Křeče v podbřišku, občasné píchání
Ahoj holky chci se zeptat má psolední sms byla 1.5 cyklus mám pravidelný co 28 den . Mohu klidně poslat foto ms kalendáře někdy je to 27 den někdy 28
Zatím jsem ms nedostala , už do práce 3 dny chodím s vložkou , protože pracuji celá v bílem a pár dní mám křeče v břiše občasné pícháni to bylo večer opravdu nepříjemné vždy , kdy to píchlo sem se dávala co nejvíc do klubíčka , po té jsem usla :/ Pořád chodím na wc kontrolovat , kdy to dorazí , protože fakt mám bolesti jako u ms a je to nepříjemné . Dnes mě docela bolí bedra je to nepříjemné ani vařit se mi nechce
plynatost ta mě taky trápila dnes už nějak ně , včera jsem měla průjem , nevím jestli , to bylo ze salátu co jsem měla ,takže to neřeším. Co myslíte neprodělala ste to některá? To píchání , ty křeče prostě celý spodek někdy bolí ?
@sukynecka01 prdlacku, nemusi to byt nic...kazdy dr.rika neco jineho, takze je to slovo proti slovu
@cepanka počkám do utery protože říkal že nemá s čím to porovnat to hcg pak asu ještě jednou v tom týdnu a pak už nejdu nikam počkám doma 1-2 týdny a pak jak nic pujdu tam kam me pošle ruce ma obou stranach mam rozpíchané a samé modříny 🙄
Ahoj holly tak jal se dnes citite 🙂 kdyby nahodou mel nekdo chut a chtel si popovidat i jinde pridejte se do skupiny na fb https://m.facebook.com/…696400755141?…
Budu jen rada, kdyby to neslo napiste mi ja vas pridam je to toriz tajna skupina prispevky vidi jen clenky
@cepanka tsk sem zacala krvacet na vlozce moc be ale papiru je porad krev. Rano to bylo min ale jak me dr roztahl klestema koukal na cipek psal ze krvaceni z delozniho hrdla :( bral hcg a zitra mam zase dojit
@sukynecka01 to bude po tom vysetreni...to je celkem bezne...neboj, utros pomuze..
@cepanka ne ja uz spinila od rana vis jak sem byla zase na velke jako.minule ale to oreslo hned nedal.mi utros ale i jekci nejakou na udrezni pry ale krvacim stale i kdyz trochu alr porad spis bych byla rada kdyby se to neprotahovalo uvidim vysledky z hcg zitra a pak pry budeme jednat
@sukynecka01 ale brala si utros neee?
@cepanka jo ten mi ve ctrvtek dosel a novy dr rekl at to vysadim a bum od rana krvacim sice ne nejak moc takove slabsi. Nevim proc mi ho nenapsal dal.mi neco jineho injekci nejakou sice me bricho neboli ale uvidim
@sukynecka01 ten se prave vysazovat nemel..je jasne, ze krvacis, mas mit MS, utros tomu mel zabranit a pomoct udrzet mimi...
@cepanka no uvidom co mi ďnedla rekne sem docela nastvana ze rekl at vysadim protoze mibbylo fajn . kdyby to dnes hcg bylo ok tak nevim kdy muzu utros zavadet protoze nevim jak dlouho pusobi injekce. Ale to uz k asi marne krvacim pprad od vcera nevim jak me bide dnes prohlizet
@sukynecka01 tak dej hned vedet...hodne stesti 💜
@cepanka no tak jsem byla u dr krev je 6900 hcg nezvedla se jednou tolik ani dvakrát ,říkal že to necháme tak a za 2 týdny mám dojít už mi nedělal utz. A bud to bude nebo ne pokud ale budu mít křeče tak do nemocnice , krvácení prý pak přestane , ale kdy to nevím 😖
@sukynecka01 nechapu, proc nemas ten utros.....ja bych si ho vydupala...a utz taky..
@cepanka dal mi agolutin depot prý injekci jenže čekat 14 dní a krvácím pořád a i byla menší krevní sraženina ale bez bolesti , takže nevím jestli mužu vubec utroš prý ro pusobi 14 dní ale nezabralo to
@sukynecka01 utros se v tomto priade bere normane do oknce prvnio trim..nekdo to ma dokonce do porodu...agolutin je klasicka vyvolavcka MS...kazdopadne tehu jen podpori...ale ta nebude mit tak dlouhou ucinnost...
