icon

Malinký dušík na testu. Vidíte také?

sandi7
7. led 2020

Ahoj, snažíme se o druhé miminko. 🙂
Mám teď 1 den zpoždění a dělala jsem si test. Vidím tam malinkého ducha, tak se chci jen zeptat, jestli ho také vidíte nebo přeháním? 😀
Děkuji za odpověď 😉

Malinký dušík na testu. Vidíte také?
Strana
z3
sandi7
autor
8. led 2020

Včera jsem sem dávala mého dušíka na testu. 🙂
Dnes jsem nevydržela a zkusila další k večeru. Myslím že duch sílí, čárka byla vidět hned 🙂 Nebo alespoň doufám.🍀
Zítra zkusím další z ranní moči 🙂

milujicimaminkas89
9. led 2020

Holky je to normální? Oba testy dělány za sebou hned. Ten kde jsou 2 čárky byl ponořen 15 sekund a ten kde je jedna čárka skoro minutu. Nechápu to...je to vadný test???

brynkley1
9. led 2020

@sandi7 tak tady už je dušík krásně vidět 😉

patmouse
9. led 2020

@milujicimaminkas89 Teoreticky je ten jeden spatne udelany. Pokud si dobre pamatuju,ma se do moci test vzdy ponorit na nekolik sekudnd a ne ho tam machat buh vi jak dlouho... co pisou v navodu? Verila bych tomu,ktery je delany podle navodu...

kocila
9. led 2020

@milujicimaminkas89 zkus zitra rano z ranni moci..druhy test je jasne pozitivni (proc prvni neni je zahada-rekla bych vadny test),falesne pozitivni test,to se nestava...

lilian2111
9. led 2020

@milujicimaminkas89 Podle mě chyba protože byl namocdny déle než měl dle návodu 🙂

milujicimaminkas89
9. led 2020

@patmouse Ten co je pozitivní byl namočen 15 sekund, podle návodu. Ten druhý test negativní, byl namočen skoro minutu...takže babo raď. Dělala jsem si teď další a je negativní. Takže bych řekla, že ten test byl falešně pozitivní...😥😥😥

jupiter2013
9. led 2020

@sandi7 to vypadá slibně ☺ Vyzkoušej testovat z ranní moči.

milujicimaminkas89
10. led 2020

Tak já jsem teď testovala a nic. 1 čárka, po druhé ani památky, takže je jasné, že byl falešně pozitivní. Co se dá dělat...😔😔😔

patmouse
10. led 2020

@milujicimaminkas89 Bohuzel i to se stava... 🤔

snazimese
2. únor 2020

Ahoj, ja se pridam s dovolenim 🙂 V noci na dnesek se mi zdalo, ze jsem na tt mela krasny dve carky, tak jsem pri ceste do prace na nocni koupila test Pepino, ktery jsem kratce po sedme hodine vecer udelala. Necekala jsem, ze by se na nem mohlo cokoliv ukazat, tak jsem odesla pracovat. Kdyz jsem se vratila a koukla na nej, tak tam slaboulinkou carku asi vidim.... Vidite taky neco nebo se mi to jen zda?? Dekuji za rekace 🙂

hermia
3. únor 2020

@snazimese nic tam neni 😉

snazimese
3. únor 2020

@hermia Ja si to myslela. Na zivo tam neco malinko vidim, ale vzhledem k tomu, ze nejsem lovec duchu a tento test jsem delala opravdu spis jen z legrace, tak jsem si nebyla jista 😁

hermia
3. únor 2020

@snazimese pokud mas pocit ze by tam neco mohlo byt tak testuj za par dni, ja tam bohuzel nic nevidim a to jsem u prvniho syna mela joo ducháčka

livianapuntik
3. únor 2020

Vidím👍

balogis
3. únor 2020

To je test Pepino?ten má prý méně barviva,já měla pět dní před ms na testech toto,ale u Pepina byla videt pidi čárka nejméně, každopádně Pepino ji má dle mě trochu dál než se ti zdá že vidíš ducha 🤔

nikola1414
10. srp 2021

Vidite tam neco? Den pred ms💙

lilian2111
10. srp 2021

@nikola1414 nemyslím si, že je to druhá čárka.

mikejla93
10. srp 2021

@nikola1414 Vidím, zkus obden další, ať vidíš, zda sílí 🙂

katherine177
22. srp 2021

@lilian2111 den po ms,co myslíte ,akorát že vyskočilo po limitu až jsem chtěla test vyhodit

katherine177
23. srp 2021

@nikola1414 vidím ducha

lilian2111
23. srp 2021

@katherine177 Den po ms co dorazila nebo co nedorazila? Vypadá to takový nijaky. Spis bych řekla ryska. Nějaký 14-15dpo by už byla čára na tt pokud víš kdy byla ovulace

veronka_123
23. srp 2021

@katherine177 u mě takto test ukazal tehotenstvi, taky az po limitu, ale uz 9. den po ovulaci 🙂 v den MS uz byla jasna carka

katherine177
23. srp 2021

@lilian2111 právě,že po ms ,která trvala asi 3 dny ,jeden den normální ,2 dny špinění světlou krví jen na WC .Před ms test taky slabě pozitivní a pokračuje to i po té krátké ms..

veronka_123
23. srp 2021

@katherine177 pokud nesili tak to bude biochemicke tehotenstvi. ☹

katherine177
23. srp 2021

@veronka_123 ikdyž to vydrželo i přes tu ms? Někomu třeba sílí pomaleji

lilian2111
23. srp 2021

@katherine177 ty testy vypadají bohužel na biochemické, normální těhotenství z toho nebude .. 😔

lilian2111
23. srp 2021

@katherine177 Tobě ten tt bohužel slábne, proběhla ms… , tam není žádný progres. :/

veronka_123
23. srp 2021

@katherine177 Ja nechci strasit, ale mne jednou testy pres ms zesilily vyrazne, po tydnu fakt silne carky a vysoke hcg a nakonec z toho bylo mimodelozni ☹ takze radeji at je to to biochemko a muzete se hned tento mesic snazit znovu. U vetsiny prosperujicich tehotenstvi ty testy vypadaji po par dnech jinak 😔 kez bych ale nemela pravdu a vse bylo ok. Hodne stesti!

katherine177
23. srp 2021

@veronka_123 tak já měla biochemické minulý měsíc a možná i předminulý tak jsem doufala ,že teď už to vyšlo ,když byla ta ms taková slabá ,tak uvidím co se z toho vyvrbí.Děkuji za podporu

Strana
z3