icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

pulguita
16. zář 2017

@petrysek181 Ahojky, no musím najít nějakého nového gynekologa u toho soukromého pojištění co si platím, řeknu mu co a jak a kdoví. Mám trochu strach na koho narazím, ale co. Myslím že budu potřebovat něco jako ten ultrogestan určitě. Kdoví co tady mají a jak se to tu jmenuje. Jinak před chvílí jsem byla na malou a už ze mě vyletěla první sraženina, takže to bude jak minule, ráno špinění a pak se to rozjelo. No kéž by se to povedlo tento cyklus 🙂 Mimi by se narodilo skoro na moje narozeniny, ale to stejné jsem plánovala i minulý rok, kdy jsme začali se snažením 🙂 No ty hormony jsou jasné, já se včera dojala u videa, kdy jedna holka povzbuzovala manžela, který běžel do cíle na triatlonu😅 Já už pouštím další pračku, ať mi to hezky na sluníčku uschne. Na oběd jsem chtěla dělat to rizoto, ale nechce se mi ztrácet čas vařením, tak to vidím taky na pizzu😀

petrysek181
17. zář 2017

@pulguita ahoj a krasnou nedeli dneska sem vydrzela spat do 9h takze super😀vysala sem byt a peru letni boty abych je ulozila k zimnimu spanku😀k obedu budu delat bramboraky vyzadali si je chlapi ale dneska se mi spatne dycha tak kazdou chvili sedim zitra jdu pro ty vysledky toho steru a pak se objednam do te poradny nebudu cekat dalsi tyden🙂at vime na cem jsme😉maly si je stale ve sve poloze tak si myslim ze je to jasne🙂co ty?uz se to rozjelo?ty tam nemas staleho gynekologa? Tam je to opravdu zajimave a pritel stale nic nevi?kdy ho to ceka je to divne ze ho jechaji takovou dobu jdu varit at nejime odpoledne😂krasnou nedeli

pulguita
17. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! Já se před chvílí probudila!🙈 Včera večer jsme byli na večeři u přítelovic tety. Bylo to fajn, ale stvrdli jsme tam až do 4do rána!😵 No zapovídali jsme se 🙂 Oni totiž byli letos na dovolené v ČR. Tak přítel jim udělal bramboráky, protože oni nám přivezli trdelníky 🙂 Teď si je dáme na "snídani" když jsme se tak pozdě vzbudili. Já jsem pustila pračku, ať využiju hezkého počasí a ať to uschne. Nic moc se mi nechce dělat. Když se mi rozhodí můj spánkový režim, tak jsem na druhý den jak po flámu. A to jsem nic nepila.🙂 MS už se rozjela. Přítel ještě pořád nemá datum operace. Tady mám gynekologa ve státním zdravotnictví, ale poslali mě k tomu co nám dělal to vyšetření. Výsledky toho mojeho vyšetření budeme mít v tom říjnu. Ve státním zdravotnictví tu kde všechno pomalu, takže proto si platím soukromé pojištění, kde můžu chodit k soukromým lékařům a vše jde o něco rychleji. Jen si teď musím nějakéjo gynekologa vybrat a snad s ním budu spokojená, když ne tak ho můžu vyměnit za jiného. Tak jsem zvědavá. Tobě budu držet palce, ať máš výsledky v pohodě a kdoví co ti ještě řeknou. No třeba se ještě otočí. Moc ti budu držet palce. Krásnou neděli. 🙂

petrysek181
17. zář 2017

@pulguita tak to verim ja jak nejdu spat v urcitou dobu a ponocujeme tak sem pak taky jak po flamu😀ja jeste udelam puding mame na nej vsichni chut a pak uz budu odpocivat🙂mamka si vzala pesana a vyrazili do lesa na houby tak je tu takovy klidek nemam porad nikoho za zadkem😉pritel sel zase neco kutit ven a Kuba se leci z nachlazeni😣tak sem jeste udelala kureci vyvar a ted sem sebou placla na gauc uz citim ze toho mam dost🙂v kterych mistech byla teta na dovolene???a libilo se jim v Cechach?

