Lze po domácku zjistit těhotenství?

koncice
3. led 2015

Ahoj, už sem jsem psala, ještě jsem nějak nedostala odvahu ani čas zajít do lékárny, ani jsem si nějak nevzpoměla když jsem byla ve městě. Ale lze nějak po domácku zjistit těhotenství? Jsem pře měsíc po dobraní HA, menstruace zpoždění zatím 2dny, předtím nevolno které spíše připisuji stresu, a popichování ve vaječníku, ted nafouklé břicho, jinak mě nic není, jen mě tak zajimá jestli to jde zjistit jinak než testy a lékařem. Jelikož jsem četla i nějaké diskuze že menstruace se spíše dostavila tak jak měla tak mě to lehce znepokojuje

lv
3. led 2015

O tom nevím, max hCG z krve.

klaaaara
3. led 2015

To určitě nejde zjistit bez testu, lékaře nebo odběrem krve na HCG. Zpoždění ms může být i stresem nebo způsobené něčím jiným. Píšeš, že před měsícem jsi dobrala HA i tím může být zpoždění způsobeno, rozhozený cyklus atd. Kup si test a máš jasno hned, to je to nejlehčí co můžeš udělat. Ať to vyjde.

tortojs
3. led 2015

Těhotenství se jinak než testem nebo lékařem krátkodobě zjistit nedá. příznaky těhotenství se mohou spojovat i s nemocí, nebo premenstruačním syndromem. Jistá známka těhotenství ještě může být vysoká basální teplota. Ale jeden údaj nic neřekne, musí se měřit více dní po sobě. Ale pokud teplota neklesá, nejsi nemocná, nebo neužíváš léky na podporu otěhotnění a těhotenství, může se to považovat za známku těhotenství.

petra1234567
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru