc se tesim ze nekam vyrazime taky vypadnu z domova a bude to prijemny vylet😀vidis jeste jeden den a zacina ti dovolena super😍odpocines si a bude to fajn nacerpas novou energii🤗krasny ctvrtek

petrysek181
29. čer 2017

@verca218 snaz se byt v klidu a davej na sebe pozor hlavne ze zacatku pak uz ti to ani neprijde ja sekam travnik lezu po vyskach vlastne delam vse co predtim ale prvni tri mesice jsem se bala ty jsou nejhorsi ted jeste tyden a zacnu treti trimestr😚

sluninko23
29. čer 2017

@petrysek181 No to mi povidej,na tenhle den se tesim od ty doby co jsou ty vedra😂Konecne prsii jupii👏
A co je jeste nejhorsi,kdyz se treba o ty deti staras a pak misto vdeku jsou jeste nevdecny...

sluninko23
29. čer 2017

@pulguita Presne,a kdyz to pak vidis jak jsou jak urvany ze retezu,ze litaj vsude mozne i na silnici mama je nehlida,max na ne rve at to nedelaj ale sedi si v klidku dal a dite to ma na haku a nedej boze,ze na to dite zatroubis,ze nema na silnici co delat,tak te ta matka jeste tak serve,ze bys ji dala nejradsi tyci po tlame.😂

verca218
29. čer 2017

@petrysek181 a co čekáte? 🙂 a uz máte jména? 🙂

pulguita
29. čer 2017

@verca218 No od toho tu jsme...my se tu všechny tak nějak pořád navzájem uklidňujeme a je to fajn🙂

pulguita
29. čer 2017

@petrysek181 No to se mi taky občas stává a úplně mě to naštve, že to musím psát znovu🙂 Tak to se máte, že u vás prší. Tady jen těch 20 min včera, ale je malinko chladneji...není takove dusno a to je fajn🙂 No ta voda dělá hodně, já i při MS jsem jak koule a vážím víc. Neboj po porodu spoustu kil ztratis hned🙂 Snad ti ten test na cukrovku dopadne dobře. Při nejhorším bys pak sladké a ovoce musela omezit. Ale vem si, že už to máš za pár...to zvládneš🙂 Já vydržela měsíc bez čokolády a ty pro miminko vydržíš co bude třeba🙂 Ta zarámovaná fotecka je krásná památka🙂 Na miminko a na ten okamžik kdy jste ho tam oba viděli❤ No už se nemůžu dočkat...potřebuji odpočinek jak sůl. 🙂

pulguita
29. čer 2017

@sluninko23 No já jsem z takových matek taky na nervy. Myslím si, že vyloženě tolik dětí nezvládaji, děcka řvou a dělají si co chcou a matky je nechají. Tím že jsou zvykle na ten jejich řev, tak je ani nenapomenou a vůbec je nenapadne, že ostatním to může vadit. Tady naproti nás v bydlela rodina (4deti +vlčák) Hrůza! Naštěstí se před 14 dny odstěhovali a je tu božsky klid a to tu bydlí ostatní rodiny s dětmi. Ty jejich děcka jen řvali při jakékoliv hře, která vždycky končila brekem, pak vylezla matka a servala je a pořád dokola a do toho štěkal rozjivený pes. Hrůza, protože se vlastně komunikovali jen zvýšeným hlasem a vůbec jim to nedocházelo že ruší ostatní sousedy. Jasně že děti dovádí a občas zvednou hlas, ale asi bych na ně víc dohlížela nebo nevím jestli už to pak te matce je jedno a s výmluvou ať si hrají když jsou malý je nechá ať si dělají co chcou a pak to tak dopadá.

Strana