pulguita
17. zář 2017

@petrysek181 No my jsme vytuhli ještě i odpoledne😅 Byli jsme úplně vyřízení a to jsme jen šli pozdě spát, protože jsme s něma seděli a klábosili. 🙂 Kdyby jsme byli křepčit, tak bych byla úplně KO 🙂 Oni byli jen pár dní v Praze, ale byli úplně nadšení. Moc se jim tam líbilo.🙂 My ráno zblajzli každý jeden trdelník. Mňam! 🐷 Snad se dá Kuba brzy dohromady. Ty jsi na tom jak s tím kašlem? Zkusila jsi tu cibuli? Ještě bych měla žehlit, ale vůbec se mi nechce. 😖 Krásný zbytek neděle! 🙂

petrysek181
18. zář 2017

@pulguita dobre rano tak sem to nevydrzela a objednala se na stredu odpoledne potrebuju uz nejake rozloupnuti znama je o 14 dni mene a uz byla dneska na monitoru a ja mela cekat az na objednani na dalsi tyden a to si vezmi ze meli volny pouze jeden termin takze jdu k doktorovi nemohla sem si vybirat🤔dneska v noci me chytli bolesti jako menstruacni ale k ranu to preslo takze sem toho moc nenaspala a koukam jako sova🐲dneska jsi jdu ke svoji pro ty vysledky tak doufam ze bude vse v pohode hlavne ze je to bez vysetreni po tom minulem uz o to moc nestojim😀tak sem vlezla na vahu a za tyden 2kg nahore a to zas tolik nejim uz sem z toho na mrtvici jsem tlusta jak🐖 takze mam na sobe 22kg😨tady dneska prsi a je zima zitra uz nam prijdou rozchodit kotel tak uz bude dona teploucko🙂pekne pondeli

pulguita
18. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! Tak to je prima, že ses objednala. Máš recht, to už budeš 38tt, tak kdoví co ti řeknou, aspoň budeš vědět co a jak a budeš klidnější.🙂 Už se ti to blíží, tak asi tyhle bolesti značí, že se malý chystá. Kéž by se ještě stihl hezky otočit.🙂 Držím palce, ať máš výsledky v pořádku. O váhu se neboj, pak to všechno hezky shodíš. Zatím se tím nestresuj a dej si do nosu na co máš chuť. Ještě pořád se můžeš vymluvit na těhotenství 🙂 Já uvažuji (jako obyčejně po MS) 😀 že "zase" začnu chodit do fitka. 😅 Ano jsem případ pro doktora chocholouška, já jsem jak 🐷 A těhotná nejsem...jsem sam špek a rosol...ach jo. No musím se hýbat a zkusit vynechat sladkosti a jiné slané prasečinky, ale když mi tak chutná cha cha cha 🙂 Pořád tajně věřím, že zhubnu a jak to tak vidím, tak ještě než otěhotním. Já si vybrala toho nového gynekologa v té soukromé ordinaci, ale až do 16.10. má plno. No ale pokud tento cyklus neotehotnim, tak už budu mít výsledky od toho prvního doktora, tak bych mu je ukázala a budu mít 2 názory. A kdybych náhodou otěhotněla, tak bych chtěla, ať mi vede celé těhotenství, protože je prý dobrý. Pak tam byly gynekoložky ženské, ale takové mladé holky, tak bych raději někoho trochu zkušeného...No nevím. Uvidím jaký pak z něho budu mít pocit. Krásné pondělí! Tady je zataženo a vypadá to na déšť, takže se mi vůbec nechce pracovat😂

janajens
18. zář 2017

Tak. Dneska zpravy od Dr 6+6podle ultrazvuku Jinak 7+0ale hlavni mame❤ a 9.10prukazka

janajens
18. zář 2017
petrysek181
18. zář 2017

@pulguita no me to nedalo vrtalo mi to proste v hlave tak sem mluviila tady s holkama a od pana dr sem se nechala preobjednat na pristi tyden v utery a jdu k dr kterou znam🙂a sem klidnejsi stejne si tim v nicem nepomuzu tady pokud to neni akutni delaji cisare az tesne pred terminem proste to hodin za hlavu at to nejak dopadne akorat manzel nebude rad ale prezije to🙂dr mi rikala ze ted ty kila jsou jenom voda a ze mam otoky do pule lytek je fakt ze dost piju ale pomalu nic nevycuram vsechno si skladuju🙂docela to ze me spadlo ja tohohle pana dr co sem k nemu mela jit zazila nechoval se spatne ale proste se ve me neco bloklo a rekla sem ze uz k nemu nikdy nechci😂ty a prasatko?????ale prosim te kdepak by se to u tebe vzalo nekecej a dej si na co mas chut🙂taky tam maji plno co doktori ale mas pravdu muzes s nim zkonzultovat ty vysledky a budes vedet vice