@cepanka s no uz je pozde sem v nemoc. Cekam na vyskrab tajze po te zacnu znova kleslo hcg z pondeli na dnesek o 1600 to krvaceni asi to byl zt podle me nebyl plod zatim nevim nic cekam na zakrok ale mam hlad jedla sem v 10 hod zizen hlad mam jako pes. Doufam ze po zakroku se aspon najim . nechci byt smutna a ani brecet i kdyz to drzim silne chci verit ze bude dalsi
@sukynecka01 i kdyz si nemela bolesti? To to krvaceni bylo tak silne? Ja tomu nejak nemuzu uverit...nedalo se pockat jeste aspon tyden? Vzdyt je brzyyy...:(
Silnejsi a plod pry odumrel nebo co se nevyvijelo klesalo hcg dem po. Tak asponn zacneme znova ale nepreji nikomu
@sukynecka01 vzdyt si byla v 6tt ne? Nevim, mohla to byt MS..ale tak snad vedi, co delaji..dulezite je, ze vis, ze otehotnet muzes....hodne sil a nemyslet na to...
@sukynecka01 bud silna, preji aby ses z toho rychle dostala a v dalším tehu bylo vse v poradku 🙂 držím palečky 🙂
@cepanka dekuji no ms to nebyla kleslo hcg hodne ze dne na den a nejakae zkute teleso odumrelo
Dekuji 🙂 v dam si 6 nedel cas mezitim vitaminky a koncem srpna budeme zkouset je to ssi brzo ale to je jedine uteseni
@sukynecka01 držím moc palce, ať se to povede co nejdřív si budeš přát 🙂 budu tady netrpělivě čekat na dobré zprávy 🙂
@ajjjjka jojo ja taky citim v kostech ze busou dve pak mimi hah. Holly ale co s tim doktorem ja vymenila dr v patek a ten ze je vse ok v pobdeli bral krev a ze je to ol pritom pomale stoupani a uz probihal potrat vcera mi dr rikal ze to je min tyden zastavene jen ges vacek rostl. Ten muj minuly ze je to mimodelozni vcera dr rikal ze to bylo jasne videt v deloze . protoze ten novy si me tam napsal ale az v zari me zaregustzje ze jw mozne az po 3 mesicich. Premyslim o vymene protoze me tak nechal a at dojdu 7,7. Do te doby bych doma nevim co od pobdeli byl potrat
@sukynecka01 a nějaký úplně jiný doktor v tvém okolí není? 😒 Třeba na doporučení nějaké kamarádky?? nebo když mrkneš na znamylekar.cz Je to těžký, protože když je problém, tak si doktora fakt moc nevybereš ☹ vždycky je dobrý doktor každý než přijde problém ☹ já jsem po prvním těhu taky měnila doktora, protože podcenil situaci a nedopadlo to zrovna růžově :-/
@ajjjjka ja nevim jestli muzu protoze to jde jednou za 3 mesice pry a kdyz v patek sem menila a ted bych chtela zase sice me ten dr napsal jen do pocitace a rikal ze az od zari tak nevim ale je tu super centrum mozna kdybych zavolala nevim :( stejne budu muset na kontrolu nekam a muj dr je tam az 7,7
@sukynecka01 zkusila bych zavolat určitě do toho centra...jsi zapsaná...ovšem ne zaregistrovaná, což je rozdíl... 🙂
Jo asi jo tak uvidime zavolam pozdeji
Holky, @sukynecka01, jen poznámečka k tomu agolutinu v dlouhodobé injekci co ti dal... to není obyč vyvolávačka, ale progesteron, čili totéž jako utrogestan akorát v depotní injekci ze které se to dlouhodobě uvolňuje, takže tohle bylo v pořádku... Výhoda je, že se nemusí zavádět nebo polykat globulky, ale účinek je stejný, je to podpora udržení těhotenství. Takže pro to udělali maximum, ale prostě embryo nebylo v pořádku, s tím se bohužel nic dělat nedá, nikdo není bůh. Ten začátek je opravdu buď anebo.
Jinak - je mi to líto (taky jsem to zažila) a utěšovala jsem se právě tím, že se s tím opravdu nic dělat nedá, není to ničí chyba, proste se potkala špátná spermie se špatným vajíčkem. A nejlepší je to oplakat a nehrát si na hrdinku, žádné normální ženské to není jedno. Držím palce do dalšího snažení...
@sukynecka01 ja mam 5.teho gyn..protoze sem nikdy nebyla spokojena...ale to je tim, ze jsem zdr.sestra a mam aspon trochu prehled, co by se melo...kokikrat jsemnsi je vyzkousela pres mail..ze mam takovej a takovej problem a nejsem spokojena se soucasnym dr., ze sem na ne dostala doporuceni....zda by me vzali na konzultaci alespon..a nikdy nebyl problem...

@cepanka no tu jde o to pomalé stoupání už mimi neřeším nebude , tak nebude bude příště . spíš se bojím té operace vaječniku 😢