icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
4. zář 2017

@pulguita ahoj a dobre rano tak si predstav ze sem snidala svickovou😀to tehotenstvi ze me dela🐷🐷🐷🐷😀dneska tu bude slunecny den pesan uz chce ven tak s nim dojdu pak da zase na chvili pokoj🙂zapla sem jednu pracku a tim to dneska asi konci😀predstav si ze ta nase slavna navsteva by nemeli byt dva ale 5 lidi ve me to tak vari😱😱😱ale zase vim ze manzel se s brachou dlouho nevidel jenze vse budu mit na krku ja a ty dva dalsi co s nimi dorazi cekaji co dostanou a jeste maji 2,5lete dite ktere vydava jen skreky vubec nemluvi to zase bude🙄ja uz budu odpocitavat dny kdy se nam vrati tatka a tobe budu postrkavat tyden aby uz byl zase vikend🙂kolikaty si den cyklu????posilam ti fotku v cem pojede maly z porodnice tamto jak sem objednavala mu davat nebudu tohle je mensi🙂

pulguita
4. zář 2017

@petrysek181 No teda, to ale pořádná snídaně 🙂 Mňam, ale dala bych si taky s knedlíkem. 🙂 Tady nakonec vysvitlo sluníčko, ale už tu není takové horko, tak se to dá. Tu soupravičku máš nádhernou😍 To bude malý fešák 🙂 ❤ No to mi povídej, že jich k vám přijede tolik. 😲 A kdyby jim tvůj manžel naznačil, ať si najdou nějaké ubytování? Ať berou ohled na tebe. Vždyť ty už pak můžeš klidně každou chvilkou začít rodit, tak potřebuješ klid a odpočinek a ne tam skákat kolem nich. Být tebou tak to takhle řeknu tvému manželovi, ať si klidně přijedou, ale ubytování at je jinde a jen ať přijedou na posezení, ale ne ať musíš vyvařovat, péct a skákat kolem nich. A ještě bys preventivně měla říct, že v šestinedělí platí to stejné. Navštěvy pokud přijedou za malým, tak "samoobsluha" ty budeš mít na starosti malého a sama budeš mít co dělat, než se zotavíš. No úplně tě chápu a až mě to naštvalo. Trvej si za svým, protože pak lítáš a honíš se a to teda nejde. Představ si, že na nás včera někdo dvakrát zvonil. Možná to byla náhoda ale beztak to byly ony (ta sestra s tou mamkou). Tak jsem řekla příteli, že ať je to kdokoliv, tak se prostě neotevře, protože oficiální návštěvu nečekáme a já jsem zrovna žehlila a ještě jsem tam měla ty pytle s oblečením, takže jsem na nikoho neměla náladu. Ony si vždycky usmyslí plán a jak jim se to hodí, tak přijdou bez ohledu na ostatní. Jasně se jim řeklo, že tento víkend nám to nevyhovuje, tak to jakoby padlo, ale beztak se stavily, kdyby něco. Ještě že nemají klíče.🙂 Ty nám odevzdaly pro synovce a řeknu ti, že ani nemám chuť jim ty klíče vrátit. Zvířata nám stejně hlídat nechcou a minulý rok nám při té příležitosti prošmejdily celý náš byt. Já už jsem si to tak myslela, že jsou takové vlezlé a drbny, ale přesvědčila jsem se jeden den, kdy si koupila jeho máma novou ledničku a ukazovala mi mrazák a najednou vytáhla sáček s mraženou zeleninou a řekla, podívej to je ta stejná co kupuješ ty! 😵 No úplně jsem ztuhla protože takhle bylo jasné že mi prohrabaly v bytě všechno a dokonce i mrazák😨 Takže asi řeknu příteli, že už nechci aby měly klíče od našeho bytu. No řeknu ti....rodinu si člověk nevybere a je to jeho rodina, tak je musíme respektovat, to jo, ale taky trochu bránit naše zájmy, protože kdoví jak by to bylo naopak...
Držím ti palce a přeji pevné nervy! 🙂
Dnes jsem 17DC. Nevím kdy byla ovulace. BT neměřím. Slimáka jsem přistihla v pátek, tak že by byla ovulka v pátek? Kdoví. V pátek a v neděli bylo snažení a vlastně tento měsíc jsme se celkem dost snažili, tak jsem ráda a jsem zvědavá, co bude následovat a jak dopadnu tento cyklus 🙂