pulguita
18. zář 2017

@petrysek181 No tak to jsi udělala dobře, já bych taky změnila Dr, kdyby mi nebyl moc sympatický. Je to v tomto velmi důležité, a aspoň jsi klidnější. Ale kdoví, třeba nakonec do toho příštího termínu porodíš. Tento týden už budeš 38tt a pokud ti říkají, že je o týden napřed klíďo by to mohlo klapnout a stihne to i manžel. Moc ti budu držet palce. Kdy ti zase odjíždí? Kéž by vám to vyšlo, moc ti to přeji, ale ať se děje co se děje, určitě to zvládneš. 🙂 No to jsem ti chtěla říct taky, že určitě zadržuješ hodně vody. Takže buď v klidu a vůbec si nedělej hlavu. Já to tak taky mívám, zadržuji hodně vody a až budu těhotná tak z toho mám strach. Hlavně kdybych byla těhotná v létě, tak tu v tom horku asi umřu a budu jak sud. Jinak špeky a rosol mám, přísahám! No teď jak se trochu ochladilo, tak bych se měla začít hýbat a možná půjdu do fitka dnes...Jen tak z lehka protřepat faldíky🙂
No uvidím, co mi pak řekne ten druhý, možná ta mladší doktorka by měla termín dřív, ale vždyť je mladší než já tak ne že by nic nevěděla, ale raději někoho s větší praxí. Třeba mi pak ten doktor nesedne a půjdu k té mladé, no kdoví. Kéž bych měla štěstí a byla spokojená. Hlavně ať mi řeknou co a jak a trošku se to pohne dopředu. 🙂

petrysek181
18. zář 2017

@pulguita manzel mi odleta pristi vikend v utery tam pujde se mnou a uvidime co se dozvime🙂ale zase az bude maly na svete tak se mi na par dnu vrati a to je hlavni🙂ano mas pravdu treba to prijde o neco drive citim jak se mi prcek tlaci nozickama ven😀tak uvidime kdy si da rict😀hlavne se tim nebudu stresovat a tech par dnu co nam zbyva to uz vydrzim🙂treba se prcek jeste umoudri a otoci se a bude po starosti a ja si zopakuju porodni bolesti🙂jen at se radsi pekne dopece a nabere hezkou vahu a at je v poradku to ostatni neni dulezite😀takze ty pujdes do fitka to si dobra manzel zacne chodit v Norsku taky do fitka a ja snad tu vahu taky sundam dolu at jsme zase stramaci😀

pulguita
18. zář 2017

@petrysek181 No třeba to do toho příštího víkendu vyjde. Moc Vám budu držet palce 🙂 Je prima, že pak za tebou přijede a bude s tebou až budeš doma. Určitě to všechno zvládnete a Daneček vás všechny ošéfuje 🙂 Snaž se být co nejvíc v klidu a užívat si manžela jak to jen jde. Uvidíš, jak po porodu půjdeš s váhou dolů jedna dvě i bez fitka. Přítel začal od minulého týdne běhat. Chtěl jít i dnes ale nakonec se na to vykvajznul😅 Ale zítra říkal, že půjde. Já jsem přišla z práce zbitá jak borůvka, ale snad se donutím a půjdu aspoň na chvilku ať si zase postupně zvyknu. Kdoví na jak dlouho mi tohle předsevzetí vydrží😅 🙈

petrysek181
19. zář 2017

@pulguita pekne dopoledne😉no uvidime co nam maly nachysta dneska chodim jako kachna boli me kycle a cela panev v noci sem zase moc nespala a hlavne se tesim na toho topenare protoze uz tu zacina byt celkem zima je to az nevlidno😥byla jso vcera cvicit??? Mi jsme zajeli na nakup doma bylo vymeteno a pujdu varit potrebuju setrit podlahu ale jak je zima tak se mi nic nechce no snad se uz dneska dockam🙂

