Křeče v podbřišku, občasné píchání
Ahoj holky chci se zeptat má psolední sms byla 1.5 cyklus mám pravidelný co 28 den . Mohu klidně poslat foto ms kalendáře někdy je to 27 den někdy 28
Zatím jsem ms nedostala , už do práce 3 dny chodím s vložkou , protože pracuji celá v bílem a pár dní mám křeče v břiše občasné pícháni to bylo večer opravdu nepříjemné vždy , kdy to píchlo sem se dávala co nejvíc do klubíčka , po té jsem usla :/ Pořád chodím na wc kontrolovat , kdy to dorazí , protože fakt mám bolesti jako u ms a je to nepříjemné . Dnes mě docela bolí bedra je to nepříjemné ani vařit se mi nechce
plynatost ta mě taky trápila dnes už nějak ně , včera jsem měla průjem , nevím jestli , to bylo ze salátu co jsem měla ,takže to neřeším. Co myslíte neprodělala ste to některá? To píchání , ty křeče prostě celý spodek někdy bolí ?
@sukynecka01 ahoj v první řadě gratuluji k těhu 🙂 Já mám 2 týdny před předpokládanou mens. a pociťuji podobné příznaky jako jsi popisovala ty... Na bolest zad netrpím a od soboty mě bolí strašně v bedrech...žádný neobvyklý pohyb nebo tak jsem nedělala tak nevim zda to může být příznak...Do toho mě hlavně po ránu poboliva mírně v podbřišku.... S přítelem jsme ve snažení teprve na začátku tak to nemusí být hned, ale byla bych ráda 🙂 Ať ti vše probíhá v pořádku, hlavně zdravíčko 🙂
@barus_ka123 jo dekuji no ja to nejak nepocitovala ani sem.neverila ze bych byla v tom sice sme se nesnazili ale spime spolu dlooouho bez ochrany. Tak sem rada a prave sem si rikala doatanu ms a nic ale ty zada tp byla bolest fakt strasna ale uz je to dobre
@sukynecka01 já teď právě taky celkem trpím, nevím jak si sednout nebo stoupnout. Když ležím tak dobry 🙂 taky se právě snažíme, tak uvidím jestli se za 2 týdny dočkám mens nebo ne ;)
@barus_ka123 no me to začlo cca týden před ms jako myslela sem že to je ms 🤐
@sukynecka01 jee tak vůbec bych se nezlobila, kdyby to byly také příznaky a byla bych v tom 🙂 a po jaké době jsi tohle pociťovala? Já mám právě do mens ještě 14dni a teď o víkendu to začalo tak nevim s testem chci počkat až jestli se nejpozději mens stejně by mi nic neukázal tak uvidíme 🙂
@barus_ka123 to nevím kolik si dpo ? nevím , jestli to není brzo nebo uhniždování pokud třeba byla ovulka nebo , jestli to není ovulka v polovine cyklu ??? možná to je taky takové aspon u mě
No jinak já to pocitovala cca týden před ms nosila jsem vložku do práce , protože pracuji v bílém a pořád sem se ptala holek , jestli už to měly a všem to skončilo a mě nic. ttakže to bylo divné pak ta bolest hrozná atd 🤐
Holky jak se pocita kolik dni jsem tehptna? Nekde sem cetla ze od posledni ms. Ale nez tp vajicko doputuje trva par dni ne do delohy? Nebo jak se to pocita? Co kdyz proste otehotnime az po ms nekdy v pulcee ??
@sukynecka01 doktori to proste pocitaji od 1 dne posledni MS...nikdo nevi, kdys mohla mit ovulaci..
@cepanka no tak to bych po tom byla už dost 43 den těhotná to je 6 týdnů skoro 7 😕
@sukynecka01 jj...jsi těhotná vlastně hned, jak to dostaneš 😀 je to divné, ale je to tak 😀
@sukynecka01 jasny..ten zacatek je fofr...ja se to dozvedela a vlastne uz sem byla v pulce 2ho mes...to byl sok:D na me pomery to pocitaki spatne..proste dle ovulky..resp dle uhnizdrni, ale to nevis ani ty, natoz doktor...tak hold 3tydny tehu navic🙂 mozna proto se resi nejaky ty lunarni mesice?
@sukynecka01 to nezkoumej...dr ti da stejne termin jeste podle utz..🙂
@cepanka no ted na wc sem si všimla že sem měla vytok ten mám pořád lae zdálo se mi že je i narůžovělý ale na papíru nic :/
@sukynecka01 někdo má ten těhu výtok, to je normální...možná jen zkontrolovat pro jistotu u dr, aby to nebyl nejaky zanet
@cepanka no mám jít zítra na kontrolu , tak uvidím chodím do práce sice se nějak nenamáhám jen pořád vstávám no a chodím po dílně a na konci odnmaším bedny nebo síta , tak kurna nevím zítra se zeptám na papíru nemám nic šla sem do srpchy tak uvidím jestli se ještě neco objeví
@sukynecka01 nehrot to..i kdybys spinila, je to vesmes normalni..telo melo mit MS..tak se obcas stane.
@cepanka no mělo před 14 dny : no uvidím zítra asi nepujdu do prace a pujdu hned rano uvidim 🤐
Tak jsem byla u doktora
@sukynecka01 a jak jsi dopadla??
@barus_ka123 dostala sem leky ustrogestan a ascorutin 3 krat denne a ustrogestan rano a vever zavadeni. Rikal ze musime pockat tyden zatim ma mimi 5mm a dal mi fotku zsse
@sukynecka01 ja brala utros do konce 3ho mes...bere ho skoro kazdej..
@cepanka no uvidíme , jak to dopadne nepůjdu do práce řeknu že sem nemocná ale výpověd nedám ztm
jen sem se lekla , protože jak sem přišla z práce měla sem narůžovělý vytok . na papíru nic po té sem šla na velkou nějak mě i pobolívalo břicho a na papíru krev sem se lekla a rychle utíkkala vzbudit přítele po noční že jdu k doktorovi šla sem do vany a letěla mám to u baráku. tam mi udelal utz dal mi fotku a říkal že musíme tyden počkat at vidíme jestli bude vše oka max 2 týdny než srdícko atd a dal léky , Na papíru nic nemám už ale vše beru doufám , že to budeo ka nesmím mít sex a jen ležet nebo mi říkal , že půjdu do nemocnice že potřebuji klid
@sukynecka01 bude to ok..hlavne se setri
@cepanka jojo o to se nebojím i když mě to láká ted vstát a uklidit :D je to tu strašnééé po zemi drobky a nádobí :D láká mě zase vzit savo a vytřit a wc umýt pořádně protože malý zas čůral kde se dalo :D 😵
@sukynecka01 jednu praci za den ti dovoluji:D vim totiz, ze to asi nikdo jiny neudela:D
@cepanka no ale víš cooo vůbec nevím , jak to používat ???? to je tooo mi nikdo nic neřekl jen dal léky ani v lékarně :/ co ted ??
@sukynecka01 Utrogestan muzes polykat nebo zavadet... Me se po nem pri polykani motala hlava, takze jsem zavadela... Uvidis, co ti vic sedne.

@cepanka oouu 😲 tak to je mazec...tohle si nedokážu vůbec představit...tohle všechno prožít...obdivuju