petrysek181
4. zář 2017

@pulguita no oni prijedou jen na par hodin spat tu nebudou ale uz ta predstava ze se ki vsichni vylejou v obyvaku a budou cekat co dostanou me dost se..😀pritel se me ptal jestli to ma zrusit ale zase vim ze je chce videt jsou 4 kluci a uz nemaji rodice tak se budu snazit zatnout zuby a prezit to a byt mila ikdyz to ve me vari😀nejvic me stve ze ho vlastne uvidim poprve a tu jeho pritelkyni sem poznala a nebylo to pro me moc mile setkani nesedla mi ale musim ji respektovat a prezit to ale ta druha rodinka co prijede s nimi druhy bratr manzela s pritelkyni a deckem to je teda sestava😀😀😀to by jsi musela videt a zazit co je to za jelitka😀😀😀😀no zatim si nechavam klidnou hlavu uvidim co se bude dit to pristi pondeli u dr a jestli si pujdu domluvit cisare tak navstevu zrusim a nebudu brat na nikoho ohledy🙂no to mi povidej oni ti takhle lezou a smejdi v byte???to je podle me drzost me by to nenapadlo a jezdila sem k brachovi kdyz byli na dovolene ale ze bych jim tam prolezala veci to fakt ne🤔tady je dneska slunecno ale taky chladneji tak je to fajn🙂Kuba prijel brzy ze skoly tak chodi s Bernym a ja jen polehavam je to fakt narocne ty posledni tydny🙁ale uz se to blizi ke konci 🙂vim ze az mi i trosku spadne ta vaha budu se citit lepe😊s porodem Kuby prestali chute na sladke a hlad tak doufam ze to bude stejne protoze se cpu s tim samym jako kdyz sem cekala jeho😂 17 DC to je jeste brzy budeme cekat jeste chvili jak to vse dopadne😉pekny zbytek pondeli🙂

lucije11
4. zář 2017

@petrysek181 ty už to máš opravdu za pár. Já odpočítávám dny, kdy půjdu na mateřskou a do porodu a už z toho začínám být nervózní. Už jsem vstoupila do 3.trimestru a malej o sobě dává vědět čím dál silnějšími kopanci😀 hlavně když sedím u počítače a pracují tak se mu to nelíbí. Jinak mě už přes 2 týdny bolí každý den v bedrech tak si to náležitě užívám 😂

petrysek181
4. zář 2017

@lucije11 reknu ti ze to utika jako voda je pravda ze treti trimestr je nejhorsi🙂ja byla porad dobra a v pohode a ted me boli kde co😀sedet nevydrzim lezet taky dlouho ne ale co by clovek pro drobecky neudelal😀malej je stale koncem panevnim tak kdyz sedim citim jak me tlaci hlavickou a nozicky mi cpe dolu jak kdyby chtel ven😀me zada bolet prestaly ale prisli jine veci ono ani ty kila nahore mi nepridaji proste zatnout zuby a vydrzet vid🙂

