Kdy si udělat těhotenský test?
Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča
@janajens no krasnej❤
@petrysek181 dekuji Ted aby na kontrole bylo vse v poradku ❤
@pulguita ahoj a pekne pondeli tak ja byla dneska u dr a od stredy jsem oficialne na materske🙂za 14 dni kontrola a kdyz se maly neotoci tak se to zacne resit kolem 20 zari budu predana do nemocnice kde budu rodit maly se zatim k zadnemu toceni nechysta tak uvidime😀mam nahore 1kg takze dohromady 18 kg ale pocitam ze se k te 20 pomalu dotahnu🙂doma klid a pohoda akorat bernicek a jeho prochazky jinak nedelam nic🙂ja si myslim ze az je zitra vyprovodite tak si taky poradne odpocinete🙂a budes uzivat klidku a pohody je fajn ze se snazite kez by to vyslo moc bych ti to prala🙏👶 nezacala si s teplotou nebo to nechas plavat🙂jinak mam malo zeleza tak musim zobat tabletky krasne pondeli🤗
@janajens urcite musis tomu verit ze bude vse v pohode🙂
@petrysek181 verim bublince ze podle vse v poradku
Ahoj holky, po delší odmlce se vracím 😇 🙂
Chci se jenom zeptat, zda je možné otěhotnět, když jsme se sice snažily celý víkend ale pouze v neděli "to šlo na miminko" 😝. Vychází mi i ovulace, takže jen jaké jsou šance? 🙂
Děkuji za odpovědi.
@luciikhol rozhodně šance je 🙂
@hvezdicka93 ono je to takové komplikovanější, od září neberu HA, pak jsem HA začala brát v červnu a teď jsem první měsíc po vysazení HA. Přítel má již 2 děti na první pokus takže nevím co mám čekat 😝🙂
@luciikhol to nevím já HA ze zdravotních důvodů nemůžu, takže nevím jak to je takhle. Ale určitě je to možné.
@petrysek181 Ahojky! Tak to je paráda! Už budeš na mateřské🙂 Teď už to máš opravdu za pár! 🙂 No jsem na tebe a malého zvědavá 🙂 Budu ti držet palce, ať se ve správný čas otočí. A toho 20 září tu ještě budeš mít manžela? Kdyby se rozhodli pro císaře, stihl by být s tebou? Kéž byste mohli být spolu ať je to přirozený porod, nebo císař. 🙂 Dnes jsem měla v práci frmol. Teď jedu domů a nachystám "poslední večeři", protože zítra už odlétají. Pak si opravdu odpočinem 😅
Jinak teplotu už neměřím, fakt jsem se na to opravdu vyprdla 🙂 Uvidíme, jestli se nám podaří do října otěhotnět a když ne, tak kdoví co mi řekne ten doktor. No a nevím jestli bych v říjnu znovu nezačala měřit. Teď se řídím hlemýždím značením😅 A myslím že už začíná plodné období 🙂 Tak kdoví jaká bude tento cyklus úrodička 🙂
Krásný zbytek večera! 🙂
@hvezdicka93 To je krásná micinka😍
@pulguita ahoj tak posledni velke vareni a pak si odpocines😀😀pritel bude dona od 10.9 a odlita 1.10 takze i cisare by byl a pokud by ho naplanovali na zacatek rijna tak si myslim ze by mu povolili zustat s nami rada bych abych ho mela u sebe🙂ja dneska nedelala nic sem jako zbita boli me uplne vsechno😀ted uz to bude jen horsi😀ja se taky na prcka tesim a hlavne na to ze se mi snad srovna vaha dava mi zabrat ale nemuzi si pomoct proste sladke vede na cele care🍰🍦🍨🍬🍭🍧😂tak si myslim ze kdyz ptestanu se sladkym vaha pujde dolu zitra jdu na obed s kamaradkou tak snad mi ten den taky utece🤗ja si myslim ze si telo pozorovala dost dlouho takze uz vis ze se neco deje i bez mereni bazalky🙂jen se snazte a i si to uzivejte vis ze dokazes otehotnet i bez pomoci tak by te to mohlo malinko uklidnit krasny vecer🙂
@petrysek181 Dobré ranko! Ano, tak už mám velké vaření za sebou. Včera jsem udělala večeři, přítel na dnešní oběd uvařil čočku a na cestu jsem jim připravila bagety. 🙂 Oni nám včera po večeři dali mě takového krásného plyšového králíčka a příteli hrnek s potiskem jeho oblíbené video hry. 🙂
