icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
1. srp 2017

@janajens to vypada dobre gratuluji🤗🤗🤗❤

janajens
1. srp 2017

Takhke bypada suchy

petrysek181
1. srp 2017

@hvezdicka93 tuhle apku mam taky ale neridila sem se podle ni co se ovu tyce protoze se to dost rozchazelo jen diky mereni teploty sem vedela presne kdy byla test jeste muze byt pozitivni zalezi kdy se fazolka uhnizdi a kolik je hcg😉

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 dekuji dva dny do ms tak snad se podarilo

petrysek181
1. srp 2017

@janajens je to tam neboj je slaba protoze je to ze zacatku ale vitej mezi nami mamino😀

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 no snad je duvid gratulovat porad se bojim ale moc moc dekuji

hvezdicka93
1. srp 2017

@petrysek181 Já teda jo, a předchozí syn je dle ní 😏 i když si na netu vyjedu plodné dny tak úplně stejný :( cyklus mám klasický 28 dní. Je možný že to klidně dostanu na dýl nebo je fakt ještě brzo, dělala jsem si klasický test mamates10 nebo co to je 😂😂😂 za název

petrysek181
1. srp 2017

@pulguita tak to mas super to je omladina to bude i legrace😉tady uz je hrozne nevim kam zalezt ale vse je vyhrate az hruza😥na zitra hlasi bourky tak doufam ze tady taky sprchne😉uvidis jak to bude mozna je to tak lepsi kdyz nemeris a tolik se na to nesoustredis😉treba to zrovna vyjde pujdu dat opet sprchu aspon na chvili se ulevi a jen se valim a nedelam nic😀😀😀byla tu mamka tak jsme se bavili ze uz do dalsiho miminka nepujdu myslim ze tahle prdelka nam bude stacit a budeme mit co delat😀😀😀

petrysek181
1. srp 2017

@hvezdicka93 tak to mas dobre to jsi jedna z tech stastnejsich😀😀😀kterym ta apka slape😀zkus jeste za dva dny a uvidis

petrysek181
1. srp 2017

@janajens to je normalni ze mas strach ale bude to dobre uvidis☺

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 kez by ano je videt ze od vecera zesilil tak snad se uz na dalsim testu ukaze jeste lepe🙏

petrysek181
1. srp 2017

@janajens urcite byla sem na tom stejne delala sem si ho kazdy den a koukala jak sili ale zajimavy bylo ze z odpoledni moci byla carka vyraznejsi nez z ranni🙂

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 ja rano nemepnic k foceni a dopoledne vidis

hvezdicka93
1. srp 2017

@petrysek181 asi 😂
Napětí v poprsí je 😂😂😂😂 tak snad 😊

petrysek181
1. srp 2017

@janajens presne tak🙂

petrysek181
1. srp 2017

@hvezdicka93 drzim palce pak dej vedet co a jak

hvezdicka93
1. srp 2017

@petrysek181. Díky snad to dopadne nebo jsme si to s přítelem možná jen vsugerace ale to snad ani aby mi vyrostlo poprsí a viděli to i jinny na vseguraci mi přijde jako nesmysl 😂

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 no ale stejne to slabe krvácení ke strasi

petrysek181
1. srp 2017

@janajens to ze zacatku byt muze nekdy i v prubehu tehu bud pokud nemas krece v brise a bolesti tak to bude v pohode hlavne se opatruj a davej na sebe pozor

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 krece nemam jen tlak v podbřišku a dole u stydke kosti no skad se mimi udrzi

petrysek181
1. srp 2017

@janajens me ze zacatku pobolivalo bricho ale nekrvacela sem dost holek psalo ze krvacely jak si mimi zavrtava tak porusi v deloze male cevky a od toho to je drz se