pulguita
4. zář 2017

@petrysek181 Aha, tak ještě štěstí, že u vás nebudou spát.🙂 No máš pravdu, člověk musí zatnout zuby a vydržet, je to přeci jen jeho rodina, ale úplně ti rozumím. 🙂 No možná nakonec budeš v tu dobu rodit a úplně se z toho vyvlečeš 🙂 No ta jeho mamka a sestra jsou drbny a zvědavky od jaktěživa, ale u té zeleniny se prostě prokecla😅 Tak mi to docvaklo, že když ví co mám v mrazáku, tak prostě prohrabala všechno. 😕 Vždycky se přítele vyptávaly, co jsem mu dala na narozeniny nebo vánoce, a přitom můj první vánoční dárek od jeho matky byla krabička Ferrero Rocher😵 Příteli dala v obálce peníze. A sama si řekla ať ji dáme nákupní vozík a ne zrovna levný. No kdo umí, umí a kdo neumí čumí. 😅 Po těch letech už jsem si zvykla a vůbec nic od nich nečekám a beru je takové jaké jsou. I když jsou věci, co člověka občas mrzí. Třeba teď jak přijel synovec, tak nadhazovaly že by je chtěly vidět. Naštěstí je synovec uzavřeny a stydlín a o návštěvu u nich doma by neměl zájem, ale za normálních okolností, kdyby třeba přijela moje mamka, tak by se hodilo, že by jí přítelovic mamka pozvala k nim domů na oběd. No takže v případě mého synovce ten plán zněl přijít k nám, což jsem zavrhla, protože nebudu lítat celý týden do práce a vyvařovat o víkendu ještě i pro ně, protože si usmyslí, že je chcou vidět. Jen podotýkám, že přítelovic sestra je na pracaku a nepracuje a jeho máma měla celý srpen dovolenou, a když ji přítel řekl, ať nás pozve k nim domů když už je doma a má dovolenou, tak odpověď zněla, že ona doma nikoho nechce a ať jdem na oběd někam do restaurace. (samozřejmě by si každý platil svoje, protože ona je držgrešle a nikoho by nepozvala). Tak si vem. 😀 Ale hlavně že je pohoda 🙂 Ty si hezky užívej těhulkování a pak se budeš držet po porodu. Uvidíš, že to bude dole jedna dvě. Kdoví jak dopadnu tento cyklus. Snažím se na to moc nemyslet a celkem se mi to daří, tak kdoví 🙂 Pěkný večer! 🙂

petrysek181
4. zář 2017

@pulguita no tak jak to ctu tak to taky nemas zrovna jednoduche nejhorsi je ze clovek se je snazi tolerovat kdyz je to v rodine ale kolikrat by si jim to rekla z plnych plic vid🙂tak to citim i ja😀nezapomenu na to jak jsme prijeli z radnice a ta co ma to dite mi jeste v aute rika a kavicka nebude?do me ti vjel takovy vztek😤ze ji rikam konvice vis kde je a kafe si snad uvarit umis ne😂😂😂to vis jak koukala ale ja si rikam litam kolem vas a ani slovo ze by mi neco pomohla tak sem byla proste neprijemna za ni vse dela maminka i vari tak si dokazes predstavit to telatko🐄😂no a ta pritelkyne toho brachy z Anglie je celkem pohostinna ale u me si to rozlila kdyz jsme prijeli na Slovensko na oslavu a manzel ji rika ze v nedeli musime odjet ze potrebuji do prace a ona na to tak ty tu zustan a ja at jedu vlakem😲no me ti to normalne nas.....😂a rekla sem si tak holcicko a ty mas u me utrum😂a ted se mi to vsechno nakybluje domu 😀doufam ze Danecek bude pri me a pujdeme radsi rodit😂😂to uz by jsme mohli😉 sem moc zvedava jak dopadneme ve stredu zaciname 36tt a maly je pry dlouhan tak si myslim ze uz na otoceni nema ani misto🙂takze s tim zacinam pocitat🙂tibe preji krasny zbytek vecera a odpocin si

pulguita
4. zář 2017

@petrysek181 No tak teda myslím, že jsme na tom s tou rodinkou více či méně stejně😅 No chce to pevné nervy a prostě naučit se je trochu brzdit, protože když jim dáš prst, tak pak budou chtít celou ruku. Ta přítelovic sestra je taky takové telátko, bude ji v říjnu 29let, pořád žije s rodiči, pořádnou práci nemá, čas od času má maximálně poloviční úvazek...víc ne, to už je hodně😅 No a prostě ji to tak vyhovuje. Máma ji vaří, pere, žehlí a dokonce ji mění ve skříni zimní oblečení za letní😅
No budu ti moc držet palce, ať Daneček vyjde ven v pravou chvíli a nemusíš nikoho obsluhovat. Neboj, třeba se ještě otočí i když je dlouhán. Ta reportérka v tom pořadu co jsem sledovala, čekala dvojčata a nakonec se jí oba otočili. Třeba se ti Daneček ještě otočí, ale až přijede tatínek. Moc vám budu držet palce 🙂

