icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
24. srp 2017

@janajens
@kaitinka Moc Vám oběma držím palce!🙂

hvezdicka93
24. srp 2017

Ahoj ženy 😁😂😂
Je možné aby se mi po 10 ti dnech od zadělání a plodných dnech zvyšovalo poprsí 😁😂😂 nebo přítel si to pouze a jedině vsugeroval 😁😂😂😁

alenkara
24. srp 2017

@hvezdicka93 Je to možné 🙂..... Většinou je plnější a můžeš cítit i takové pnutí, třeba i bolestivé.

hvezdicka93
24. srp 2017

@alenkara - jako jsou takové na dotek v té horní části citlivější ale teda nic hrozného 😁😂😂😁

hvezdicka93
24. srp 2017

@alenkara 😁😂😂 já fakt nevím toho 14.8. byla vysoká šance 😁😂😂😁

petrysek181
24. srp 2017

@pulguita no ahoj je fajn ze si tu krev stihla ale to zaspineni je divne kdyby to bylo jak pises ze vse odeslo tak by se to nestalo nevin proc ale mam pocit ze to pryc neni koukej nekde stahnout tu vysledky a nebo rano zkus zmerit bazalku jen tak pro zajimavost me se to nejak nezda ja sem totiz procetla hodne diskusi kde holky psali jak krvaceli i s cuckama a mimi se udrzelo proto sem porad na vaskach vis🙂treba kdyz nekam vyrazite o vikendu tak se rozkecaji😀a pokeca si i pritel🙂uvidime co se ma stat se stane porodit budu muset tak jako tak😀akorat u prirozeneho vim co me ceka a pustili by nas driv domu nez po cisari jeste mame cas muze se stat cokoli krasny vecer a dej mi vedet sem z tebe jako na trni

janajens
25. srp 2017

4dny do ms snad uz neprijde

pulguita
25. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak jsem ti našla ten výsledek na internetu a nakonec ta hladina klesla na 2, takže z těhu nic nebude. Už tak byla ta hladina nízká a taky ta sliznice. Takže to prostě směřovalo k zániku. Tak jsem ráda, protože jsem se včera trochu lekla...co kdyby se tam nakonec něco uchytilo, ale nebylo to v pořádku a nakonec bych musela na revizi. Z toho jsem měla strach, protože po revizi bysme museli nějaký ten měsíc počkat. Takže snad se tento víkend zmůžem na nějaké snažení. Já včera odpadla a ani jsem nakonec nevečeřela, jak jsem byla unavená😵 😴 😅 Tak snad to přežiju v práci a pak vezmu děcka na pláž, kde si spapáme jídlo a já určitě vytuhnu 😀
Aha no to je pravda, že po císaři byste byli v porodnici déle. No však uvidíš, ale já pořád v hloubi duše věřím, že to půjde přirozeně a v tu pravou chvíli 👦 👶 👧
Přeji ti krásný pátek! 🙂

pulguita
25. srp 2017

@janajens Paráda! 🙂 No já si myslím, že určitě nepřijde. Tiše gratuluji maminko! 🙂
@hvezdicka93 Držím ti palce! 🙂

janajens
25. srp 2017

@pulguita dekuji moc taky verim ze uz neprijde tak snad se nemylime❤

petrysek181
25. srp 2017

@pulguita ahoj ano tak tohle uz se bere jako negativni to znamena ze to opravdu odeslo nevadi kdyz je to takhle ze zacatku budete se snazit dal a brzy se zadari🤗ja toho dneska moc nepodelam ani se mi nechce a tu hlavu citim porad jestli jak se udelalo teplo nevim tak dneska odpocinkovy den a uvidim co zitra😀ja si myslim ze si pekne unavena a co ta jeho pritelkyne ta ti nepomuze?to si necha podstrojovat?me by hanba fackovala ty jeste chodis do prace a varis jim mohla by se trochu zapojit preji krasny patek😉

malydiamant21
25. srp 2017

Ahoj děvčata 🙂 My se nijak nesnažili, HA jsem vysadila po skoro 4letech nonstop zobání v dubnu 2016. Celou dobu nechráněný styk, ale nikdy jsem si nepočítala ovulační dny. Letos na jaře mě to začalo trochu strašit, jakože celý rok nic. V dětství jsem měla problém s ledvinami a dlouhééé léčení ATB, takže mi vyhrožovali, že pak budu mít možná problémy. Do toho měl přítel od července 2016 strašnou mononukleózu, na kterou mu přišli až v lednu letošního roku. Na konci června jsem myslela, že "už". Nicméně krve to vyvrátily..Takže jsem byla zklamaná, ale říkala jsem, že holt to do sebe zapadá, Martinova nemoc, celkově stres (náročné stěhování), nedůsledná strava. Já měla ještě velice nepravidelný cyklus (když jsem nejedla, tak jsem to nedostala, jak anorektička prostě 😅 ). No a pak nějak odjel do Německa, já to měla dostat a nic..Když přijel, tak jsme na sebe štěkali a já to na něj vybafla "no a zase jsem to nedostala a mám divnej pocit v prsou" 😀 ... Koupil večer test, slabá čárka, ráno silnější, druhý den UTZ, tam ještě nic, naběr krve a druhý den výsledek hCG 2424 😍 !!! No a teď nás čeká další UTZ a screening v září ❤

