Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@verca218 neblazni zalezi kolik je v tele hcg vem si ze trva 5 dni nez se vajicko uhnizdi nekdy i dele tak pocitej ze si jako 10 dpo a to carka kolikrat neni ani videt jen takovy naznak a bude silit kazdym dnem neboj
@petrysek181 jsi hodná... děkuji za oporu!! A ze si o tom můžu s někým pokecat... ❤🍀🍀
@petrysek181 No to mi povídej! To si asi přijedou dodělat to tetování🙂 Jeee to se máte že sprchlo a ochladilo se. Tady ne a ne sprchnout a navíc je hnusně dusno jak před bouřkou a nic😖 Já měla v práci den, teď už konečně jedu domů, ale už se nemůžu dočkat pátku. Dneska chci jít do fitka i když jsem zďáblá z toho horka, a moc se mi nechce. Musím se přemoct. 🙂 Ano, k doktorovi jdeme příští týden, tak jsem zvědavá. No krevní testy čekají mě, protože přítel byl jak odevzdal ty jeho spermijky. Takže teď se doktor zaměří na mě a kdoví na kdy mi dají ten odběr, protože toto 7.7. Už pak odjíždím do CR tak snad to stihnu ještě než mi pak úplně skonči dovolená, ať pak nemusím chodit z práce. No jsem zvědavá. Ale aspoň se posuneme o kousek dál🙂 Vy si dneska hezky odpočinte a schrupnete si, vždyť jste taky pořád v jednom kole 🙂 Krásný zbytek večera 🙂
@verca218 Moc ti držím palce. Neboj, bude to v pořádku. 🙂 Tak dlouho na to čekáme a pak tomu nemůžeme věřit, že? 🙂 No prostě než otěhotníme tak si lámeme hlavu, proč to tak trvá a vlastně potom celé těhotenství jestli je vše jak má a jak se narodi tak taky🙂 Je to kolotoč! 🙂 Drž se a snaž se myslet pozitivně. Prostě to vyšlo a vše bude v pořádku, uvidíš🙂
@petrysek181 Jojo dneska zase😀Dneska s tim bylo vic prace,ale slo to.Tak zitra me ceka posledni stena a mam hotovo👏👏Dneska mi je taky fajn,tohle pocasi mi vyhovuje🙂
@verca218 vubec nemas zac vzdyt mi tady probirame kde co😉
@pulguita aspon budete vedet vic bis kolikrat nic nenajdou pary jsou zdravi a stejne to trva dlouho kamaradka se snazila o mimi a otehotnela po roce a pul a u druheho rikala ze radsi zacnou ze to bude zase dlouho trvat a otehotnela hned prvni mesic😀😀😀ted u prenasi nejaky den a na se jo narodit holcicka prvni byl chlapecek🙂je to i nahoda a souhra tela ja kdyz o mimi prisla tak se povedlo po trech mesicich snazeni pak sem pul roku cekala a hned prvni mesic se povedlo a ted jsme se snazili rok a jeste a hormonama🙂telo si dela co chce😉zitra se moc tesim na prdolku az ho uvidim❤tak si predstav ze mi zapomeli poslat jedno prosteradlo do postylky tak ho zitra dovezou jinak povleceni je pekne❤jestli tam mate horko tak me by se do fitka taky nechtelo telo ma zahul z toho tepla az az😉tak si dej sprsku a odpocin si taky mas pres tyden narocne dny😉krasny zbytek vecera😀zitra tu ma byt zase a 35 stupnu😣
@sluninko23 jste sikulky jde vam to od ruky za chvili budete mit hotovo a klidek😉pak uz jen cekat az se prckovi bude chtit ven😉pujde s tebou manzel k porodu? Ja jen doufam kdyby se chtelo malemu o neco driv tak to pritel stiha a pujde se mnou ale pak zase odjede tak k porodu pujde mamina🙂
@petrysek181 Jojo pujde se mnou k porodu.Od zacatku rikal,ze chce byt se mnou.Jee tak to by se mu mohlo chtit o neco driv,aby jsi tam mela pritele.Vubec mi nedochazi,ze bych mela za 7 tydnu rodit🙉😀
@sluninko23 je to divna predstava vid kdyz to vezmes utece to jako voda strasne to leti hlavne at mas hladky porod a zvladnes bolesti uvazovala si treba o epiduralu nebo neco podobneho?