petrysek181
5. zář 2017

@pulguita dobre ranko ano koukam ze to mame opravdu stejne😀ja sem dneska zase spatne spala od 3h sem se tam prevalovala a mam pocit jak kdyz me nekdo nakopal do podbrisku😯ted uz asi nebudou dny lepsi asi to bude porad stejne🙂skocila sem do kramu pro pecivo u sousedu jsou nejaci remeslnici tak s Bernym budu chodit ven pres zahradu😀😀😀mate tam taky nejaky porad jako je v cechach vymena manzelek???bezi to tu kazdou stredu a ted posledni dobou to je teda vyber zitra je tam 17 leta maminka😨a potom jsou male lasky je to o porodech a to si vzdycky pobrecim😀preju krasne utery letim s tim malym otravou😀

pulguita
5. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No teda malý si užívá mejdan a nenechá tě vyspat, mysli na to, že už ho za chvilku budeš mít v náručí🙂 Už se to krátí. Tady tu vyměnu manželek dávali před lety a taky se mi to líbilo, některé ty rodiny byly hrozné...Ještě si vzpomínám na holku, co šla do cigánské rodiny, kde nikdo nepracoval a ani neměl snahu. Ona si našla bokovku, aby si něco přivydělala a měla na nákup jídla a oni po ní ještě loudili peníze😲 Hrůza! Ten o porodech tu není, ale já se teď dívám na First dates (První rande) kdy se lidí hlásí do televize, kde jim přidělí partnera s kterým mají rande naslepo🙂 Někteří dělají hezký pár, ale někteří nic moc.🙂 Tady je dneska krásně slunečno a mi se nechce pracovat. Nejraději bych šla domů, kde mám plno restů 😅 Krásné úterý! :--

petrysek181
5. zář 2017

@pulguita ahojky me doslo az ted vecer ze sem ti zapomela odepsat😀ja se cely den divala na dokumenty a procitala ruzne veci na netu to sem zase chytra😀😀😀😀a jeste se mi povedlo domluvit se s manzelem ze navsteva se zrusi a kdyz budou chtit at prijedou mezi vanocnimi svatky tak ti to ze me spadlo porad to ve me hlodalo😀😀dneska sem toho opet moc nepodelala jde to se mnou z kopce pritel mi rikal at se na venecky vykaslu tak to tak udelam koupim nejaky zakusek a bude vystarano 🙂tady bylo dneska celkem prijemne a slunecno zitra se nam lame tyden ted uz to pujde z kopecka dolu a vikendik tu bude za chvili😀dneska se mnou mlatili hormony ze sem si i vecer pobrecela uz to zacina😀😀😀jsrm rada ze jdeme do finale a tim uzavirame nase miminka koncime Daneckem uz se na to opravdu znovu necitim hlavne at je vse v poradku a budu ta nejstastnejsi mamina krasny zbytek vecera a pekne sny🙂

