Který den po oplodnění nejdřív jste si dělaly test?
ahoj holky,tyhle stránky jsou super. Měla bych na Vás dotaz. Který den po oplednění jste nejdříve dělaly test a byl pozitivní?
terez moc díky a přeji krásný zbytek večera 😉
holky: letím a držím pěsti a hezký večer 😵 😵 😵
petule mám naprosto stejný příznaky tak uvidíme.... 😉
kacamar, no máš II na testíku a to je víc než jasná odpovědď 😉
jity pá a hezký večer
holky já už taky letím tak přeji krásný večer 😀 zítra dám vedět jak dopadl krevní test 😉
jjjůůů holčiny vy jste se tady teda rozjeli...ani sem to cele necetla ale mam pocit ze tady mame 2 jasne nove tehulky....mogi a pistacia 😉
pistacia ty se urco ozvi ja jsem zvedava za tebe uplne se v tobe vidim....
a mogi:to same....zajdi na krev na tom nic nepokazis co...aspon budes mit jasno 😉
denousek : Ahojky, dnes mám třetí den zpoždění MS. Včera jsem si dělala mamatest a vyšel negativní. Příznaky mám jako při přicházející MS (napjatí prsa, bolest v podbříšku, někdy i bolest hlavy a mám posit, že více i jím). Další test chci zkusit ve středu, jestli se něco změní. Myslíš že je třeba ještě brzo, aby test zaznamenat hladinu HCG v moči????? 🙂
petulo klidne muze byt brzo...nekomu to klidne ukaze jeste pred prichodem MS a nekomu treba tydny po zpodeni...uz nevim jak se carecka obevila me ale taky pozdeji ptz jsem mela zkratka OVU pozdeji 🙂 to same se muze stat tobe takze hlavu vzhuru !! a mas cykly pravidelne?co tak zajit k dr na krev??nebo jeste par dni pockej dobry je mamatest---
denousek : Antikoncepci jsem brala 4 roky, vždy má MS byla pravidelná. Antikoncepci jsem vysadila v březnu 07, MS byli i po té pravidelné. Až tahle, které se zpozdila o 3dny. Ještě počkám a zkusím si další MAmatest a pak se uvidí. moc bych si mimčo přála 🙂
no petlo to vypada moc slibne....zkus dalsi za 2 az 3 dny a kdyz nic tak vyckej dalsi 3 dny a uvidis...a kdyz zase nic a nedostanes MS tak hned zajdi na krev...me brali krev 14 dnu zpozdeni...ja vim cekani je hrozne ale vydrz to....a potom se určo ozvi jak si dopadla paa
denousek : Dobře zkusím si další, a když mi bude vycházet pořát test negativní, tak si zajdu na krev. Přeju hodně štěstí k těhotenství. Jsem mooocc zvědavá 😎
peti to mi věř že já taky ,snad ti to vyjde 😵 vis uplne se v tobe vidim jak jsem o 3 mesice zpatky resila totez a hledala vsude mone rady na netu...ted jsem v 15tydnu a kdybych mohla vratt cas tak tak hrozne na netu nehledam ptz z toho mam aorat trauma zda je vse o.k. a mimisek roste jak ma...ted jdu ve stredu na tripple testy -zjistuji možný výskyt vývojovych vad vcetna downova syndromu...tak se zase klepu....neroste mi moc bricho a jeste jsem nepribrala...ver tomu ze cele tehotensti budes mit strach ze se neco deje..myslela jsem ze jak budu za hranici toho 3 mesice tak ze budu v klidu ale prave naopak ☹ takze ti dam jednu radu do zacatku...moc neserfuj na netu a nehledej mozne problemy dokud je nemas jinak budes na nervy a mimi potrebuje na zacatku klid 😉
Ahoj holky, tak jsem byla u doktorky. Na ultrazvuku malá výduť (nebo jak to říkala),asi 4mm velká, což by mohlo být začínající těhu. Vzali mi krev a do pátku musim čekat na výsledek. Za týden jdu na další krev a utz. Tak držte palce, ať je tam červík.
