icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
28. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Áno, děcka pak byli vyřízené. Na neděli jsem jim naplánovala další výlet, ale byl cca.2hodiny autem a museli bysme vstávat brzy, ať tam nedojedem moc pozdě. No ale nakonec se jim v 8 asi nechtělo vstávat, tak vstali ve 12:00, posnídali. A odpoledne po obědě jsme jeli na pláž. Jsem ráda, že jsem stihla vyprat všechny pračky a nejsem až tak unavená, jak jsem si myslela. Zítra už odjedou. To to uletělo. No byla to fuška, ale nakonec jsme to všichni zvládli 🙂 Už se těším, až budeme mít zase ten náš klid 🙂 Já bych taky potřebovala aspoň týden nevařit😀 Ty se snaž tento týden odpočívat a užívat si nicnedělání🙂 A další týden už budeš skoro s manželem🙂 Uvidíme, jak nám to tento měsíc klapne, ale zatím se od pátku poctivě snažíme😅 Krásné pondělí! 🙂

janajens
28. srp 2017
petrysek181
28. srp 2017

@janajens no krasnej❤

janajens
28. srp 2017

@petrysek181 dekuji Ted aby na kontrole bylo vse v poradku ❤

petrysek181
28. srp 2017

@pulguita ahoj a pekne pondeli tak ja byla dneska u dr a od stredy jsem oficialne na materske🙂za 14 dni kontrola a kdyz se maly neotoci tak se to zacne resit kolem 20 zari budu predana do nemocnice kde budu rodit maly se zatim k zadnemu toceni nechysta tak uvidime😀mam nahore 1kg takze dohromady 18 kg ale pocitam ze se k te 20 pomalu dotahnu🙂doma klid a pohoda akorat bernicek a jeho prochazky jinak nedelam nic🙂ja si myslim ze az je zitra vyprovodite tak si taky poradne odpocinete🙂a budes uzivat klidku a pohody je fajn ze se snazite kez by to vyslo moc bych ti to prala🙏👶 nezacala si s teplotou nebo to nechas plavat🙂jinak mam malo zeleza tak musim zobat tabletky krasne pondeli🤗

petrysek181
28. srp 2017

@janajens urcite musis tomu verit ze bude vse v pohode🙂

janajens
28. srp 2017

@petrysek181 verim bublince ze podle vse v poradku

luciikhol
28. srp 2017

Ahoj holky, po delší odmlce se vracím 😇 🙂
Chci se jenom zeptat, zda je možné otěhotnět, když jsme se sice snažily celý víkend ale pouze v neděli "to šlo na miminko" 😝. Vychází mi i ovulace, takže jen jaké jsou šance? 🙂
Děkuji za odpovědi.

hvezdicka93
28. srp 2017

@luciikhol rozhodně šance je 🙂

hvezdicka93
28. srp 2017

Ahoj holky,
Jak jste si užili víkend ? 😊
Mě se včera splnil sen 😁😂

luciikhol
28. srp 2017

@hvezdicka93 ono je to takové komplikovanější, od září neberu HA, pak jsem HA začala brát v červnu a teď jsem první měsíc po vysazení HA. Přítel má již 2 děti na první pokus takže nevím co mám čekat 😝🙂

hvezdicka93
28. srp 2017

@luciikhol to nevím já HA ze zdravotních důvodů nemůžu, takže nevím jak to je takhle. Ale určitě je to možné.

janajens
28. srp 2017

Tak holky dneska takhke bublinka nam roste nemuzu tomu porad verit brecim do je Tim a uz se tesim na prvni kontrolu 18.9

pulguita
28. srp 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak to je paráda! Už budeš na mateřské🙂 Teď už to máš opravdu za pár! 🙂 No jsem na tebe a malého zvědavá 🙂 Budu ti držet palce, ať se ve správný čas otočí. A toho 20 září tu ještě budeš mít manžela? Kdyby se rozhodli pro císaře, stihl by být s tebou? Kéž byste mohli být spolu ať je to přirozený porod, nebo císař. 🙂 Dnes jsem měla v práci frmol. Teď jedu domů a nachystám "poslední večeři", protože zítra už odlétají. Pak si opravdu odpočinem 😅
Jinak teplotu už neměřím, fakt jsem se na to opravdu vyprdla 🙂 Uvidíme, jestli se nám podaří do října otěhotnět a když ne, tak kdoví co mi řekne ten doktor. No a nevím jestli bych v říjnu znovu nezačala měřit. Teď se řídím hlemýždím značením😅 A myslím že už začíná plodné období 🙂 Tak kdoví jaká bude tento cyklus úrodička 🙂
Krásný zbytek večera! 🙂

pulguita
28. srp 2017

@hvezdicka93 To je krásná micinka😍

pulguita
28. srp 2017

@luciikhol Vítej zpátky! 🙂 No je to buď anebo. Budu ti držet palce, ať to vyjde. To je prima, že už se zase snažíte 🙂