pulguita
6. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 No myslím, že ses rozhodla správně. Ty teď prostě potřebuješ klid a ne tam někde skákat kolem návštěvy. A i kdyby si nemusela nic dělat, je to stres, co si budeme namlouvat a nedej bože kdyby ses necítila dobře, nebo prostě chtěla jen tak v klidu ležet na gauči a odpočívat. Udělala jsi správně 🙂 Na vánoce už budeš mít svůj režim a ty už na tom budeš o něco lépe a tohle prostě musí pochopit. Tak to prostě musíme dělat, myslet trochu na sebe, protože pak se jen honíme, stresujem a návštěva si bude válet šunky a ještě ji to bude málo. Na věnečky se taky vyprdni, prostě teď odpočivej a nech ať kolem tebe skáče okolí a ať tě trochu hýčkají, protože si to zasloužíš❤ 🤰
Když tak si zajděte spolu do cukrárny na věnečky, anebo ať je koupí on a uděláte si doma fajn posezení 🙂
Už se to krátí zítra čtvrtek a za chvíli ty máš manžela, šíleně to letí! Já včera čučela na telku na ten program co dělají to rande. Vydržela jsem až do konce a dnes ráno jsem jak sova😵 😴 No snad to v práci rychle uteče 🙂 Uvidíš, že všechno dobře dopadne. Měla jsi fajn těhotenství a žádné vážné problémy jsi neměla, tak uvidíš že porod taky zvládneš. Daneček ti pomůže😍 Teď na další miminko nemysli. Jak říkáš, hormony tebou hýbou, ale třeba později po porodu to budeš cítit jinak. Ať je to tak či onak, hlavní je že máš vašeho malého Danečka ❤ Pokud přijde další, tak to bude fajn, ale i kdyby jste zůstali jen u jednoho, tak to budete mít super taky. Já už taky občas myslím, že možná budu ráda za jedno. Protože kdoví kdy nakonec otěhotním, pro mě to bude úplně všechno nové tak kdoví jestli se pak budu cítit na další. Takže to zatím vůbec neřeším, co bude to bude, hlavně ať je to zdravé. 🙂 Přeji ti krásný den a ať nám ten týden rychle uteče. Tady máme v pondělí volno, tak budeme mít delší víkend 🙂 Tak snad rychle uběhne zbytek týdne a konečně se dočkáme víkendu 🙂

petrysek181
6. zář 2017

@pulguita ahoj tak sem se dneska rozhodla ze udelam venku podzimni vyzdobu protoze letni kyticky uz zacali pomalu usychat😀tak sem presazovala a funela u toho jako jezek😀😀😀ale mam to . Jasne sem rada ze to tak dopadlo a snad to oni taky pochopi a kdyz ne tak je mi to jedno😀tady je dneska pod mrakem ale celkem prijemne je to fajn tohle pocasi 🙂ty se neboj ja si myslim ze otehotnis brzy a pak budes mile prekvapena👶ne u nas je to definitivni ja se chci vratit do prace a o dalsim mimcu vazne neuvazujeme budeme si taky trochu uzivat jako dovolena apod.ted porad cpeme penize do baracku a nic si pomalu neuzijeme🙂to je super ze mate v pondeli volno je prijemne si prodlouzit vikendik👏zitra jdu konecne k holici uz sem jak blazen nejde mi to ani ucesat😀😀😀hlavne u tech usi tam jak to preroste tak to je desny😀preji ti krasnou stredu ktera nam zlomi tyden a uz se blizime k vikendu krasny den🤗

petrysek181
6. zář 2017

@pulguita vitame podzim😉

pulguita
6. zář 2017

@petrysek181 To máš krásné! Já viděla tady v lidlu, že je budou mít v akci, ale asi je nekoupím, protože mi jednou hrozně rychle uvadly a tak mám strach. U nás na balkoně hned chytnou nějaké hmyzaky a většinou mi uhynou. Ty máš truhlík krásně naaranžovaný. Dokonce by sis mohla založit květinářstvi! 🙂 Tady je taky pod mrakem a trochu dusno, teď se mi ještě ke všemu chce spát, protože jsem ponocovala jak noční můra🙂 Dnes musím jít brzy na kutě.
Je to pravda, teď jste měli plno výdajů kvůli rekonstrukci, takže pak si budete víc uživat. Je fajn, že už máte baráček hotový, takže ty největší výdaje už máte za sebou a malý se narodí do nového. Ten si to hezky naplánoval a vybral. 🙂 No uvidím, kdy se na nás usměje štěstí. Zatím na sobě nic necítím ani nepozoruji. Příští týden už budu vědět co a jak. MS má přijít ve středu (27 DC). Tento cyklus (kdybych měla zpoždění),tak bych testovala až v neděli 17.9. (30DC). To jsem zvědavá co bude. Raději si nedělám iluze a spíš čekám, že z toho nic nebude. No když by se náhodou zadařilo, tak hlavně ať je to v pořádku. 🙂