A co vy? Něco novýho?
ahojky 😵 , držím pěsti, určitě to vyjde 😉
Ahojky,tak to gratuluju!!!Urcite tam cervicek je 🙂 🙂 🙂 To u me zatim zadna zmena.Mrska nikde.Dnes je to 38DC .Meskam asi 5 nebo 6 dni.Trosku poboliva brisko.A chce se mi spinkat.A to jsem, sla vcera v 8 a do pul 7 jsem spala jak mimino!!Testik negativni ☹
mogi mimisek se jeste teprve mozna poradne zahnizduje a asi jeste neprodukuje HCg jestli si mela OVU pozdeji jako ja....vydrz...vysledek jiste bude stat za to 😵
ahoj holky
drahoušek-no je fakt že když brousím po koníkovi tak je takovejch věcí co jsem nevěděla ale na druhou stranu sem ráda že koník je 😀 no já meškám 3 dny a taky mě už týden bolí bříško,prsa a dneska i záda jako před mrchou ale doufám, že nepřijde 🙂 😉 no v každém případě moc a moc gratulací a at je vše jak má být a strach,tan budeš mít pokat se to nenarodí to znám mám 12 letou slečnu
kacamar-no já myslím že budeš těhulka 😀 😀 😀 tak at je vše jak má být
Denousku moc dekuju za podporu.Prestavam v mimiska nejak verit ☹ K doktorovi jsem objednana az na pondeli tak uvidime co se to te doby vsechno stane..ach jo..ta nejistota je strasna.Kdybychnemela takove priznaky tak bych testiku verila,ale ted to proste nejde.. 😒
mogi-no já to mívám tak 33-35dní dneska je to 37 den a mrcha zatím nikde,testík jsem si zatím nedělala počkám ještě do pátka když to vydržím.jinak mě taky pobolívá bříško ale nejvíc po ránu pak tak chvílema a prsa mám pěkně nalitá, ☹ no ospalájsem taky pěkně od minulého týdne včera jsem taky šla spát v 9 a spala jsem do 7h a mohla bych jít znovu 😝 😀 😀 no k doktorce jsem objednaná už 3 týdny na kontrolu měla bych tam jít v pondělí tak když to nedostanu tak si nechám radši vzít i krev ☹
Ahplky holky, já mám dnes zpozdění MS 4 den. První Mamatest mi vyšel negativní, tak ještě zkusím počkat chvíli a udělám si další. Mám příznaky jako při přicházejí MS (nalitá prsa, občas záda, bolení v podbříšku, docela i dost jím, občas i bolest hlavy, únaha a spánek). Mimčo bych si moc přála 🙂
mogi doufat v mimiska neprestavej....a tak proc cekat tak myslis ze kdyz zajdes k obvodacce tak ze ti krev neveme??ja myslim ze jo...tehu test ti taky muze udelat...kdyz reknes ze nemuzes vydrzet zkus si tam zavolat.. 😉
Stesticko:tak to jsme na tom upklne stejne..az na ten 1 den,no 🙂 Treba nam to dopadne dobre uplne vsem!!Me ted teda trapi zada.Sedim jeste v praci ale kroutim se jak zizalka.Je mi i trosku nevolno od zaludku.Nevim co se to deje a jsem docela nervozni ☹
Peti a po kolika dnech mivas ms?Taky jak my? 🙂 🙂 Jsme na to tady vsechny mooc podobne.Preju si aby nam to vsem vyslo a mohly jsme se presunout do tehulek 😵
Denousku vidis,to me nenapadlo...to vis,nejradsi bych ty doktory resial az bych uvidela vytouzene // 😵 😵 😵
mogi: MS jsem měla vždy pravidelně i když jsem brala antikoncenpci. Tu jsem vysadila v březnu 07, i poté byla má MS pravidelná, až na tuhlu, kde mám zpoždění. Takže jsme na tom asi pobobně, máš zpoždění teda 5 nebo den den co???
mivam to po 32-35 dnech..takze prave nevim.Pocitam tak 5 dni.Ale je fakt ze priznaky mam uz skoro 3 tydny.Tusim ze se neco deje,ale nesmim zase az tak doufat 🙂
mogi-no to skoro jsme ale zatím nechci dělat závěry ale taky bych si moc přála aby tam byli ty 2 čárky 😵 😵
petulo-já když brala HA tak jsem to taky měla pravidelné ale po vynechání je to většinou jiné než se to urovná já měla první 2 MS pravidelné jako když jsem brala HA a pak to bylo 32,34,a nakonec 35 dní a ted 3 dny meškám tak se radši neraduju může to být zase nějaké zpoždění
mogi: A ty jsi si už test zkoušela dělat? Nebo čekáš ještě ? A jaké příznaky máš? 😎
mogi ale ze // nejsou s tim nic neudelas..chtelo y to krev...a ani nejsou natestiku treba po hodine na dennim svetle??

pistacia: jak jasný?? Já nemám žádný příznaky 😀 😀 😀 . Připadám si nenormální. Test jsem si udělala jen tak než půjdu k dortorce, že jsem to nedostala a tam //. Jsem z toho fakt v šoku. Už aby to bylo jistý. Holky, držím vám všem palce, ať máte brzy taky //.