icon

Kdy si udělat těhotenský test?

niky83
15. srp 2008

Ahoj holky, snažíme se teprve 1 měsícem o miminko. Chtěla jsem se zeptat po kolika dnech či týdnech se dá z těhu těstu zjistit že jsem těhotná? Ukáže to test dříve než první den po nedostavení se mentruace? Díky za rady Nikča

llenka_li
29. zář 2017

@petrysek181 tak to jo, 56 máme dost...já se bala, ze je veliká i ta ;)
Krásná fotecka 😊 To to uteklo, ty jo 😊

petrysek181
29. zář 2017

@llenka_li ja nema prave pomalu nic😀😀😀😀

petrysek181
29. zář 2017

@pulguita ahojky tak mame za sebou navstevu u dr a vse v poradku🙂maly nabira na vaze a je moc hodny chlapecek🙂nechala sem tam napsat rovnou i Kubu at je mam u sebe kluky oba a ted mi taky napis co ty??????porad pisu jen ja co maly 🙂

pulguita
29. zář 2017

Ahojky, tak to je prima, že hezky přibírá. 🙂 Já být tebou tak menší oblečení nekupuju. Nebo už jsi něco koupila, ať má přímo na teď? Když teď je novinka tvůj malý princ 😍 U mě zatím vše při starém...14 DC, fáze snažení, nakonec BT neměřím, takže nevím jestli už proběhla ovulka nebo ne. Tak kdoví co bude tento cyklus.
5.10. budu mít ty výsledky z té krve a toho vnitřního ultrazvuku. Jsem zvědavá, co mi řekne dr.Jinak jsem v úterý začala další kurz (od 19:00-21:00),musím ho dělat co 2 roky a obhájit si titul, aby mi nepropadl.Tento týden to máme od út do čt, ještě že dneska už mám klid. Příští týden bude od pondělí do čtvrtka, tak to bude náročné, ale aspoň nemám moc času na přemýšlení jestli to tento měsíc klapne nebo ne. Kéž by! 🙂

petrysek181
29. zář 2017

@pulguita takze uvidite jak to bude a v rijnu uz budete vedet vice🙂ano koupila sem par kousku protoze ve vsem plaval a nebylo to hezke tedbuz je to fesak😀😀😀se mnou strasne mlati hormony stale bych brecela a nechci to videt zitra az povezu manzela na letiste fakt sem z toho v haji😣ach jo uteklo nam to a zase 6 tydny cekani nez se nam tatka vrati🙂poslu ti fotku prvniho oufitu vypada jak velky chlap😉

hvezdicka93
29. zář 2017

@petrysek181 Jé gratuluju, malej je boží 💓💗 já konečně dnes po 1,5 měsíci objevila dvě čárky 🙊😊 spondní je dělaná odpolko, vrchní teď :D

petrysek181
29. zář 2017

@hvezdicka93 no super velika gratulace drzim moc palecky❤❤❤❤

hvezdicka93
29. zář 2017

@petrysek181 Děkuju byl to docela dneska šok :D 💝

pulguita
29. zář 2017

@petrysek181 No jsem zvědavá, co nám dr řekne. Snad bude vše v pořádku. 🙂 No to šestinedělí a hormony je síla, vydrž!
Manžel taky nebude chtít nikam jet, teď když uviděl malého, že? No máte to těžké, ale zas můžeš být v klidu na mateřské a užívat si malého. 🙂 Buď ráda, že byl u tebe při porodu, tak jak sis přála.🙂 A 6týdnů ti s malým uteče rychleji 🙂 Manžel pak uvidí na malém velké změny. Uvidíš, že to všechno zvládnete. Malý je šikula😍 Takový krásný mišanek ❤

pulguita
29. zář 2017

@hvezdicka93 gratuluji! 🙂

hvezdicka93
29. zář 2017

@pulguita Děkujeme 🙂

petrysek181
30. zář 2017

@pulguita tak a tatku mame pryc😭nesla sem to pekne tezce vcera sem brecela cely vecer a dneska odpo to vypuklo znova melo by to trvat tak 14 dni tak snad tu zatim nevybrecim poradny potok🙂jinak maly je zatim zlaticko ale ikdyz hodne spinka porad sem v jednom kole😀krasny zbytek soboty