petrysek181
6. zář 2017

@pulguita no jeste nam chybi fasada z boku to je nejvetsi polozka ta by se mela delat pristi rok a jinak uz takove dodelavky ktere nebudou tak financne narocne🙂ale to nejhorsi mame za sebou🙂a maly prijde do noveho vevnitr se to delalo vsude nove krome kuch.linky a koupelny tam se akorat vymalovalo🙂asi by me bavilo aranzovat kytky a taky sem chtela byt kadernice bohuzel to dopadlo vse uplne jinak😃sem zvedava jak to tes s tebou bude a kdyz se ted nepovede tak se nic nedeje kazdy mesic je tam nadeje🙂ja uz zase nic nedelam ale uz sem neusnula ted odpoledne uz je to spani narocny najit nejakou polohu😀vecer si jdi lehnout driv a nebo si schrupni az prijdes z prace at si trochu odpocines🙂

pulguita
6. zář 2017

@petrysek181 No hlavně, že to uvnitř už máte všechno hotové. Ještě minulý podzim jsi uklízela po rekonstrukci uvnitř, tak to asi tak správně vyšlo, že jsi otěhotněla v pravou chvíli, když už jste to doma měli hotové🙂 Jsi na to aranžmá opravdu moc šikovná. Práce v květinářství musí být prima. Kreativní a takový relax když člověk montuje ty vazby 🙂 Teď po obědě byla velká krize a vůbec se mi nechtělo zpět do práce. Snad to odpoledne nějak přežiju a dneska půjdu spát se slepicemi 🙂 Jasně každý měsíc je tu šance, tak kdoví kdy to vyjde. Kéž by to klaplo tento nebo příští měsíc, abych stihla porodit než tu začnou ty velké horka, z toho mám strach. Ale co má být to bude a pokud nakonec otěhotním později, tak to nějak budu muset zvládnout😅
Krásný zbytek odpoledne! 🙂

petrysek181
6. zář 2017

@pulguita no to ano sem rada ze je to tu hotove a maly prijde do noveho😀tal jsme se odpoledne jen valeli venku bylo zatazeno ale uz nevim jak lezet 😀😀😀ted mi doslo kdy jdete k tomu doktoru v tom rijnu nekdy zacatkem?podivej jak to utika jako voda Kubu veka operace toho oka v listopadu rok jsme cekali na tento termin a taky to strasne uteklo ty si jdi brzy lehnout at si odpocines krasny vecer🙂

pulguita
6. zář 2017

@petrysek181 Já jsem toho taky moc neudělala a jen jsem byla na gauči a cpala jsem páté přes deváté. Ale ano, dnes si půjdu brzy lehnout. Doktora máme 5.10., tak kdoví jestli nám to vyjde otěhotnět do toho října. A když ne, tak kdoví co mi předepíše a za jak dlouho se nám to podaří. Tak to jsem nevěděla, že budou Kubu operovat. Představ si, že příteli ještě neřekli termín té jeho operace. Je to tu hrozné, ale na druhou stranu jsem ráda, protože dokud mu neřeknou termín, tak máme šanci na nějaké to snažení. Kéž by nám to vyšlo ještě před tou jeho operací, protože po operaci budeme mít tak 3měsíce utrum. Tady bude určitě bouřka, protože je dusno a byly úplně černé mraky. Krásný zbytek večera! 🙂

petrysek181
6. zář 2017

@pulguita Kuba ma od narozeni na levem oku ptozu vivka ze ho ma malinko spadle zdedil to po tatovi takze je to vlastne takova kosmeticka operace je to vlastne vytazeni vicka a cekaci doba je rok co tam toho maji tak jde koncem listopadu ale ulevi se mu akorat si myslim ze ma trosku strach🙂no reknu ti tam to zdravotnictvi je sileny takovou dobu na to ceka a porad nic nevi🙄taky potrebujes odpocivat🙂ja taky placam pate pres devate porad nekde neco zobu je to des🙂poradne se prospi a jeste dvakrat do prace a je to za tebou a pak mas volnicko🙂neboj vyjde vam to brzy aspon si to myslim a kdyz ne tak vam pomohou aby jsi uz taky mela uzlicek lasky u sebe🙂