pulguita
19. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! No teda teď ke konci to prostě musíš nějak vydržet. To zvládneš 🙂 Já když je ti zima a svíčky nezabírají, tak se pustím do žehlení a aspoň se u toho zahřeju. Nebo peču v troubě a z tama se taky aspoň na chvilku byt zahřeje. Jenže jestli máte velký barák, tak to asi moc nepomůže viď? No snad k vám topenář brzy přijde, ať to máte v pohodě než se malý narodí. Při nejhorším byste museli koupit elektrické topení jako prozatímni řešení. Představ si, že jsem se nakonec zmohla a šla do toho fitka, tak jsem ráda. Dnes ve 20:30 je hodina na posilování břicha, tak bych taky chtěla jít. Četla jsem ze hodně holek co se pustili do hubnutí a cvičení, tak se jim to hned povedlo. A tak jsem nad tím tak přemýšlela, a vlastně jsem otěhotněla po tom co jsem se vrátila z ČR, kde jsem se poctivě snažila běhat. Něco na tom bude. Taky jsem četla ze pokud mám rozházene estrogeny, tak mi pořádně nenaroste sliznice jak má a proto jsem mohla potratit. Pravidelný pohyb pomáhá k jejímu prokrvení, tak kdoví. Taky bych měla víc spát, ale to je přes týden horší. 🙂
Krásné úterý! Tady je dnes hezky a svítí sluníčko🙂

petrysek181
19. zář 2017

@pulguita tak me napadlo co kdyby jsi zkusila pit kontryhel po tom krasbe roste sliznice a ne ten caj celkem chutnal🙂ja vytrela se vsi slavou cely byt navlikla svetr a jsem jako jitrnice😂😂😂😂ale pan topenar dorazi takze vecer uz bude teploucko je to stary barak tak je studeny☃ale ted uz bude fajn😉maly se tam dneska mele a dava o sobe pekne vedet mamka mi rikala ze ji to pripada ze mi bricho pada dolu ale to nemusi nic znamenat🙂tak ty jsi nakonec sla to jsi sikulka ja se taky moc tesim az budu moc se sebou neco delat dneska sem si skusila zimni bundu a potrebovala bych nastavit tak dvacet cisel😂😂😂ale to uz doklepu nechce se mi investovat do velkeho obleceni to uz vydrzime🙂ja jdu chvili lezet a hak se znam dotahnu tu probdelou noc tak se drz a neprehanej to at te neboli telicko🙂

pulguita
19. zář 2017

@petrysek181 No jenže tady ten čaj neseženu. Zkusím počkat a jsem zvědavá, co mi řekne ten doktor k těm mým výsledkum z krve. Mě napadlo to že mám tu nízkou hladinu estrogenu, protože jak jsem potratila, tak jsem měla tu sliznici celkem nízkou...nevím jakým tempem normálně při MS klesá. No kdoví. Dobré znamení je to, že k nějakému těhu došlo, tak snad někdy příště budu znovu a už bude vše v pořádku🙂 Ty seš dobrá. Já bych chtěla být stejně tak aktivní jako ty. No třeba už malý klesá 🙂 Buď ráda, že sebou mele, ale radši ať sebou mele ve dne, ať můžeš v noci spát 🙂 Hezky si odpoledne odpočin. A večer už budeš v teplíčku. To bude prima 🙂 Tady se sice trochu ochladilo, ale přes den je tak kolem 22 stupňů. Na sluníčku je fajn🙂 velké oblečení už si nekupuj, nemá to cenu, uvidíš, že po porodu se do bundy v pohodě vlezeš 🙂 Zatím ani nemám moc natáhnute svaly. Uvidíme zítra. Hlavně aby mi to vydrželo. Příští týden od úterý začínám další kurz (po pracovní době). Ještě že ho nemám v pátek a končím další týden, takže ztratím 2 týdny. No prostě vždycky jak se rozhodnu, že začnu cvičit, tak mi do toho neco vleze, no snad se k tomu po kurzu zase znovu vrátim 🙂 Už aby to bylo za mnou. V pondělí mám volno! 🙂 Tak se těším, protože budu mít delší víkend 🙂 Už aby byl tady! Potřebuji si zase odpočinout 😅

petrysek181
19. zář 2017

@pulguita aha to je taky pekne blby ze tam takove veci nesezenes 😯 jedine mozna nekde na netu🤔tak mi uz mame teploucko huraaaaaa🤗🤗🤗🤗jak je to super❤ tak ty si zase prodlouzis vikend to je super odpocines si😉zitra jede manzel na nejakou vystavu kvuli bydleni tak tady budu dopoledne sama😀uvidim jestli neupecu aspon nejaky kolac nebo neco😀preju krasny zbytek vecera