pulguita
1. říj 2017

@petrysek181 Ahojky! No je to těžké a rozumím, že ti to je líto. Seber všechnu sílu, určitě to zvládneš a s malým ti to rychle uteče. 🙂 Buď ráda, že malý hodně spinká a je hodné miminko, tak toho využij a spi taky, ať si odpočineš...úklid atd počká. Někde jsem četla, že při nedostatku spánku se taky můžou rozhodit hormony a pak člověk vše vidí černě a je smutný. Ty v šestinedělí máš rozbouřené hormony i tak, takže je velmi důležité, ať taky odpočiváš a spíš. Uvidíš, že takhle budeš klidnější. Zkus to! Spokojená maminka=spokojené miminko. 🙂 Drž se! Krásnou neděli! 🙂

petrysek181
3. říj 2017

@pulguita dobre ranko promin ze sem se neozvala ale v tom chaosu jsem na to i malinko zapomela🙂mam pocit ze sem porad v jednom kole🙂maly je zatim hodny akorat ja jeste porad trochu bojuji s hormonama🙂myslela sem si ze je uz klid ale vcera sem zase bulela jako zelva🙂tohle je na tom asi nejhorsi ty vykyvy nalad ale snad se to srovna citim se proste opustena a sama jak je manzel pryc a je tu vse jen na me a co ty jak se mas?kontrola se vam pomalu blizi vid sem zvedava co vam reknou

petrysek181
3. říj 2017

@pulguita jinak jeste 10 kg a jsem na sve vaze doufam ze to pujde dolu jako doted😉

sluninko23
3. říj 2017

@petrysek181 Jee mooc moooc gratuluju k chlapeckovi!Kdy se narodil broucek?Nechce se mi to tady hledat,prece jenom uz jsem tu zase dlouho nebyla🙂

pulguita
4. říj 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Ale vůbec se neomluvej, úplně chápu že jsi teď pořád v jednom kole. Ty hormony se pomalinku časem srovnají, neboj. Jsi silná ženská, a určitě to všechno zvládneš. Těhotenství a porod máš za sebou, a teď už budeš mít radost jak ti malý hezky roste 🙂 Super, že ti nakonec zůstalo jen 10 kilo a to jsi krátce po porodu. Uvidíš, že to půjde dolů samo. Vidíš to a ty ses bála. Jinak my jdeme zítra pro ty výsledky, tak jsem zvědavá, co nám řekne. A kdoví jak dopadnu tento cyklus. Dnes jsem 19 DC. krásnou středu ti přeji! 🙂

petrysek181
4. říj 2017

@sluninko23 narodil se 23.9 v 9h cisarem po 30 h cekani na kontrakce praskla mi voda🙂chtel na svet o tri tydny drive ale je to moje zlaticko❤

petrysek181
4. říj 2017

@pulguita dobre ranko hlasi se mamka v jednom kole😀no doufam ze to pujde dolu uz nejim sladke a zase sem zacala pit kavu vraci se mi normalni chute😀a uz nebrecim😂snad to obdobi je za mnou🙂maly je zlaty a Berny je uzasna chuva porad ho hlida ale musim na nej davat pozor je splaseny🙂tady je pod mrakem a yz je tu prave podzimni pocasi sem na zitrek moc zvedava budu na vas myslet jdete rano?

