@lujhu 7 den zpozdeni jsem jeste mela bilo az v dalsich dnech "ducha" - jak to bylo presne 10 den zpozdeni si nepamatuji. Ale od ducha uz to slo rychle, za dva dny silnejsi duch a za dalsi dva uz normalne pozitivni test. U me to bylo vsechno v poradku, proste se po nekolika letech zblaznila ovulace a prisla pozdeji, ale obecne, co jsem pochopila, je lepsi takove "zpozdene" tehu konzultovat s gynekologem, protoze nekdy za pomalym narustem hcg muze bohuzel byt mimodelozni tehotenstvi.
@lencaa11 ovulaci jsem měla ale nevím jaký dny přesně vím že jsem měla vytok podobny vaječnemu bílků průhledný pak se to změnilo na hnedy až ruzovy vytok , a teď mám zas bílý
@lujhu kdyby to byla cysta nebo biochemické těhotenství jsou nějaký priznaky ? Dnes 12 den zpoždění a jen mě poboliva břicho jako když to mám dostat tak ještě počkám
@lujhu u bichemickeho test je pozitivní pak začne slábnout a u cysty se může Ms přijít jinak no těžko teď říct co z toho bude vyčkala bych ještě pár dní a když když tak se stavit na gynde
@lujhu chtěla bych se jeste zeptat v jakém tt těhotenství se u vás ukázal pozivni test ? U paní doktorky jsem byla a žádný problém nemám řekla ať ještě počkám cc tyden kdyby nedošla ms tak mám přít a odeberou my krev 🤷♀️
@pajasala dekuju ale myslím si že asi ne dnes ráno jsem byla na WC a na papíru byla lehce krev a bolí mě opět břicho jako bych to měla dostat 🤨 nechápu ten test
@lujhu 7 den zpozdeni jsem jeste mela bilo az v dalsich dnech "ducha" - jak to bylo presne 10 den zpozdeni si nepamatuji. Ale od ducha uz to slo rychle, za dva dny silnejsi duch a za dalsi dva uz normalne pozitivni test. U me to bylo vsechno v poradku, proste se po nekolika letech zblaznila ovulace a prisla pozdeji, ale obecne, co jsem pochopila, je lepsi takove "zpozdene" tehu konzultovat s gynekologem, protoze nekdy za pomalym narustem hcg muze bohuzel byt mimodelozni tehotenstvi.