Snažení jsme včera nezvládli, protože jsme byli oba unavení, ale přítel plánuje, že až je nechá na letišti, tak pak doma převleče naši postel a dneska to "oslavíme" 😅
Aha, no tak já si myslím, že vám to vyjde a bude s tebou ač budeš rodit císařem nebo přirozeně. Malý si nakonec dá říct, uvidíš🙂 Stejně je to neuvěřitelné, jak to letí. Nedávno jsme se divaly na testy a teď už za pár týdnů budeš mít malého v náručí😍
Neboj, určitě to zvládneš a malý bude velký cukrouš podle toho sladkého 🙂 O kila se vůbec neboj, půjdou dolů samy. Pak budeš v zápřehu a uvidíš že to za chvilku bude dole. Hezky si užij dnešní obídek. Krásné úterý! 🙂
@pulguita dobre ranko🙂no tak to je super ze dneska budete oslavovat uz ve sve posteli🙂je hezke ze vam koupily darecky na rozloucenou je to hezke🙂ja dneska potrebuju aspon vytrit dva pokoje protoze pesan jak chodi s pamlskama tak to vsude rozdrobi😀tak to jen setru a pak uz na to kaslu🙂mam pocit ze prcek se narodi v jedne ruce susenku a v druhe nektrarinku😀po tomhle sem uplne ujeta😀😀😀jinak sunka syr to sem mela jen parkrat za tehu to mi moc nejede😀tady by melo od ctvrtka prset tak doufam ze to tak bude jinak porad teplo🙂ano mas pravdu strasne moc to uteklo a ja zacinam pocitovat takovy vnitrni strach ikdyz vim do ceho jdu stejne ti to neda🙂at to v praci utika pekne utery😀
@pulguita že jo 😂😂😁😂😁 ještě že jmáme Biopark Štít 30minut autem od baráku 😂😁😁
@petrysek181 Ahojky! Ano, je to od nich hezké, že si na nás vzpomněli 🙂
No zvířata doma dají plno práce. Navíc ty naše 3 kočky a králičice Berta, nám dávají pěkně zabrat a někdy prostě dovysáváš, vytřeš a můžeš začít znovu😅 Chodit bosky po bytě můžu maximálně tak 2hodiny po vytření 😅 No kdoví jaké chutě pak bude mít malý. Mamka u mě ujížděla na citrónech a já je mám moc ráda v jakkoliv podobě 🙂
Tady se má taky ochladit a ve čtvrtek hlásí déšť, tak kdoví jestli se to splní. Horko tu je a potřeboval by se pročistit vzduch 🙂
Neboj, zvládla jsi v pohodě celé těhotenství, tak zvládneš porod taky. Uvidíš, že vše půjde jak po másle🙂 Aspoň víš, co a jak. Mě až to jednou potká, tak budu vyklepaná úplně ze všeho, protože to bude moje premiéra 😅 Ale neboj, určitě to zvládneme...jsme ženské😀 Já teď jedu na otočku na oběd domů a aspoň se rozloučím s děckama a popřeju jim šťastnou cestu 🙂
Krásný zbytek odpoledne! 🙂
@hvezdicka93 To máte prima! Aspoň můžete sledovat jak roste🐱 😍
@pulguita ja prijela domu s nacpanym brichem dala sem si nudle s masem ale bylo to moc dobre a jasne ze doma sem tam dala jeste kousek cokolady jako dezert😀ted mam zizen ze bych vypila studnu😀dosla sem s prckem ven a prastila sebou na gauc😀😀😀😀jak🐷🐷🐷kamaradka mi rikala co me nevidela jak mi narostlo brisko a to vidim i sama za rohem je videt nejdriv bricho a pak vylezu ja😀😀😀😀😀ty se vecer na vse vykasli a udelejte si hezky vecer jen s pritelem oba si to zaslouzite ja se tesim jen tak na 19h az bude trochu chladneji
@petrysek181 Ahojky, tak děcka už odletěli. Dokonce se mi po nich i stýská, ale teď ten klid bude k nezaplacení😅 Tady se teď trochu ochladilo a je příjemně, ale dopoledne bylo hrozně dusno. To je fajn, že sis pochutnala 🙂 Tak to má být. Tak třeba bude mít víc prostoru na tu otočku když ti narostlo to bříško.🙂 Uvidíš, že většina kil bude mít malý. Hezky si uživej těhulkování a dej si na co máš chuť, neomezuj se 🙂
Krásný zbytek večera! 🙂
Holky už jsem s přítelem na prášky :(
Od minulého měsíce se snažíme ó prcka, furt měla že se mi zvětšilo poprsí pritom já to fakt nepociťuji nebolej prostě nic.