petrysek181
28. srp 2017

@pulguita ahoj tak posledni velke vareni a pak si odpocines😀😀pritel bude dona od 10.9 a odlita 1.10 takze i cisare by byl a pokud by ho naplanovali na zacatek rijna tak si myslim ze by mu povolili zustat s nami rada bych abych ho mela u sebe🙂ja dneska nedelala nic sem jako zbita boli me uplne vsechno😀ted uz to bude jen horsi😀ja se taky na prcka tesim a hlavne na to ze se mi snad srovna vaha dava mi zabrat ale nemuzi si pomoct proste sladke vede na cele care🍰🍦🍨🍬🍭🍧😂tak si myslim ze kdyz ptestanu se sladkym vaha pujde dolu zitra jdu na obed s kamaradkou tak snad mi ten den taky utece🤗ja si myslim ze si telo pozorovala dost dlouho takze uz vis ze se neco deje i bez mereni bazalky🙂jen se snazte a i si to uzivejte vis ze dokazes otehotnet i bez pomoci tak by te to mohlo malinko uklidnit krasny vecer🙂

pulguita
29. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Ano, tak už mám velké vaření za sebou. Včera jsem udělala večeři, přítel na dnešní oběd uvařil čočku a na cestu jsem jim připravila bagety. 🙂 Oni nám včera po večeři dali mě takového krásného plyšového králíčka a příteli hrnek s potiskem jeho oblíbené video hry. 🙂
Snažení jsme včera nezvládli, protože jsme byli oba unavení, ale přítel plánuje, že až je nechá na letišti, tak pak doma převleče naši postel a dneska to "oslavíme" 😅
Aha, no tak já si myslím, že vám to vyjde a bude s tebou ač budeš rodit císařem nebo přirozeně. Malý si nakonec dá říct, uvidíš🙂 Stejně je to neuvěřitelné, jak to letí. Nedávno jsme se divaly na testy a teď už za pár týdnů budeš mít malého v náručí😍
Neboj, určitě to zvládneš a malý bude velký cukrouš podle toho sladkého 🙂 O kila se vůbec neboj, půjdou dolů samy. Pak budeš v zápřehu a uvidíš že to za chvilku bude dole. Hezky si užij dnešní obídek. Krásné úterý! 🙂

petrysek181
29. srp 2017

@pulguita dobre ranko🙂no tak to je super ze dneska budete oslavovat uz ve sve posteli🙂je hezke ze vam koupily darecky na rozloucenou je to hezke🙂ja dneska potrebuju aspon vytrit dva pokoje protoze pesan jak chodi s pamlskama tak to vsude rozdrobi😀tak to jen setru a pak uz na to kaslu🙂mam pocit ze prcek se narodi v jedne ruce susenku a v druhe nektrarinku😀po tomhle sem uplne ujeta😀😀😀jinak sunka syr to sem mela jen parkrat za tehu to mi moc nejede😀tady by melo od ctvrtka prset tak doufam ze to tak bude jinak porad teplo🙂ano mas pravdu strasne moc to uteklo a ja zacinam pocitovat takovy vnitrni strach ikdyz vim do ceho jdu stejne ti to neda🙂at to v praci utika pekne utery😀

hvezdicka93
29. srp 2017

@pulguita že jo 😂😂😁😂😁 ještě že jmáme Biopark Štít 30minut autem od baráku 😂😁😁

pulguita
29. srp 2017

@petrysek181 Ahojky! Ano, je to od nich hezké, že si na nás vzpomněli 🙂
No zvířata doma dají plno práce. Navíc ty naše 3 kočky a králičice Berta, nám dávají pěkně zabrat a někdy prostě dovysáváš, vytřeš a můžeš začít znovu😅 Chodit bosky po bytě můžu maximálně tak 2hodiny po vytření 😅 No kdoví jaké chutě pak bude mít malý. Mamka u mě ujížděla na citrónech a já je mám moc ráda v jakkoliv podobě 🙂
Tady se má taky ochladit a ve čtvrtek hlásí déšť, tak kdoví jestli se to splní. Horko tu je a potřeboval by se pročistit vzduch 🙂
Neboj, zvládla jsi v pohodě celé těhotenství, tak zvládneš porod taky. Uvidíš, že vše půjde jak po másle🙂 Aspoň víš, co a jak. Mě až to jednou potká, tak budu vyklepaná úplně ze všeho, protože to bude moje premiéra 😅 Ale neboj, určitě to zvládneme...jsme ženské😀 Já teď jedu na otočku na oběd domů a aspoň se rozloučím s děckama a popřeju jim šťastnou cestu 🙂
Krásný zbytek odpoledne! 🙂

