Krvácení v 1. trimestru: Můžu být těhotná?
Ahoj holky, vim ze je toho uz psano dost o krvaceni v 1.trimesteu. Stejne se zeptam na vas nazor. Prosim , kdo chce byt rejpal at nepise a sve myslenky si necha pro sebe...uz tak toho mam dost. Vcera po sexu jsem mela na papire cerstvou krev + pruhledny mazl.hlen. bylo to asi hodinu po sexu. 3x jsem se utrela a papir byl od jasne krve. MS mam dostat az 11.1. Tak uplne nevim. Tusim ze bych mohla byt tehotna protoze me da se rict od ovulace stale brni bradavky. Jsem po zamlklem tehu. V Cervenci jsem byla na revozi a ted se opet snazime. Jen me zajima zda to nekdo mel a presto byl tehu a porodil zdrave mimiii. Omlouvam se jen asi nechci byt s myslenkama sama. Dekuju
@kazrei ja taky krvacela v necele pulce cyklu (ovulace to nebyla), pote me zacali brnet bradavky, a za 14 dni dálnice.
@petradt1986 ja to mela po tom sexu ale pri ZT z Cervence kdy jsem o mimi v 10 tt prisla jsem.taky zakrvacela a bylo po vsem.
@kazrei ja to mela take po sexu.. Ale to byl cca 8-9 den po MS. A v tom cyklu jsem otehotnela.
@petradt1986 tak je realna sance ze to nic neni? Bradavky me stale brni. Mam i pocit plnejsich prsou. Po te revizi v cervenci jsem uplne mimo ;(
@kazrei vzdy je sance. Drzim palecky
@petradt1986 moc dekuju
@kazrei Jestli očekáváš menses 11. 1., tak určitě nejsi 4tt. Jak víš, že jsi měla ovulaci na Štědrý den? Od ovulace do menstruace je maximálně 16 dní, takže buď jsi měla ovulaci později (dost možná i včera a k tomu to krvácení a ovulační hlen), nebo je očekávaná menses dřív než 11. 1.
@katule1990 vzdyt to tak vychazi. 24. Ovulace a 11 menstruace. Na ovulaci mqm takovy přístroj ktery mi rekne kdy je ovulac3 plus to na svem tele poznam. Nevim brni me bradavky tak nevim... ale spis ta krev desi
@kazrei Jestli jsi mela 24.12 ovulaci nejsi ve čtvrtém tydnu,to je nějaká blbost.....A ty ještě ani nevis jestli by jsi mohla byt těhotná, dělala sis test????Tak vůbec nechápu,proč panikaris zbytecne z drobného krvaceni pred ms.Muze to byt i ms která se ti rozjede,nebo po tom sexu.Do 11.1 je dost daleko,pockej až ti vynecha ms a uvidíš.Zkusis test a podle toho se objednej na gyndu....
@anickaaa28 panikarim bohuzel .. samozr. Ze na ms pockam .
@kazrei Tak nepanikar,zkus se uklidnit.Jeste nevis jestli jsi tehotna a nebo ne,aby jsi pak nebyla zklamana budu držet palce.
@anickaaa28 dekuju, mam po zamklem a revizi v Cervenci tak mi spineni prijde neco zvlastniho kdyz to bezne nemivam vis. Ale jak rikas stejne s tim nic neudelam musim pockat.
@kazrei Jasne ze jo,pockej do termínu ms a udelej test. Podle vysledku se pak objednej.Test sis nezkusila udělat ze?
@anickaaa28 Pokud byla ovulace 24.12., tak je technicky ve 4. týdnu (3+1tt) ;)
@anickaaa28 zkusim ho udelat zitra rano ale asi bude jeste moc brzo a pak udelam dalsi pokud neprijdou ms dekuji za podporu
@ivya Vzdyt ma dostat ms až za 11 dni ne? :D No nevím teda.Ale ona ještě ani nevi jestli je a nebo neni těhotná. Kdy by byla ovulace toho 24.12 Tak by byla max 8 dni.Ale jasne pocita se to od ms.Jen psát o krvaceni v 4tt,když ještě ani nevi jestli je a nebo neni těhotná,je trochu zvláštní.