@petrysek181 Dobré ranko! Konečně středa!🙂 Tak si představ, že jsem sice včera nešla do fitka, ale šla jsem běhat ven a uběhla jsem za necelou půl hodinu skoro 5km. Byly časy když jsem byla ve formě, tak jsem to uběhla za míň, no ale hlavní je, že jsem se alespoň hýbala.🙂 No je to pravda, některé páry i když jsou oba v pořádku, tak to nejde. No uvidíme, co nám řeknou, ale jestli já nebudu mít rozházené hormony. Je pravda, že ovulaci a cyklus mám pravidelný, ale to že jsem tak přibrala...nevím nevím. No uvidíme a kéž by se brzy zadařilo. Jee vy dnes jdete a ten 3D, že? Kéž by šel hezky vidět🙂 Pak když tak ukaž fotečku🙂 Hezky si to oba užijte a kdoví co tatínek, bude z malého na větvi 🙂 No snad ti to prostěradlo pošlou. Mě nakonec tu podprsenku taky poslali 🙂 Krásný den ti přeji! 🙂
@verca218 No to je super! Neboj uvidíš, že všechno bude v pořádku. Ale úplně ti rozumím, protože my se snažíme už skoro rok...začali jsme ke konci minulého srpna no a zatím nic😕 Příští týden jdeme k doktorovi, tak kdoví co nám řekne a co s námi bude dělat. Pořád se snažím věřit tomu, že se to povede. A myslím, že až to konečně klepne, tak už to bude v pohodě🙂 Ty to tak taky zkus brát, moc ti budu držet palečky 🙂 Drž se! To zvládneš, to nejhorší už máš za sebou, teď už si jen uživej těhotenství 🙂
@pulguita Budu Vám držet palce!!! My od března chodíme do ivf poradny. Máme za sebou hromadu vyšetření a v mezi čase než budou všechny výsledky po hromadě a uvidi se co dal nám byla doporucena inseminace s tím ze s pritelovym spermatem byla šance tak 8 procent... moc jsme tomu nedávali ale ono to asi vyšlo... uvidíš ze i ty se dockas!!!! ❤
@pulguita tak je to za nami maly si daval rucicku pres oblicej ale neco se povedlo zachytit😉tak chlapecka nam nikdo neodpare je to na tuty😀vyfotila mu i pindika😀jdu pripravovat obed prijede ten pritele kolega a zacnou delat🙂to jsi dobra ze si vybehla a 5km za pul hodiny????tak to bych nedala ale ja az porodim tak chci taky zacit behat😀krasnou stredu
@petrysek181 Vubec jsem nad tim jeste nepremyslela..Hlavne aby to probehlo bez problemu a bylo to za mnou.Porad si to ale nedokazu predstavit jaky to bude.Nic prijemnyho urcite ne,ale ten vysledek bude stat za to😍
@petrysek181 To je kraaasna fotecka,aspon ze nee vsechny miminka nejsou jako to nase,co se proste neukaze a neukaze😂
@sluninko23 nebudeme si nic nalhavat boli to a hodne jen par zenskych muze rict ze rodili pomalu bez bolesti ale potom kdyz vidis to mrne tak vse se rozplyne a na vsechno se zapomene😍sem z toho utz cela rozneznela😍😍😍byl to krasny zazitek
@petrysek181 No ten je nádherný😍 Hezky jde vidět. Co na to přítel? Byl na měkko? 🙂
Ano, 5km za půl hodiny. Dnes chci jít do fitka, tak snad to zvládnu. Jasně že po porodu se do toho dáš taky. Ale stejně kojením taky rychle shodíš. 🙂
Zatím jez co můžeš bez výčitek, ty na to máš teď právo🙂
Krásnou středu a zarámuj si tu fotečku, opravdu se povedla🙂
@petrysek181 To si myslim.Uplne krasne sel videt,to my si hold musime pockat😀Zvladli to jiny,zvladnu to taky,nic jinyho mi stejne nezbyva😂

@pulguita Mám strach... sedím v práci a moc nad tím přemýšlím proč ta carka je tak slaba když jsem na inseminaci byla před 16 dny. Ale zase si říkám ze to třeba nějaký den trvalo než se vše uhnizdilo a ze to bude určitě v poradku...