pulguita
7. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Tak dneska jsem sice spala přes 7 hodin, ale stejně se mi vůbec nechtělo vstávat. Už se těším na víkend až se pořádně vyspím🙂 Aha, tak pokud to je jen takový mírný zákrok, tak to bude v pohodě, protože v dnešní době umí lékaři všechno možné, ale věřím že má strach. Já jsem poseroutka a nikdy mě neoperovali, tak mám strach úplně ze všeho 🙈
No já si včera večer ještě dala 2malé croissanty s čokoládou, které jsem si rozmrazila ...takovou chuť na sladké jsem měla. No musím se začít krotit, protože to málo co jsem shodila, to naberu zpět. Tak snad to dneska rychle uběhne a už tu bude víkend a tobě už se konečně vrátí manžel🙂 Kdoví co ti řeknou v to pondělí. Za 2 týdny už budeš 38tt a každou chvíli budeš mít Danečka v náručí😍 Krásný čtvrtek! 🙂

petrysek181
7. zář 2017

@pulguita ahoj dneska sem nejak nestihala ani napsat😀byla sem s dedou na pohotovosti tahali mu vodu z kolena pak se dat ostrihat vytrit byt odpo sem na chvili odpadla a najednou si rikam vzdyt ja sem te kocce ani neodepsala😀😀zitra rano sjedu na nakup at mam sobotu volnou manzel stejne prileti zase az vecer ale uz se to blizi a ja se tesim jako mala holka🙂malinkej mi dava zabrat v noci me vzbudili bolesti bricha a kopal me jako blazen uz ma silu 🙂sem cela napjata na to pondeli to mas pravdu ikdyz clovek spi tech 7h tak si nekdy prijde jako zmlaceny o vikendu to dotahnes a odpocines si🙂ja jdu na kute mozna zase budu ponocovat pekne sny🌸🌳

pulguita
8. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Konečně pátek! 🙂 Dnes se mi vstávalo o něco líp, ale večer jsem vytuhla už u televize. Byla jsem šíleně unavená. Přítel měl chuť na pizzu, tak objednal. Samozřejmě jsem neodolala a dala si taky a dnes ráno se cítím jak velryba...ach jo. Od příštího týdne začínám sekat latinu, protože to takhle nejde. No chudák děda, to muselo bolet. Snad se dá brzy dohromady. Ty už jsi kočka a připravená na manžela 😍 Já jsem taky zvědavá na to co ti řeknou v pondělí. Moc ti budu držet palce.🙂 Krásný pátek! 🙂

petrysek181
8. zář 2017

@pulguita ahoooj🙂konecne patek! 😀ja se dneska citim po dlouhe dobe dost dobre nic me neboli akorat maly me obcas nakopne😀vzala sem mamku a jeli do mesta potrebovala sem nakoupit natankovat a sehnat velke spodni pradlo protoze me jaksi vsechno skrti😀😀😀vse jsme poridlili a uz vegetime doma🙂delam k obedu spagety potom s pesanem ven a potrebuji vsude utrit prach🙂dneska je tu slunecny den tak je celkem pekne🙂tobe uz se to v praci taky krati jeste chvilicku a budes doma uzivat si vikendu🙂kadernice si dala celkem zalezet a musim rict ze me dobre ostrihala 🙂uces uz mi zase drzi😀😀co by sis nedala pizzu ja ji taky miluju samozrejme ze sem si nakoupila zase sladkosti at mam co zobat🙂preju krasny den a rychle prehoupnuti pracovni doby😉