@anickaaa28 ani znam sve telo. Dle příznaků si myslim,ze bych mohla byt. Jen me zajimalo zda to mel nekdo stejne a byl tehu a donosil. Ty 4 tt jsou jen orientacni. Asi spatne napsano ale nemyslim ze je na tom neco divneho. Nikdy takto po sexu nekrvacim. Proste je to jine jen me zajimalo zda nekdo ve 4 tt krvacel a byl tehu a donosil tod vse.
@kazrei Takhke jak si to vysvetlila, to je jiné uz.Ale i tak si myslím ze jestli nekrvacis stále a hodně, naděje by i byla.Pak tedy zkus test a uvidíš.Moc bych ti to přála. Ale co jsem tak cetla některé ženy krvacely nebo měly ms a v pořádku miminko donosily.Ja třeba mela biochemko červenec,srpen a v září potrat.Taky to bylo těžké. Ted uz konečně pozitivni testy potvrzeno z krve a na utz byl 28.12 gestacni váček, taky to beru jako úspěch ale strach z každého zaboleni a podobne je stale.....Neboj bude to dobré, hlavně se nestresuj to je to nejhorší co muzes v tuto chvilku dělat.Snaz se byt v klidu 🙂
@anickaaa28 moc dekuju . Drzim i tobe moc pesti urcite bude vse v poradku. Chapu a vim jakym strachem prochazime po tech zkusenostech...kdyz vidim zeny okolo sebe jak zijou a jsou tehu a nic neresi... no jo ;) musime doufat . Moc dekuji vsem za podporu.
@kazrei ono je lepsi se na vse vykaslat a toto neresit. Zbytecne se stresujes.. Reknu ti, ze ja prirozene otehotnela po 15 letech.. Začátky snažení o nervy.. pak jsme s exmanzelem po 6 letech zasli do poradny na ivf. Podarily se dvojcata.. a od te doby nic.. antikoncepci jsem nikdy nebrala. Pred dvema lety jsem se rozvedla a mam pritele. Spali jsme spolu bez ochrany, protoze jsem si myslela, ze jsem neplodna..mela jsem nervy s rozvodem, řešila jsem bydleni, problemy..pak se vse v lete stalilo..po dvou letech od seznámení a ejhle, otehotnela jsem. Byla jsem v soku a to takovym zpusobem, ze na ms jsem cekala 14 dni a uz jsem ji chtela dostat. Kdyz jsem si udelala test hned byl pozitivní a ja tomu neverila. Po 15 letech tehotna. Je mi 37 let a jsem ted v 6 měsíci. Psychika hodne ovlivnuje a taky i zpusob zivotospravy. Na zacatku leta jsem prestala kourit kvuli synum, kteří me prosili at nekourim.. ok nechala jsem toho. Koupila jsem si kotvicnik kapky pro zdrave telo a pila bylinky na vycisteni.. Telo si rekne. Venuj se svemu telu. Na jare si ho procisti, cvic a planuj s partnerem tydny aktivit. Mozek se zaměstná a budes se citit fakn. Ted se zbytecne uziras a jeste nemas ani zpozdeni ms. Jinak doporucuji knihu Proc k nam miminko neprichazi? Od Wahlgrenis. Najdi si ji na netu a napis ji email. Pomuze a poradi...me pred par lety rekla, ze ke me prijde miminko.. a nyni prichazi. Držím palce 😉🙏 Od zacatku tehu jsem nastavena,co se ma stat to se stane..

Nerozumím - jsi ve 4tt (= vynechaná MS) nebo ta má přijít 11.1.? Nebo máš tak dlouhé cykly? Máš už dvě čárky na testu?