icon

Krvácení při sexu. Příznaky těhotenství nebo normální jev?

babuma
5. pro 2021

Zdravím!!
Pokaždé při sexu krvacim, mimo sex ne. Googlila jsem co by to mohlo znamenat a údajně by ro mohlo být těhotenství.
Přítel take říká, ze mu moje prsa prijdou větší, ale mne osobně přijde, ze jsiu jen pevnější což se během měsíce mění.
Přidám fotku testu. Dnes je to 12. den od ,,početí”. Těhotenství se mi twd opravdu nehodí tak Vás poprosim o názor jestli tam vidíte ducha nebo jen rysku

Krvácení při sexu. Příznaky těhotenství nebo normální jev?Krvácení při sexu. Příznaky těhotenství nebo normální jev?Krvácení při sexu. Příznaky těhotenství nebo normální jev?
kocila
5. pro 2021

@babuma hezky duch

michaelarousova
5. pro 2021

@babuma to uz je slusnej duch☺️

jjasmina
5. pro 2021

@babuma duch

babuma
autor
5. pro 2021

@michaelarousova @kocila @jjasmina

není možnost, ze to je ryska nebo vadný test? Jednou mi vyšel pozitivní test (čárka byla vidět podobne) a za par dnu jsem si delala další a byl negativní 😫

michaelarousova
5. pro 2021

@babuma ja bych rekla ze je to proste carka..ale tak zkus dalsi ☺️

jaja01k
5. pro 2021

@babuma No tohle nebude ryska. Zkus další test za pár dní.

aselluska
5. pro 2021

Připíchnu se, to samé

mikejla93
5. pro 2021

@aselluska za mě duch, zkus za 2 dny znovu 🙂

klokanka31
5. pro 2021

@babuma Taky vidím ducha

l22l
5. pro 2021

@babuma tohle ryska není. Vypada to na těhotenství. Jak už tu někdo psal, zkus test zase za 2-3 dny. Pokud je to opravdu těhotenství, čárka bude silnější

monika3456
5. pro 2021

@babuma udělej si jiný test, tento dělá čárky skoro pokaždé.

drndadrnadova
5. pro 2021

@babuma dle mého názoru je to tam, ale jednom jsem u mama testu měla dost podobného ducha a ještě ten den přišla červená

anonymni123kj123
7. pro 2021

@babuma ahoj, tak jak jsi dopadla?

babuma
autor
7. pro 2021

@anonymni123kj123 ahoj!! Další dva testy vyšly negativní, repsektive na jednom byla ryska, ale žádný nebyl silnější než ten na fotce 😊

petradt1986
13. pro 2021

@babuma intim testy toto delaji porad😏 normálně dobře viditelné čárky. A nic.