pulguita
8. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak já čekám na přítele. Přijede mě vyzvednout a jedeme na pláž na náš tradiční picnik 🙂 Konečně už je víkend 🙂 To je prima, že je ti lépe a zítra s manželem to bude jiné kafe 😍 Konečně ses dočkala!🙂
Já si dala v práci buchtu, co přinesla kolegyně, ale příští týden se chci začít krotit, protože to takhle nejde...plácám do sebe všechno možné 🙂 Ale co, ať jsme tlustý na 3 prsty. Snad to jednou shodím. Krásný zbytek odpoledne! 🙂

petrysek181
8. zář 2017

@pulguita jee to budete mit fajn odpoledne🙂ja sem samozrejme usnula pak sem vezla mladyho mel sraz s klukama a ted si uzivam uz jen u televize🙂zitra uz to bide veselejsi samo ze nam zbyli spagety tak mame vareno i na zitra tak nevim nejak se pres den musim zabavit preju ti krasny odpocinkovy vikend a pekny piknik na plazi🤗

pulguita
9. zář 2017

Dobré ranko! 🙂 Na pláži bylo fajn, dokonce jsme se i koupali, i když se voda zdála ze začátku studená. Večer jsme pak šli do kina a domů jsme přijeli pozdě, ale co. Dnes chci uklidit a taky jít nakoupit pár věcí do Lidlu. Dostala jsem ti chuť na špenát s bramborem a vajíčkem, tak ho asi udělám na oběd. Tobě už se to krátí a za pár hodin už budeš mít manžela doma🙂 Tak udělej jen nejdůležitější a pak už jen odpočívej, ať jsi fit jak přijede 🙂 Krásný víkend a krásnou sobotu! 🙂 Hezky si manžela užij❤

petrysek181
9. zář 2017

@pulguita pekne dopoledne🙂ja sem zase ponocovala a rano se mi nechtelo moc vylezat s bernikem na prochazku🙂akorat sem vyprala jednu pracku a povesila pradlo jinak nic delat nehodlam😀skoda ze manzel prijede az vecer ale to se neda nic delat i tak se na nej moc tesim🤗budu se citit lepe kdyz bude doma🙂tak vy jste se i koupali to je fajn ze jste si uzili den🙂mi jsme si psali ze vyrazime taky aspon na obed nebo veceri protoze ja uz toho moc nepochodim🙂spenat bych si dala taky mam jo moc rada ale nikdo mi ho doma neji😣to same je to i se zeleninou Kuba celkem jo ale manzilek pro nej je to utrpeni😀na zitra jsem mu slibila knedliky se zelim a pecene maso at se nadlabne maji tam porad brambory malokdy jinou prilohu😀vcera jsem nakonec pro Kubu vecer jela a musim se smat jakmile sednu za volant malej zacne neskutecne radit a kopat je to jako kdyby slapal na pedaly se mnou😂uzij si krasny prodlouzeny vikend a odpocivejte oba🙂

pulguita
9. zář 2017

@petrysek181 No teda, tak v noci byli oba tvoji kluci na mejdanu! 🙂 Když tak si pok ještě zdřímni. Dnes ti to rychle uběhne a už budete konečně spolu. Zítra si dá manžel do nosu...takový dobrý oběd! Určitě vylíže i talíř. 🙂
To s tím řízením to jsi dobrá, ale to se kupuje nějaký speciální pás pro těhotné že? No je toho tolik, že až budu jednou těhotná, tak nebudu vědět kde začít a co dřív koupit 🙂 Tím že máme prodloužený víkend, pojedeme zítra na noc do toho hotelu, kde jsme byli na přítelovy narozeniny. Už se moc těším! 🙂 Kéž by bylo hezky, ať si to maximálně užijeme 🙂 Krásný víkend rodinko! ❤

petrysek181
9. zář 2017

@pulguita mozna pak jeste schrupnu uvidim nechci byt zase cela zmuchlana kdyz se vzbudim😀😀😀😀ne zadny pas sem nekupovala pouzivam porad klasicky🙂ty jo to bude super relax❤❤❤bude to zase fajn zazitek🙂i tobe krasny vikendik v pondeli ti dam vedet jak jsem dopadla u dr🙂uzijte si to🌷

Strana