3x test negativni. Minulý mesic mrska dorazila. Má dorazit zítra. Test včera a dnes ráno negativní..
Má prostě buď že jsem těhotná že i v těhotenství můžu dostat na a že taky může bejt test negativni
@pulguita dobre rano tak dneska nespim od 2h bolely me tak kycle ze to spat neslo a maly diskoteku🙂dosla sem se psem a zalezli pod deku k televizi snad to dospime🙂doufam ze u vas byl vcera romanticky vecer🙂krasnou stredu
@petrysek181 Dobré ranko! No to mi povídej, že jste měli dneska s malým mejdan!😵 No snad si odpočineš teď, a trochu se vyspíš. Dnes nic nedělej a jen si hezky lenoš. Já včera došla z práce domů, snědla jsem čokoládového nanuka a sedla si na gauč s blaženým pocitem, že nemusím dělat večeři. Pak jsem zavolala sestře (jsme 3sestry tak té prostřední, protože to není mamka mého synovce) a všechno jsem jí řekla. Mojí druhé sestře bych to takhle nemohla všechno říct, protože by synovce asi vykostila 😅 Tak ať má doma klid 🙂 Přítel na večeři udělal polívku, ale ani jsem neměla chuť, tak jsem si dala kus buchty, pak sprchu a pak hurá do naší postýlky 😍 Tak jsme byli oba rádi, že už oba můžeme zase spát v ložnici. 🙂
Tak už jsem zase klidnější, nakonec jsme to všichni zvládli a už se zase vracíme do normálu, což je k nezaplacení 🙂 Tobě přeji krásný den a ať tě nechá malý hezky si odpočinout! 🙂
@hvezdicka93 Chce to trpělivost. Pokud jste začali minulý měsíc tak je to ještě brzy. Jasně někdo má štěstí a otěhotní napoprvé, ale většině se to podaří až po několika měsících. My se začali snažit koncem minulého srpna a bláhově si mysleli, že by se nám to povedlo z jednoho nechráněného styku a že budeme vědět kdy k tomu došlo😅 No a první měsíce jsem měla všechny možné příznaky a nic. Minulý cyklus jsem měla zpoždění a pozitivní test, ale bylo to biochemické těhotenství, takže se snažíme dál a věříme, že jednou to určitě vyjde. Vím, že je to těžké, ale snaž se na to neupínat a moc nemyslet. Držím palce, ať máš brzy // 🙂
@pulguita dobre ranko tak sem usnula na hodku a name za sebou dalsi prochazku nlv jednom domecku maji fenku a asi ma sve obdobi protoze nas pes je k neudrzeni knuci porad chce ven a stale tam kouka pres plot🙂tak ted uz jsme zase doma a opet pod dekou🙂vytahla sem spagety s omackou z mrazaku tak bude i obed jak neni nikdo doma tak nechodim ani nakupovat mam tu zasoby😀ja si myslim ze jste si odpocinuli potrebovali jste to oba dva nekdy je to fajn kdyz se sejde rodina a znami ale ja mam rada takovy ten klidecek🙂at se ti to v praci rychle prehoupne a jsi zase doma pomalu se nam puli tyden a vikend za chvili zaklepe na dvere a pak uz jen tyden a mam milacka doma❤
@pulguita díky, já mám 3 děti, chceme 4 vždy jsem otěhotněla do roka co jsme si řekli.
Minulý měsíce mám bílkovinu a krev v moči 😊

@petrysek181 Dobré ranko! Áno, děcka pak byli vyřízené. Na neděli jsem jim naplánovala další výlet, ale byl cca.2hodiny autem a museli bysme vstávat brzy, ať tam nedojedem moc pozdě. No ale nakonec se jim v 8 asi nechtělo vstávat, tak vstali ve 12:00, posnídali. A odpoledne po obědě jsme jeli na pláž. Jsem ráda, že jsem stihla vyprat všechny pračky a nejsem až tak unavená, jak jsem si myslela. Zítra už odjedou. To to uletělo. No byla to fuška, ale nakonec jsme to všichni zvládli 🙂 Už se těším, až budeme mít zase ten náš klid 🙂 Já bych taky potřebovala aspoň týden nevařit😀 Ty se snaž tento týden odpočívat a užívat si nicnedělání🙂 A další týden už budeš skoro s manželem🙂 Uvidíme, jak nám to tento měsíc klapne, ale zatím se od pátku poctivě snažíme😅 Krásné pondělí! 🙂