Má smysl dělat TT? Příp. jak vyvolat/oddálit menstruaci?
Ahoj holky, prosím o radu. V posledním roce jsem měla cyklus poměrně stálý cca 28 dnů, minulý měsíc jsem měla snad všechny příznaky těhotenství (týden trvající bolesti jako při MS, výtok, nevolnosti) ale negativní test v den kdy pár hodin po jeho udělání MS dorazila (33 den cyklu). Tento měsíc mě 25. a 26. den cyklu opět začaly bolesti jako při MS, ale po dvou dnech odezněly a teď jsem naprosto bez jakýchkoliv náznaků, že by měla MS přijít i bez příznaků těhotenství, jen mě pobolívají prsa z boku a jsem hrozně přecitlivělá, dnes jsem 32 den cyklu. Antikoncepci neberu, používáme pouze ochranu a po zkušenosti z minulého měsíce už na 100% poctivě 😃 Za normálních okolností bych to asi nechala být a čekala až přijde, tak přijde (tak před 5ti lety jsem mívala cykly 36-42 dnů), ale příští týden odjíždím na dovolenou, včera jsem si napustila teplou vanu, ta mi většinou MS umí popohnat, ale zatím stále nic.

•
3. kvě 2013zkus a uvidíš, jiný způsob jak vyvolat či oddálit ms jinak než práškama či injekcí na gyndě myslím není.
0
Používáte ochranu? Kondom? Takže mimi asi nechcete. Podle mě je to psychika. Když jsem měla zpoždění, bylo to taky psychikou. Jakmile jsem si udělala test, který byl negativní, něco se v té hlavě uvolnilo a já to nejpozději do druhého dne dostala. A minulý cyklus to u tebe bylo také tak, neeee? Takže moje rada zní, udělej si tt, když bude negativní, uvolníš se a ms dorazí před dovčou, když bude pozitivní, ms nedorazí příštích 9 měsíců 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli