Má smysl ještě čekat? 7 dní zpožděná MS, testy negativní

arianne
15. bře 2015

Ahoj, vím, že to tu bylo už milionkrát, ale prosím vás o trpělivost.
Mám 7 dní zpoždění (což u mě není nijak směrodatné, před únorem jsem neměla MS půl roku, podle DR to ale nebyl problém). V týdnu 2 testy negativní, dnes ráno jsem měla pocit, že tam ze správného úhlu něco vidím, ale taky jsem si to mohla jen představovat...
Už 3 dny před očekávanou MS mě začaly bolet prsa, pobolívají mě pořád (v týdnu to bylo hodně, dnes už je to spíš jen nepříjemné), pod kůží na prsou se mi čím dál víc vyrýsovávají žíly, pobolívá mě podbřišek, záda v kříži. Během dne mě přepadají závratě a dělá se mi špatně, k večeru je to vždycky horší.
Myslíte, že je možnost, že se mi ještě na testu něco ukáže nebo už se na to mám vykašlat a pořešit s Dr tu chybějící MS?

monaa89
15. bře 2015

Ahoj resim ted neco podobneho,mam zpozdeni 2 dny a testy negativni,priznaky mam stejne jako ty co pises...ted jsem cetla dost prispevku o tom,jak testy nekomu neukazaly dve carky treba i do 12 tt....a nekomu dr.rekla ze testy z moce i krve se maji delat az cca po 3 tydnech...takze ja uz take nevim...ale podle me musime jeste pockat,nadeje podle me je!!!

kajalka
15. bře 2015

Čekat na co? Si zajdi k dr. a ta ti to buď potvrdí a nebo nepotvrdí. Pokud nepotvrdí, rovnou s ní řeš nepravidelný cyklus.

monaa89
15. bře 2015

Ja nepravidelne cykly nemam a pockat treba jeste par dni zda ms dorazi ci ne ona by dr.po dvou dnech zpozdeni urcite neco videla no😃

kajalka
15. bře 2015

@monaa89 Neodpovídám tobě, ale zakladatelce.

monaa89
15. bře 2015

Ok

lencak80
15. bře 2015

šla bych za Dr a řekla jí o co jde, buď těhu potvrdí nebo vyvrátí.... já bych čekatz nedokázala. I když je pravda, že mám zpoždění dva dny a čekám, ale já bych těhu být neměla, jenže co já vím, co se v těle děje? Mívám ovulaci celkem pozdě, nejdříve 18DC, ael minulý cyklus jsem měla přesně 28dní ale většinou mám 32denní a teď už jsem 34DC a zatím nic, takže čekám že se mi ovulace posunula, takže počítám se zpožděním.

kok123
21. srp 2019

Ahoj, nechci zakládat nové téma. Už 7 den mám po termínu ms a testy negativní. Poslední má proběhla 18.7. poté jsme měli sex 4.8.
Teď má zatím nepřišla a už je to 7. Den. Je brzo na to jít k doktorce ? Počkám ještě do víkendu zda přijde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru