icon

Malinký dušík na testu. Vidíte také?

sandi7
7. led 2020

Ahoj, snažíme se o druhé miminko. 🙂
Mám teď 1 den zpoždění a dělala jsem si test. Vidím tam malinkého ducha, tak se chci jen zeptat, jestli ho také vidíte nebo přeháním? 😀
Děkuji za odpověď 😉

Malinký dušík na testu. Vidíte také?
Strana
z3
nikolakoezlova
7. led 2020

@sandi7 Ahoj, bohužel, to bude asi negativní ☹️

nanyh
7. led 2020

Něco málo nejspíš vidím

hermia
7. led 2020

Nic moc nevidim, to nemusi byt ale definitivni 😊 zkusila bych za dva dn nebo i zitra mamatestem s citlivosti 10 😊

kristynapokorna
7. led 2020

Vidím slabého ducha

jitulka87
7. led 2020

Videla jsem ho hned...nemusim hledat

snezenka123
7. led 2020

Také vidím 😏 po zaschnutí třeba víc vyleze..a fotky dost zkreslují. Pokud ho vidíš a nemusíš ho lovit ze všech úhlů pohledu,tak je to jasný. Zkus pozítří ráno, čárka bude určitě viditelnější. Já měla i mnohem menšího ducha a těhotná jsem byla

sandi7
autor
7. led 2020

Děkuji, zkusím další test za dva dny a uvidím 🙂

balogis
7. led 2020

Já teda vidím úplně zřetelně ducha.Pokud je to Dr max test ,tak ten když je stoprocentně negativní tak je úplně sněhobíly,tady prostě vidím náznak čehosi ✊

zizulka2008
7. led 2020

Take vidim bez jakehokoliv loveni 🍀✊

brynkley1
7. led 2020

Ahojky holky jsem 25DC a už dva dny mě bolí spodek první jsem myslela ze se ni vrací zánět mocaku, ale než jsem šla k doktorovi na kontrolu tak jsem si udělala první dva testy z ranni moci zn.mamatest a ten třetí test je taky dnešní ale z pozdější moči jak jsem přišla od lékaře zn.dr.max první jsem myslela ze špatně vidím, ale Asik to bude pravda. Čárky se objevili obě v limitu

barcachejn
7. led 2020

@brynkley1 Ty jsou uplne jasny 🙂))

sandi7
autor
7. led 2020

@brynkley1 To jsou krásně viditelný čárky. ✊🏼 🙂

brynkley1
7. led 2020

@barcachejn
@sandi7 no to ano ale zaráží mě ze takhle brzo ms mám dostat až pátek nebo sobotu tak nevím jestli volat doktorovi a objednat se nebo ještě počkat

barcachejn
7. led 2020

@brynkley1 Ted je jeste brzy na ultrazvuk to urcite ale z krve se to uz potvrdit da 🙂 ja mela 3 dny pred ms take uz videt na testu takze to si myslim ze je v poradku.

kuttu
7. led 2020

@brynkley1 Mohla jsi mit driv ovulaci...ja mela v den MS dalnici jak vysitou

brynkley1
7. led 2020

@barcachejn děkuji počkám do zítřka a zavolám na gyndu se objednat😉

brynkley1
7. led 2020

@kuttu no to je možné bude to těmi Vánocemi neměla jsem čas nad ničím přemýšlet a už je to😉

barcachejn
7. led 2020

@brynkley1 V takovich situacich to jde nejlepe :D ja si maleho privezla ze svatebni cesty,vubec jsme tam neresily rodinu nic akorat jsem tam porad obdivovala ty male deticky u bazenu jak se tam v brouzdalisti placaly :D a vubec by me nenapadlo ze uz se mi tam hrasek vrta :D no a vrtal 🙂 psychika dela strasne moc 🙂 kazdopadne preji hodne zdravicka tobe i prckovi a at je vse v poradku 🍀

brynkley1
7. led 2020

@barcachejn děkuji už by jsme si trochu toho stesti a zdravi zasloužili po tom čím jsme si za poslední dva roky prošly první tehotenstvi ukončilo spontánní potrat a druhé tehotenstvi skončilo zamlklym přestalo tlouct srdíčko😔

alilali
7. led 2020

@sandi7 Vidím 🙂

barcachejn
7. led 2020

@brynkley1 To je mi moc lito :( i me prvni tehotenstvi skoncilo bohuzel SP,ale druhe uz se nam povedlo a zatim je v poradku tak doufame ve stastny konec nebo spise verime 🙏 urcite i vam se povede 🙂

princezna19
7. led 2020

Ahoj lidičky, co myslíte ano nebo ne

lilian2111
7. led 2020

@princezna19 negativní :/

brynkley1
7. led 2020

@princezna19 taky tam nic nevidím 😔

brynkley1
7. led 2020

i když když jsem tu fotku zvětšila ještě víc tak tam něco vidět je zkus za dva až ctyri dny třeba bude viditelnejsi držím pesticky😉
@princezna19

princezna19
7. led 2020

Tak asi jsem měla halucinace, děkuji za pomoc

princezna19
7. led 2020

@brynkley1 nechala jsem test cca 15min dát zaschnout, tak mi to vylezlo slabá čára (kterou vidím)

patmouse
7. led 2020

@princezna19 po limitu uz se vysledek nema odecitat. Protoze po uplnem zaschnuti muze u nekterych trosku vylezt ryska... takze pokud nebyla carka patrna do cca 5 minut (nebo kolik je uvedeno v navodu konkretniho testu), je to proste negativni.

princezna19
7. led 2020

@patmouse tady mám jak do 5min než to zaschne

mom333
8. led 2020

@sandi7 já myslím dušíka vidím 😉

Strana
z3