pulguita
29. srp 2017

@hvezdicka93 To máte prima! Aspoň můžete sledovat jak roste🐱 😍

petrysek181
29. srp 2017

@pulguita ja prijela domu s nacpanym brichem dala sem si nudle s masem ale bylo to moc dobre a jasne ze doma sem tam dala jeste kousek cokolady jako dezert😀ted mam zizen ze bych vypila studnu😀dosla sem s prckem ven a prastila sebou na gauc😀😀😀😀jak🐷🐷🐷kamaradka mi rikala co me nevidela jak mi narostlo brisko a to vidim i sama za rohem je videt nejdriv bricho a pak vylezu ja😀😀😀😀😀ty se vecer na vse vykasli a udelejte si hezky vecer jen s pritelem oba si to zaslouzite ja se tesim jen tak na 19h az bude trochu chladneji

pulguita
29. srp 2017

@petrysek181 Ahojky, tak děcka už odletěli. Dokonce se mi po nich i stýská, ale teď ten klid bude k nezaplacení😅 Tady se teď trochu ochladilo a je příjemně, ale dopoledne bylo hrozně dusno. To je fajn, že sis pochutnala 🙂 Tak to má být. Tak třeba bude mít víc prostoru na tu otočku když ti narostlo to bříško.🙂 Uvidíš, že většina kil bude mít malý. Hezky si uživej těhulkování a dej si na co máš chuť, neomezuj se 🙂
Krásný zbytek večera! 🙂

hvezdicka93
29. srp 2017

Holky už jsem s přítelem na prášky :(
Od minulého měsíce se snažíme ó prcka, furt měla že se mi zvětšilo poprsí pritom já to fakt nepociťuji nebolej prostě nic.
3x test negativni. Minulý mesic mrska dorazila. Má dorazit zítra. Test včera a dnes ráno negativní..
Má prostě buď že jsem těhotná že i v těhotenství můžu dostat na a že taky může bejt test negativni

petrysek181
30. srp 2017

@pulguita dobre rano tak dneska nespim od 2h bolely me tak kycle ze to spat neslo a maly diskoteku🙂dosla sem se psem a zalezli pod deku k televizi snad to dospime🙂doufam ze u vas byl vcera romanticky vecer🙂krasnou stredu

pulguita
30. srp 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No to mi povídej, že jste měli dneska s malým mejdan!😵 No snad si odpočineš teď, a trochu se vyspíš. Dnes nic nedělej a jen si hezky lenoš. Já včera došla z práce domů, snědla jsem čokoládového nanuka a sedla si na gauč s blaženým pocitem, že nemusím dělat večeři. Pak jsem zavolala sestře (jsme 3sestry tak té prostřední, protože to není mamka mého synovce) a všechno jsem jí řekla. Mojí druhé sestře bych to takhle nemohla všechno říct, protože by synovce asi vykostila 😅 Tak ať má doma klid 🙂 Přítel na večeři udělal polívku, ale ani jsem neměla chuť, tak jsem si dala kus buchty, pak sprchu a pak hurá do naší postýlky 😍 Tak jsme byli oba rádi, že už oba můžeme zase spát v ložnici. 🙂
Tak už jsem zase klidnější, nakonec jsme to všichni zvládli a už se zase vracíme do normálu, což je k nezaplacení 🙂 Tobě přeji krásný den a ať tě nechá malý hezky si odpočinout! 🙂

pulguita
30. srp 2017

@hvezdicka93 Chce to trpělivost. Pokud jste začali minulý měsíc tak je to ještě brzy. Jasně někdo má štěstí a otěhotní napoprvé, ale většině se to podaří až po několika měsících. My se začali snažit koncem minulého srpna a bláhově si mysleli, že by se nám to povedlo z jednoho nechráněného styku a že budeme vědět kdy k tomu došlo😅 No a první měsíce jsem měla všechny možné příznaky a nic. Minulý cyklus jsem měla zpoždění a pozitivní test, ale bylo to biochemické těhotenství, takže se snažíme dál a věříme, že jednou to určitě vyjde. Vím, že je to těžké, ale snaž se na to neupínat a moc nemyslet. Držím palce, ať máš brzy // 🙂

petrysek181
30. srp 2017

@pulguita dobre ranko tak sem usnula na hodku a name za sebou dalsi prochazku nlv jednom domecku maji fenku a asi ma sve obdobi protoze nas pes je k neudrzeni knuci porad chce ven a stale tam kouka pres plot🙂tak ted uz jsme zase doma a opet pod dekou🙂vytahla sem spagety s omackou z mrazaku tak bude i obed jak neni nikdo doma tak nechodim ani nakupovat mam tu zasoby😀ja si myslim ze jste si odpocinuli potrebovali jste to oba dva nekdy je to fajn kdyz se sejde rodina a znami ale ja mam rada takovy ten klidecek🙂at se ti to v praci rychle prehoupne a jsi zase doma pomalu se nam puli tyden a vikend za chvili zaklepe na dvere a pak uz jen tyden a mam milacka doma❤

hvezdicka93
30. srp 2017

@pulguita díky, já mám 3 děti, chceme 4 vždy jsem otěhotněla do roka co jsme si řekli.
Minulý měsíce mám bílkovinu a krev v moči 😊

Strana