pulguita
20. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! Áno, možná bych ten čaj musela pohledat na netu, ale další problém je ten, že by mi ho asi neposlali až sem. No nevadí. Nevím jestli zase začít s měřením bazalky, ale moc se mi do toho nechce. Jenže tím, že poslední dva cykly byly delší než normálně, tak nevím, jestli teď ovulka probíhá později. To je super, že už máte doma teploučko. 🙂 Sice moc podzim ráda nemám, ale moc se mi líbí ty víkendy s dekou na gauči a svíčky🙂 Využij dopoledne, že jsi sama a odpočiň si.🙂 Tak to je prima, že jde takhle na výstavu bydlení, aspoň budeš mít inspiraci na váš domeček. 🙂 Já včera vyšla pozdě z práce, musela jít nakoupit a letěla domů, rychle se prevlíkla a letěla do fitka na to cvičení bříšních svalů, přiletěla jsem o 5minut později, ale asi bylo málo lidí, tak se nekonala 🙄 Tak jsem si zacvičila sama, ale jsem úplně oslabená. Musím na to jít pomalu a s minimální zátěží. 🙂 Tobě přeji krásnou středu! 🙂

petrysek181
20. zář 2017

@pulguita dobre ranko teda taky to mas pekne rozlitane moc to neprehanej at se nestrhas😯jestli budes chtit tak ti ten caj koupim a poslu🙂ja mam taky rada kdyz je venku sychravo a treba prsi a ja sem doma v teple🙂tady ma byt pod mrakem az do nedele zadne zlepseni uz je to takove dusickove pocasi tak ja dneska spala celou noc😀ale sla sem spat kolem 1h v noci vubec se mi nechtelo spat🙂uvidis jak se ti bude chtit merit vem si ted si nic nedelala a povedlo se to🙂vyprovodim manzela a jdu taky neco delat pekny den🙂

pulguita
20. zář 2017

@petrysek181 Ahojky! Jeee děkuji, jsi moc hodná, ale nic nekupuj a neposílej. 😘 Uvidím, co mi řekne ten doktor v tom říjnu. Pořád doufám, že se to tento cyklus povede a když ne, tak se smiřuji s tím, že mi asi předepíše nějaké léky nebo hormony na podporu. Holt už nejsem nejmladší, bude to moje první, takže mě asi bude za potřebí trochu pošťouchnout. 🙂 No ale pořád věřím, že dříve či později, alespoň jedno mimi mít budu 🙂 No s tím měřením uvidím, no právě se mi do toho už moc nechce...ale teď vůbec nevím, kdy je ovulka. Ale když jsem měřila, tak i přesto že jsem věděla kdy je ovulka, jsme se netrefili 😅 To je prima, že seš dneska hezky vyspala.🙂 Tady je zatím hezky, tak snad to vydrží i o víkendu, ať můžu pustit pračky a hezky to uschne 🙂
Krásný den ti přeji! 🙂

petrysek181
20. zář 2017

@pulguita tak ja se dneska premohla a dala sem to tady trochu dohromady akorat sem se rozcilila objednala sem si mop aby i rovnou zdimal a samo ze ta hlavice nefunguje tak jak ma tak sem to chtela reklamovat ale pan mi rekl ze se pokusi ale pry sem si to zpusobila sama ze sem na nej slapala no to vis do me jak kdyz streli a tekla sem mu to jak si to myslim😀😀😀😀pry se mi ozve ja to dopadne😀spis uz ale nezavola😂tak sem mop pekne zbalila odnesla na pudu at se na nej nemusim koukat a vzala za vdek mim starym ale spolehlivym chudackem😀uz me trosku ten vztek presel rikam si ze sem v zivote prisla o vic😀manzel privezl z Norska susene houby chodili s klukama tak sem to davala do sklenic a je jich 9 trilitrovych😨jeste ze je mame radi cela rodina😀tady se opet zatahuje tak sem zvedava jestli krapne🙂ted uz jen odpocivam a cekam az se mi sejde zbytek rodiny🙂

