icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

petrysek181
22. zář 2017

@pulguita ahoj ve 2h rano mi odtekla voda drz mi palce budu rodit normalne pak dam vedet zatim bez bolesti

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Dobré ráno!😲 No teda to jsou mi novinky! Paráda!👏 Vidíš, já ti říkala, že to stihnete i s tatínkem!😍 Drž se! Moc na tebe myslím, ať to všechno hezky zvládneš i s malým😍 Jupiiiii to jsem ráda 🙂 Moc Vám držím palce rodinko! 😘 ❤

sticker
petrysek181
22. zář 2017

@pulguita pak dam vedet zatim stale bez bolesti tak nevim co se mnou budou delat

janajens
22. zář 2017

@petrysek181 juuu uz tak drzim mooooc palecky at to Mas Co nejrychleji za sebou

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Moc na tebe myslím a držím palce, ať to hezky zvládnete🙂
A řekli ti jestli se malý nakonec otočil? Drž se! To zvládneš! Za chvíli ho budeš mít v náruči 😍 👶❤ 😘

sticker
petrysek181
22. zář 2017

@pulguita porad KP takze em tu rarita😀

petrysek181
22. zář 2017

@janajens dekuji celkem se bojim co bude

janajens
22. zář 2017

@petrysek181 neboj za chvili urcite Budes mit mimi u sebe max udelaji cisarsky tez jako u me ale ja mela epidural do celkove bych nesla kdybych nemusela tak se tesim na zpravicky a na fotecku maleho

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Neboj, uvidíš že to hezky zvládneš. 🙂 Hlavní je, že může být manžel s tebou a to je to co jsi chtěla. Držím palce! 🙂 Ať je to přirozeně nebo císař, určitě vše zvládneš. Drž se! Už se těším na fotečku vašeho broučka 😍

tess_77
22. zář 2017

@pulguita ahoj holky, vracím se po pár měsících a co to nevidím.. @petrysek181 nám rodí 😍 😍 držím pěsti ať to vyjde a ať jste oba pořádku ❤💖

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Tak copak? Už? Pořád na tebe myslím! 🙂

petrysek181
22. zář 2017

@pulguita stale nic porad vyckavame dr tu vubec nebyl ale snazim se byt v klidu bez kontrakci nejak to dopadne

janajens
22. zář 2017

@petrysek181 to si dela srandu ze tam nebyl vubec Dr bych se zeptala sestricky takze zatim nic hi zadne kontrakce

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 No někdy praskne voda a jde to hned a někdy to trvá déle. Snad vám brzy něco konkrétního řeknou, nebo aspoň jak v takovém případě pokračují. Možná čekají, jestli se porod sám rozjede. Řekli ti aspoň na kolik jsi otevřená?
Hlavně buď v klidu, neboj jsi v porodnici, takže jsi pod kontrolou i když tam momentálně DR není. 🙂 Lepší takhle v porodnici než být doma, takhle tě mají pod kontrolou a hned ti pomůžou, ať to bude přirozeny porod nebo císař. Vydrž! Malý si uvnitř lebedí a spí siestu a večer určitě začne mejdan a konečně se uvidíte! 🙂
Moc držím palce! Opatrujte se rodinko! 🙂 😘

petrysek181
22. zář 2017

@pulguita tak byla tu dr zatim to nepostuje tak kdyz se v noci nebude nic dit rano prijde primar a budou mi porod vyvolavat

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 No vidíš, to je prima. 🙂 Nejpozději zítra už budeš mít broučka v náručí😍 Buď klidná, všechno půjde jak po másle. Je super, že může být manžel s tebou teď před porodem a že si taky užije novorozeně 🙂 Nakonec to dopadlo tak jak sis přála. ❤ Mám z vás radost a už se těším na fotečku mrňouska 😍

petrysek181
22. zář 2017

@pulguita at uz je to za nami a bidu stastna

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Chtěla jsem říct, že to máš za pár, ale vlastně nejpozději zítra už bude malý na světě. Drž se! To zvládneš levou zadní maminko! ❤

lucije11
22. zář 2017

@petrysek181 ju to jsou novinky. Tak se hlavně drž. A hezky to zvládnete. Budu držet palce. 😘

No mě se malý taky zatím neotočil tak snad to stihne😀

petrysek181
22. zář 2017

Holky dekuji za podporu zitra pisnu ak to jde🙂

pulguita
22. zář 2017

@petrysek181 Za málo! 🙂 Snad můžeš aspoň něco naspat a nabrat sílu na zítra. Dobrou noc!😘

petrysek181
23. zář 2017

@pulguita tak sem noc celkem probdela kolem pulnoci zacali kontrakce ale chodi si jak chteji takze zadna slava mezi 7-8h mi zavedou tabletku na zesileni kontrakci dneska pry musim porodit na jednu stranu se tesim ze to bude za mnou na druhou mam strach jak to bude probihat v noci sem si poplakala ale snad bude vse fajn drzte mi palce ozvu se🙂

tess_77
23. zář 2017

@petrysek181 to zvládneš, jsi bojovnice! 😘 všechny ti tady držíme palečky, zvládneš to! ❤❤

janajens
23. zář 2017

@petrysek181 drzim moc palecky jupi dneska uz Budes mit broucka u sebe

pulguita
23. zář 2017

@petrysek181 Dobré ranko! No vidíš to, malý pořádal v noci poslední mejdan v maminčinym bunkru 🙂 Neboj, to zvládneš! Moc ti držím palce a myslím na tebe 🙂 Uvidíš, že až budeš držet malého v náručí, tak si řekneš že tohle všechno stálo za to.😍 Drž se! Držím ti palečky i na nohách 🙂

petrysek181
23. zář 2017

Tak hlasim ze v 9h rano se narodil Daniel s vahou 3320g miry nezname🙂cisarskym rezem🙂bylo to v pohode uzasny tym na sale uz byl dvakrat bumbat a maminka se tesi az ji povoli vstat uz ji to nebavi lezet😀

janajens
23. zář 2017

@petrysek181 juu gratuluji moc jen odpocivej a nabirej sily taly mam malou po cisari a davala jsem se dlouho dohromady

llenka_li
23. zář 2017

@petrysek181 Jee, moc gratuluju k chlapečkovi 😍☺️

pulguita
23. zář 2017

@petrysek181 Moc velká gratulace! 🙂Moc se opatruj a naber síly, ať se rychle zotavíš. Ať vám Danielek dělá jen radost a hezky roste. 😍Užívej si to maminko! ❤

simi1510
23. zář 2017

@petrysek181 moc moc gratuluji!

Strana