janajens
1. srp 2017

@petrysek181 dekuji tak snad je to zavrtavani a zasravi se to uz brzy

pulguita
1. srp 2017

@petrysek181 No to bude sranda 🙂 Hlavně ať se jim nic nestane, to by mě piclo. I když jsou to "dospěláci" stejně je to pro mě můj mladší synovec, tak mám o ně strach i když on má skoro 2metry😅
Tady je hnusné horko a dusno, do toho spadly 4 velké kapky deště což asi měla být bouřka a je pořád stejně na umření. Lidi v metru a na ulici jsou upocení a umolousaní a já taky, takže se těším až si dám doma sprchu a trochu se osvěžím. No kéž bys měla pravdu a kéž by to tentokrát klaplo. Jsem na sebe zvědavá, vlastně už jsem neměřila BT před tou poslední MS, ale věděla jsem že přijde, protože to snažení nebylo skoro žádné, tím že jsem odjela do ČR. Tak snad nebudu vyšilovat tento měsíc. Napínavé to bude pokud by MS toho 16.8. nedorazila. Ale nechci ani testovat, jen kdybych měla hodně velké zpoždění, to už by mohlo něco znamenat, ale spíš tomu ani moc nevěřím...byl by to zázrak 🙂 Nechám se překvapit...kéž by to vyšlo...každý měsíc doufám i přesto že tomu zázraku moc nevěřím. 🙂
Zatím nepřemýšlej nad druhým miminkem, třeba to pak po porodu a šestinedělí budeš cítit úplně jinak a budeš chtít další voňavý uzlíček a bratříčka nebo sestřičku pro ty tvoje klukany 🙂 Teď jsi ke konci těhotenství unavená a už bys to ráda měla za sebou, ale až se narodí tak se třeba v tobě probudí to nadšení a radost a chuť do dalšího. Nech tomu volný průběh. Pokud oba budete chtít a budou k tomu příznivé podmínky, tak budete mít i druhé. 🙂 Já vždycky chtěla 2 děti. Teď budu ráda když bude jedno, ale smiřuji se i s možností, že by žádné nebylo. Nemá cenu plánovat, protože co má být to bude, hlavně ať jsme zdraví, to je nejdůležitější 🙂

pulguita
1. srp 2017

@hvezdicka93
@janajens Holky držím vám palce! 🙂

janajens
1. srp 2017

@pulguita dekuji

petrysek181
1. srp 2017

@pulguita no mas pravdu nema cenu nic planovat ale myslim ze u nas uz je to tutovka😀vlastne budu mit dve deti ikdyz Kuba uz je velky chlap😀svoje udelaji i ty nabrana kila ale mame to proste v genech musim byt oplacana mamina😀uvidis jak to bude urcite nepremyslej ze budes bez deti ikdyz mi se touhle otazkou taky zacali zabivat a ejhle je z toho malinkej v brisku😀ja sem splavena taky tak jdu opet do sprchy at se mi trochu ulevi uzij si pekny zbytek vecera a odpocin si😉

hvezdicka93
1. srp 2017

@pulguita Díky 😊

@petrysek181 Hi 😂 vyprdni se na kila. Kolikrát já závidím tehulkam jak na nich to je krásně vidět mám za sebou 3 porody 😂 a u všech třech se mě v porodnici ptali x krát zda vážně jdu rodit 😂😂😂
Přitom fakt nevypadal jak hubeňour :D na 41 kg

petrysek181
2. srp 2017

@hvezdicka93 no to teda vypadas jako hubenour😀😀😀ale zase to mas pak bez problemu ja pak budu muset drit abych se aspon vratila tam kde sem byla😀s prvnim 22kg a ted sem zatim na 16kg takze nevim kam to dotahnu😀

janajens
2. srp 2017

Tak z toho asik nic nebude krvacim porad i kdyz ne silne a na testu uz skori nic

pulguita
2. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No uvidíš jak vám to vyjde. Třeba pak budeš mít chuť na další a ani te k tomu nebude muset přemlouvat manžel. Nech tomu volný průběh 🙂 Co bude to bude. Jestli spolu máte mít další, tak ho mít budete a když ne, tak se spojíte s tím co už máte 🙂 Ale prosím tě, vůbec nejsi oplácaná! Já bych chtěla vypadat jak ty až budu těhotná 🙂 A jestli jsi přibrala jen 16 kg, tak to je paráda.Vem si že něco necháš v porodnici a malý taky něco váží, takže buď v pohodě, ten zbytek shodíš jedna dvě 🙂 Uvidíš 🙂 Já bych ráda něco málo shodila než otěhotním. Mám dole tak 2 kila, tak snad stihnu ještě něco shodit dolů.🙂 Krásnou středu! 🙂

Strana