Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@pulguita ahojky tak to ti verim ze je to pekna fuska ja si to zkusila taky a to sem je mela jen na 3dny ty to mas na cely tyden🤔a jeste chodis do prace.Vlastne to muzes nechat na pristi tyden nic by se stat nemelo jde oto aby ti to nenamerilo nejakou hodnotu hcg a telo bylo ciste ale snazit uz by jste se mohli😉😉😉ja dneska vstavala s bolehlavem a porad to neprechazi muzu max jen paralen tak snad to povoli naladu mam taky na bodu mrazu hormony jsou previti😀asi se dam dneska do zehleni veci do postylky se mi susi jeste cekam zavinovacku prisly mi kosile do porodnice od jine firmy a super pomalu zacnu balit i tasku porad mam v hlave slunicko ktera porodila v 35 tt to ja uz budu pristi tyden uz z toho zacinam mit smisene pocity jak se to blizi hlavne at uz se pritel vrati je to des tu byt na vse sama🙂ja jsem taky zvedava na kontrolu hlavni je ze nastupuji na materskou a konci mi nemocenska😀
@janajens tak to vypada na jedno me ukazoval 2-3tydny pred ms jinak velka gratulace🙂
@petrysek181 anooo Mal zvetsenou sliznici
@janajens at je vse v poradku i nadale😉
@boukalinka dekuji mam zvetsenou sliznici
@petrysek181 No právě, nikdy bych neřekla, že se budu těšit do práce až si trochu odpočinu😅 Dnes zase vstávali pozdě a přítel je z toho trochu rozpolcený, protože sice nemluví česky, ale je to takový mluvka a rád by se s něma bavil, jenže oni jsou zavření v ložnici, pak vyjdou, posnídají a jdou pryč. Já jsem mu řekla, ať si to tak nebere, že jsou prostě moc mladí a využivají toho, že jsou bez rodičů a mají svůj klid. No nějak to musíme ten týden zvládnout. 🙂 Uvidíme jak zvládnem my to naše snažení, já bych nejraději spala až bych brečela😴
Snad tě přešla ta bolest hlavy. Možná je to změnou počasí.Taky to tak mívám. Však uvidíš, co ti řeknou v pondělí a kdoví jestli už se otočil nebo ne. Ale myslím, že si počká na tatínka🙂 To je pravda, sluníčko porodila dřív a tobě se to krátí 🙂 Ale neboj, uvidíš že to všechno zvládneš🙂 Za chvilku už budeš mít malého v náručí😍 Na mateřské to bude jiné kafe 🙂 Teď už ty poslední týdny musíš co nejvíce odpočivat a spát "do zásoby" než se malý narodí 🙂 Podívej už je další týden skoro za námi a ani se nenadáš a budeš mít manžela doma a hned pookřeješ 🙂
Krásné odpoledne! 🙂
Tak zpravy od Dr zvetsena sliznice ktera svedi stopro tehu krev prý Ani brat nemusi je to jasne na noc MI napsala zavadeni utrogestan dve kulicky a 19.9kontrola
@janajens aha, takže jsi už byla teď někdy, že víš jakou máš sliznici? Neřekli ti kolik měří? Mě v tu sobotu naměřili 8mm, což mi připadalo málo....a taky jsem tak dopadla.
Ty máš pozitivní test před MS a plno příznaků. Moc ti držím palečky. 🙂
Ale řeknu ti že čekat až do 19.9. To je síla. Pevné nervy! 🙂
Krasne odpoledne. Dnes po praci, tj dnes k veceru, si chci koupit TT a chtela jsem se zeptat, jestli je lepsi si ho udelat rano nebo kdykoliv behem dne?
@pulguita no jasne omladina ty budou zalezli v pokoji chudak pritel chtel by pokecat vid🙂tak ja mam da se rict hotovo to sem zvedava co budu vymyslet dal😀😀😀😀neumim moc odpocivat ikdyz ted budu rada ze nic moc uz nemusim hlavu jeste trochu citim ale uz se to da vydrzet🙂taky sem moc zvedava na pondeli maly se urcite neotocil to proste citis kope me nozickama pekne do cipku az je to neprijemne🙂pripravila sem si i tasku a porad vzpominala co mi tam jeste chybi😂ono to celkem leti protoze ted se tesim az se vrati manzel pak spolu stravime nejakou dobu a budu mit pred porodem zjistuju si veci o cisari tak ho delaji od 38+0tt tak kdyby nam hrozil zkusila bych to aby mohl byt u toho i manzel nez nam zase odcestuje🙂ja uz si dneska dam odpocinek i televize preji ti krasny zbytek vecera
@janajens gratuluji krásně pozitivní, užívej si to! Já nakoukla do diskuze.
1x jsme měli doma hezkou chvíli bez ochrany jinak vždy s kondomem. Nyní poslední den MS 7 DC jsme to riskli, že by to mělo být v pohodě.dneska je to 14 DC tedy 8 den od styku a na testu mám normálně z odpoledního testování dušíka, ale růžového! Bylo mi už dva dny tak nějak divně od žaludku, ne přímo nevolnost, ale divně, bradavky mě bolí. No zkusila jsem se stavit v lékárně a zkusit test prý by to mohl už potvrdit. Tak teď nevím, čekám do rána v balení je ještě jeden.
@petrysek181 Tak si představ, že jsem to nakonec dneska stihla na tu krev. Do hodiny budu mít výsledek, ale nechtělo se mi tam čekat, tak prý se to dá nějak stáhnout přes internet, nebo to jít osobně vyzvednout jiný den. No a teď se mi tam po odběru chtělo na malou, a představ si, že jsem trochu zase špinila, ale jen na intimku, ne po utření. Trochu mě to zarazilo. Vím, že to co tam bylo už odešlo, ale co ještě pořád cítím je to, že mám takové horké tělo, jako po ovulaci, když stoupne teplota. BT už neměřím. Doufám, že se mi nějak nerozhodil cyklus. No uvidíme. Kdoví jestli budou mladí doma až dojedu. Tak jim zase uvařím nějakou dobrou večeři a kéž bych dneska šla spát dřív, protože jsem unavená. Zítra mám končit v práci dřív, tak bych je chtěla vzít odpoledne na pláž, tak budou mít za úkol brzy vstávat, ať stihnou něco navštívit než já skončím v práci. No ale stejně si nakonec udělají po svém, tak já to neřeším 😅 Přítel by chtěl pokecat a oni mají svůj svět. Já jsem se mu smála, že až jednou budeme mít doma puberťáka nebo puberťačku, tak to bude sranda 😀
Aha no já jsem se tě chtěla zeptat jestli můžeš cítit jestli se otočil nebo ne. Stejně je to zajímavé. Vůbec si to neumím představit a mám z toho trochu strach🙂 No moje kolegyně v práci byla od začátku přesvědčená, že chce císaře a měla ho plánovaného. Však uvidíš, co ti řeknou v pondělí, když tak se tam zeptej. Zase máš pravdu, že kdyby ti to dělali jak by byl manžel doma, tak byste ho viděli hned oba. Ale stejně pořád věřím, že se narodí přirozeně a manžel bude u toho. 🙂 Hlavní je, že už máš připravenou tu tašku, tak můžeš být klidnější🙂 Hezky si odpočin! 🙂

Je to tam