pulguita
20. zář 2017

@petrysek181 No to bych se taky naštvala. Tak jestli to máš v záruce, tak bych chlapa otravovala a volala mu tak dlouho, dokud by ti to nevyměnil, za zkoušku nic nedáš. Jako máš pravdu, jsou to malý věci, ale naštve to. 🙂 V dnešní době ty výrobky hezky odfláknou a pak to nic nevydrží. Hrůza! Ale tak je to bohužel se vším. Ty brďo! Tak to panečku našli plno hub! 🙂 Sušené se vždycky sejdou do polívky, do omáčky nebo vaječiny. Já bych si po obědě nejraději lehla a spala, ale zase musím zpátky do práce, tak snad to tam přežiju a hlavně ať nemám moc práce, abych tam zas neseděla nevím dokdy. Ty si hezky odpočin, než se ti domů vrátí ti tvojí klukani 🙂

petrysek181
20. zář 2017

@pulguita kdyz ja se nerada dohaduju 🙂uvidim treba to dopadne dobre zatim se mi nikdo neozval🙂ja se ted vecer nacpala vsim moznym 🙄 od ovoce masa bramburek no proste des😂😂😂 a ted jenom funim jako🐷😀ale co ted uz linii nezachranim😉az potom zitra budu varit ovocne knedliky a musela sem se smat pritel mi donesl na to z kramu 7 kostek kvasnic😀😀😀😀😀muzu delat hrnecku var😉 preji ti pekny a pohodovy vecer

pulguita
21. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No třeba ti to ještě vymění. Pokud bti nezavolá, brnkla bych mu ještě příští týden🙂 Jasně dej si na co máš chuť, po porodu se budeš držet víc. Já včera stvrdla v práci zase až do nevidim, přijela jsem pozdě a tak jsem uvařila špenátovou polívku a cukynovou, ať se mi to v ledničce nezkazí. Včera večer jsme měli tu špenátovou a dneska budeme mít cukynovou, té vyšlo hodně, tak zbytek asi zmrazím. 🙂 Do fitka jsem nakonec nestihla jít, ale aspoň si odpočinu, protože už cítím natáhnuté svaly. 😅 Dnes chci vyjít z práce brzy, bez přesčasu a chci zkusit jestli stihnu to posilování bříšních svalů, jestli to teda dnes budou dělat, nebo to nakonec zruší jako v úterý. Snad ne. Dneska rozhodně do fitka chci jít. Páni ovocných knedlíků můžeš udělat hodně a zbytek taky můžeš zmrazit na příště a máš vystaráno 🙂 Já jsem je v životě nedělala. Musí to být makačka takhle je všechny naplnit, že? Jsi šikula 🙂 Konečně už je čtvrtek! Snad to v práci dneska nějak rychle přežiju. Krásný den ti přeji! 🙂

petrysek181
21. zář 2017

@pulguita ahoj tak to dopadlo dobre dneska mi prijde nova hlavicena mop🙂ja mam dneska nejakou plactivou naladu stve mi jak sotva chodim ze zacinam byt nepouzitelna proste se mi toho v hlave honi az mi vylitnou slzy ach jo at uz je to za nami a srovna se mi hladina hormonu🙂na tech knedlikach nic neni akorat to plneni me moc nebavi🙂ale co by clovek neudelal kdyz je na to chut🙂v nedeli chci do Ikei potrebuju zasoby svicek😀😀😀manza sel zase neco delat tak sem opet sama potrebovala bych odpo zehlit ale vubec se mi do toho nechce😒ty jsi taky v praci kazdou chvili dlouho to je silene se nedivim ze pak prijdes hotova a nic se ti nechce ale jeste zitra a je tu dalsi vikend😉

pulguita
21. zář 2017

@petrysek181 juuuuu no vidíš, to je prima, že ti to vymění 👏 Tak snad ta nová bude fungovat lépe 🙂 No hormony si s tebou pohrávají, vem si ale, že už jsi v cílové rovince a máš to za pár.🙂 Jenže ta únava, různé bolesti a to že často v noci nemůžeš spát ti taky nepřidá. A možná tohle všechno způsobuje to, že se ti pak chce brečet. Snaž se myslet jen na to, že za pár dnů už budeš mít malého v náručí a už to bude fajn. 🙂 😍 No právě, u těch knedlíků by mě nebavilo to plnění. Raději je ani nebudu zkoušet dělat, páč přítel je sladká tetka a jestli mu zachutnají tak by mě piclo 😅 Mi vždycky chutnaly povidlové a jahodové. Už jsem je tisíc let nejedla. A tady nemají ve zvyku dělat hlavní chod jako sladké jídlo, spíš jí něco malého jako moučník( dezert)
Ve škole byla vždycky v jídelně gulášová polívka a pak sladké knedlíky. A teď jsem si vzpomněla na buchtičky s krémem...Ty bych si taky dala 🙂 Já jsem vyžehlila pár věcí včera...ještě pořád to bylo z víkendu pověšené na sušáku 😅 Ach jo to praní a žehlení je furt dokola😖 Snad dnes z práce vypadnu brzo. Už aby tu byl víkend. Krásný den! Tady je dneska dost slunečno, i když ráno už se ochladilo a je jen 16 stupňů.