petrysek181
25. srp 2017

@pulguita a jsme pripraveni🙂

pulguita
25. srp 2017

@petrysek181 No teda to máš ale nádherné! 😍👶❤ Už aby se malý narodil, ať si tam může hezky spinkat v takové krásné postýlce 🙂 Teď už můžeš hezky odpočivat, protože to máš všechno hotové🙂
Tak už jsem s děckama na pláži. Je hezky, tak je tu příjemně.🙂 No oni se občas zeptají jestli chci pomoct, když třeba vařím, ale já si to raději udělám sama. Je to moje návštěva a jsou tu jen na týden. Pokud by přijeli příští rok znovu a třeba na delší dobu, tak už by si museli chystat aspoň ty svačinky sami. Dnes večeři nedělám. Koupíme pizzu a hotovo 🙂 Kdoví kdy se nám znovu zadaří a jestli to teď vyjde a udrží se to. No jsem zvědavá 🙂
Tobě přeji hezký zbytek večera! 🙂

pulguita
25. srp 2017

@malydiamant21 velká gratulace! Hezky si užívej těhotenství 🙂

petrysek181
26. srp 2017

@pulguita ahoj no v tom mas asi pravdu protoze ja si to taky nejradsi vse nachystam sama🙂aspon mate nejake spestreni s navstevou🙂ja tu dneska mela kamaradku jeli jsme spolu nakoupit vyvencit psika a suprove jsme pokecali tak mi to uteklo zitra Kuba odjizdi a ja se tu budu tyden flakat ani nebudu varit😀mozna jeden den neco🙂ano uz mam vse nachystane poslu ti fotku jak maly boulickuje a nekdy to pekne boli😀manzel me prosil chcr udelat zloutkove venecky a knedliky se zelim tak mu to budu muset udelat hladovci😀ted uz se tech 14 dni snad prehoupne a zase chvili tu bude s nami krasny vikend odpocin si a uzivejte si😉

janajens
26. srp 2017

@petrysek181 juu jak se krasne vyboulil a ta postylka no nadhera

petrysek181
26. srp 2017

@janajens dekuji🙂neboj za chvili te to taky ceka😉

janajens
26. srp 2017

@petrysek181 no ja delala Ted vecer testíky 3dny pred ms ta už si zbalila doufam kufry

petrysek181
26. srp 2017

@janajens no jasne ze jo ta uz kufry nevybali🤗🤗🤗vypada to moc pekne je videt jak ti testiky krasne sili

janajens
26. srp 2017

@petrysek181 dekuji moc jsem rada ze se to konecne povedlo ale klidnejsi budu AZ po zpozdeni

pulguita
27. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Páni to je krásně vidět! 🙂 Ten tam sebou mele!🙂 My včera chodili po Barceloně, ale bylo tu strašně horko. Pak jsem si zašli na oběd, děcka koupili suvenýry a ještě jsme viděli i tu manifestaci, co tu byla kvůli tomu atentátu. Oni pak byli úplně unavení a chtěli domů😅 A než se osprchovali, my jsme ještě stihli vysát a utřít podlahu v celém bytě 😀 No už se to krátí a v úterý zase odletí. Ty se neboj, ani se nenadáš a už budeš mít manžela doma a bude si pochutnávát na tvých dobrotkách.🙂 Jinak my už jsme začali se snažením, tak kdoví jak dopadneme tento měsíc 🙂
Krásnou neděli! 🙂

pulguita
27. srp 2017

@janajens Neboj, MS už nepřijde. Ty jsi jasná těhulka! 🙂

janajens
27. srp 2017

@pulguita dekuji moc ❤

gabush4
27. srp 2017

Holky,sorry ze se vtirnu,jsem tu nova a ještě moc nerozumím jak to tady chodí,můžu mít otázku?? 🙂

petrysek181
27. srp 2017

@gabush4 ahoj jasne ptej se na co chces🙂

petrysek181
27. srp 2017

@janajens to ti verim ale uz bych se nebala kdy pujdes k doktoru?

gabush4
27. srp 2017

@petrysek181 založila jsem novou diskusi,kdyžtak se mrkni pls je tam napsanej můj problém,diky- Těhotná? Je to mmožné?

janajens
27. srp 2017

@petrysek181 ja byla 24.8 a to videla vysokou sliznici 20mm Ted jedu od 2-9.9 na dovolenou a pak MA Dr dovolenou takze me objednala na 19.9

petrysek181
27. srp 2017

@pulguita ahoj tak vy jste vcera meli takovy hezky vylet🙂to uz v utery odleti?pane jo to ale uteklo ale zase budou mit hezke vzpominky na dovolenou a vy jste jim to vse krasne pripravili🙂ja tu budu ted tyden sama tak se na to i tesim nikdo mi tu nebude delat neporadek😀nakoupila sem si zasoby jidla na cely tyden takze nebudu ani nijak varit 🙂dneska se citim unavene tak toho moc neudelam a odpo urcite usnu🙂je dobre ze jste se zacali snazit treba to vyjde hned tenhle mesic🙂drzim palce a preji krasnou nedeli

Strana