sluninko23
4. říj 2017

@petrysek181 Tak hlavne ze jste oba v poradku.Uz se te nemohl dockat 🙂

hvezdicka93
4. říj 2017

Holky 🙂 30.10 jdeme na potvrzení, natož že jsem dneska cca 4+5 tak mám 3 dny celodenní nevolnost poslední 3 dny bolesti v podbřišku dneska teda i píchání měla jste to nekterá taky tohle na začátku? Dle sestry z hynekologie jsou tyto bolesti normalni ale i tak nikdy jsem to nemela :(

pulguita
5. říj 2017

@petrysek181 Dobré ranko mamko v jednom kole! 🙂 Uvidíš, že to půjde dolů samo, vždyť je ještě brzo v sobotu budou malému 2týdny! To to letí 🙂 To je prima, že je Berny tak hodný a zodpovědný pomocník. Až malý povyroste, tak to budou nejlepší kamarádi 🙂 K doktorovi jdeme v 11:20, tak kdoví co nám řekne. Jsem zvědavá. Ještě dneska a budu mít ten kurz z krku a konečně budu mít zase víc času, tak snad příští týden půjdu zase do fitka a začnu se hýbat. Tady je zatím pořád hezky, ale prý se má od pátku ochladit. Zatím tu je ráno tak 19 stupňů a přes den tak 25. Krásný čtvrtek ti přeji! 🙂

pulguita
5. říj 2017

@petrysek181 Takže výsledky vnitřního ultrazvuku y výsledky krve jsou v pořádku. 🙂 Naordinoval mi Omifin (nebo tak nějak se to jmenuje). Pokud přijde MS, tak mám brát od pátého do devátého dne cyklu 1 tabletku večer. Nevím na co to je, budu to hledat na internetu. Objednal mě na 24.10. (pokud mi přijde MS mezi 12-14.10.) Tak pak asi taky budu muset brát clostybet nebo jak se to jmenuje. Ale zatím po příchodu MS jen ten Omifin. Tak jsem zvědavá. Od toho co jsem měla pozitivní test, mám cyklus 28 dní, delší než normálně, tak kdoví co bude tento cyklus. MS by měla přijít příští čtvrtek, nebo nejpozději příští sobotu. Ten clostybet je na co? Jo a ještě mi dal na seznam na umělé oplodnění. Zatím chce zkusit to co mi předepsal, ale tady je dlouhá čekací doba, a je to jen do určitého věku, a já už jsem na hranici, tak pro jistotu už mi vystavil žádanku. Když otěhotním přirozeně, tak super, ale kdyby to nešlo "samo" tak ať pak kvůli věku už mi neřeknou, že nemůžu. Je to prostě nekonečný příběh 🙂

petrysek181
6. říj 2017

@pulguita ahoj tak ti me napadlo to co ti predepsal neni to to same jako clostik?ten sem totiz taky brala 5dc a je to na podporu ovulace treba se to u vas jmenuje jinak🙂aspon se neco deje ja mam stale vykyvy nalad az sem protivna sama sobe🙂maly je porad hodny az na obcasne trapeni prdiku kapicky nekdy pomohou nekdy ne bez taty je nam moc smutno jeste se mi vlece cas nevim jak to vydrzim takovou dobu vsechny vysetreni musim objet sama protoze tatka je v Norsku je to obet velika jak pro nas tak pro nej tady je vselijak takze docela depresivni pocasi🙂

pulguita
8. říj 2017

@petrysek181 Dobré ranko! 🙂 Tak jsem si našla, že ten omifin podporuje ovulaci. Uvidíme co bude, protože jestli tento cyklus nakonec přijde MS, tak ten pátý den začnu brát ten omifin. Na ultrazvuku jsem měla v tom červenci na pravo 12 foliku a na levo 8, což je celkem dost protože jsem četla, že některé ženy jich mívají míň. No a taky jsem četla, že ten omifin může být příčinou dvojčátek, takže pokud já jsem v pohodě a do toho budu brát ten omifin,tak kdoví jestli nakonec nebudou 2. No raději nebudu předbíhat. Ať je to jak chce, ale kéž už bych otěhotněla. Taky mi předepsal ultrogestan, ale ten si zatím nemám kupovat. Ten nevím na co je.
No máš to teď těžké, ale tvoji malou radost máš u sebe. Uvidíš, že to všechno zvládneš. Manželovi se po vás taky musí hodně stýskat, ale na tobě je tady veškerá práce. Snad jeho příští práce bude jen v ČR ať může být s vámi. Určitě vám to uteče. Jak dlouho ještě takhle bude dojíždět?
Tady bylo včera z rána trochu chladněji, ale dnes je zase hezky a svítí sluníčko, tak kdoví kdy přijde chladno...určitě ze dne na den a tyhle změny teplot jsou nejhorší. Krásnou neděli ti přeji! 🙂