petrysek181
21. zář 2017

@pulguita tak hura funguje to😍hlavne ze se pan ze me snazil udelat blbce u te prvni ja si po obede lehla normalne sem odpadla totalne utahana a ted se postupne rozhybu a vyndam to zehleni😐nemuzu to porad oddalovat😀ha mam taky plny susak neustale a pockej co to bude az se narodi jeste prcek muzu byt pradlenka na plny uvazek😀😀😀Kuba prisel ze skoly a sednul k pocitaci s nim to je teda pokec 😂😂😂no vidis buchticky se sodou je ty sem taky milovala 😋 jo to byly casy😀tady je dneska celkem chladno ale podle pocasi by melo byt od nedele babi leto tak sem zvedava jestli jim to vyjde🙂doufam ze se ti povede jit z prace normalne at si taky odpocines tak ja jdu na to at to mam brzy hotove🙂

pulguita
21. zář 2017

@petrysek181 Tak dnes jsem tam byla navíc jen čtvrt hodinku a pak jsem letěla na malý nákup do lidlu. Teď už jsem konečně dorazila domů. 🙂 Tak snad se doma dokopu k tomu, abych šla do fitka a snad dnes bude ta hodina těch bříšních svalů, i když už mám natáhnuté svaly skoro po celém těle😀 To žehlení je hrůza, včera jsem dožehlila resty z víkendu a aby toho nebylo málo, tak jsem pustila další pračku, takže pořád mám sušák plný. 😅 Ještě musím uklidit to vyžehlené prádlo, což jsem taky dost zhnilá, a je to pro mě někdy horší než samotné žehlení 🙂 No s malým budeš mít zapnutou pračku v jednom kuse, i když v práci mám kolegyně co mají 2 děti a pouští i míň praček než já a to my jsme jen 2. Pustit pračku mě baví🙂 To co pak následuje už moc ne 🙈
Já bych si ty buchtičky dala. Mi vždycky obědy v jídelně chutnaly. Ostatní děti i ve školce říkali, že jsem divná protože jim dokonce i polívky😅 Jediné co jsem frfňala bylo maso a když mělo žilky, nebo bylo tlusté, tak jsem ho statečně ukrývala pod zbytkem bramborové kaše, nebo v krajním případě to jistila vázička😝 Krásný zbytek večera ti přeji! 🙂

petrysek181
21. zář 2017

@pulguita ja sem byla taky dobry stravnik hak ve skole tak i ve skolce tam sem si kolikrat i pridavala a pak si dala nasup jeste doma😂akorat v jeslickach a to si pamatuju dodnes sem mela plne kapsicky kvetaku jako mozecek to mi fakt nechutnalo a kvetak sem zacala jist az jako dospela porad sem k nemu mela odpor jak nam ho nutili😝a ted snim kde co proto se snazim cely zivot kontrolovat kdybych to nedelala tak sem takovy cvalicek bracha ted schodil 30kg taky vecne bojuje s vahou ale ten je na tom hur nez ja ma to proste v genech ale zacal cvicit behat omezil jidlo a je to kluk jako lusk a to i ve 43 letech🙂tak ja vim ze kdyz se do toho opru budu zase jako pred tim ikdyz bych rada jeste o nejake kilicko mene🙂ja sem toho na zehleni moc nemela ale sem rada ze sem to udelala a mam pokoj ma chvili😉mi mame pred sebou s manzelem posledni tyden a jsme moc zvedavi jak to dopadne v utery u dr v te nemocnici sem zvedava jak se to rozstipne🙂myslim si ze prcek si u me lebedi a ven se mu moc nechce ani nevim jak sem na tom s cipkem protoze tes uz me dr nevysetrovalal doufam i v utz delaji ho pred planovanym cisarem uz i kvuli vaze ale podle bricha vidim jak maly roste🙂ty si taky vecer odpocin a zitra naposledy do prace😉

Strana