blond777
8. říj 2017

Holkyy, pomoc! přítel se do mě udelal 5.9, a poslední MS jsem mela 17-21.9. Zvracim, je mi spatne ze všeho co cítím, hlavně cigarety.. A beru antikoncepci. Bojim se abych nebyla těhotná. Nebo jako kdy si muzu udelat test?:( MS čekám nějak 16.10😟:wink:

petrysek181
9. říj 2017

@pulguita ahoj tak to bude neco jalo sem brala ja verim ze ti to pomuze a brzy budes tehule s Kubou sem otehotnela hned a s Danem 4 mesic jsou to hormony tak budes mit mozna vykyvy nalad ale ja brala u druheho dvojitou davku u prvniho sem to ani nevnimala a ten utrogestan je na udrzeni tehu sem rada ze uz se zacalo neco dit i za tebe🙂u nas pohoda akorat maly nechce v noci vzdy tak 2h spat tak je to narocnejsi protoze vstavam kolem 5-6h rano ale jinak je to zlato hodny🙂me jdou kila hodne pomalu dolu ale jdou jeste musim sundat 9kg do puvodni vahy a chtela sem dalsich 5 navrch ale nevim nevim🙂pekny den

janajens
9. říj 2017

Dnes u Dr vse v poradku 9+6podle ms podle ultrazvuku 10+4 merime 3.27cm a dostala jsme prukazku

pulguita
9. říj 2017

@petrysek181 No snad to pomůže, teď ještě to chce strefit se do ovulky. Poslední dva cykly byly 28 dní a ne 26 jako vždycky. Navíc jsme se moc nestačili snažit kvůli toho mého kurzu a málo času😖 Snažení bylo 11,12 a 15 den cyklu tak jsem zvědavá. No snad ten příští cyklus s pomocí toho léku bude lepší a zvládnem to v pohodě. Tento cyklus jsem měla opět jakoby tu infekci, že se mi chtělo často čurat, ale myslím si, jestli jsem to neměla od nervů. V noci jsem nechodila. Snad budu tento cyklus v pohodě. Nevím, proč mi neřekl ať už beru taky ten ultrogestan. Myslím, že ho na to udržení plodu budu potřebovat. Tak kdoví co mi řekne toho 24.10. No zatím musím vydržet, než přijde MS. Takže malý bude ranní ptáček jako ty, když jsi chodila na směny 😅 Buď ráda, že je jinak hodný, to máš fajn 🙂 Ale prosím tě neblázni s tou váhou, raději ať to jde dolů pomalu, ale jistě. Ještě je pořád brzy! Vždyť malý nemá ještě ani měsíc! 🙂 Ale i tak jsi dobrá. Já za ty 2 týdny, co jsem měla kurz, tak jsem nabrala zpět to co jsem shodila 🙄, nejhorší je že jsem jak rosol. Dnes bych měla jít do fitka, ale vůbec se mi nechce...už mě to nebaví pořád dokola "začínat" a pak mi do toho zase něco vleze a furt dokola.Ach jo...hned bych ten můj tuk darovala někomu kdo ho potřebuje. Cítím se hodně nafouknutá. No asi se blíží MS ...co nadělám 😀 Uvidíš, že do roku budeš mít dole i těch 5 kilo. 🙂 Hlavně se tím vůbec nestresuj. Podívej na mě od minulého roku se snažím zhubnout a zatím jen nabírám 😅 Ale pořád věřím, že jednou zhubnu, stejně jako věřím že jednou otěhotním ... Mám to teď fifty fifty😀 Pěkné odpoledne! 🙂

pulguita
9. říj 2017

@janajens juuuu! Paráda! Moc blahopřeji! 🙂

Strana